İnsanlar için ne kadar yüksek gelirin varsa o kadar başarılısın hayatta diye bir düşünce / ölçü mü var?
Bana öyle geliyor sanki, araban, evin, yüksek maaşın varsa çook başarılı oluyorsun, ama fakirleştikçe başarısız ve ezik oluyorsun. Ve bundan nefret ediyorum..
Hayattaki en büyük başarı (duygusu) (çok) para kazanmak mıdır? 💶?
Aksine parasız ne kadar ve nasıl mutlu olduğuna bakacaksın. Para gelir geçer ve zaten ülke şartlarında tatmin edici gelir sahibi olan pek az insan var , onlar da bu parayı koruma kaybetmeme çabasında. O nedenle gaye kendin geçim için kazandığın para dışında nelerle mutlu olabiliyorsan onları keşfetmek lazım.
Toplum tarafından dayatılan bir baskı bu nihayetinde. Ve evet biraz düşünen insanın gözünü kamaştırıyor mal, mülk. Lakin kendini gerçekleştirmek, geriye dönüp baktığında ben bunu da yapmışım diyebilmek çok daha önemli.
Genel olarak kadınların tüm odağı para olduğu için sürekli bu tarz soruları kadınlar soruyor.
Sürekli para para para 😂
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sürekli herkesi ayni kefeye koymanızsan bıktım. Üç beş para avcısı kadın görüyorsunuz sonra tüm kadınlara aşağlık gözüyle bakıyorsunuz. Daha açıklamayı okuyamıyorsunuz
Başarı duygusu paraya mi bağlı diye bir soru soran kişinin içinde bulunduğu psikolojiden bu soruyu sorduğunu bariz şekilde belli oluyor. Hep aynı şey dönüp duruyor para para para.