Çok parası olan alır ancak. Ben , maaşımı komple altına yatırdığım halde kazanamıyorum.
Yemiyorum, içmiyorum, yatırıyorum. Ama elde var SIFIR.
Günlük en az 2-3 bin tl kazanmalıyım ki ihtiyaçlarımı karşılayabileyim. Paramı iki katına çıkarmanın yolu yok mudur, lütfen yardımcı olur musunuz? Mesela bu ay 30bin tllik altın almışım ama yok, totale baktığımızda ciddi bir birikim görünmüyor. Bu durum artık can sıkmaya başladı. Tl ölmesin diye diye acımıza öleceğiz nerdeyse. Aç durarak, ihtiyaçları karşılamayarak, istediklerimizi almayarak yatırım yapılır mı? yok mu bunun başka bir yöntemi?
Zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ancak pes etmeyin. Motivasyonunuzu koruyun ve hedeflerinize odaklanın. Başarıya giden yol çaba ve kararlılık gerektirir.
Unutmayın, sabır ve sürekli çaba ile mali durumunuzu iyileştirmek mümkün olacaktır. Her adımı dikkatlice planlayın ve pozitif bir tutumla hareket edin. İhtiyaçlarınızı karşılayacak ve isteklerinizi gerçekleştirecek bir gelir elde etme yolunda başarılar dilerim
Tefasta yatırım fonları var. Son 5 yılda 15-20 kat getiri olan fonlar var. Altına, dolara göre daha fazla getirileri var.
Her ay düzenli olarak bütçeni sarsmayacak şekilde alınca 5 yıl sonra güzel getirisi olur.
Önemli olan sabır edip biriktirmek. Altınla sadece enflasyona karşı değerini korur.
Veya temettü getirisi olan hisselere yatırım yapacaksın.
Ne yaprsan yap para ıkı katına yatrımın Cok değrlenmez öykle olsa iş yeri fabrikalar kurup milyonlar yatıranlarda çok para kazanır 120 çalışanımız var pıyasa krızde mulk satıp maşları ödüyoruz dunyanın parasını yatrmişiz şu an Bırak para katlamayı uç iş kolumuz zararda hazır yiyor
25 yaşındasın ne fabrikan var bu yaşta?
Çalıştırma, elini çalıştır. Emek ver az personelle kendin de dahil olarak işe...
Kim diyor o kadar insanı çalıştırmak zorunda olduğunu. Aşırı saçma bir durum, Gelir yokken korkunç derecede gider yaratmak...
Biz baba emrinde ameleyız 6 iş yerlerinıde babam kurmuş
Altın şu dönemde iyi bir yatırım aracı ancak altın tek başına yetmez. Uzun vadede bu seni finansal özgür yapmaz yani sadcee enflasyondan korur. Gerçek anlamsa para kazanamak için borsa, fonlar ve kriptoyla desteklemeni öneririm.
Cevap
5Cevap
borsada sağlam 3-4 hisse bulup en az 15 yıl düzenli hisse alırsan 1 koyup 15-20 alırsın..
Borsa bilmiyorum, hisse almayı öğrenemedim.
Kimse de yardımcı olmuyor.
yatırım hesabı açacaksın (eksi hesap varsa açamazsın) sonra aselsan -thy-tüpraş-ereğli gibi sağlam kağıtları her ay düzenli olarak azar azar alacaksın.. 15 yıldan önce satarsan kar istediğin gibi olmayabilir.. zorluğu yok ama neye yatırım yapacağını araştır önce.. yatırım tavsiyesi değildir ☺️
eksi hesap ne? benim hiçbir borcum yok. Bildiğin insanlardan değilim ben.
15 yıl ömrün olduğunu nerden biliyorsun sen? saçmalık ne 15yılı? 1-2 yılı anlarım da 15 ne...
avans hesap işte
5 dakikada karnıyarık pişsin istiyorsan omlet yersin sadece..
altın alarak sadece paranın erimesini engellersin asıl yatırım ticaret-borsa ve arsa ile olur.. diğerleri seni batağa çeker..
Ailemde var para ama arsa almıyorlar. Benimkiyle birleştireyim diyorum, yok. Almıyorlar. İki arabası olan anne duydunuz mu siz hiç? Benim para da arsaya yetmiyor. Param yetmiyor :( :(
Yani ben altın dolar alarak batıyor muyum?
Benim yaptıklarımı bile yapmayan kadınlar var , güldürmeyin beni. Ben cahil biri değilim. Parasını tlde tutan çalışan kadın kaynıyor bu ülke.
tuhaf bir şekilde küstahlık seni tatlı yapıyor 🤭
Ben omlet yemiyorum merak etme, ayrıca ne küstahlığı?
Karnıyarık da omlet de istemiyorum. Paramı yemediğim halde artmaması, yemediğimin ahmaklığı oluyor. Nereye kadar?
ayrı dünyaların insanıyız seninle🤗
Aynı olmak zorunda olduğumuzu kim söyledi şakir.
öyle bir zaruret yok dürdane
Benim avans hesaplarla işim olmaz. Benim her zaman hesabımda 20-30 bin olması gerekiyor. Yoksa rahat edemem.
Yabancı hisse senetlerine yatırım yapabilirsin
48 k gelirim var 15k yatırımım var istersen olur
k ne
48milyonu olanın 15 milyonu olmaz ki ayrıca. O paraya daha çok birikimin olmalıydı.
Müteahhit misin? İyi soyan onlar da.
ben 3 bin ile arttiramiyorum
Ne 3 bini? günlük mü
Gunluk evt
Ne yapıyorsun o parayı. Parayla dalga geçiyorsun galiba.
İki eve bakıyorum
Altın uzun vade
Artmıyor, beklemekten yoruldum. Belki uzun vadeli bir hayatım yok?
Tl yokki elimde. 10 bini vadeli yapmıyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?