Arkadaşım araba alacaktı o kredi çekti yetmeyince benden rica etti güvendiğim bir arkadaşım olduğu için hiç sorun etmemiştim, 3 ay boyunca hiç geciktirmeden ödedi sorun çıkmamıştı ama arkadaşım vefat edince kaldım ben öylece. 2 aydır kendim ödemek zorunda kaldım maaşımın yarısı kredilere gidiyor artık bu da benim finansal özgürlüğümü büyük sıkıntıya soktu çünkü kişisel ihtiyaçlarımı bile ucu ucuna karşılıyorum bana kalan para pek fazla değil. 2 aydır ne doğru düzgün dışarı çıkabiliyorum ne alışverişimi yapabiliyorum ne istediğimi alabiliyorum. Bir daha asla çekmem güvendiğim arkadaşım olsa bile. 5 tane ihtiyaç kredi almıştık benim adıma bugün bir tanesini kapattım. 4 kredi kaldı. Özel sektördeyim bide bir şey olur maaşım geç yatar para tutmak zorunda kalıyorum hani rahatça maaşıma dokunamıyorum :( kredilerimin 3ü büyük ve 1 tanesi düşük. Kredi kartıyla alımlarımda oldu önümüzde ki 2 ay ucu ucuna gidicem gibi görünüyor ama belki 3650 liralık olan krediyi kapatabilirim diye düşünüyorum.
Hemen kapatmak istersem
27.000 lira - aylık 1350 lira - 30 taksit
17.000 lira - aylık 860 lira - 28 taksit
9700 lira - aylık 475 lira - 34 taksit
3650 lira - aylık 220 lira - 24 taksit
Direk peşin kapatmak istersem 4 kredim bu şekilde. Taksitleri ödeyip öyle devam etsem de ne bileyim kafama devamlı borçlar takılacak ve tamamen maaşımda özgür olamıcam üstelik daha çok para ödücem. Diğer yandan tam borsaya yeni başlamıştım şu an düşükkende almak için güzel fırsat diyorum ama bana hiç para kalmıcak bu seferde :/
3650-9700 ü en kısa zamanda kapatıp diğer borçlar için para mı biriktireyim yoksa yatırım mı yapayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mantikli bazen şanstir borclari kapatmadan bir hisse arasa aldi 6yil oldu şimdi milyon degerinde o zman borcumu kapatsaydim sahip olamayacaktim. kiscasi şans.
Bende bundan pişmanlık yaşamayayım bari diyorum işte sanırım ocakta zam alıncaya kadar ucu ucuna gidicem 6 ay sıkıcam dişimi sanırım. Belki 3650 lik olanı kapatırım
Hersey sans adim bir sansimda battim 4yil surundum vur sansimda şu an milyonluk param oldu ki beklersem 3kat daha edecek yaklasik..
Gecmıs olsun , pekı anne babası yok mu onun yerıne ödeyecek bırılerı, bı de anlayamadıgım sey, madem paran yok elllı tane kredı cekıp araba mı alınır bu devırde
Hangisinin vadesi daha uzunsa ilk onu ode taksit arttıkça ilk faizler ödeniyor neredeyse kapamanin pek manası kalmiyor
selam kredilerini istersen kısa sürede bitirmen için yardımcı olabilirim.3 ay içinde tamamen kapatabilirsiniz?
Erkenden kapat rahatla
Borç kapatın