Para & Ekonomi Bugüne kadar kazandığınız en büyük para ile ne aldınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bugüne kadar kazandığınız en büyük para ile ne aldınız? Güncellemeler+1 yıl Güncel. Bugüne kadar kazandığınız en büyük para ile ne aldınız? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
moruNbeyaZı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bi anda harcamadım bir kaç ay ihtiyaçlarım için harcadım 1 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Eğitimime harcadım yaklaşık 4000 TLMülakat karada harcadım yaklaşık 5000 tl 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dolar aldım ev istiyorum ama babama verdim al diye hiçbir şey almıyor bir evi bile zor aldırdık 1 0 Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sanırım telefon 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki ben söyliyim mi ne aldığımı? Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Polo şeker 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapma ya o kadar mı kötü 😀😀 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 805 cevap paylaştı. Bilgisayar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bi anda harcamadım bir kaç ay ihtiyaçlarım için harcadım
Eğitimime harcadım yaklaşık 4000 TL
Mülakat karada harcadım yaklaşık 5000 tl
Dolar aldım ev istiyorum ama babama verdim al diye hiçbir şey almıyor bir evi bile zor aldırdık
Sanırım telefon
Peki ben söyliyim mi ne aldığımı?
Polo şeker
Yapma ya o kadar mı kötü 😀😀
En son motorsiklet aldım
4.1 m kazandım, ev aldım
Maaşımı biriktirip Araba aldım 😌
Bilgisayar
hiç. koca bir hiç.
Araba