Diğer İzmir buca şirinyer ev kiraları ne kadar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1+1 2+1 eşyalı memurlara ne kadar oluyor ev fiyatları Güncellemeler9 ay Kiralık! Yaşayanlar söylesin sitede farklılık gösteriyor daha pahalı oluyor ! İzmir buca şirinyer ev kiraları ne kadar? Cevapla Fiyat Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. izmirliyim ama bilmiyorum, orada büyük yerleşke var yurt , lojmansahibinden bak en güzeli 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% 9 ay Diğer konusunda 879 cevap paylaştı. Çok farklı olur gidip yerinde bakman seni kârâ sokar 0 0 Yorumla
princess_Angela Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 769 cevap paylaştı. Hiç bilgim yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay 20 bin esyali 0 5 Yorumla Soran 9 ay 2 kişiye sordum 8 10 bin veriyorlar 1+1 eşyalı Yorumla Cevap sahibi 9 ay Onlar çok eski kiracidir ya da yalan atiyorlar Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ben 17 veriyorum 1+1 Buca'da 9 senedir oturuyorum Yorumla Soran 9 ay Şirinyer adlı tıp var oranın üstü izbana 10 dk Filan Yorumla Cevap sahibi 9 ay Biliyorum İzmir'in heryerini İzmir büyükşehir belediyesinde çalışıyorum bende kepçe operatörüyum 15 senedir Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay aç sarı siteyi bak 0 3 Yorumla Soran 9 ay :) biliyorum oraları fiyatlar fark gösteriyor bazen sitelerde pahalı Yorumla Soran 9 ay Yaşayan kişiler yorum yapsın bilgisizler değil sne gibi Yorumla Cevap sahibi 9 ay pardon abla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
izmirliyim ama bilmiyorum, orada büyük yerleşke var yurt , lojman
sahibinden bak en güzeli
Çok farklı olur gidip yerinde bakman seni kârâ sokar
Herkese 15 bin sana 50 bin
35 diyorlat
Hiç bilgim yok
20 bin esyali
2 kişiye sordum 8 10 bin veriyorlar 1+1 eşyalı
Onlar çok eski kiracidir ya da yalan atiyorlar
Ben 17 veriyorum 1+1 Buca'da 9 senedir oturuyorum
Şirinyer adlı tıp var oranın üstü izbana 10 dk Filan
Biliyorum İzmir'in heryerini İzmir büyükşehir belediyesinde çalışıyorum bende kepçe operatörüyum 15 senedir
aç sarı siteyi bak
:) biliyorum oraları fiyatlar fark gösteriyor bazen sitelerde pahalı
Yaşayan kişiler yorum yapsın bilgisizler değil sne gibi
pardon abla