Gizli Üye(30-35)1 yılKendi kurdugu ailenin, karisinin cocuklarinin rizkinda bir sorun olmuyorsa, kurdugu ailenin butcesi sarsilmiyorsa karisinin ve çocuklarının ihtiyaclarini isteklerini karsilayabiliyorsa, kendi kurdugu ailesinden esirgeyip anne babaya yedirmiyorsa yardim edilebilir diye dusunuyorum.
Bu aylik duzenli bir miktarda olabilir (ailenin cok ihtiyaci vs varsa) ama ailenin cok ihtiyaci yoksa, istemiyorlarsa ara sira olabilir ya da para vermek yerine ara sira bizim eve alisveris yapiyoruzdur onlara da yapalim alalim vs derse olabilir cok sık olmamak kaydiyla.
Evlendik diye aileleri kenara atmak olmaz. Bunun dozu ve siniri önemli. Erkek kurdugu aileyi zora sokmadigi surece, kendi kurdugu aileden kısmadigi surece yardimda bulunabilir.
Tabi bunda eşinin haberinin olmasi mühimdir. Ben duzenli su kadar vermek istiyorum demeli ya da bekarken veriyordum senin fikrini almak istiyorum devam edelim mi ya da miktarda degisiklik yapalim mi diye karisina sormali erkek, artik o saatten sonra o para da kadininda hakki var cunku ve soz sahibi durumunda.
sunlari yapalim ya da yapmayı dusunuyorum demeli. Et alirken, onlara da alalim diye danismali. Esler arasinda iki kisininde rizasi önemlidir her konuda iletisim halinde olunmali.
Kadinda kazanıyorsa kendi ailesine destek olmak isteyebilir. Kadinda durum biraz daha farkli aslinda. Kadinin evi gecindirme yukumlulugu yok, kazanan da genelde kendine, yatirima ya da çocuklara harcayabiliyor. Kimi de ortak diye ortaya koyuyor. Ama kadinin da kazanci varsa ve aileye destek istiyorsa o da esiyle iletisim dahilinde yine butceyi asmayacak sekilde yardimda bulunabilir.
Ama iki tarafta ozellikle erkek kurdugu aileyi hice sayip ailesine bakamaz. Erkek kurdugu aileye bakmakla yukumludur. Kadini ve cocuklari zora sokamaz bu konuda.
Kadin ister calissin ister calismasin. Kadinin kazanci var zaten ben aileme daha cok yardim edeyim gibi bir sey de olamaz. Kadinda hakli olarak o zaman bende kazancimi daha cok aileme vereyim o zaman, ev nasil gecinecekse gecinsin banane der.
burada iki tarafta kendi kurdugu ailenin butcesini sarsmamali. Erkegin kazanci kurdugu ailenindir Kadin calismiyorsa erkekte karisinin ve çocuklarının rizkini anne baba diyerek onlara vermemeli. Bir miktar olabilir kimseyi sarsmiyorsa ama burada onemli olan kurulan ailenin gelecegi, rizki, maddi ihtiyaclari daha onemli ve daha önde tutulmalı.
Ailesine destek olmak zorunda olan ya da hisseden erkeklerde bu konuyu cozmeden evlenmemeli. Ailenin emekli primini odeyip emekli mi ederler, iş kolu mu açarlar vs bilemem ama bu durumda olan kişiler, ailesine fazla vermesi elbet sorun olusturur. Ailenin ihtiyaci olabilir ama o erkek, o kisi o ailenin bankası degil, olmamali. Sonra o ailede alistigi icin elindeki bankayi kaybetmek istemiyor aile ve gelin arasinda da sıkıntı cikiyor.
Erkekte burada, bu durumda ben artik evliyim ya da evleniyorum kendi ailemin butcesi var artik size maddi destek veremem ya da belli bir miktar verebilirim eskisi kadar bu konuda elim bol olamaz, bunu farkında olun diyebilmeli.
Bekarken boyle alisan erkeklerde ailelerde evliyken cok bocaliyorlar. Kadinlarda bu konuyu soyleyince gecimsiz, vicdansiz vs oluyor.
Dinimizde de evet aileler onemli ama oncelikle kurdugunuz aileye imkan saglayin, kendi kurdugunuz aileyi zora sokmayin diye belirtilir. Evlendiginizde artik o para kadinin ve cocuklarin hakki vardir. Onlarin hakkini ailenizde olsa millete dagitamazsiniz. Yardim edilir ama bunun siniri vardir, bütçesi vardır bunlar asilmamali.
Kadinin kazanci varsa onunda icinde gecerli. Erkek evi gecindiriyor, kadinin kazanci kendine, yatirima vs kaliyorsa o da nasil olsa kocam evi geçindiriyor bende aileme daha cok vereyim diyemez. O da diyemez. Evlilikte kadinin hakki da, erkegin cocuklarin hakki da, kisaca kurulan ailenin haklari gozetilerek hareket edilmeli.
12 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun, çok güzel düşünce...
- 1 yıl
Kimsenin yeterince parası yok ama eve 100 bin girse yine yetmez 50 bin girse yine yetmez
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 326 cevap paylaştı. bu güzel soru. bilmem hani zor ya. acıkcası evlilikte insanlar ıcın asli aile kendi ailesi olur. ama candır neticede ana baba kardas. anlyıorum yardım edebilir de bu hassas terazi bi dengede yardım etmesi gerekir. ben bi noktaya kadar müsamaha gosteririm. ama bizim rızkımızı dısarıyada cok koklatmaması gerekir diye düşünüyorum. o anki atmosfer durum hal sartlara bakılır ve esını kırmadan bi ortak nokta bulunmaya calısılır bence. allah düşürmesin en güzeli o tabi. bu kadar da hani terazi bence tutturulamaz. neticede düny her kes icin esit değil. cok hesap yapmam ben öyle. bazı sey kaderdir. bu konuda esneğim biraz. kalp kırmaya değmez hiçbişey hersey geliiip geciyo. sonra kara toprak. egerki sendeki para sana kafi ise cok da kafa yormak kendini üzmek bence yanlıs. herkesde bi mide var. yiyip yiceğin belli. koç ta olsan böyle garibanda. fark o ne olur. o klas yerde tatil yapar. klas yerde yer. sen orta direk. sonra ne oluyo ölüyor ve onca senin birikiminn caban yeni nesle geciyo bitti gitti.
kadınlar bu konuda daha sert. bi inat hali oluyor. erkekler daha ılımlıdır ama. bence yardım yapılcaksa elin adamı değil yakına yapılması daha dogru olur. zorda kalınırsa ok. ne edelim. ben böyle bakıyorum olaya.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞahsen ben ailemin her zaman yanındayım maddi manevi bu konuda da karakter eğitimi de öyle olmasına çok doğru bir yararlı olduğuna inan biriyim
Şöyle bir şey var eğer kendi aylığını kurduysam senin solun kendi ailenle alakalı oluyor ve aslında temel sorumluluğun ön planda olmalı… Ondan sonra ailene çevrene tüm dünyayı kurtarma ekstra olabilir
00 Yorumla
1 yılBu tür olaylara karışanları ucube olarak görüyorum, sen dışarıdan gelmişsin kim oluyorsun da kişinin ailesine verdiği paraya karışıyorsun? O zaman toplu şekilde bu zamana kadar sana yapılan tüm harcamaların parasını verip ben... Diyeceksin. Gene dellendim
017 Yorumla- 1 yıl
Sen evlenme o zaman
- 1 yıl
Git ve zayıfla şişko kocana da karışma parayı o kazanıyor sen değil
- 1 yıl
175 boyunda ve 65 kiloyum ayda 55 bin kazanıyorum hayvan gibi spor yapıyorum esim benden daha az para kazanıyor ve bir şey diyeyim mi benim evimde oturuyor parayı ben kazanıyorum 🤣 beni diğer ezik kadınlardan biri mi sandın
- 1 yıl
Şimdi okkalı bir cevap aldığına göre otur yerine çünkü her kadın senin cevrendekiler gibi koca diye gezip bir yerini yaymıyor
- 1 yıl
"Çevremde iyi bir spor salonu yok evde kendi ağırlığımla çalışmak istiyorum bunun program nerden bulabilirim " bu açtığın konulardan birisi ucube şimdi beni dinle yeterince ezik olduğun nerden belli biliyor musun. 55k kazanıyorum ev benim o benim paramı yiyo ama ailesine yardım ediyo benden az kazanıyor diyerekten belli ettin ucuz bir ev kadını olduğunu gel maaş vericem sana :) takılalım biraz
- 1 yıl
Hahajajs güzel kapak yapmışsın
- 1 yıl
İkisinin arasında kaç sene olduğuna da baktın mı bu arada artık çok kazandığım için ptye ayda 12 bin tl veriyorum eskiden 150 Kgdım şimdi deli gibi kilo verdim sen de bebekken altına sıcıyordun şimdi bunları mı konuşalım kiloluydum zayıfladım param yoktu köpek gibi çalıştım kazandım ev aldım herkesi kendin gibi mi sandın
- 1 yıl
Herkes spora kilo vermek için gitmez bu arada
- 1 yıl
@xCuppycake kanka 150 kg den kg verdiysen dediğin kadar güzel alımlı bir kadın olamazsin
- 1 yıl
@Poisonedd1x esnetik cerrahi denen bir şey var 🙂↔️
- 1 yıl
Tüp mide ameliyatı olmuşsun sen Korkma gel yakmam canını :) böyle yalanlar atmaya benzemez bu işler
- 1 yıl
Ameliyat olmam kilo yalan söylediğim anlamına gelmiyor ayrıca parası olan insana bu sinir olma hallerin neden
- 1 yıl
Bebeğim öncelikle sağlık çalışanı biriyim, yazılım bilgim mevcut Freelancer olarak ekstra şirketlere hizmet veriyorum haricinde amatör düzeyde seslendirme ve dublaj sanatçılığı yapıyorum. Senin para dediğin miktarı ben ailem ile çerez parası olarak günde yiyorum. O yüzden gel altıma mutlu et beni paranı vereceğim dedim. Ek olarak paran olsaydı kocanın parasına karışacak kadar seviyesiz tombul kucağa alınacak bir kadın olmazdın değil mi?
- 1 yıl
Ben kimsenin parasına karışmıyorum sadece bu eve giren paranın senin benim olmasını yanlıs buluyorum ayrıca servet yatıştırmama gerek de yon seninle yüzde 99 kazanacağımı biliyorum diğer konulara gelecek olursam sen bu devirde benim gibi kadınları asla bulamazsın benim kumaşım kaliteli bugüne kadar kimlerle tanıştın bilemem ama ben senin tanıştığın insanlara benzemem kocam da benzemez
- 1 yıl
Zaten söylediğin kadar kaliteli olsan elin adamının karısı hakkında böyle konuşmaz burada Servet reklamı yapmazdın
- 1 yıl
Diğer işlerini bilemem ama sende sanatçı kafası ruhu yok bu tartışmayı burada bitiriyorum seninle fazlasıyla konuştum çünkü
- 1 yıl
Aşçı kardeşim benim güzelce dinle, varoş birisin ve söylediklerin ile çelişen cümleler kuruyorsun. Seni altıma almam benim özel hayatım oluyor özel hayatım? Bu konuda yorum yapmak değil tamam düşer gibi sana :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,9b cevap paylaştı.
u 1 yılSorun etmezdim ben
00 Yorumla
1 yılBenim kardeşim engelli ve annem yıllardır ona bakıyor ben eşimi çok sevdim ve evlendim ama annemler çok fakirdi babam da bizi yıllar önce yok saydı. Ama eşim hep bireyselci davrandı ve ne zaman bir iyilik yapmak istesem bana engel oldu ve eğer para gönderirsen bu ilişki biter dedi. Annemler ben onlara para gönderemediğim için kardeşimin interneti olmadı ve psikolojisi bozuldu şimdi de evden atıldılar. Tek yapabildiğim şey içime kapanıp ağlamak
23 Yorumla
Soran1 yılO kadar üzüldüm ki bu duruma, Allah herkesin karşısına merhametli insanlar çıkarsın inşallah 😔
- 1 yıl
Amin şimdi boşanma aşamasındayız, bu saatten sonra bırak evlenmeyi , erkek eline dokunmam bile
Soran1 yılÖyle düşünme inşallah çok mutlu olursun
Karşılıklı iletişim halinde olduğu sürece karışmam. Haberim olması gerekiyor.
413 Yorumla- 1 yıl
Niye?
- 1 yıl
Kadin kendi çalışıp kazaniyorsa
- 1 yıl
@hynjinnnn evin giderleri gökten gelen parayla mi karşılanıyor iki tarafta benim param diyip kafasina göre kullanırsa nasıl gecinicekler
- 1 yıl
O zaman erkekde çalışsın kendi ailesine versin eve vermesin kabul edecek miyiz. Karı koca birbirlerinin rızasını almadan bu tarz davranışlar yapamaz yapmamalı. evlenmek kağıda iki imza atılmaktan ibaret değil. Anne babanın durumlar kötüyse eşten izin almanın kimseye zararı dokunmaz.
- 1 yıl
@hynjinnnn kızım sen evliliği ev arkadaşlığı mı sanıyorsun senin paran değil o sizin paranız
- 1 yıl
@hynjinnnn sonra neden boşanıyoruz diye üzülmeyin ama birlik olmayan aileden hayır gelmez
- 1 yıl
@hynjinnnn tamam sensin 🤣
Soran1 yılEve giren para benim değil bizim para olarak adlandırılır yani evlilik ben kafama göre her şeyi yaparım ederim değil, ki böyle düşünmüyorsanız evlenmeyin çünkü böyle evlilikler yürümez, ben merkezli olmamalı insan
1 yılAilesine derken anne babasına yapıyorsa bir şey olmaz ne olucak durumları yok ise
Onlarda benim annem babam olmuş oluyor
Bende onların ihtiyaçlarını karşılamak ile yükümlüyüm sonuçta
Bunda hiç bir sorun olmaz
Bilakis anne babasına iyi baktığı için mutlu olurum ve desteklerim.20 Yorumla
1 yılAilesi sokakta kalmadıysa ve çok muhtaç değilse karışırım tabi ki. Çünkü bizim Türk ailelerinde böyle bir kültür var erkek çocuğuna da bize bakmalı para vermeli gözüyle bakıyorlar. Ancak evlenmişse artık ailesi eşi ve çocuğudur anne ve babasının da bunu idrak etmesi gerekir. Yok eğer etmezlerse olay çıkartırım. hdhdh
21 Yorumla
1 yılBu durum aslında tamamen çiftin arasında nasıl bir anlaşma olduğuna ve maddi durumlarına bağlı. Eğer eşimin ailesine para yardımı yapması bizim bütçemizi çok zorlamıyorsa ve bunu önceden konuşarak, anlaşarak yapıyorsa, genelde karışmam. Aileler bizim için önemli ve ihtiyaç duyduklarında yardımcı olmak doğal bir şey. Ancak bu yardımlar sürekli hale geliyorsa ve bizim finansal planlarımızı olumsuz etkiliyorsa, bu konuyu oturup eşimle konuşmayı tercih ederim. Karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde çözüm bulmak en sağlıklısı olur.
10 Yorumla
1 yılEşim benim ve evimizin bütün eksilerini almış yapmışsa , geriye kalan parasını eğer ailesi zor durumdaysa ben derim hatta ver diye. Ama eğer benim işim görülmez evimde eksiğim olur benim ihtiyacım olursa da kimse kusura bakmasın karışırım. Benim hakkım benim çocuğumun Hakkı
Zaten yaşadık böyle şeyler can sıkıcı oluyor.
10 Yorumla
1 yılBen şahsen imkan varsa kendim teklif ederim. Ailene ya da aileme yardım edelim diye. Ki daha önce sevdiğimin arkadaşına da yardım etmiştim. Hayat paylaştıkça güzel ve en yakından uzağa doğru gitmek daha mantıklı ve bu insanı mutlu ediyor. Tarafın önemi yok yardım etmek şartlar çerçevesinde çok önemli. Hatta ailelerde ihtiyacı olan yoksa farklı yerlerden kişiler bulup beraber yardım etmek insanı birbirine daha çok bağlıyor. Yardım etmekten korkup çekinmeyin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSürekli ise evet. Bende yapmam. Tabi hastalık bakım gibi ihtiyaçlar istisna. Durduk yere erkekler ailesinin rızkını çok anne babaya yedirdiği oluyor ve hiç de mutlu bir aile hayatları yok. Bizde ölene kadar aileye muhtaçlık ailenin de bize muhtaçlığı düşüncesi var. Bence bu iki tarafı da yorar.
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 372 cevap paylaştı. Şimdi öncelikle ailesi eşi ve çocuğu oluyor onları ihmal etmiyor ihtiyaçlarını karşılıyorsa anne ve babasına katkıda bulunmasında bir sakınca yok. Ama ailesini ihmal ederek gönderiyorsa bu doğru değil.
20 Yorumla
1 yılbu neden sorun olsun ki ne güzel ailesini düşünüyor bence bunu sorun hale getiren de sorun vardır bir erkeği/kadının tanımak istiyorsanız ailesine nasıl davrandığına bakın size de o şekil de davranır
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiz yurt dışındayız. Eşimin ailesi türkiyede. Ondan önce ben düşünür yollarım çünkü hem TR Ekonomisi ortada, hemde durumları pek iyi değil. Onlar öyle bi durumdayken ben rahat edemiyorum. Ademoğlu nankördür ama birgün pişman olmaktan asla korkmuyorum. Çünkü Allah için yapıyorum onun rızasını düşünerek. Hatta gün gelir yollarımız ayrılırsa ben şunu yaptım diye lafını bile etmem. İyilik yap denize at misali. Gerçekten uyguluyorum.
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@selinceti kesinlikle hayat felsefem.. bir yandanda sen doğru olunca, attığın her adım Allah için olunca kaybeden asla sen olmuyorsun. Şu dünya da kaybetme korkun olmuyo. İnsanlar bir senli hayatı görüyorlar, birde sensiz hayatı.. dokunduğu her yeri güzelleştiren kişi olduğumu bilmek çok güzel mesela.. ya bakış açısı o kadar önemli ki.. insan kendisi hayatını ya cennet yapar ya da cehennem.. sadece bakış açısı ile
Cevap sahibi1 yıl@selinceti tabiki🤗
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır değilim çünkü herkesi ailesi zorlu şartlar altında bir yaşa kata getiriyor ve arkasında duruyor her aile için böyle olmasa bile çoğunluk için böyle ilk önce kendi ailesini düşünsün eğer ailemizden fazla para kalıyorsa kendi anne babasına yardım edebilir. Bu hoş görünün aynısını kendi ailem içinde beklerim
00 YorumlaSonuçta evlenmişsin ve yeni bir aile kurmuşsun. Paranın nereye harcanacağı konusunda fikir birliği olmalı diye düşünüyorum. Eğer ihtiyaçları varsa ve sizi etkilemiyorsa sorun yaratılacak bir durum değil bence.
10 YorumlaEşimi kullanmadıkları sürece, haberim olduğu sürece, ihtiyaç harici geri verecekleri sürecinde evet veririm, aynısı kendi ailem için de geçerli. İki tarafa da Adaletli yaklaşmak gerekiyor. Anlayışlı olup saygı duymalıyız birbirimize.
10 YorumlaEşim bazı büyük işler yaptığında annesine güzel bi cep harçlığı gönderiyor ve bu benim hoşuma gidiyor. Bir erkeğin geldiği ailesine kıymet vermesi çok önemli çok güzel. Sadece tek husus kendi evinden, çekirdek ailesinden esirgemeyip bunu yapması gerekiyor
20 Yorumlabizi sıkıntıya sokmadıkça sorun olmaz. ama yine de büyük konuşmak istemem. çünkü bu durum çoğu zaman eşler arasında sorun olabiliyor ve bir şeyin sebepsiz yere bu kadar sorun yaratacağını sanmıyorum. sonuç olarak duruma bağlı diyebilirim.
00 Yorumla
1 yılKeyfi olmadığı sürece, gerçekten zor durumdalarsa sorun yok. Ama eve bunu alacaklar şunu alacaklar bende yardım edeyim falan kabul edemem.
Kaldı ki zor durumda olduğu halde ailesine yardım etmiyorsa şahsen ben soğuyabilirim.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 721 cevap paylaştı.
u 1 yılElini ailesinin üzerinden çekmesini istemem.. ama benimle kurduğu ailesini de ihmal etmesini istemem dengeyi kursun neden şikayetçi olayim merhametli vefalı biriyle evlenmişim derim ne mutlu bana
10 Yorumla
1 yılTek bir şekilde karışırım eşimi kullanıp kullanmamalarına bağlı olarak
10 Yorumla
1 yılHayır eşim sürekli para gönderir hiç sorun cikartmadim beni kisitlamadigi sürece sorun yok
23 Yorumla
Soran1 yılNe kadar güzel çok sevindim
- 1 yıl
Yani ailesinin durumu olsa belki sorun edebilirim ama durumları yok napsın mecbur bakacak iyi kötü
Soran1 yılTabiiki insanlar o yaşa getirmiş emek vermiş karışmak doğru olmaz illa ki yardım yapılır
1 yılAilenin tek çocuğuyla ve ailesinin maddi durumu yoksa ben bile yardım ederim öteki türlü olmaz ama Anne ve babasına hediye falan alabilir ona karışamam.
00 Yorumla
1 yılBana karşı danışıp yardım ederse sıkıntı yok tabi ki.
Bu hayatı müşterek yaşayacaz, danışmasi lazım.
Yoksa danismazsa da kendi bilir10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAbartmadigi sürece yani ailesine destek çıkacak diye ev ihtiyaçlar için harcamazsa sadece ailesine verirse para olmaz..
00 Yorumla
1 yılAilesinin ciddi ihtiyaçları varsa karışmam. Ama keyfi ihtiyaçları için veriyorsa ve bizim ihtiyacımız varsa karışırım.
00 Yorumla
1 yılşartların ne olduğuna bağlı bu durum ve hemen hemen her evlilikte standart meseledir biliyo musun :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYardım edebilir tabiki ben sorun etmem ama yeter ki kendi evinden, karısından, çoluk çocuğunun rızkından kesip zor durumda bırakmasın. İki eve yetebilecek gücü varsa istediği kadar destek olabilir ailesine
00 YorumlaEğer biz bitik bir durumdayken yardım ediyorsa bu pekte doğru değil bence ama eğer çok güzel kazanıyorsak veyahut o ay güzel geçinebilecek durumdaysak bal gibi de olur neden olmasın
00 Yorumla
1 yılSömürülmedigim sürece sorun yok ama sömürülüyorsam ve ailesini geçip sulalesine variyorsa durum ciddi sorun
00 YorumlaKendi evini ihmal etmiyorsa, bir eksik yoksa ve onu kullanmıyorlarsa tabii karışmam. Kendi vermezse ben ondan önce veririm hatta.
00 Yorumla
1 yılKendi parası kendi ailesi bana ne karışmam. Onu o yaşa ben getirmedim sonuçta, sonradan gelip de ailesi ile arasındaki meselelere karışmam..
01 Yorumla- 1 yıl
Kendi parası diye bir şey yok eve giren para ailenin parasıdır
Durumu elverişli ise belirli bir yere kadar ihtiyaçları varsa edebilir tabi ama öncelik kendi ailesi kurduğu aile yani. Bu çok ucı açık konu
00 YorumlaEşim ilk önce kendi ailesini düşünmeli. Evlendikten sonra ailesi para isteyemez. İzin vermem
10 Yorumla
1 yılEğer hayat kalitemizi etkilemiyorsa hiç problem etmem büyüklerin duasını almış oluruz
10 Yorumla
1 yılKendi ailesine yaptığı yardıma karışmam. Kendi parası sonuçta.
10 Yorumla
1 yılKadın edebilir ama erkek kendi çoluk çocuğuna karısına bakmakla mükellef
21 Yorumla- 1 yıl
Yaaa kadın neden eder mış
1 yılBenden para kismadigi surece sorun degil ama haberim olacak
10 YorumlaO Ailenin durumuna bağli aslinda... gercekten ihtiyac sahibi ise olur
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 876 cevap paylaştı. Yani benim ilerde ki eşim yapmak istese de zaten babam izin vermez 🤣🤣🤣
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAilesinin maddi durumu kötüyse ve bizi çok etkilemeyecek miktarlarsa yardımcı olabilir. Hatta o durumda yardımcı olmaya yanasmamasi beni soğutur
20 Yorumla
1 yılYalnız ben soruyu bilmem de fotoğraftaki dizi mükemmel 😅
00 Yorumla
1 yılEğer maddi sıkıntıda bir aileyse elbette karşı çıkmam hatta ondan önce ben yardım ederim
00 Yorumla
1 yılAradaki ilişki ve karşılıklı iletişime bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEsinin ailesi esine yardim etse karisir misiniz?
Evet tahmin etmistim.
O zaman esiniz de yardim ettiginde karismayin.01 Yorumla
Soran1 yılKarışmam ben eğer yardıma ihtiyacı varsa ben eşimden önce davranırım, emek verip bu yaşa getiren onlar çünkü, kimse 25-30 yaşında dunyaya gelmiyor ortada bir emek var ben evlendim deyip silinip atilmamali
1 yılAnnesine para gönderirken benim alış verişimi kısıtlarsa başlarım ona :D
00 Yorumla
1 yılyapsın ihtiyaçları varsa yapması gerekir zaten o düşünmese ben kendim derim
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 662 cevap paylaştı.
1 yılEvet karışırım benden habersiz bir şey yapmasını istemem
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 401 cevap paylaştı. Adı üstünde "yardım". Demek ki ihtiyaçları var. Yapsın varsın.
00 Yorumla
1 yılEğer maddi anlamda durumumuz iyiyse karışmam ama kendimize zor yetiyorsak karışırım
00 Yorumla
1 yılBana danışarsa seve seve bende destek olurum
Sonuçta onun ailesi benimde ailem sayılır
00 Yorumla
1 yılNiye ki ihtiyaç dahilin de keyfi değilse hiç problem yok
00 Yorumla
1 yılHabersiz yaparsa sorun olur, haberim varsa sıkıntı olmaz. İhtiyaçları varsa yapabilir tabii ki
00 YorumlaKarışmam ya o kadar büyütüp etmişler biraz para yardımında bulunmasının zararı olmaz
00 Yorumla
1 yılAilesinin bana tavrına, ve yasayiz tarzlarına göre değişir,
04 Yorumla- 1 yıl
Haddini bil derken? Bunu bana kullanmak senin ne haddine
- 1 yıl
Sen anca altına yaparsin
1 yılAyarlı ve iletişim halinde olduktan sonra neden karışayım.
00 Yorumla
1 yılHaberim olduktan sonra ve keyfi bir duruma dönüşmedikçe sorun yok. Herkes ailesine kötü zamanlarında yardımcı olmalı
00 YorumlaBenim yaşam standartlarımı düşüyorsa evet karışırım ama benim isteklerimden kısıtlama olmazsa hayır
00 Yorumla
1 yılihtiyaçları var ise yapabilir ben buna bir şey demem
00 Yorumla
1 yılDuruma göre değişir. Abartmıyorsa sıkıntı yok abartıyorsa ona hatalı hareket ettiğini söylerim
00 Yorumla
1 yılKocamın ailesinin bana karşı hal ve tavırlarına bakarak karar veririm.
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat