Çok yüksek miktarda borcum var. Kafayı yemek üzereyim. Nasıl bir çıkış yolu bulurum. Aynı durumda olup çözüm bulan var mı?

Çalışıyorum. 5 sene önce yaşadığım şeyler vs. kartlarımı vs. patlattım. Arkasından borsa kripto kumar yolculuğu. İyice battım. Arabam vardı sattım. şu an 400 bin TL borcum var. Geceleri uyuyamıyorum. Aldığım maaş borca gidiyor. Elimde sıfır kalan miktar. Aile sosyal hayatım iyice dengesizleşti. Bi çıkış yolu arıyorum dipteyim resmen. Hayatıma sıfırdan başlamak istiyorum. Tekrar bir arabam olsun istiyorum. Biraz güçlenmek istiyorum. Yaptığım hatalara tekrar düşmemek istiyorum. Herkes birikim soruyor. Yıllardır çalışıyorsun vs. hiçbir şey diyemiyorum. Sağdan soldan aileden borç almak zorunda kalıyorum. Kimseden bir şey isteyemezdim. 1 yıllık maaşım kadar borcum var. Ama kira fatura vs. de var işin içinde. Bataklıktayım. burada dilencilik yapacak değilim. Bana bi fikir sunabilecek ya da aynı yollardan geçen biri varsa fikirlerinize ihtiyacım var. Herhangi bir ek gelir sağlayacağım bir şey ya da borçlarımı tek çatıda toplamak konusunda. Hepinize teşekkür ederim.

Güncellemeler
1 yıl
uppppp
Çok yüksek miktarda borcum var. Kafayı yemek üzereyim. Nasıl bir çıkış yolu bulurum. Aynı durumda olup çözüm bulan var mı?