AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Seni sevmemiş ayrıca yanlış
Küçük bir işim çıktı diyerek terbiyesizlik etmiş
sana kitlemiş o kjadhg
Alman usulü yapsaydınız ya
Yoo kız arkadaşım bana hesap ödetmez hiç
Bence herkes yediğini ödesin
Oha öküz yani
Sana kitlemiş
Hesabı davet eden ya da mekanı seçen öder.
Seni denemek için ödetmek istemiş olabilir
Bıran once ayrıl bu kadar basıt
Evet yanlış biliyosun herkes önündekini öder
Canım sende yanlış biliyosun sanırım o grup buluşmasında geçerli.
Erkekten maddi olarak medet ummak acizce herkes kendi yediğini öder evli değilsen bi yükmün yok kimsenin üzerinde
Herkes kendi yediğini ödüyosa adam niye kendi yemeğini de bana kitledi sorum bu yönde.
erkek öder tabi bir daha buluşma
Sebep?
O ne be küstah ya
İlkte erkek öder
Alman usulünden yanayim
Abla iliski degil bu dolandirilmissin bildigin
erkek öder aksini idda edende kadındır
Alman usulu olur
Bu feminenmis sadece
Saçma olmuş
Ne kadar hesap geldi
kadın da öder
Her konuda fatura erkege çıkıyor zaten
Çok kral hareket.
Ya saçmalama
Tamam kral hareket değil 😂
İsteyen oder
Yalamani tekiymiş
Bazen de kızlar ödemeli
Bence hesabı kadınlar ödemeli
Erkek öder bence.
Tabiki adam olan kadına ödetmez hatun olanda adamı kullanmaz
Her zaman erkek öder
Zaten olması gereken o
Noldu?
Yorumumu silmişsin
Herkesin düşünce tarzı farklı seni ilgilendirmez
Evet ilgilendirmez.
Ben sizin istediğiniz gibi davranacak değilim.
O da beni ilgilendirmez
Zor zamanda terk edersin kesin
Yoo asla öyle biri degilim
Maddiyatı erkeğe yıkarken iyiydi?
Erkek hesabı öder.
Parası yoksa napacan?
Evlendiğinde felç kalıp çalışamazsa napacan?
Sen çalışmak ve ona bakmak zorunda kalırsan?
Bunları düşündün mü
Off kes yaa seni ilgilendirmez git başımdan çalışan hesap ödeyen birini bul o zaman
Sen kes be.
Boş yapma
Zor zamanda satan kadın modelisin
Haddini bil defol git
Doğru mu değil mi?
Sana ne senden mi ögrenecem
@papatyadunyasii bu i*bne erkeklere yürüyor.
Cevap sahibi sonuna kadar haklı. Bu i*bne şimarmiş. Seninle kavga çıkarmaya çalışıyor.
@Nocxks Erkeklere yürüyorsam sana ne bu seni hiç ilgilendirmez. Beni bir salsana sen? Karılarla konuşmayacağım. Ayrıca yarın kendimle yaşıt yakışıklı bir delikanlıyla yemeğe çıkacağım. Hesabı da o ödeyecek. Çatla da patla!
@papatyadunyasii hiçbir bok olmaz senden. f
@papatyadunyasii ayrıca sen ancak hetero citflerin arkasından bakar kadınları kıskanırsin. Yakışıklı erkekler bizim gibi kızlara bakar senin gibi i*bne erkeklere değil. d ha bu arada sevgilini kadınlar elinden alır hesabida odetirler sende it. gibi ağlar izlersin. d
@Nocxks Ben senin tokmakçını elinden alacağım yürüyen bez parçası bklu paçavra seni.
@papatyadunyasii ben senin o yakışıklı sevgilini elinden alırım i*bne g*tveren ospu çocuğu seni. d
@papatyadunyasii sidikli kim ne yapsın seni i*bne. d anca kıskanır çatlar patlarsin hetero ciftlere
@papatyadunyasii zirlaaa bütün erkekler kızlarla oluyor para harcıyor ev araba alıyor sen geberiyorsun yalnızlıktan i*bne
@Nocxks Erkek arkadaşımın benden başka kimseyi gözü görmez. Daha öncekiler de öyleydi. Yan yana gelsek o obez vücudumla çeneme gelirsin yağ fıçısı seni. Yiyip için osurmaktan başka bir bk bilmezsin paçavra erkek meraklısı aşüfte seni.
@papatyadunyasii erkek arkadaşını elinden alırım i*bne senin gibi i*bneyi ne yapsın kadına ihtiyacı var onu. . d
@papatyadunyasii lağım faresi seni sidikli pacoz erkek meraklısı gay orspu
@Nocxks Hayır onun sadece bana ihtiyacı var. Yoksa sen kuma mı olmak istiyorsun. Git eşeklerin altına yat.
@papatyadunyasii sen yat esseklerin altına domuz üstünden geçsin seni anca keser. Gider sevgilini bulur elinden alırım i*bne seni. D kadın görür hayatında senide tekmeler sidikli. G*tü patlamış orpsu seni
@papatyadunyasii iyyy gay var burada
@papatyadunyasii ucubeeee
@Riveras Ne oldu lan beğenemedin mi pc karı.
@Riveras Kadınlar tatlım çocuğudur. Kadınlar p1ctir.
Kadınlar 0 r0spu çocuğudr.
@papatyadunyasii gayler orpsu cocugudur
@Riveras Kadınlar p1c evladıdır.
@papatyadunyasii ağzına zıçarim orspu cocugu
@papatyadunyasii Çok yaşa iwbne
Tek derdiniz erkeğin parasını yemek işte dağılın şimdi hepiniz
Sizin gibilerle işimiz yok
@NewTown kes gay
@Riveras ben başka üyeyim. Kime gay dediysen artık beni alakadar etmez
@NewTown kadinlarla işiniz yoksa gider erkek erkeğe yaparsınız artık.
@Riveras Konunun cinsellikle alakası bile yok. Boş konuşuyorsun
@NewTown dağılın gayler sizi biz kadınlarla işiniz yok. Gerçek erkeklere bakıyoruz zaten.
Çalışıyorum kazanıyorum da kız arkadaşım yok derdim yok.
Sizin gibilerle hayatta işim olmayacağı için naparsanız yapın.
@NewTown ben cinsellikten bahsetmedim süper zeka
@Riveras Kimsenin erkekliğini sorgulayamazsın insan ol önce insanlık öğren.
@Riveras erkek erkeğe yaparsınız dedin ne dediğini bile bilmiyosun
Sizin gibilerle hayatta işim yok. @Riveras
@NewTown sende kimsenin ne yaptığını sorgulayamzsin seni kız düşmanı. Üstteki papatya nick'li erkek gay birbirinizi destekler birbirinize verirsiniz.
@NewTown sen insanlık dersi öğren cinsiyetçi faşist yürü git işine
@Riveras kimin napacağını söylemek sana kalmadı hadi işine eee.
Parasını sömürecek başkasını bul
@Riveras parasını yiyecek başka erkek bul. Biz yedirmiyoruz.
@NewTown bak kendin diyorsun kimin ne yapacağını söylemek sana kalmadı hadi işine. Hesabı erkek ödüyor ilişkilerde sana ne kime ne yapacağını söylemek sana kalmadı erkekler hep ödüyor bak işine.
@NewTown bütün erkekler ödüyor bir iki fakir tenekesiniz. Fakirlere bakmıyoruz zaten. Üstteki gay papatyada erkek sevgilisine odetiyor bu arada. Sevgiliniz erkekte olsa ödüyorsunuz ahahahah
@Riveras Benim için maddi sorumluluk almaktan çekinmeyecek bir kız bulursam onunla birlikte olacağım için ve senin gibiler hayatımda olmayacağı için naparsanız yapın.
@Riveras beni başkaları alakadar etmiyor benim işim gücüm var çok şükür ve paragöz kızlarla işim yok.
@NewTown bir erkek için hiç bir kız maddi sorumluluk almaz. Sen maddi sorumluluk almayan fakir beş parasız birisin. Benim hayatımda zaten kızdan para bekleyen tembel çalışmayan elime bakan erkeklere yer yok senin gibi rüyanda görürsün beni.
@Riveras sen ilişkide hangi sorumluluğu alacaksın? Yan gelip yatacak mısın?
@NewTown o zaman yorum yapma. Daha geçen flörtüm yemeği ödedi tek başına dekont istiyorsan atayım senin bir aylık maaşından fazla
@Riveras ilişkideki sorumluluğun ne olacak senin onu duyamadık da.
@NewTown erkeklerin hesap ödemesi seni ilgilendirmez hadi işine bak kime ne yapacağını soyeleme hakkın yok.
@Riveras ilişkideki sorumluluğun ne olacak onu sordum
@NewTown senin gibi heriflere para verip karnını doyurmak değil emin ol
@NewTown hesap ödemek erkek işi. Karı kesilme başımıza
@Riveras ben çalıştığımı iş sahibi olduğumu söyledim zaten kimseden para beklemiyorum. . Senin sorumluluğun ne onu söyle?
Ben çalışıyorum dedim kaç kere söylicem
Kızlara para harcamak zorunda değilim dedim sadece. Benim hayatım sonuçta?
@NewTown okuma kıtlığın mi var abicim? Yukarıda yazdım. Senin gibi elime muhtaç heriflere para yedirmemek. Benim hayatımda hep erkekler yemeğe çıkarıp ödemeyi kendi yaptı. Herkes memnun hâlinden sana ne? Sen kendine para verecek bir kadın bulursun. Utanmadan para isteyecek yüzün varsa tabii
@Riveras ve ilişkide yiyen taraf olduğunu da itiraf ettin.
Kendin hiçbir şey yapmamışsın hep o erkekler yapmış.
@NewTown bende erkeklere para harcamak zorunda değilim. Kızlar neden size para harcasin? Sen harcamiyorsan kızlarda harcamaz. Sevgili yapmayın sizin kızlarla işiniz yok. Kıza para harcamiyorsan kızla işin ne git kendin tek çık yemeğe
@NewTown erkek zaten maddi yükümlülük yapmak zorunda. Kadın çalışıp size para harcamak zorunda değil utanmanizda yok kadından size para vermesini isterken.
@Riveras kadından ne beklemeli bir erkek onu söyle artık çatlatma
Söyle. İlişkilerinde ne yaptın söyle
@NewTown erkekliğiniz nerede? Hiçbir kız erkeklerle olmaya muhtaç değildir. Ancak erkekler kadınlarla olmaya muhtaçtır. Sizin bize bir artiniz katkınız yok. Parayida kadınlar karşılasa siz ne işe yarayacaksiniz? Sizin ilişkide yükümlülugunuz nedir
@NewTown sen ne bekliyorsun para mı? Senin karnını mi doyursun bir hesap ödeyemiyorsun zavallı gibi
@Riveras Kimsenin sana ihtiyacı yok.
Ben çalışıp kazanıyorum bir kıza ihtiyacım hiç yok. İşine bak.
Egoist narsist
İlişkide aldığı sorumluluğu bile söyleyemeyen biriyle işim yok. İyi günler.
@NewTown dayı erkeklerin kızlara ihtiyacı var. Senin ihtiyacın olmasa gelip burada dovusmezsin kızlarla hesap ödüyorsunuz diye.
@Riveras iyi günler.
@NewTown benim sorumluluğum senin sorumluluğundan fazla karı parası yerken utan önce. Kendine erkek diye ortalıkta geziyorsun.
@Riveras kız arkadaşım yok ve para falan yemedim
İyi günler demiştim en son.
@NewTown bu kafayla yapamazsın zaten. Hiçbir kız sana ödeme yapmaz. Kızlar alır erkekler verir. Doğanın kanunu budur.
@Riveras tamam.
Şimdi iyi günler.
@NewTown.
Bu arada doğanın kanunu falan umrumda değil. Söylediklerin hiç umrumda değil.
Söylediğin hiçbir şeyi yapmıcam ve umrumda değilsin
@NewTown senin gibi eril enerjisi olmayan erkekler kadından para bekler prenses gibi hediye istersiniz ruj alsınlar sana. Para yiyici erkeklerin umrunda olmaz tabii. Zengin kayınpeder kovaliyorsunuz.
@NewTown iyi günler diyip yazıyor hala sorunlu. Çünkü hazemdemiyor. Ömrünü boyunca kızlara para odeyeceksiniz.
@Riveras kesin
@NewTown sen benim çok umrumdasin sanki haspam 😂😂 yiyici bir erkek düşüneceğim en son şeydir.
@NewTown iyi günler diyip hesabı kapatıp tekrar açıyor niye yazıyorsun sorunlu musun sen
Oha Nolmuş burada?
boş ver ağzının payını verdim bunlara
Iyi yapmışsın
Vay s. k kırığı
Ya mesela ödemek değil benimde param var. kimsenin üç kuruşun da değiliz. Saygı için bu bir centilmenlik içindir. Bir daha yüzüne bakmam ve rezil ederim onu.
Yoo oder
Erkekleridir Tabii ki
degişir o
Geçmiş olsun
Şart mı
İlk mi