4 binden 8 bine çıktı ana 10 bin olmalı bence. Ev sahibi olan annem. Kiracı artırmam diyormuş. Üç yıldır kiracı.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben Diyarbakırda bir sitede oturuyorum 9.000 bin kira
9000 yazıp sonra niye bin yazdım ki😂😂😂😂
9 bin nerde duruyorsun ben 20 e ye duruyorum diyarbakırda 🤦🏻♂️
Batıkentteyim ben, sen nerdesin, birde biz 2 yıldır kiracıyız ondan ev sahibi fazla arttırmadı, bizim binadakiler 14.000-15.000 ödüyor
Kaçtan 9 bine çıktı? Artırmam demiş kiracı, böyle bir hakkı var mı? Ukala gibi geldi bana hoşuma gitmedi.
Bizim deprem senesi 5.000 di, bu sene mayısta 9.000 oldu
Öyle bir hakkı yok ev onun değil bu bir, tüm Türkiyede kiralar iki katına çıktı kendisi cahil mi
Yani 10 bine çıkmam demiş bu konuda haklı mı sizce?
Asla değil dubleks bir daire için 20.000 bile az
Bağcılar mah newroz parkın orada oturuyorum pahalı yinede buralar
Pardon ev diyecektim😅
Biz de arada sahibinden de bakıyoruz Newroz parkın orada cidden kiralar çok yüksek, ama Batıkent bence 9000'i hak etmiyor
Valla annem niye bilmiyorum uğraşmak istemiyor 2 sene sonra emekli oluyorum çık 2 seneye demiş adam diretebilir mi çıkmam diye?
Gerçi orada da 20.000'i hak etmiyor
Diretebilir çünkü bizim ev sahibinin diğer evindeki kiracısı da öyleydi iki senedir uğraşıyorlar çıkmıyor evden
İhtar çekip çıkarabilir mi peki ben söylemiştim deyip? Evkada bu ev. Evka için normal mi?
Biraz Evka'nın orada evlerin kiralara baktım internette, en düşüğü bile 18 binden başlıyor, yani bence şu an ödediği kira çok çok az, çıkarabilir mi bilmiyorum ki 🤷🏻
Yeni kiralayan biri içindir o muhtemelen. Üç yıldır oturuyor bunlar. Şimdi de böyle sorunlar oluyor.
3 yılda olsa az, biz de 2 yıllık kiracıydık iki katına çıktın neredeyse kira..
Annemin iyi kalbinden faydalanıyor sanırım. Kadın uğraşmak istemiyor. Zaten şoförmüş. Eminim okumamış , cahil, eğitimsiz birisidir. Allah'ın şirreti. Ne yapacağız bilemiyorum. Bu konuda açılınca annemle de tartışıyoruz zaten.
Annenin üstüne gitme bence çünkü suç kiracıda, mahkemeye hiç başvurmadı mı annen, gerçi bizim ev sahibi mahkemeye de başvurmuş ama mahkeme kiracıya hak veriyormuş
@tacsizbirprenses Avukata sormuş onlar da olumsuz konuşmuş. Senede 1 kere artırıyor normali bu mu? Yani ocakta artır biraz dedim ama...
Evet senede bir kere artıyor.
Bilmem ki
Yani annem ne diye boyun eğiyor kiracıya diyeceğim de kanunda eksiklikler var bu duruma düşürenler utansın
Öyle yani bir şey diyemem 🤷🏻
10.000e hemen kiralayayım nerde ev?
Artirmaz
Sebep
Yasal hakki
Bu yasa ev sahibini mağdur ediyor. Asıl değerini o kadar değil evin.
Asgari ücretin bu miktarda olduğu ülkede bu normal bir kira , diğer ülkelerdeki kadar yüksek vergiler ödenmiyor Türkiye'de , gerçek usul vergi mükellefi gibi bir ödeme de yapmıyor ev sahipleri
Yeni kiralayan biri daha yükseğe kiralar ama bunlar ucuza oturuyor. Bu da eşitsizlik meydana getiriyor.
Kira fiyatlari birden ve anlamsız şekilde artti
100/100 yapmış el insaf yeter işte
%70 yaptım diyor annem.
4 den 8 bin yapmış vicdansız annen nasıl %70 yapıyor
Ne vicdansızı ne diyorsun sen kadının borçları var bir de bedava oturuyorlar resmen evde. Evimizde oturduğu yetmediği gibi ukalalık taslıyor. Annem 2 ay kira bile almadı tesisat sorunları yüzünden. Haram olsun.
Hayrına mı verdiniz eski kiracı demek ki i
Yeni kiracı gelse daha fazla öder. Hak ettiği parayı ödemiyor şu anki kiracı. Haksızlık resmen.
Haklı olan kadının annesi hiçbir ev sahibi 2 ay kira almadan durmuyor bizim bir gün gecikse bile arıyorlar ve ev sahibi bu sene resmen iki katına kadar kirayı çıkardı, bu kadının suçu değil ekonomi berbat bir halde zaten..
@TaçsızBirPrenses güzel kardeşim sizinde atladığınız detay eski kiracı zaten ve 100/100 zam yapılmış ayrıca tesisat için 2 ay kira alınmamış
Abim, biz de eski kiracıydık ama bize de aynı zam yapıldı, yani tüm Türkiye geneli böyle demek istiyorum
@zamansizdert5 Sen ve senin gibi asalaklar milletin evinde bedavaya oturmaya çalışan yiyicilersiniz sadece.
Çok az
Şaka mı ciddi mi diyorsunuz
Ciddi diyorum
Amamyebi kiracı değil 3 yıllık.
Ama yeni kiracı değil*
Tabiki normal
18 bine kira var
Ama yeni kiralayanlar içindir o bizim kiracı 3 yıldır duruyor.
Bırak dursun yazik
Değil.
At onu pislikleri