"Siyasi, askeri zaferler ne kadar büyük olursa olsunlar, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazsa meydana gelen zaferler devamlı olmaz, az zamanda söner.”
Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

"Siyasi, askeri zaferler ne kadar büyük olursa olsunlar, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazsa meydana gelen zaferler devamlı olmaz, az zamanda söner.”
Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Aylık ortalama 110-115k kazanıyorum ve arabam var. Yıllardır kəndi giderlerimi kəndim ödüyorum. Bir miktar yatırımım var. Bu kadar.
Eğer kira ödemek durumunda da değilsen veya bütçeni etkilemiyorsa bence gayet iyi. Zamanla yatırımın da artacaktır.
Ayrıca böyle farklı kullanıcı adı olan belki de şu anda ülkede yaşamayanların da siteyi kullanması hem site hem de kullananlar için güzel bir şey.
Kira ödeme gibi bir durumum yok evət.
Təşəkkürlər. Ben de Türkiyə de yaşıyorum. Aslım Kırım.🙏🏻
Hem kira ödememen hem de Hatay gibi çok kültürlü ve geçmişi olan bir yerden gelmiş olman çok güzelmiş. Durumun istediğin yönde çok çok daha iyi olur umarım ki öyle görünüyor şu anda.
Güzəl dilekleriniz için təşəkkür edərim. 🙏🏻
Ama Hatay değil Kırım Bahçesaray.😸
Aaa Kırım'ı hatta tarihini de biliyorum. Çok kültürlü hatta çok inançlı farklı etnik kimliklere sahip bir yer olması sebebiyle Hatay'a benzetmek istedim sadece.
Her iki yer de pek çok farklı medeniyet kontrolüne girdi.
Tabi orada eksik anlatımda bulunmuş olabilirim, virgül koysam olurmuş galiba.
Olabilir tabiki, sorun yok.🤝🏻
Arabayı verip, kiracısı olduğum evi almak.
Arabanın da masrafı var ama kesinlikle kira kadar değildir. O yüzden iyi bir tercih olmuş. Ev sahibi mi talip oldu arabaya?
Hayır. Ben eve talip oldum ")
Ahahaha süpermiş.
O zaman araba 250 bindi. Eve 300 istedi. Üstüne 50 kredi çekip aldım. şu an araba 450 civarı. Ev 1.5m falan oldu.
Arada ödeyeceğin kiralar, olası anlaşamamazlıklar vs. derken bence çok kazançlı bir iş yapmışsın. İyi günlerde yaşa.
Teşekkür ederim. Böyle bir soruya yakışır bir cevap bence ")
Aynen öyle. Hatta pembeli eic vardı kafamda ama mavili eic yoktu. Şimdi onu da bulmuş olduk, iyi ki beklemişim.
Hahah teşekkür ederim 🙏
Rica ederim.
Cevap
3Cevap
Zafer olarak göreceğim bir gelişme olmadı şuana kadar, çalışıp yaşıyoruz.
Biz sizi para harcamayı bilen birisi olarak biliyorduk nomercy bey. Mutlaka bir başarı olmalı bir yerlerde.
Para harcamayı biliyoruz da meslek hayatı ve evlilik hayatına atıldıktan sonra bir türlü giderlerden kafamızı kaldıramadık ki. Elde olmayan nedenlerden dolayı ister istemez borçlanıyoruz. şu an için maddi bir sorun yok elbette ama benim için zafer anlamına gelecek bir olgunun olduğum durumdan daha iyi bir duruma taşıması gerekiyor. Belki de hayatımda elde ettiklerim bazıları için zafer niteliğindedir ama şahsım adına henüz zafer tanımını koyacağım başarıya ulaşmadım. :)
Güzel cevap. Umarım zafer tanımını yapacak parasal mevzuları da yakında yaşarsın.
Bir çok burstan olumlu yanıt almak olabilir mi😄?
Olsun nolur jcjxj
O da bir kazanımdır, olur tabi ki.
Büyüklerimi dinledim hep. Doğru yatırımlara odaklandım.
En iyisini yapmışsın. Para kazanmak para kazanmayı bilenlerden öğrenilir.
18yaşında ekonomik özgürlüğümü kazanmam
Bizim ülke için erken bir yaş, önemli.
Yok.
Umarım yakında olur.
yok.
Umarım bir gün olur.
yokki issizim
Belki de en büyük zaferin ilk adımı adıp işe başlamak olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar