Para & Ekonomi 2+1 eve 9 bin ₺ kira çok mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yazlık falan değil normal balkonlu 2+1 ev aylık konaklama için sadece iyi mi yoksa daha iyi bi yer bulabilir miyim? Güncellemeler+1 yıl İZMİRR 2+1 eve 9 bin ₺ kira çok mu? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evin eşyaları güzelse ve yeri iyiyse bu devirde normalama daha uyguna da bulabilirsin tabi aynı güzellikte olmaz 1 0 Yorumla
K-POPFANISEVDA Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evin satılık değeri 1 milyon 944 binden az ise kira fazla daha değerli ise kira ucuz 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 9 bin bana ver ben sana bebek gibi bakarım tabi ki çok 9 bin ne 0 0 Yorumla
Deli_Oğlan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Normal bir ev ama yazlık bir mekanda sanırım. O alınan para ev için değil mekan için isteniyor 0 0 Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl 9 bin kira ise gelirin 20 bin olmalı ki anca.. Bu devleti Müslüman miker zaten Hristiyan'a gerek yok.. 0 0 Yorumla
simulation Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Eşyalı ise normal yani ucuza ne kaldı ki bi araba milyon olmuş ev 2-3 milyon olmuş 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Sadece 1 aylık süre için mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Çok fazla bence Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 519 cevap paylaştı. yeri önemli. emlak işlerinde en önemli şey yer 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla
fatoşşistt Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl nerede peki? İstanbul ya da antalya ise ucuz bile 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla fatoşşistt +1 yıl çeşme gibi izmirin tatil beldesiyse iyi. şehriyse çok fazla kazık Yorumla
Ivarironside Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hangi şehir olduguna baglı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla Ivarironside +1 yıl Bence orası için çok aylık 9 tlye daha iyi yerler olabilir Yorumla Ivarironside +1 yıl Sana Bi tavsiye sosyal medyadan evlere bakabilirsin eminim bulursun daha uygunu Yorumla Soran +1 yıl Knk günlük kiralık tarzı oluyor o tarz pis yerleri de ben sevmiyorum ya Yorumla Ivarironside +1 yıl Sen yinede Bi bak belki denk gelir Yorumla
Sıcakkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Eşyalımı hangişehirde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yes İzmir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
evin eşyaları güzelse ve yeri iyiyse bu devirde normal
ama daha uyguna da bulabilirsin tabi aynı güzellikte olmaz
Evin satılık değeri 1 milyon 944 binden az ise kira fazla daha değerli ise kira ucuz
9 bin bana ver ben sana bebek gibi bakarım tabi ki çok 9 bin ne
Normal bir ev ama yazlık bir mekanda sanırım. O alınan para ev için değil mekan için isteniyor
9 bin kira ise gelirin 20 bin olmalı ki anca.. Bu devleti Müslüman miker zaten Hristiyan'a gerek yok..
Eşyalı ise normal yani ucuza ne kaldı ki bi araba milyon olmuş ev 2-3 milyon olmuş
Sadece 1 aylık süre için mi
Evt
Çok fazla bence
yeri önemli. emlak işlerinde en önemli şey yer
İzmir
nerede peki? İstanbul ya da antalya ise ucuz bile
İzmir
çeşme gibi izmirin tatil beldesiyse iyi. şehriyse çok fazla kazık
Yuh artık iyice uçmuşlar
o paraya dükkan kiralarsın ev nedir
İzmir neresinden
Eşyalıysa normal değilse abartı