Her ikinizde çalışıyorsunuz ve kazandığınız paranın bir kısmını her ay ailesine yardım amaçlı veriyor bu durumdan rahatsız olur musunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her ikinizde çalışıyorsunuz ve kazandığınız paranın bir kısmını her ay ailesine yardım amaçlı veriyor bu durumdan rahatsız olur musunuz?

Ciddi anlamda maddi açıdan iyi durumdaysam benim için sorun olmaz lakin bana en başından bu durumun varlığından bahsetmesi gerekir.. En başından bundan bahsetmiyorsa ve sonradan böyle bir durum ortaya çıkıyorsa para açısından değil ama aptal yerine konmaktan dolayı rahatsızlık duyarım.. Keyifli geceler..
Eğer böyle bir ekonomide durumum çok çok yeterli ve iyiyse sorun olmaz fakat onun dışında bir olur iki olur üçüncüde dur derim. Üstelik çocuklarımız varsa bu durum pek iç açıcı değil, bu devirde herkesin parası neredeyse kendine zor geliyor. Normal bir gelirimiz var ise bunun olmasını istemem kendim için değil çocuklarım evim için.
Ya zaten dinen erkek karısının kendi kazandığı parayla kadının rızası olmadığı sürece el süremiyor bu yüzden bence erkeklerin yok izin vermem falan tarzı havalara girmesi dahi boş. Kadın kendi parasını istediği gibi harcar. Ben şahsen istediğim yere veririm paramı.
Benim babam hep böyle yaparmış. Haberimiz yoktu. Ama o verdikçe bizim durumumuz kötüye gidiyordu. Maddi açıdan iyi bir çocukluk geçirmedim. Ailesi de yokluk içinde değildi ama işte. Eğer böyle gizli saklı ve çocuğumu zora sokucak olursa asla hoş karşılamam.
Cevap
13Cevap
10 bin pound kazaniyorsa sorhn değil tabi😄
Yani her ay düzenli bir şekilde olmaz ama çok paraya sıkıştırdıklarına Tabii ki onlar Bizim ailemiz yardımcı olmaya çalışırız elbette
Geniş bi aileyiz. Abim kazandığının birazını bazen gönderiyor çok zor durumdaysak tabi. Bu durumu görmüş olmak bir yandan iyi ilerde evlenirsem eşimin ailesine neden kazancını onlara gönderdiğini en azindan anlamış olurum.
Kesinlikle kendi kazancini sorgulamak yanlış olur. nasil isterse harcayabilir arti ailesinin yardima ihtiyaci varsa buna sizinde destek olmanizda fayda var.
Bunlar evlenmeden önce konuşulacak konular.
O yüzden yardım edemez.
Ne ben, nede eşim ailelerimize maddi olarak yardım etmeyiz.
Ha illede yanıtlamam şart ise o anda evlilik biter.
Eğer elimi taşın altına en çok ben koymayacaksam sorun olmaz. He yok ben annemlere gönderiyorum sen kirayı ver elektirgu sen öde derse maalsef huzursuzluk çıkar. Benimde ailem var bende o zaman gondermesini bilirim
Ailenin durumu iyi değilse keainlikle yardım edilmeli. Sonuçta onlarda onun anne ve babası ve kardeşi. Eğer bizim durumumuz iyiyken onlara yardım etmiyorsa bu boşanma sebebidir benim için.
Ne yardımı? Ameliyat vs ciddi, ağır bir durum varsa ortada tabiki ama onun dışında yatırım vs için ise ben kendim yapamıyormuyum der rahatsız olurdum.
Bence artık insanlar kendilerine bile zor yetiyorken günü geçirmeye zor çalısıyorken değil aileye göndermek birikim bile olmuyor. Düşkün değillerse aile de istememeli. Sonuçta ileri de sizin de cocuklarınız olacak onları da düşünmek lazım geleceğe bakmak lazım. Tamam Gönderirsin ailene ama istişare edilmeli eş rızalığı sorgulanmalı
İhtiyaçları yoksa evet, ailesi benim artık ne gerek var. Başka bir durum varsa sağlık filan tabi olabilir.
Eşimin ailesinin durumu iyiyse elbette razı olmam ama kötüyse asla vermesini istemem sonuçta benimde evlatlarıma lazım...
Ailesinin durumuna bağlı ihtiyaçları varsa versin sorun etmem
bişey demem demek ki ihtiyaçları var ki veriyor ailesi netice de bu yaşa getirmişler hakları ödenmez
kötü durumdaysa verebilir ama durum iyiyse öylesine veriyosa sıkıntı
eğer aynı şeyi ben de yapabileceksem sorun yok
ailesinin bu paraya ihtiyacı varsa bir şey diyemem gönderebilir.
Eğer eşimse onun ailesi benim de ailem olur sorun çıkarmam.
O eve ne kadar katki yaparsa ben de o kadar yaparim. Gerisine karsimam
Herkesin evi muhasebesi farklı. Kimse kimseye para vermesinde almasinda
Ailesi kötü durumdaysa eğer verirdim sorun olmazdı
Hayır tabiki ailesi ona nasıl baktiysa öyle bakacak o da bakmak zorunda rahatsız olmam aksine mutlu olurum
Para bizim, birlikte karar vermeliyiz. Duruma bakarım
Her ikiside çalışıyorsa ve evlerinde maddi açıdan gerginlik olmuyorsa gönderebilir
Kendi parasını veriyorsa karışmam benim paramı verirse olmaz yani.
Ailesi geçinemeyecek kadar kötü durumdaysa ve kimse yardın etmiyorsa veririm seve seve
Gerekliyse verebilir sonuç olarak onun ailesi benim ailemdir
Ailesinin durumu iyi değilse ben kendim de üstüne bir miktar koyar hepsini onlara veririm
ailesi zor durumdaysa bir şey demem
Versin sorun etmem ki
Verebilir kendi kazanıyor sonuçta saygı duyarım
Olmam aksine hoşuma gider
Tepki gösterirdim hayır istemiyorum veremem derdim
Eğer İmkanım Varsa Tabiiki Gönderirim
Ihtiyaclari varsa elbette verilir.
Ailesinin ve eşimin maddi durumuna bağlı
Bende kendi aileme veririm biz aç kalırız
Ailesinin durumuna ve bizim durumumuza bağlı
Ailesinin durumuna bağlı
İşi bırakırım bana da para versin