Yengemle sorunlarım var, ne yapabilirim?

Yengemle sorunlarım var yengemlerin yani abimlerin dugununu bız yapamadık paramız yok dememize ragmen kız tarafı kredi ckip yaptılar dugunu annemler hic para vermediler yani ama Şu an bende yeni evlendim bana da yapamadılar cnku durumları yok ama herseyi yuze vurmak gerekmez benm dgunum olurken abim araba kıralayıp oyle gitti babamları almaya İstanbul'a arabayı babamda surdu sorunlar cıkmıs arabanın sahıbı kacak veriyo aracı ve normal kralık arac degl gizli adam da belalı birisi arabayı yaptırmak icin para istedi ve tehtıt etti abimi bende kıyamayıp nısanladıgımda kayınvalıdem altın takmıstı 1 tane si onlara verdim geri odemeleri sartı ıle esim verme dedi ben kıyamadım verdm genede dugunum oldu yapmadılar aradan 1 sene gecti ve sanki ben borcluyum gibi davrandı hep ters ters konusmalar işte ortalık karısırsa karıssn ne olacak fılan esimle aram acıldı ve ben kavga ettim bekarken yaptıgım seylerle beni tehtıt ediyo ailesine anlatırım esine anlatırım yuvanı yıkarım gibi seyler nefret ediyorum yengemden sizce ben ne yapablrm kendileri iyiymis gibi yardm edin
Yengemle sorunlarım var, ne yapabilirim?