- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u 4 ayErkek işsiz olmadan olmaz bence ama kadın için zaten ev işleri yani en hanımlığı bile bire bir meslek. O yüzden kadının çok çalışmasına gerek yok erkek muhakkak çalışılmalı. Şimdi diyeceksin ki erkek karısına yardım etsin ama inanın erkek ne kadar yaparsa yapsın bir kadın gibi temizlik veya düzen yapamıyor. Ben de mesela evde o kadar eşime yardım ediyorum ama onun yaptığı daha temiz daha güzel oluyor. Ben her ne kadar özen gösterip zaman geçirsem de temizlikle ilgili o elini ufak bir hattında ortam daha düzgün görünüyor ve daha çabuk. O yüzden bir erkek her zaman çalışmalı çalışıyor olmalı o evde yatan bir insanla evlenilmez.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Neden işsiz olduğuna göre durum değişir.
Çok varlıklıdır, çalışmak istemez
Çok tembeldir çalışmak istemez
Çok seçicidir, iş beğenmez
İşinden ayrılmış, yeni iş arıyordur
Öğrencidir, vakit yoktur
Çocuğu, hastası.. vs vardır, evdel birilerine bakmakla yükümlüdür.
Erkek gibi, erkek adam, kadının parasına bakmaz, kadın parası yemez. Ama tembel, aptal bir kadınla da vakit harcamaz
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
72 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayKültür seviyesi önemli ya mesleğinden çok
22 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
4 aySomut olarak mı soyut olarak mı işsiz bu çok önemli. Kendini yeterince geliştirmiş hani derler ya taşı sıksa suyunu çıkarır adamlar var ama dönem dönem hak ettikleri değeri bulamadıkları yerde işsiz kalabilirler, bence bu bir sorun değil, o adam zaten her zaman her yerde iş bulur ve sorumluluklarını yerine getirir. Ama soyut olarak işsiz kendini geliştirememiş hiç bir işte tutunamamış iradesiz, tembel hayvan kıvamında rahatına düşkün erkeklere hiçbir şey yapılmaz, çünkü onun karakteri işsizdir zaten.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
4 ayHayır asla olmam daha baştan uzak dururum
61 Yorumla- 4 ay
Peki siz tanıdığınız zaman isi vardi diyelim ki evlendiniz isten çıkardılar. O zaman ne yapardınız?
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Öyle birine saygı bile duymam.
36 Yorumla- 4 ay
Abartt
- 4 ay
hadi ordan
- 4 ay
Yoo işim gücüm var sadece bu kadar ağır konuşmana gerek yoktu
- 4 ay
Tecavüz etseydin bari
- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u 4 ayolurum evet
20 Yorumla Adam vardır çalışır çabalar az kazanır zor kazanır ama ekmeğini taştan çıkarır. Yiğittir merttir zehir olsa yutarsın
ama bi de bazı adamlar var anca boş boş gezer birilerinden geçinirler, iş beğenmezler, her iş de bir sıkıntı bulurlar. Böylelerine şahsen saygı bile duymuyorum20 Yorumla
4 ayBöyle nir ilişkiye başlarım neden çünkü yarının ne olacağını kimse bilemez, mesela ben işim vardır biri ile birlikte olurum bir bakmışsın işimi kaybettim ne olacak o zaman kadın beni bırakacak mı e tabi bırakırsa o kadının karakteri der yoluma bakarım tabi de bence işsizlik bir sorun değil, asıl sorun vasıfsızlık.
10 YorumlaBen çalışıyorum kendimi idame ettiriyorum standartlarımı buna göre oluşturuyorum karşı taraf çalışmıyorsa çalışmayı geçtim daha doğrusu kendi geçimini sağlamak için çabalamıyorsa sadece evde yatıyor ya da dışarılarda boş boş takılıyorsa, zaten aynı standartlara sahip değiliz demektir
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayKızların hiçbir vasfı olmayıp zengin koca istiyorum demesini kesinlikle doğru bulmuyorum. günümüz de çoğu kız her sektör de çalışıyor. kızların çalışıp erkeklere bakacak hali yok. ben de kız olsam işsiz ve hatta asgari ücretli birine gitmem. ben otobüs söförlüğü yapan kadınlar bile görüyorum. ben bile öyle sırtını karısına ya da karısının babasının zenginliğine ve kızın işine maaşına bel bağlamış çok erkek müsveddesi tanıdım ve tanıyorum. bana gelince ben işsizken ve asgari ücretli iken kesinlikle evlenmeyi düşünmedim. şimdi Allaha çok şükür devlet işi iyi bir işim var , evim var , birikimim var. şimdi düşünmememi engelleyen bir şey kalmadı ama işte yaş çok geçti. yani iş işten geçti.
12 Yorumla- 4 ay
Yaş kaç ki
Cevap sahibi4 ay@Ilçinneziha 40 oldu.
Gizli Üye(25-29)4 ayKız arkadaşım ile tanıştığımda işsizdi (hala işsiz) iyice samimi olmaya başlayınca iş güç konuşmaya başladık, ama beni sürekli lüks mekanlara götürüyor çok iyi giyiniyor sonra öğrendim ki babasının şirketi varmış orada çalışıyor gözüküyormuş ama işe gitmiyordu :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
4 ayÇabasızla olmam. İşsiz olabilir, bugün işsizdir yarın girer ne yani? Yeterli o güveni versin.
52 Yorumla- 4 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
4 ayEğer geçici bir süreçse , çalışkan biriyse sevgili olurum. Ama düzenli bir mesleği yoksa geleceğe dair evlilik planı kuramayız. Aşk karın doyurmuyor.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Bu olay çok önemli değil güven önemli kısmet biraz iş olayı neticede bende şu sıralar çalışmıyorum lakin bir elin nesi var iki elin sesi var benim iş mantığım hak hukuk adaletten yana öyle yeni plaza ağızları vs liyakatsiz ortamlar zaten yordu beni bazen sokakta i. k da görev yapanları görüyorum ve hallerine de acıyorum sevgililik kısmına gelince bu iş göreceli iş çözülür güveni lazanmaya bakmak gerek..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayEvet olurum işine aşık olmuyorum sonuçta ayrıca işsizlik ayıp bişey değil herkesin başına gelebilir, işsiz biriyle sevgili olurum ama tembel biriyle sevgili olmam asla
10 Yorumla
4 ayYa iş hayatı olacak ya ev hayatı, hiç çalışmayan birinden iyi ev performansı beklerim. Ben erkek halimle ben çalışıp hem de ev işleri yapabiliyorsam o da bi zahmet birini yapabilsin en azında.
10 YorumlaYani şimdi sevgili olmanın niyeti önemli vakit geçsin dersen eh dersin ama ciddi birşeyler istiyorsan o tarz şeylerde herkesin kurulu düzeni olması lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
4 ayOlmam. Gelmişim şu yaşıma. İşsiz biri ev de geçindiremez. Ben, evlilik düşünmeyen düşünse de evini geçindiremeyen birini bu yaşımdan sonra ne yapayım?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır olmam… ciddi evlilik odaklı bakıyorum… maddi açıdan hazır olmalı… sonunu görebiliyor olmalıyım vaad edebiliyor olmalı.. bir de bunlarla uğraşmak istemiyorum… cv si tam olsun mümkünse anlaşması kalsın sadece… maddi manevi denklik aklıma kalbime sinme kısmını baştan halletmiş olalım en azından..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yalana gerek yok, olmak istemem. Çünkü ben belirli bir seviyeye gelip manitamın işsiz olması canımı sıkardı. Atıyorum işe girme potansiyeli var, bir süreliğine mola verdi. Amenna. Ama daimi işsiz ise dur orada hele hele derim. Demeyende hayal dünyasında yaşamaya devam edebilir
00 Yorumla
4 ayİsim bile olmaz. Cok kotu bir sey. Bir erkek parası yokken bi kizla görüşmeyi düşünmesin bile. Kiz sana nereye kadar harcayabilir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
4 ayGeçici bir işsizlik durumu ise sıkıntı etmem ama çalışmayı sevmeyen yan gelip yatan bir insansa hiç işim olmaz o erkeğe saygıda duymam
28 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
@CamelotT sert değil bence erkeğin evde yatması bir iş arama çabasında olmaması hoş bir şey mi sizce birde bu kişi sağlıklı bir bireyse , ne yapsın evde oturup kadın paradi mi yesin bu kişiye kimse saygı duymaz ki çevresi de duymaz erkek adam çalışır ekmeğini taştan çıkartır olması gereken de budur
- 4 ay
Ona lafım yok lakin günümüz de bakıyorum şöyle gidiyoruz evet kendimden pay verim madem öyle iki yer ile temastaydım ramazan öncesi ve bu iki firma da gayet rövanş ta olan kurumşar ve çalışma imkanları da aramakla bulunmaz türden her neyse iki kurum da beni 1 ay oyaladı ve bu süreçte olasılıklar da olmadı yani bu iki kurum 1 aydan sonra olumsuz cevabı vermiş bulundu şimdi iş arayan biri olarak hangisine kızayım kendime mi bunların i. k birimlerine mi liyakatsiz bir dönem de lafım meclisten dışarı (at izi it izine karıştı) neden biliyormusun çünkü kurumsal yerler de artık alım yapmak yerine içeriden kendi adamlarını kullanmaya çabalıyor hadi diyelim ki olmadı vs yani burada çabalayanın da bir saygınlığı kalmalı bu durumdan muzdarip im ben daha önce uzun süre personel taşımacılığı yaptım yaptığım işte çalıştığım hiç bir firma beyaz yakası dışındakilere değer vermiyor e sgk primşeri ni mesleğin gereği sen de biliyorsun işin boyutu biraz siyasete dönüyor lakin dediğim gibi (at izi it izi) meselesi..
- 4 ay
- 4 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
4 ay~Evet oldum ama olmamak gerekiyormuş, erkek kadından alt seviye de olunca bu durum erkeklere iyi gelmiyor İyilik yapıyorsun başka anlam çıkarıyor ~
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
4 aySonradan işini kaybettiyse desteklerim ama en baştan işi yoksa ilişkiye baslamazdim. Benim de işim yok şu an. Evi kim geçindirecek 😝😂
20 Yorumla
4 ayİşsizlik geçici bir dönemdir. O sorun olmaz da, uzun süre hayat amacı çalışmak olmayan bir insanla olmazdı.
20 Yorumla
4 ayKişisel önceliklerim ve gelecek beklentilerim doğrultusunda, şu an böyle bir sorumluluğu üstlenmeyi tercih etmiyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Ben çalışıyorum maaşım yeterli, karşı tarafında çalışmasını isterdim evde boş boş oturup napıcak
10 YorumlaKuru kuruya sevgi karın doyurmaz. Para erkeğin gücüdür. Ayrıca ben kazanıyorsam o en az ben kadar kazanmalı.
10 Yorumlaşu an sevgilim işsiz ama evlendiğimde kocamın işsiz evde yatmasını istemezdim ikimizinde çalışmasını isterdim tembel erkek sevmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayÇabalıyorsa işi olsun diye belki olabilirdim ama çabassıza ııı ıııı olmam. Erkek dediğin çalışkan olur.
10 Yorumla
4 ayYeni işten çıkmış ama çabası varsa olurum eğer aylak kahvede oturan gamsız ve ana baba parası yiyorsa asla
10 Yorumla
4 ayYeni işsizse olabilir ama uzun vadede ise hayır. Boş beleş insanların kafa da genelde boş oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÇalışmaya hevesi varsa neden olmayayım Bugün olmaz yarın olur bir hayali amacı hedefi varsa destekte olabilirim ayrıca zor dönemde çoğu insan bırakır burun kıvırır ama destek olursan sıpsıkı sadakat bağı oluşur
10 Yorumla
4 ayDeğişiyor sebebe bağlı tembellik Felan ise hayatta yaklasmam
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İşsiz olması daha iyi benim için.
Çalışmasına gerek yok22 Yorumla- 4 ay
Çalışıp evin, karısının ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak erkeğin görevi. Eşimin evimize ve çocuklarımıza en güzel şekilde bakması yeterli benim için.
Ayrıca geleceğe dair planlarım var Türkiye, dünya turu gibi eşim çalışırsa bu planları rahatca yapamayız. Çalışmaması daha iyi
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçici durumsa sorun yok sürekli işsiz se olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayYani ıssız biri ile olunur önemli olan kişiliği kültürlü olup olmadığı bence para pul Mal mülk bunlar boş seyler bir kızın zaten calismayani makbul erkeginde deli kanlı olması makbul erkeğin kumarı alkol madde karı kız ayağı olmasın İnanki gidip taş 5oplasa kazandığı evine harcar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayOlabilir insan sevdiğine destek te olabilir hayat bu maddi manevi yanında yer alır eşinin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayBenim işim varsa bizi idare edebilecek karakterli biriyse sorun yoktur ya
10 Yorumla Biriyle evlilik niyetiyle konuşurum o yüzden işsizse olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
4 aySonuçta erkeklerin de mola vermeye hakkı var hayatlarnda dönemsel olabilir
13 Yorumla- 4 ay
😂😂😂
- 4 ay
Evt öyle yalan mı
- 4 ay
@birsuskuncicek tatlı şey seni heryerde karşıma çıkıyor diyer kızlar senin gibi düşünmüyor para peşindeler askeri ücret ile hayatım da çalışmadım 34 yaşıma kadar soran kız olursa işsizim diyorum 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
4 ayüniversitede falansak okey olabilir ama yaş büyükse no
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
4 ayErkekler olur demiş kızlar hsyır demiş aradaki farka bak nankör çok türkiye de.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayİşsiz birisini ailesi evinden atmaya çalışıyor kızlar sevgili mi olacak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
4 ayKeyfi olarak çalışmıyorsa olmam ama arayışı çabası varsa sevgili olunur tabi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
4 ayİstikrarsız birimi o dönemdemi bir sıkıntı yaşanıyor bunlara bakarım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Asla olmam, kadın dediğin en az 100 bin TL maaşı olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 4 ayİşsiz erkeğin kendine faydası yok, bana ne faydası olacak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayPartnerimden maddi beklentilerim yok. Benimkine okeyse...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayEvvet. Yorumlar durumu açıklıyor ki... kızlar 25+ yaş sonrası tamamen maddiyata sonrasında evlenmeye sonrasında bu maddiyatı kadına aktarmasına önem veriyor. Yani erkekler baba oluyorsunuz ama eşim diye aldığınız eşitim dediğiniz kadını evlat almış oluyorsunuz. temel mantık olarak bir baba kızını sever mi? O zaman evliliklerde kadınları mutlu eden etmenler varken. Erkeği mutlu edicek hangi etmenler asla yoktur. Yorumlarda paylaşınız ⏳😏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Ne kadar süre neden işsiz olduğuna göre değişebilir ama erkek için önemli iş ben kadınlarda onemsemem fakat bir kız olsam sürekli işsiz avara bı adamla işim olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBen evliyim ev hanımıyım haliyle eşim çalışıyor. 😃😀😄
30 YorumlaÖzel bir nedeni yoksa, ve çaba harcamak yerine yok yok diye söyleniyorsa hayır olmam. Amaç çok para kazanması değil çabalaması. Kendi için , benimle bir gelecek için , çabalamayan erkekle neden olayim?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayCevaplara baktım, pek çok erkek sorun etmezken pek çok kadın bunu sorun ediyor. Şaşırdık mı, hayır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayIssiz kizla neden sevgili olim benim parami yemek isteyecek bana hediye almaz hesap odemez ben kole miyim?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySitenin yarisi böyle üyelerden oluşuyor 🤭 istemem
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayOlurum sonra iş bulabilir. İşsiz olması sevgili olmamıza engel değil ki
20 Yorumla
4 ayİşsiz dediğin öğrenci ise Evet eğer iş arayıp bulamıyorsa o çok ayrı ama sana şunu söyleyeyim etrafta ortamda takılıp bana parası yediği bir işsizlikse yıpranırsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayOlmazdım sanırım
10 Yorumla
4 ayİşsiz derken sürekli işsiz mi? Yoksa geçici olarak çalışmama mı? Geçici ise sorun değil, gerçi birikimi varsa çalışmıyorsa o da sorun olmaz. Ama asalak gibi de olsun istemem yani.
00 Yorumla
4 ayLa kadinin parasina dustuysek kafamiza sikalim
40 Yorumla
4 ayBen zaten öyle birisini istiyorum arıyorum ama şu an herkes çalışma ve o yüzden okuma derdinde bana düzgün bir ev hanımı lazım!
20 YorumlaYani işsizlik kendi tercihiyse olmam ama iş bulamadıysa bu onun değil toplumun bi yanlışlığıdır
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne