Hangisini seçmek isterdiniz?
Yani parasızken bir ciddi ilişki olsa mı daha iyi yoksa parayı bulduk, zengin olduk bekarız ciddi ilişki mi olmalı?
Hangisini seçmek isterdiniz?
Yani parasızken bir ciddi ilişki olsa mı daha iyi yoksa parayı bulduk, zengin olduk bekarız ciddi ilişki mi olmalı?
Parasız zaten zalimin birini sevmişim öğretmen bi ilgileniyo bi ilgilenmiyo bıktım artık kendisi resim öğretmeni gidiyo bayan öğretmenlere resim dersi veriyo bayan öğretmenleri de anlamıyorum okulda o kadar bayan resim öğretmeni varken siz niye benim kinden ders alıyosunuz ama ben onu gözüme kestirdim bırakmam onlara hem benim gibi genci dururken o kartoloz 29 na basmış 30 na merdiven dayayan kadınlarımı seçicek başkasının olur diye çok korkuyorum ne olacak bu işin sonu söyleyin
İyi misin sen?
@MelikeWinchester iyiyim yazdıklarımı garip mi buldun
Bence zengin olsanda başta tanıştığında iş durumunu söylemezsin. Normal gelirli biri gibi davranırsın, böylelikle sana karşı tavrını görüp amacını anlayabilirsin amacı para değilse belli eder ve ciddi düşünürsün. Eğer parasızsan ve senin yanındaysa zaten ciddi ve seviyordur.
Bu devirde kötü niyetli insanlar olabilir o yüzden parayı bulsanda hemen belli etme. yani ciddi ilişki için parayı bekleme çünkü ciddi ve seven insan her türlü kabul eder
Ki bence evine bakacak ve eksiklik duyulmayacak kadar paran olması yeterli kardeşim ☺️
Parasız pulsuzken eğer bir insan seni seviyorsa ve böyle kabul ediyorsa o harbi ilişkidir zaten ama Parayı bulduktan sonra ciddiye dönüşüyorsa açıkçası samimiyetini sorgular insan
Parayla bağdaştırmayı hiç sevmem hiçte yapmadım! Sevgi aşk gibi duygular zor duygulardır her zaman denk gelmez o yüzden para pula bakmaz bana göre
Cevap
6Cevap
Ben seviyorsam o zaman başlamalı şimdi erkekler kesin diyecek işte ben fakirken olsun diye erkekler kendini seven kızlar sevmiyorlar bu bir gerçek.
Bence para varken zenginken olmalı
Neden?
Parasız pulsuzken başlayan ilişki ciddileşemez.. çalışıyorken, düzenimi kurmuşken, ayaklarımın üzerinde durabiliyorken başlamalı
Maddiyat yokken yanında duruyorsa bir kişiyi o kişiyi üzmemek lazim
Param olduktan sonra insan çok...
Bence şartlar eşit olmalı dengin olmalı parayı sonradna bulduysa o adamdan hayır gelmez parayı sendne sonra bulursa ilk değiştirceği sne olursun
Para da önemli geçim için ama sevginin paraya baglanmaması lazım...
Dibe vurmuşken yanımda olmayan çıkınca da olmasın mümkünse
Parasız pulsuzken başlasın ki para olunca da gitmesin
Paran yokken seni seven kızla ciddi ilişki yaşanır kardeşim
Para için seni sevene değil
GAancihhh Türk kızları para ister basit ucuz oldukları icin
herkes sen değil
Kes sesini havlama yarası olan gocunur sizi parayla hediye vs ile kandırıp yatağa atıyorlar ne kadar basitseniz hahahaha
benim zaten param var lan başkasına kalmadım
hem nolmuş yatıyorsa öyle erkekle ciddi olunmaz zaten bak keyfine geç awq
Tabiki benimde param var çok şükür sanda Allah daha çok versin ama sizin milletinizi sevmiyorum kardeşim kusura bakma çok egoist ve basit kizlariniz var tabi hepsine diyemem insan evladı olanda var
valla böyle erkeğe böyle kız olacak tabi hak ediyorlar sonuna kadar
Elbette gaaancoiih erkeklere gannncihh kizlar harika ajsjsjs
Parasız pulsuz olsun sadece sewsin sadık olsun yeter kiii
Parasızken kim seviyorsa o
Evine bakacak durumda olman yeterli
ne farkeder
Doğru insanı bulmuşken
Bir insanı yoklukta tanıyacaksın varlıkta değil.
iki kişi birbirini sevdiği zaman başlamalı
fark etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?