İşsiz erkeği eve erkek diye almam👎🏻Adam dediğin çalışacak, sürekli meşgul olucak.

İşsiz erkeği eve erkek diye almam👎🏻Adam dediğin çalışacak, sürekli meşgul olucak.

Uzun bir cevap olacak.
Benim hep saf bir aşk hayalim vardı açıkçası;
Hiçbir şeyim yokken bir sevdiğim olsun, beraber işte ben ona mental olarak destek olurum, bildiklerimi ona öğretirim o da bana mental destek olur aktarır beraber bu şekilde ilerler ve kendimizi geliştiririz ve bundan bu çabadan, bu yorulmalardan zevk alırız.
Ama işlere girip çıkmalarla, denemelerle, başarısızlıklarla ilerleriz, hiçbir şeyimiz yokken beraber oluşumuzla, manevi desetklerimizle maddi özgürlüğümüzü kazanırız ve bu aşkın saflığını da, bu özgürlüklere rağmen birbirimizle kalarak, birbirimize olan sevgimiz, inancımız ve bağımızla belgeleriz derdim.
Sorduklarında biz şunları şunları atlattık beraber, şu haldeyken birbirimizi sevdik, onun işi yoktu aylarca beraber hallettik, benim işim yoktu aylarca beraber hallettik, beş paramız yoktu yine beraber hallettik diye böyle gönül rahatlığıyla ve tam bir bağ ile ve gururla anlatabiliriz derdim.
Yani öyle düşünürdüm hep.
Düşünmekle de kaldık, uygulamaya geçirmeye çalıştıkta, buna değecek bir kadın tanımadım henüz, hepsi 0ttan b0ktan sebeplerle yarı yolda bıraktılar, karaktersizliklere yeltendiler, bunları bir de savundular sağolsunlar.
Sorunun tüm bu bağlamda cevabı; İşsiz olması problem değil. Beraber hallederiz, beraber atlatırız, yeter ki beraber olalım kafasında çalışkan, iş potansiyeli yüksek olduğu biriyse olurum. İleride de umarım ki tabii ki ortak gelirimiz olacakda, benden gelen taraftaki gelirim ikimizin önceki gelirine eriştiğinde de, ben Kadınımı yorulmasın diye de evde kalabileceğini ona söylerim. O bana olan sevgisi, güveni ve bu süreçteki sadakatiyle en büyük işi yapmış olur zaten, benimde ona onun kendi gelirini o çalışmadan verip yuvamıza hayat katması için uğraşmasına yardımcı olmam benim de ona olan hayat borcum olur. Bu büyük borcu da hayat boyu ona öderim.
İşsiz biriyle sevgili olmanın, bir ilişkinin temellerini atarken önemli olduğunu düşünmüyorum. Herkesin hayatında inişler çıkışlar olabilir ve birinin işsiz olması onun değerini veya geleceğini belirlemez. Bir ilişki, birbirini anlamak, destek olmak ve birbirine değer vermekle şekillenir. Benim için asıl olan, kişinin karakteri, içindeki değerler ve birlikte geçirdiğimiz zamanın kalitesi. Hayat bazen planladığımız gibi gitmeyebilir, ama birlikte olmak, birbirine destek olmak ve birbirini sevmek, ilişkideki en önemli şey. Bu yüzden iş durumu, bu kadar büyük bir engel değil.
Cevap
25Cevap
ben olurum evet
Zamanında olmuştum çünkü ikimiz de işsiz öğrenciydik😅 şimdi olmam. Zengin olsun derdim yok ama çalışsın elbette.
Hayır, olmam.. Kendi hayatının sorumluluğunu alamamış biri, benim kalbimin sorumluluğunu nasıl alacak...
Ev hanımı olmayı tercih etmiş olabilir sıkıntı yok ama evi temizlemeyi çamaşır yıkamaya vs laf etmeyecek o zaman
eğer çalışıyorsa da beraber yaparız ev işlerini
Olurum.
İşsizlik keyfiye durum değil. Ülke şartları belli. Şimdi işsizse sonrasında işini bulur illa.
Zannetmem. Ben evde çalısana bile tahammül edemem. 😅😅 adam dedigin kendini özletecek ne öyle kukuma kuşu gibi evdeee işsiz güçsüz.
Kaderimde varsa dengi dengine olabilir hatta eğer kişilik dengi engelli biri bile olabilir sonuçta hepimiz bir engelli adayıyız
Biz böyle desek bizi burada yersiniz. Öyle olması gerekiyor ama kadınlar kendi görevlerini yapmaya nedense bu kadar istekli değiller.
İşten yeni çıkar eksik olur çaba gösterir olurum ama rahat ve gamsız olursa sürekli geçiştirirse istemem
Neden işsiiiz tembelliktense olmaz ama diğer türlü olur
İşsiz olan değil, tercihen işsiz takılan biri ile sevgili olmam. İşleyen demir ışıldar...
olamam ilerde bende calisicam kocaminda calismasi şarttır
Evet olurum ne var ki bunda önemli olan zor zamanınd beraber olabilmek paralı insanı herkes sever
Benim kendi işim olduğu için böyle bir kriterim yok önemli olan onu sevip güvenebilmem
işşiz birisiymiş kimse kimsenin kölesi değildir. bu aşkta değildir sevgide değildir. insanlığın parası yoktu paradediğin şey gerçekliği bölen bir icattır.
Aynı ben , köle gibi çalışıyorum senin gibi düşüneni bulamıyorum şu hayatımda bir kerede birbirini tamamlayan bir şey olsun be.
İş aramıyosa olmam ama iş arayıp bulamıyorsa seviyorsam birlikte olurum yardımcı olurum
Bir yerden sonra patlamalar olur katlanılmaz duruma gelinir
Ciddi bir evlilik istesem olmak Zor olur
Kim ne yapacak onu 😃
Asla asla demem. Olabilir
Hayır işsiz biriyle olmak istemem.
Kadın çalışmasa da olur sadakat yeter
Anasınin evinde yasamaya devam etsin
Net / şini aşını boşlamayacaksın
Niye işsiz olduğu da önemli, keyfiyse olmam.
Kapıma bile gelemez işsizle işim olmaz kanka
Kişiliği ve yüreği değerli ise olurum
Olurum yeterki kadın olsun..
İşi olup olmadığı önemli değil benim için
Olurum
Hayir
Hayır olmazsın
Olmam.
Haklısın
Olurum..
Olmazdım
Olmam