Eşiniz, maddi durumunuz iyi olmadığı halde ailesine maddi yardımda bulunsaydı ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eşiniz, maddi durumunuz iyi olmadığı halde ailesine maddi yardımda bulunsaydı ne yapardınız?
Anne babayı koruyup kollamak destek olmak her şeyden önce İslami olarak zaten üzerimize bir vazife yani abartılmadığı sürece iki tarafın daha anne babasını desteklemesini isterim. Ha şöyle de bir şey var eğer anne babasına biz destek atıyoruz ama anne babası götürüp bunu başka bir çocuğuna yediriyorsa bunu asla hoş görmem.
Bulunamaz çünkü o ailesi benle evlenince eski ailesi olur ve en yakını olan insan benim sonra da çocuklarımız o yüzden bize yani ailesine bakmalı eski ailesinin ihtiyacı olursa biraz vermeli ama düzenli olarak vermesi olmaz. Bizim rızkımızı ele boşu boşuna yedirmemeli.
Bulunamaz eğer aile kurmaya karar verdiyse ailesine sahip çıkacak özel bir durumda da tamam yardım edilir ama bu düzenli bir şekilde olmaz sonuçta o gelecek kendi ailesi içinde gerekli ben böyle birşeye asla müsade etmem eğer devam ederse de gidip o sevdiği ailesi ile yola devam edebilir
Kendi bütçenizi sarsmadan yardım yapabiliyorsanız amenna ama eve lazım olan camiye haramdır arkadaşlar. Ha sağlıkla ilgili bir durum olur o zaten olmaması teklif dahil edilemez ancak onun dışındaki herşeyde öncelikle kendi evinizi düşünmeniz gerekir.
Cevap
15Cevap
Beni ihmal etmemek şartıyla evet tabii ki
Bulunabilir, bizi etkilemeyecek şekilde
bulunabilir evet
Elbette ihtiyaçları varsa bulunacak. Bulunabilir mi değil bulunmak zorunda. Olmaz diğer türlüsü. Aileyiz biz hepimiz.
Benim verdiğime aldıgıma karışmazsa evinden çocugundan kısmazsa tabiki en doğal hakkı oda onun anası atası
Yardım en başta anne ve babaya olmalı. çok doğal bir şey bu.
Bir miktarda edebilir. Ona da kendisi karar verir
Eğer ailesi maddi olarak zordaysa ve yardım etmeyi düşünmüyorsa eşim olarak kalmazdı. Doğup büyüdüğü ailesini bile düşünmüyorsa ondan hayır gelmez
Bu eşler arasında anlaşma ile olabilecek bir şeydir, birinin rızası yoksa bulunmamalı.
Durumları yok ise elbette. Ama varsa sıkıntı
eğer onların durumu bizimkinden daha kötüyse Çok bir sorun yok Ama diğer türlü Sıkıntı
Çok ihtiyacları varsa evet fakat kendi evini geçindirmeyi bişeyleri ertelemesi söz konusu ise hayır
Evin zaruri giderlerini hallettikten sonra kalan parası ile istediğini yapsın beni ilgilendirmez
Çok ihtiyaçları varsa birlikte destek oluruz neden olmasın
ihtiyaçları doğrultusunda evet
İstiyorsa bulunsun karışmam
Öncelik kendi evi olmalı
Bu istisna bi durumda olabilir
Evin ekonomisini sarsmıyorsa edebilir tabi ki
eşim olsaydı evet
Özel bir durum varsa olabilir
Evet bulunabilir tabiki
Eğer ki hak ediyorsa eşe gerek kalmaz, ben yardımda bulunurum.
Ailesiyle arasına girmem.
Neden olmasın
Öyle birisi esim olmaz
Bulunamaz
olan olmayana verecek
Bulunabilir elbette.
Olabilr
Oloabilir
Bulunabilir tabiki
Evet
Bulunabilir biz zor durumda değilsek
bulunamaz