Yatırım için kıymetli madenlerin ya da fonların borsayı takip edenler bilir 6-12 ay sonrasında artacağı öngörülerek kredi çekmek, taksitli nakit avans kullanmak sizce mantık lı mı?
Borçla yatırım yapılır mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Yatırım için kıymetli madenlerin ya da fonların borsayı takip edenler bilir 6-12 ay sonrasında artacağı öngörülerek kredi çekmek, taksitli nakit avans kullanmak sizce mantık lı mı?
Borçla yatırım yapılır mı?
çok riskli bir şey, bunu yapan çok oluyo genelte batık! ama istisna kazananlar da olur. var olanla yaparsan bekleme şansın olur yani kaybetsen bile kaybetmiş sayılmazsın ve yükseldiğinde tekrar artıya geçersin. tabi çok sağlam bir yerden duyum , bilgi vesair aldıysan onu bilemem.
Merhaba, eğer ki maaşın en az azgari ücret nezdinde artacaksa o kadar mantıklı ki anlayamam. Özellikle sene sonları böyle hareketler yapmak oldukça karlı olabiliyor. Bir ay ödeyeceğin kredi tutarı koyuyor diğer ay gözüne gelmiyor. Ben kriptolar için böyle bir şey yapabilirim yakın zamanada. Yatırımını da doğru yere yaparsan hele miss...
45 bin TL ye faizsiz krediler var. Gerçekten çok avantajlı oluyor bana göre de. Maaşın yüksekse Ödemelerini de max yaptığın zaman sıkıntı olmaz.
Borçla yatırım yapılır ama çok riskli bir yatırım şekli düşünceler tersine çıkarsa o anki ödemeleri rahat gögüsleyebilecek bir durumda ise insan öyle yapmalı yoksa büyük sıkıntı
Cevap
4Cevap
yapılmaz bence
Bildiğim bütün zenginler borçla yatirim yapar. Ama dar gelirli kişilerin çok ince eleyip sık dokuması gerek özellikle bu enflasyonda
Yok artik daha neler?
Neden hiç yaptın mı bunu? Bak ben mesela geçen ay taksitli nakit avans çektim 13.850 geri ödemesi 3 ay sonra 14.350 500 TL üzerine koyuyor 5 gram altın aldım 2770 den şu an kim kazançlı?
45 bin tl lik faizsiz krediler var. Al, maaşin 50-60 k ise 45 e şu an altın alsan çok rahat ödersin krediyi maximum ödeme ile %100. 6 ay sonra kazançlısın
Biraz saçma bir giriş mi olur bence
Yapılmaz