Mesela aylık ne miktarda bir para size harcamanız için erkek tarafından verilecek olsa onu reddedemezdiniz?
Çok etki eder
Hiç etki etmez
Biraz beğenirsem çok etki eder
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mesela aylık ne miktarda bir para size harcamanız için erkek tarafından verilecek olsa onu reddedemezdiniz?
Çok etkili eğer türk kızları için bakarsak çünkü ilk paraya bakarlar ama genel konuşursak Erkeklerin zenginliği, bir ilişkiye başlamada önemli bir faktör olabilir. Ancak, bu faktörün önemi, kişiden kişiye ve kültürden kültüre değişebilir. Bazı insanlar, zengin erkeklerin daha güvenilir, daha sorumlu ve daha çekici olduğunu düşünür. Bu nedenle, zengin bir erkekle ilişkiye başlamak için daha istekli olabilirler. Diğerleri ise, zenginliğin bir ilişkide önemli olmadığını düşünür. Onlara göre, ilişkide en önemli şey, karşılıklı sevgi, saygı ve anlayıştır. Zenginliğin bir ilişkide ne kadar önemli olduğuna dair kesin bir cevap yoktur. Bu, her bireyin kendi karar vermesi gereken bir konudur.
Çok etkili bana göre artık herkes para için birlikte paraya bakıyorlar. Bir arkadaştan örnek vereyim kendisinin sevgilisi var maddi durumu orta ama biri daha var maddi durumu baya iyi ve kendisi sevgilisinin arkasından atıp tutarken diğeriyle parası için buluşuyor.
Yaptığından gıcık oluyorum ama yine yapıyor
Yok ya sadece para alıp geliyor biraz oturuyor
Benim öngörüm; örnek verilen kız arkadaşın 3. sevgilisiyle evlenip milyoner kocası olacağı yönünde. Diğerlerine gelirsek; maddi durumu orta halli olan 1. sevgilisiyle telefonda kavga edince o gece club da dans ederken 2. sevgilisiyle tanışmıştır. Temsili ; twitter.com/yetoahir/status/1665665669067677701
@DarkDesire :DDDDD kız delirmiş izledim videoyu
@benibo-lebil Dostum, bir bakar mısın anlamadığın yeri sor demiştin. Görüşü ve yorumları bir oku, örnekteki kız koltuktan daha rahat nereye oturmuştur? Videoyu da izlesene, hemen spora başla desek ya da acilen sigarayı bırak desek bu denli kararlılık göstermez... Tövbe estağfirullah...
@patron79 Evet :)) Kesin dediğini yapmıştır :))
Mesela kuzen sevgilisi vardı zengindi olmayınca başkası oldu onla evlendi yeni 2021de ama çocukla çok benziyorlar zaten de derdi hep zengin koca bulunca anca gezecem
Cevap
7Cevap
Hiç etki etmez. Beyni olsun ve onu kullanabilsin kafi.
Parası en son konu, hem herkesin parası kendine. Oraya gelene kadar ohooo...
Sevgisi olan birini alır. Parası, olan hepsini alır.
Maddiyat önemli tabii ki ama bana parası değil sevgisi lazım. Parasıyla evlenmicem
Soru senin bile değil, hayırdır kardeşim?
Benim için hayattaki en önemli şey Sevgidir, para değil.
@benibo-lebil Yorum yazan, hangi dilde konuşmuş? Moralim sıfır. 😔 Burada hava günlük güneşlik, benim havam yağmurlu. 🙁
Rumuzuna bakılırsa kürt yavrusu gibi duruyor.. Sal gitsin..
@BeniBöʎleBil Ne gibi durursa dursun bana sataşamaz öyetmenim. Para çok hasret çok olacaksa ben o yolda yokum. Benim güzel gözlerimde dolar sembolleri belirmez, kalpler belirir...
Valla biz sokak köpeklerini toplatmaya çalışıyoruz ama maalesef muhalefet inadına ilgisiz davranıyor.. Sen aynımda kal yeterli. Kimse bişey yapamaz.
@BeniBöʎleBil Tamam kalırım sağ ol var ol kaptan. Senin gibi iyi bir kaptan var oldukça bu gemi batmaz.
@benibo-lebil Diğer yere bak da cevabını al ;) .
@JAVAXE O zaman tipin kayık.. :D
bu devirde özellikle baya etkili, ama asla tek başına bi sebep olamaz.
Çok büyük etkisi var maalesef ki kızlar genelde paraya bakıyor
Çok etki eder böyle zenginse
tüm erkekler bunun çok etkili olduğunu biliyodur bence.
şu an için ayda , 100k yeterli 😌💅
3 ay sonra Instagram engel :D
Suyu ateşe çevirecek kadar serpico
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?