AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Ya ben zaten disarda yemek içmek sevmiyorum hem para da harcamıyorum sevgilim harcıyor gezdiriyor ne alınacaksa o alıyor
sen niye ödüyorsun karşı taraf ödesin
Women ahahahah
Alma-verme dengesini önemli bence. Kadın hep alan, erkek hep veren taraf olmamalı.
Sen odemicen erkek odeyecek
Ben buna katılmıyorum. Eğer bir kafın bütün masraflarını erkeğe ödetirse erkek yarın öbür gün "Ben her şeyini ödüyorum, sen de istediğim her şeyi yapacaksın." kafasında olabilir. Yani "Ben ona bir şey veriyorsam, ondan bir şey de almaya hakkım var." diye düşünebilir.
-Ben para kazanıyorum sen de bütün ev işini yapacaksın. Vs...
Erkek ödemek zorunda benim zihtiyetim bu
İlişkide kadın hep alan, erkek hep veren taraf mı olmalı yani?
Tabi ki sen hep alan taraf ol ki erkek sana bağlansın erkek işe yaradığını hissettiği kadında dururaaa ben erkeğim ben güçlüyüm der ve bu kadını bırakmam lazım der sen ne kadar güçlü olursan ol belli etme
Ama yarın öbür gün "Ben para kazanıyorum, her şeyi ben ödüyorum. O yüzden sen de benim istediklerimi yapmalısın?" derse?
Böyle bir durumda ben ayrıldım mesela. Ama senin cevabını merak ettim.
Benim böyle bir kişiye cevabim biraz iğneleyici ve biraz gurur okşayıcı olur. Adam dediğin kadınına sahip çıkar ve onu en özel yere otutturur ki ben de senin adamlardan olduğunu düşünüyorum yanılıyor muyum derdim ama ses tonumu biraz masum birazda alttan iğneleyici olarak yapardım. Şu var. Sevgili konusunda demiyorum zaten bana göre evlenmeyenceye kadar kadın ve erkek yan yana bile otururken mutlaka yalnız olmamalı bu benim şahsi düşüncem ve inancım tabi herkes farklı düşünür. Kadın zaten erkeklere nispeten biraz daha duygusal ve fiziksel olarak daha güçsüz varlıklarız ama zihinsel olarak gayet donanımlı ve zeki varliklariz kısaca birbirlerimizi tamamliyoruz
Aşk karın doyuruyormu denemiş olursun işte
Bence cevap zaten belli.
Kadın içinsorun değil. erkek için büyüksorun
Kadın için niye sorun olmasın. İlişkinin ilerleyen dönemlerinde birbirlerinin eksiklerini tamamlamak normal olabilir ama başlangıçta iki taraf da birbirini tanırken neden bir taraf as@lak gibi masrafını diğer tarafa yıksın ki?
bu düşünce bence yanlış işte.. kendini üzmek ten başka bir şey değil. bir erkek erkekse bunu yapmalı. benimde sevdiğim evlenecegim kadin var benim yanimda onun asla 1 tl si bile gecmez.. şöyle bir şey var.. erkek senin durumunu biliyorsa çalışmıyorsan senden neden neyi beklesin.. senin düşüncen bence seni üzmek için yanlış
Ben uygun bir iş bulursam çalışmak istiyorum ama. Bir kariyer hedefim var yani. Ev hanımı olmak istesem senin dediğin gibi yapabilirdim. Ama ben de çalışan ve kazanan bir insan olmak istediğim için böyle düşünüyorum belki de.
ya durumun olur çalışırsın ona laf yok . senide anlıyorum yanlış anlama yani erkek buna zorunlu bak ben örnek veriyorum kızla evlenecem 500 bin tl lik altın almak zorundayım.. ama o bana almak zorunda degil.. kadının imkanı varsaa. sadeceee ve sadece çeyizi varsa var yoksa oda erkek almak zorunda genelde senin gibi kadinlar evlenip çocuk sahibi olanam kadar çalışmak ister sonra ev hanımı olur. ben kendimden örnek veriyorum ayda 55 bin kazanıyorum. sevgilimde 35 tl ama onun benim yanimda şuana kadar 1 tl si geçmedi
Param olduğu için ilişki başlatasım gelmiyor
Neden ki? Ben de tam tersi param yokken ilişki modum kapalı oluyor. İster istemez enerjim de ona göre hal alıyor. O yüzden biri bana sinyal verse bile ben anlamıyorum. Param varken daha rahat oluyorum, algıladım daha açık oluyor falan. Sende niye öyle ki?
Güven sorunum var
Ben seni anlıyorum knk
Senin elon musk'ı satın alacak kadar paran olsa bile tanıştığında kıza belli etmek istemezsin
Arkadaşım da böyle olduğu için rahat tahmin edebildim
Para dediğin kazanılır. Ama insan kazanmak çabayla mümkün olmaz her zaman
Bılmıyorum ama erkek arkadasımla paramız yok ama mutluyuz
Sanki şirket kuracak ilişki para ile oluyorsa o onun adı ticarettir
para olmadan ilişki yürümez... bu dünyanın düzeni böyle
Zor bir durum, özellikle bir erkek için. Ama bu sevgi ve aşka bağlı. Ne yani adamın arabası yok diye sevmeyecek misin. Çok saçma.
Ben "Adamın parası yoksa ilişki kurmam." demedim. Benim param yoksa karşı tarafa masraflarımı ödetmeyi istemediğimden ilişki kurmam." dedim. Araba ne alaka?
Yahu senin için demedim yani genel olarak
Soruyu soran benim. Benim için demediysen kimin için dedin?
Yordun. Haklısın. İyi akşamlar.
Parasız zor, özellikle şehrin göbeğindeyken.
Haklısın ama para bir şekilde bulunur
Nerden bulunuyormuş
Haha her yerden bulunur çalışırız, ticaret yaparız, kredi çekeriz, ne biletim illaki bulunur yani😇
Bana o kadar kolaymış gibi gelmiyor
Kolay gelmemesi normal ama parayı dert etmek de yanlış emin ol para bir şekilde bulunur 😊
Öyle olmuyor diye düşünüyorum bilemedim
Peki senin fikrin?
İki tarafın da parası olsun😂
Tabiki de olsun para paradır
Evden tek başına bile çıksan PARA LAZIM
Mantiksiz düsüncelerine 100 de yüz kstiliyorum
Pompa için paraya ihtiyaç yok. Ben en güzel ilişkilerimi param azken yaşadım.
Duydunuz mu, aloooovvv...🫨
Yüzde 50 haklısın
Hiç par yoksa, zor, adam için kesinlikle
Hiç mantıklı değil
Sevdiğinle sahilde el ele tutuşmak bile güzel 🎀
Bence hiç mantıklı değil...
Özellikle erkekler hiç girmesin
Ilişki olur ama evlilik mantıklı olmaz
Klinik vaka. Beni aşıyor.
Valla dürüst olduğun için helal olsun
Benimkini en iyi secseydin keske
Ben ilişki başlatmak istiyorum param olmasa bile
Parasız erkeği bir annesi sever derler
Başlatmama taraftarıyım
Hersey para değil...
Biriyle randevuya, yemeğe nasıl çıkacaksın ki paran yoksa?
Mantıklı değil
Senin mesela paran yokken dışarıda nasılsın takılıyorsun biriyle?
Pardon, yanlış kişiye sordum. 😅
Mantıksız bence
Ay çok haklısın aynısını düşünüyorum
Sen başlatma sonra neme lazım aldatırsın bile çünkü şu zihniyetine bak 😒
Zihniyetinde yanlış olan nedir? Neye dayanarak aldatacağımı ima ediyorsun?
Kendi masraflarımı bir erkeğe kitlemek istemediğim için mi kötü biri oluyorum.
Sanki o hissi anlatmaya çalışıyormuşçasına yazdığın için öyle zannettim ayrıca bu yazdığın cümleyi; Bazı insanlar okuduğunu anlama güçlüğü yaşadığı için beni erkekleri sömüren biri olarak yaftalamış.
Beni içeri katarak da yazdıysan canın sağ olsun ama ben yaftalamak için böyle düşündüğünü düşünmedim ama sen anlamadın ne demek istediğimi veya belki de ben de anlatamadım.
Doğum günündede iPhone 357 galaxy pro plus max 27 edge slinder blue snickers istersin sen
Ne alaka?
Parayla kalbin ve beynin satın alınabiliyor çünkü
Çok saçma bir çıkarım yaptın. Ben kendim karşı tarafa yük olmamak için param yokken ilişki başlatmıyorum. Sen ise karşı taraftan maddi şeyler isteyeceğimi varsayıyorsun.
Kendisini maddi açıdan yetersiz gördüğümde hayatı tam yaşayamayan birisi karşı taraftanda para bekler lafı çevirme şimdi öyle olduğunu ikimizde biliyoruz Allah erkekleri bu zihniyetteki kadınlardan korusun iiy günde kötü günde ye evet bile demezsiniz siz
İkimiz de öyle olduğunu düşünmüyoruz.
Ben kendi maddi sorumluluğunu alamayan birinin ilişki kurmasını mantıklı bulmuyorum. Sen ise tanımadığın birini sebepsizce itham etmeyi amaçlıyorsun.
Amacım birini sömürmek olsa ilişkiye başlamak için paramın olmasını beklemezdim.
Parasız saadet olmaz anlayın artık şunu
Başlatmıyorum ben milletin dini imanı para olmuş..
Çok mantıksız
Bencede mantıksız
Kesinlikle.
Mantıklı
Hiç degil
çok saçma bence
Gayet mantıklı yani her şey para değil ya
aynı düşüncedeym
Para olmadan olmaz ama para her şey de değil
Riskli
Ne varki bundan
Değil bence