• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Kendi parasını kazanamayan biriyle ilişkiye başlar mısınız?

LEYYA_GS
LEYYA_GS Takip Et
Master Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1320
Yapay Zekaya Sor
İlişki Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
33 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Bereshit
    Bereshit Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

kendi parasını kazanamayan derken, kendi işini yapmayan anlamında anladım ben. eger herhangi işsiz birinden bahsediyorsak kısaca işsiz biriyle... diye sorabilirdiniz diye düşündüm. her iki açıdan da cevap verim garanti olsun. işli işsiz fark etmez, başarmaya açlığım var, ancak başkaları üzerinden ihtiraslarımı doyurma derdinde değilim, her ne kadar işsizlerden yeterince çeksem de bu konuda görüşüm değişmez. çalışmak veya çalışmamak insanın hür iradesinin bir sonucudur, benim hislerimin tercümanı değil. çalışmaya ihtiyaç duymayan milyonlarca insan var bu dünyada, onlar ne yapacak ilişki sağlıklı olsun diye çalışacak mı, saçma. dünya zaten iş yüzlerinin otomizasyonuna yöneldi uzun zamandır, yapay zeka ve robotik teknolojikler de bu sebeple geliştiriliyor. robot garsonlar, ev yardımcısı dahi görülmeye başladı. ülkenin üreticilerinin hayat düzeni mahvedilirse kendi işini yapacak bir işim olmazsa aç kalırım, bu da ilişki yaşamayı imkansız hale getirir. bunun hiçbir zaman olmayacağından eminim, yine de alternatif çözümüm var. karşı cinste yine özgür iradesini ilgilendirdiginden bu konuda tercihimdir değildir gibi bir şey söylemek komik gelir. ilişki yaşam şartları üzerine bina ediliyorsa kabuğu sağlamdır, ama içi boştur.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bu hemcinsim için sorun olmaz ancak karşıt cins için sorun olur. Bak bu bizim toplumun kültüründen gelir. Bu bizim kültürden dediğim zaman karşı çıkan olmuştu. Avrupa da böyle değil. Hencinslerim de karşı tarafın durumuna ve kendini geliştirmesine bakıyor. Demek ki bizim toplumun bir ataerkil yapısı var ve bu güzel. Fakat ilişki yönünden bakınca ataerkil deyince karşıt cins bunu kabullenmiyor. Çoğu diyor ki ben özgürlüğüme düşkünüm. Bunun o durumla alakası yok ki diyorum. Bazıları bilgiden çok yoksun. Bir şeyi kabul etmiyorsun ve ataerkil olarak budur diyorsun ama diğer yönden ben özgürüm yok öyle ataerkil bilmem ne diyorsun. Yani bir taraftan başka kültüre benzemeye çalışıyorsun ama yarım yalak denir buna da. Şimdi bazı noktalarda da hemcinsim haklı ise oturup tartıya bakacaksın. Keser gibi olmayacaksın hayatta. Testere gibi bir sana bir bana diyeceksin. Bizim toplumun özelliği para kazanmayan hemcinsim olamaz yani aynı kendini geliştirmeyen karşıt cins olmadığı kadar. Sen onu bunu iste ama örnek bir yemek yapmasını bile bilme. Sonra sakal çıkar ama buna da bıyık yakışmadı de. Biraz uzattım. Bitireyim. Umarım anlaşılmıştır.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

97

Cevap

85

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.

Ben başlardım burada benim kendi paramı kazanmam daha önemli. yani ben eğer kendime ve sevdiğime yetebileceksem sorun etmem.. ama tabi ki de ülke şartları malum bence çalışabilen herkes çalışmalı mutlaka..

2
    0 Yorumla
  • lucedisophia
    lucedisophia Takip Et
    Bilge Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç mi kazanamıyor, o anda mı? Zaman zaman herkes parasızlık veya işsizlik çekebilir. Belki kötü ve zor ama insani ve normal. Bir gün sizin de başınıza gelecektir, çok da korkunç bir durum olmadığını, derhal çıkmaya çalışmak gerektiği halde çıkılamasa bile sizin değerinizin kıstası olmadığını görür, daha hoşgörülü şekilde ileride herkesin insanca yaşayacak kadar parasının olması gerektiğine karar vermenizi sağlar. Öcü değil işsizlik, parasızlık… soruyu soran ise sanırım henüz ikisini de tatmamış, inşallah hiç tatmaz. Ama tatma ihtimali de var, dünyanın da sonu değil.

2
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 621 cevap paylaştı.

Başlamıştım ama ayrılma sebebim buydu. Yaniisi olmuyor öyle, kendi parasını kazanmak için herhangi bir çabası bile yoktu. 2 üniversite bitirmiş bir baltaya sap olamamış 😅 çekilecek dert değil. Bir de erkekler için bu durum farklı biraz onların cebinde para olmayınca modları bayağı bi açıklanamaz hal alıyor.

3
    2 Yorumla
    • LEYYA_GS
      LEYYA_GS
      +1 yıl

Sağlığı yerinde olan herkes çalışmalı bence :) ekonomik özgürlük gibisi yok.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Kesinlikle. 😌

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kadınların atladığı bir şey var. O da artık erkekler yaniz biz evin reisi ya da benzeri sıfatları değiliz. 50 de 50 yaşanan bir hayata evlilik denir. Eve ne girerse çiftlerin her birinin hakkı olur... Ayrıca günümüz de kadınlar pozitif ayrımcılıkta top noktalarda...15 yıl çalışıp giremediği genç kız ve erkeklerin 35 yaşında moruk karıların bile girmesine tolerans gösterilmekte ve aynı şekilde emekli babasının parası verilmekte kocasının parası verilmekte vs vs... Erkeklerin vergi vermemesi lazım çünkü bu topraklar esasında erkeklerin sahipliğinde bile değil aslında... Şu ülkede erkek olan ve bu toprağa bir borcu olan tek bir erkek yok. Çünkü etinden sütünden erkekler değil kadınlar faydalanıyor sonuna kadar.

2
    0 Yorumla
  • Nahifbirböcüş
    Nahifbirböcüş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

İlişkiye başlamak bir noktada olağan ama evlilik gibi 2 tarafa da ciddi sorumluluk yükleyen bir sürece gireceksem zor olurdu.

Her daim her anlamda kendime yetebilme çabasında olan böyle yaşayan biri oldum karşımda da o bilince ermiş birini görmek isterdim bana maddi Bi getirisi olması gerekmiyor ihtiyacım da yok ama İnsanın da bir meşgalesi olsun değil mi...

2
    0 Yorumla
  • tözel-seyyah
    tözel-seyyah Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Kendi parasını kazanan diye yüceltilen kişiler haftada 6 gün, günde 9-10 saat çalışan köleler maalesef... Bence hiç de özenilecek bir şey değil :) Mesela sizler başkalarının işini görürken ben o saatlerde, trafik de yokken müze gezebiliyorum. Kültürel olarak siz fakir kalıyorsunuz da farkında değilsiniz.

1
    0 Yorumla
  • seseviva
    seseviva Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

İnsanın rızkını Allah verir insan istediği sürece... Şayet kişi amaçsız yaşıyorsa, kendi ayakları üzerinde duramıyorsa, evet ekonomi kötü ama en azından çaba dahi harcamıyorsa ona bakıcılık yapmaktan başka bir şeye dönüşmez o ilişki.. Bu yüzden hayır!!!

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hayır. Sırf kendi parasını kazanmak degil , yeterli kazancı olmayanla ilişkiye başlamam. Bir laf vardır, kızın baba evinde hissettiği rahatlığı sağlayamayacaksan evlenme diye. Düz mantık, kimse el bebek büyüttüğü elini sıcak sudan soğuk suya sokmadıgı evladını, bir başkasının yetersizlikleri yüzünden vasat bir hayata bırakmak istemez. Ben kendimde paramı kazandım çalıştım zaten, çalışırımda. Ama ben 5 birim kazanıyorsam o 10 birim kazanmalı.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben kadınları çok seviyorum. İster çalışmasın ister çalışsın, hayatta bana bir tek bir kadınla konuşmak huzur veriyor, sadece kadınlarla çalışmak beni mutlu ediyor.

Kadınlar erkeklerden daha empatikler ve ben bile erkeklerin odunsu konuşmalarına gelemiyorum. Küfürden lakaptan nefret ettim hep hayat boyunca, kadınlar hakikaten daha insancıl ve şefkatli merhametli

2
    4 Yorumla
    • oguzbaba1
      oguzbaba1
      +1 yıl

Yavaş yürü yiğidim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@oguzbaba1 bu soruyu özelden konusabiliriz yazmışsın kızın birine, diyene bak 😂

Yorumla
    • oguzbaba1
      oguzbaba1
      +1 yıl

Sevgilim o 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@oguzbaba1 iyi bakalım

Yorumla
  • enolmayan
    enolmayan Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Çalışmak istiyor ve bunun için çaba sarfettigine emin isem ama kendisine göre iş bulamıyorsa sorun etmezdim. Isteyen insan taşı çıksa suyu çıkar istemiyorsa şu an aktif çalışsa bile devamı gelmeyebilir.

3
    0 Yorumla
  • -ViviR_-
    -ViviR_- Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Kendi için ayakları yere sağlam bassın güveni olsun güvencesi olsun kimseye eyvallah etmesin yoksa benim için no problem zira benim yanımda ezilir ve bu onun adına tatsız olur tribe girmesini istemem

3
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı.

Mesleği elinde olan, kendini geliştirmiş ve her alanda da geliştirmeye de devam eden, merhametli, kendini bilen, omurgalı saygılı ve insan olmanın getirilerinin bilincinde olan birini tercih ederim..

2
    0 Yorumla
  • erdemika
    erdemika Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 73%
    +1 yıl

Yaşına bağlı bu örnek veriyorum ben kız olsam 15 18 yaşında bir erkek arkadaşım olsa neyse de okullarını bitirmiş veya okulu bırakmış ama çalışmıyor ise öyle biri ile neden hayat kurayim ki ilerde sorun olur

1
    0 Yorumla
  • BiricikMinicik
    BiricikMinicik Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Hep ailesinin sırtından geçinmesini istemem. Ailen bile olsa yeri gelir öyle bir yüzüne vurulur ki o maddi destek, yerin dibine girersin de ağzını açıp tek kelime edemezsin. Bu yüzden kendi işinin, mesleğinin olması şart..

1
    0 Yorumla
  • MysteriousSo
    MysteriousSo Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer elinde olmayan bir durum kaynaklı değilse gözümde sorumsuzluktur ve hayır, başlamam. Kendi parasını kazanması sorumluluk bilinci bir noktada, daha kendi hayatının iplerini elinde tutmayan bir adamla ilişkiye başlamam.

1
    0 Yorumla
  • Hicisikyokm
    Hicisikyokm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence erkekte kadında maddi olarak bir yerlere gelmiş olmalı. Ve kadında çalışmalı bir erkeğin eline bakmamali. Çünkü zamanla erkek değersizleştiriyor kadını ve benim elime bakan bir kadın diye düşünüyorum ileri zamanlarda ve ona saygıda artık göstermiyor ilgide ve aldatmalar soğumadan birazda buradan başlıyor.

2
    0 Yorumla
  • nourulyanov
    nourulyanov Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır kendi geçimini sağlamayan, kendi ayakları üstünde duramayan biri ile olamam. Bana bakması da gerekmiyor bu arada. Sadece çalışmayan erkek sevmem.

2
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 311 cevap paylaştı.

Çalışmaya herhangi bir engelli olmayan herkes bana göre çalışmalı kesinlikle. Hayat gelirsiz olmuyor kendine dahi yetemeyen biriyle olmak istemem açıkçası

2
    0 Yorumla
  • beyzanur20
    beyzanur20 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 61%
    +1 yıl

Tamam kendi parasını kazanmayabilir ama neyle geçineceğiz ya da o neyle geçinecek? Bunu yapabilmesi için şu an ülke şartlarında Faruk Sabancı ile falan çıkmış olmam gerekiyor.

1
    0 Yorumla
  • Kovaa151
    Kovaa151 Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Eğer bu soruyu kadin cevaplayacak olursa cevap hayır olmasi gerekiyor. Erkek ise evet de olur hayırda.

2
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 596 cevap paylaştı.

Aile harçlığı ile geçinen öğrenciler ölsün, öğrenci kızlar da 10 yaş büyük, işi gücü olan adamlarla mı takılsın?

2
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.

Biz erkekler başlıyoruz ama kadın milleti başlamaz parasız erkegi sevmezler

3
    0 Yorumla
  • Doludoludolu
    Doludoludolu Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Kendi ayakları üzerinde duramayan bir erkek istemezdim

3
    0 Yorumla
  • birsenfonişairi
    birsenfonişairi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 83%
    +1 yıl

Erkekler bunu pek sorun etmiyor genelde. Ama kadınlar için bu olmazsa olmaz bence. Malum para aşk ilişkisi 🤨

1
    2 Yorumla
    • Nidanursu
      Nidanursu
      +1 yıl

Etmeleri gerekiyor bence bu ekonomide tek kisinin maaşıyla nasıl bir ev gecindireceksiniz ko

Yorumla
    • birsenfonişairi
      birsenfonişairi
      +1 yıl

Eskiden etmiyordum da artık piyasa beni de yavaş yavaş bu fikre itiyor.

Yorumla
  • mhgkshn
    mhgkshn Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Yorumlara bakıyorum erkekler evet başlarım diyor kızlar hayır başlamam diyor biz erkeklerin farkı bu karşımızdaki kişiyi koşulsuz severiz ama onlar bizi koşullu severler şimdi bu yorumu gören kızlar her kız aynı değil diyecek ama hepiniz aynısınız

1
    0 Yorumla
  • Soru_sormaya_geldin
    Soru_sormaya_geldin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 82%
    +1 yıl

yaş ve olgunluk sevıyesı önemli..
    ama sorumsuz olma olasılıgı olabılır gözlemlemını tavsiye ederim

1
    0 Yorumla
  • Manquer
    Manquer Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Yan yatıp beleşten hayat süreyim diyen adamla olmazz! Paradan önce mesele sorumluluk sahibi olması. Hayatı zehir eder öylesi çekilmez

1
    0 Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Çok sorun edilecek bir şey değil fakat sorumluluk sahibi olan biriyle bir ilişkiye adım atmak elbette daha iyi olacaktır.

1
    0 Yorumla
  • LALOGLAN
    LALOGLAN Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 61%
    +1 yıl

Benim kazancim yeterli, sadece akli basinda olsun.. Ama evde bos durmasini istemem kendini gelistirebilir.

1
    0 Yorumla
  • KarlHeisenberg27
    KarlHeisenberg27 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 90%
    +1 yıl

Maaşım yüksek olmasa umrumda olmazdı ama maaş iyi sıkıntı olmaz sevdiğim kadınla para ezmek gibisi mi var.

1
    1 Yorumla
    • KarlHeisenberg27
      KarlHeisenberg27
      +1 yıl

Ama evlilik söz konusu olursa mecbur çalışması lazım

Yorumla
  • Wosty
    Wosty Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 88%
    +1 yıl

Ona hesap odetmeyecegim için sorun olmazdı yeter ki anlaşalım, yeter ki laf dinlesin paranın önemi yk..

1
    0 Yorumla
  • Interstellar_
    Interstellar_ Takip Et
    Bilge Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Ev geçindirme sorumlulugu erkege verilmistir. Bunun ispati da caliskan olmakta saklıdır.

Çıkmaz sokak.

1
    0 Yorumla
  • KartallJK
    KartallJK Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Kadından hiçbir maddi beklentim yok ama kendi parasını kazansın isterim. Kendi hayatını idame ettirebilmenin özgüveni çok kıymetli.

1
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 834 cevap paylaştı.

Benlik hiçbir sorun olmaz, benim kazanmam gereklidir. Çünkü sorumluluk bana aittir ve sevdiğim kişiye de yük olmak bana daha da ağır yük olur.

1
    0 Yorumla
  • Arag0rn s
    Arag0rn Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 41%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 661 cevap paylaştı.

Çalışmıyorsa ayrı konu ama işi olmasına rağmen başarısızsa bir daha düşünürüm.

2
    0 Yorumla
  • kocamınkarısıym
    kocamınkarısıym Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 77%
    +1 yıl

Kadın çalışmak zorunda degill ama erkek çalışmak zorunda.

2
    4 Yorumla
    • mhgkshn
      mhgkshn
      +1 yıl

Öyle bir dünya yok biz essek miyiz sadece biz çalışalım

Yorumla
    • kocamınkarısıym
      kocamınkarısıym
      +1 yıl

Tamam da kardeşim bu kadın hangi işi yapsın evimi temizlesin çocuk mu baksın çocuğu işe mi götürsün kocasına mi. yetsin hangi birine koşsun

Yorumla
    • mhgkshn
      mhgkshn
      +1 yıl

yeri geldiğinde erkekte temizlik yapıp bulaşık yıkamalı

Yorumla
    • kocamınkarısıym
      kocamınkarısıym
      +1 yıl

Çocuğum var şimdi farzet senin bı ablanim kime bırakacam ev işi biter mi çocuğa yemek vermem bir saatimi alıyor ve ilgisizligi asla kabul etmiyor çocuklar parmağıni gelmiş bana öptüruyo annem diye noldu diyorum acıyoo😂

Yorumla
  • Alfie_x
    Alfie_x Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Dönemlikse sorun olmazda sorumluluk bilinci yoksa o sıkıntı

2
    0 Yorumla
  • Sabrinamabrina
    Sabrinamabrina Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bu ekonomi de dert edilir mi bilemedim kim adam akıllı iş buluyor ki 🤔

2
    1 Yorumla
    • Realangler1
      Realangler1
      +1 yıl

Akilli kizin hali baska oluyor.

Yorumla
  • HaklısınKanka
    HaklısınKanka Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Kazanamayan biraz açık bir tabir. Bence bir engeli varsa sorun değildir ama keyfi bir durumsa hayatımı da bu kadar rahat ve sonunu düşünmeyen biriyle geçirmek istemediğim için başlamam

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kendi parasını kazanmayan erkekle olmaz tabiki. Kadınlar çalışmak zorunda değil. Yorumlara bakıyorum da yiyici erkek dolu

3
    0 Yorumla
  • harrylinka
    harrylinka Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Gelismemis toplumlarda adalet kagit uzerinde oldugu icin evet baslarım

1
    0 Yorumla
  • XxVişnexX
    XxVişnexX Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

20 li yaşlarda bu sorunun cevabı evetti ama şu an hayır

1
    0 Yorumla
  • Bischocolata
    Bischocolata Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Benim açımdan problem olmaz ama bu kadın için sıkıntılı olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 399 cevap paylaştı.

Parasını yediği kişi zengin bir baba ise neden olmasın 😂

1
    0 Yorumla
  • TarihsizAjandam
    TarihsizAjandam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 59%
    +1 yıl

Ben evlendim 🤣🤣 üzerine bir dünya borca girdim 3 iş kurdum ona hepsini batırdı 🤣🤣

1
    1 Yorumla
    • HalfBreath
      HalfBreath
      +1 yıl

Kurdum derken, finansman mı sağladınız?

Yorumla
  • postmodernpokemon
    postmodernpokemon Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl

Başlarım, umrumda değil, parasız olması. Para olmayınca sevgiler daha gerçekçi

1
    0 Yorumla
  • initio
    initio Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Aylık 3bin dolar geliri olmayan hiç kimseyle ilişkiye başlamam.

1
    2 Yorumla
    • nisanur675
      nisanur675
      +1 yıl

Ülkenin yarısını eledin kardeşim bravo. Aylık 3 bin dolar 90 bin tl para yapar. Ayrıca da öyle sevgili istiyorsun ama sende ona verebileceğin bişi var mı? Bir kere verebileceğim bir şey olsa bile aylık 100 bin tl kazanmasını istiyorsun çok saçma gerçekten. Ceo falan ya da tıp alanında cerrah olması gerekiyor. Belki bunlar bile 100 tl kazanmıyordur.

Yorumla
    • initio
      initio
      +1 yıl

@nisanur675 Türkiye'den bahsetmedim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayır, çünkü demek ki mantalitesi fakir bu demek oluyor ki benim kıymetimi bilmez saygı duymaz genelde bu tip ilişkilerin %90 ı hüzün tartışma ve ayrılıkla sonuçlanıyor

1
    0 Yorumla
  • ofsıkıldımyine
    ofsıkıldımyine Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Öğrenciyken evet yaşadım ama kendim çalışırken işsiz ya da öğrenci biriyle sevgili olmam.

1
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 545 cevap paylaştı.

Hayır başlamam ama bende kendimi parami kazanmıyorum kazanmakta istemiyorum

1
    2 Yorumla
    • Vinditina
      Vinditina
      +1 yıl

Hahahahhahahahahahs

Yorumla
    • everkeğii
      everkeğii
      +1 yıl

Nee 🙄

Yorumla
  • dely1man
    dely1man Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl

Evet karşımdaki kişinin maddiyatını düşünmeme gerek yok

1
    0 Yorumla
  • suskun3949
    suskun3949 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 67%
    +1 yıl

Erkek para kazanmıyorsa kadının onunla ilişkiye başlaması doğru değil o ilişki yürümez

1
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı.

başlarım sorun değil. ama tabi sen erkekleri kastettin sanırım:D

1
    0 Yorumla
  • Pocophone
    Pocophone Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kızlar bu konuda oldukca seçici ve haklılarda. Artıkın bende öyleyim ilişkiye başlamam hayır.

1
    0 Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler için bu durum pek sorun olmaz ama kadınlar için sıkıntılı olabilir...

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

hayır sorumluluk sahibi olmayyan asalaklarla işim olmaz

1
    0 Yorumla
  • _haydek_
    _haydek_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 86%
    +1 yıl

Bu kişi kadın mı erkek mi bunun arasında çokca fark var

1
    0 Yorumla
  • xx_camiryoooxxx
    xx_camiryoooxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Baslarim
    Duşmez kalkmaz bir Allah
    Hep yerde kalmicak bir insan geri gelicek kalkacakta

1
    0 Yorumla
  • Denizlidenbiri
    Denizlidenbiri Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Başlarim bu benim için geçerli bir sebeb degil. Düzgün insan olmali. Para halledilir

1
    0 Yorumla
  • hayatınoteyakası
    hayatınoteyakası Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Benim çalıştığım kadar hayatıma girecek kişi de çalışmalı. Boş beleş insanla ömür geçmez.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (122)
Devamını Gör(167)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Kendi parasını kazanamayan biriyle ilişkiye başlar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Paraya doymayan biri ile olabilir misin? 24 cevap verildi
Parası olmayan erkekle birlikte olur musunuz? 27 cevap verildi
Parası olmayan erkekle beraber olur musunuz? 40 cevap verildi
Parasız biriyle olur musunuz? 9 cevap verildi
Parası olmayan biriyle sevgili olur musunuz? 26 cevap verildi
İşsiz biriyle sevgili olur musunuz, böyle bir ilişkiye başlar mısınız? 141 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Her şeyin farkında olup, susmayı tercih etmenin nasıl bir duygu olduğunu bilir misiniz?
  • Evlenme krakeriniz nedir acabasıı sayın KS halkı?
  • Hiç yaş incir yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Ahını aldığın birinden af diler miydin?
  • Hanımcı erkek mi yoksa anneci erkek mi?
  • Pekii sizin en son neyiniz bozuldu?
  • Kalpli olan neyi seversin?
  • Aynaya bakınca vücudunuza hayran hayran mı bakıyorsunuz yoksa kusur mu arıyorsunuz?
  • Hangi saç rengi auranızı yükseltir?
  • Bitmeyen vajinal akıntı yaşıyorum, miyom olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨