Kahve seven kadınlar çoğaldıkça hayat zorlaştı.. Bir kahve 7€

Kahve seven kadınlar çoğaldıkça hayat zorlaştı.. Bir kahve 7€

Yürür, ikimiz de dilencilik yaparız akşam da avmde sinemaya gideriz topladığımız parayla, kadınlar küçük şeylere de mutlu olurlar. Bazı günler ben kendim dilencilik yaparım onu evde bırakırım, sonra yine ceviz yemeye falan giderdik, ben mutlu ederim iki gözümü.
Para olmadan bir ilişki yürür ama bunun zorlukları olacaktır. Aşk ve bağlılık güçlü olsa da hayatın pratik gereksinimlerini karşılamak önemli. Bir ilişki, maddi sorunlar yüzünden sürekli strese girerse zamanla duygusal bağlar da zayıflar. Para, sadece geçim derdini değil, geleceğe dair ortak planları da etkiler. Ancak gerçekten güçlü bir ilişki, sadece maddi şeylere değil, birbirine duyulan güvene, desteğe ve iletişime dayanır. Sevgi her zaman yeterli olmaz ama ruhunun bütünleştiği insanla birlikte büyüyerek, zorlukların üstesinden gelmek mümkündür. Hangisi size uyarsa artık..
Yani çok zor, zenginlik olarak demiyorum ama dışarıda harcayacak hiç para olmamasi sıkıntı.
Bu sadece erkek icin geçerli değil yani, para hepimize bir miktarda lazım.
En azindan bir cay bahcesinde oturmaya gidebilmek gerekiyor.
Hepimizin hayatinda belli standartlar var ve kimse kendi hayatindaki standarti düşürmeyi kolay kolay tercih etmez.
Aslında gerçek ilişki o paranın olmadığı zamanki iliski
Kara gün sevgilisi diyosun
Yani o en güzelidir çünkü gerçekten sevdiğini bilirsin
Nereye kadar dayanacak ki
Yani bak olayın özeti şu para kazanılır ama sevgi kazanılmaz aşk adamı beni sasirtiyon bak ben aşk değilim 😂 parasız sevgi sonra zaten para kazanılır
Dostum para olmadan aşk yürümez. Soğan ekmek aşkı kalmadı 😀
Para olur ama paraya gelen olmaz sen soğan ekmek diyon ben ne diyom parani seven adam seni her zaman aldatır unutma 😂
Yahu zaten aldatılmadık mı. Yüreğimizi kaç defa aldattı bu kanlılarımız 😀
Yani ondan seni fakir bilip sevecek ki anlican ya 😂
Sevgisini anlamak için fakir mi olmak lazım. Hiç mi onurlu zengin olamaz 😂
Yani bak anladın öyle olması lazım unutma diğer türlü hiç anlamazsın 😂
Bir de bana aşk adamı diyosun 😀
Ben değilim sensin sen 😂
😀
Cevap
20Cevap
Kahve evde yapılıp termosla da taşınılabiliyor ya, pratik zeka çok önemli.
Programlı buluşmaysa evet, bu pratik zekayı kullanabiliriz.
Tabii genelde buluşmalar planlı programlı olur, karşılaşmak spontane olur
En iyisi termosla dolaşmak, ne olur ne olmaz.
Kahvenin 7 değil 4 Euro olduğu yere de gidilebilir
Çay ocağına da gidilebilir
Paran varsa yancıkta y... k oynar a... ta demişler. Yürür diyenin parası yoktur.
Kim yürür diyorsa parası yoktur :D
Para olmadan ilişki yürümez maalesef.
Öncesinde para olmadan bir insan kendi hayatını idame edemez..
Kendi yaşam standartı ilişkisinden daha ön planda olmalı..
Konuyu ilişkiye getirecek olursak, iki kişininde eli armut toplamıyordur ya, diğeri toparlanana kadar desteğini esirgemeyecek..
Uzun lafın kısası, o ilişkiyi isteyen her zorlukta her yokuşta yürütür..
İkisi boş gezenin boş kalfası..
O zaman boş boş gezerler..
Gezemezler para yok..
Sahilde yürümekte mi parayla..🤔
Yürü yürü nereye kadar, çatı lazım..
Sende hiç oluruna gitmiyorsun ki..
Parasız oluru yok çünkü..
Ayırmaya ne meraklı çıktın..
Ayırma uzmanıyım..
Bunları ayıramayacaksın ama..
Kızı tavlayamaz mıyım..
Bilmem, bi olurun var mı bakmak lazım..
:))
Aşka inanıyorum bundan yıllar önce olsa parasız aşk olur derdim ama günümüz de malisef mümkün değil. tek erkek tarafı sorumluluk alicak değil kız da erkekte ortaya bir şey koyup bu aşk yürüycek. onun dışında fasa fiso ilişki yürür diyenler kira günü ya da geçim günün de ne yapıcakar diye düşünüyorum. parasız ilişki yürümüyorsa neden çalışıyorsun kim için çalışıyorsun diye de düşünüyor insan o yüzden iki tarafa ortaya bir şey koyup hem paraya kıyıp hemde aşka doyucak.
Gerçekten seven insanlar için para mal mülk hiç önemli değil.. Önemli olan adam gibi adam olana denk gelmek..
Bal gibi yürür de karşıdaki kişinin seni gerçekten seviyor olması gerekiyor. Parayı sorun ediyorsa gerçekten sevmiyordur ya da olgunlaşmamıştır net. Para kazanılır da yürekten cesurca seven bir kaybedildi mi bir daha kazanılmaz.
Evde de yapılıyor bu arada hemde daha iyisi şimdi kahve sevmek niye suç oldu onu anlamadım
O zaman sen sevgilini evine davet edersin
Yürümez. Realist bakarsak. Çünkü güzel vakit geçirmek için yemek, gezmek bunlar gerekli. Bunun yoluda paradan geçiyor. Sadece gözler ve tenlerle verimli vakit geçmez. Onları süslemek gerek.
Çok çok zor. Görüşmek isteyeceksin, en kötü bir simit çay parası lâzım. E buluşmada aynı şey yenmez.
Kadın için de erkek için de bir ilişkide para gerekli.
İlişki bir yana dursun hayat yürümüyor ama para yok diye yaşamasın mı insan ona da yaşamak denirse
Olur tabi neden olmasın, para için mi seviliyor insan asıl gönül zenginliği olmayan ilişkiler yürümez
Para. Olmadan ilişkin bu devrildi imkansız hale geldi artık eski de olsa evet diyecektim ama bu devrilde yok olmaz
Maalesef paran yoksa zaten aylık geçimini dert edeceğin için, başkasına ışık olamazsın...
Para yürümemesi için bir neden değil ki bir bahanedir sadece 🤷🏻♀️
Yürür tabi kii neden yürümesin olmadı termos da götürüp içeriz maksat karşılıklı aşk olsun yeter
Kahvesiz ve parasız kalsın o zaman seviyorsa cidden
Herkes yediğini içtiğini kendi ödesin o kadar basit
Yürür yürütmesini bilene insanın gönlünde olsun içinde olsun her şekilde yürür
Herkes artık kabul etsin para olmadan hiçbir şey olmuyo
yürür ben seviyorsam sırtımda taş taşır aç kalır yinede sevdiğime bakarım
Neden yürümesin kii? Aşk var sonuçta eski sevgilim ailesiyle kavgaliydi kartlarını ellerinden aldılar 1 ay boyunca parasız takıldık ve benim paramı asla kabul etmedi konu asla PARA değil
Ayrıldık
O fiyat şaka mi
Gerçek
Para olmadan adım bile atamıyorsun artık //
Nefes almak bile parayla:)
Altın tozumu döktürdünüz üstüne o fiyat ne öyle…
Altın tozsuz vergi dahil
Avusturya
Para ile ilişkilendiriyorsan öyleyse aşkınız enflasyona uğrayacak demektir.
para olmadan ilişki olmaz. çünkü hiç bir aktivite yapamazsın.
Biraz zor ama herkes için geçerli değildir bazıları için çok güzel de yürüyor
Evde yapıp zıkkımlamak zor değil 😂
7€ nerede bu fiyat
Hayat yurmezki
Yürür sırt sırta verilirse
Bu devirde zor
Yürümüyor maalesef
Az çok olsun tabi 0 para ile nasıl olacak acaba
Adamlık varsa bl gibide yürür
Yürür neden yürümesin ki
7€?🤔
Evet