Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. yani o konuda gizli üye algı değişti. her tip erkek centilmen değil. bak bi kısım centilmendir. cogunlukla zengin kişiler yaslı parayla işi olmayan kişiler. cok erdemli olgun erkekler. uyanık bi beklentisi olan kötü imaj cizmek istemeyen kariyer erkekleri. dedikodudan cekinen erkekler. aracıya ayıp olmasıncılar. sana ödettiyse bu raconu bilmiyor olabilir. seni begenmemiş dolayısıyla onun hakkında olumsuz düşüncelerin olmasından cekinmemiş olabilir. ya da daha once sen kitelemişsindir ona aklındadır o. belki senin onu kovalamanı istemiş de olabilir hani sana koz vererek cok cakalsa.
erkeklerin genel olarak genleriyle oynandı. tabi enflasyon da bi etki ok ama. her yerde bakın misal olimpiyatlarda olsun basında bi kız bi basarı alsın 1den 10 kadar bile olsa. direk haber. erkeklerde ise bu denli gündem olmuyor. kıymetsiz hissediyor erkek zihni kendini. benim bu sosyolojik cıkarımım. benim gözlemim diyim. böyle olunca da eee ne war mıs kızsa ya. erkeğiz diye. eşitlik var ya. zaten hersey erkeklere biniyo aq modunda oluyorlar.
acıkcası kişisel fikrim ok haklısın hani verdiğin bilgiler neticesinde hesap odeme işi ilkiyse erkektedir. ama 100 yemek yeseniz 100ü erkekte değildir. bu toplumdaki düşünce soyle. erkeke yüzde 60 65 böyle gerisi kıza. yani kızda arada ateşlicek. şimdi bu oran 50 50 ye geliyor. kıza para yedirme olarak görüp istemiyor erkekler. ama sen adamın kalbine girersin seni onemser o zaman sana akıtır. gitmiş bile mekandan yani o derece umru değil. saflıktan da olabilir bilemicem belkide işi cıkmıstır. ama kıymet verilen bi hatun hayat memat meselesi olmadıkca bırakılmaz erkek dünyasında.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİki taraf da hesap ödeyebilir ama söyleyip kaçma şekli direkt hesabı sana kilitlemek olmuş ve çok ayıp. Bir bahanesi varsa aşırı acil bir şeyse bile böyle böyle oldu beni yanlış anlama. Telafisini yaparız söz veriyorum gibisinden konuşup gönlünü almalıydı. Vakti yoksa bile birazdan arayacağım diyip hareket halindeyken derdini telefondan anlatmalıydı. Küçük bir iş diye nitelendirdiğine göre acil bir işi de yok.
Erkek görüşü olarak benden demesi: ilk buluşmanızsa eğer çocuk seni beğenmedi ve ne tepki vereceğini bilemedi. Sana harcama yapmak istemedi. Çareyi de kaçmakta buldu.
Çocuk zaten %100 kusurlu. Sırf söyleme şekli için bile ilişki bitirilirdi yani. Bundan adam olmaz bacım bence bir daha görüşme. İşi ilerletirsen sonra dediğime geleceksin, bu sefer yaşanmışlıklar canını sıkacak. Vur tekmeyi gitsin.00 Yorumla
İlk buluşmayı erkekler öder diye bir kural yok, sen gelip her şeyi yersen karşı kişinin ödemesini bekleyemezsin (soruyu açandan bahsetmiyorum)
Karşı kişinin ödeceğini biliyorsan ona göre kısarsın. 2'inci buluşmada herkes kendi yediğini öder. Kimsi feminist kadınlar erkekle kadınlar eşittir, kadınlar erkeklerden üstündür diyip haykrıp hesap gelince erkeğe sığınması,
çantasını birisine kaptırınca yanındaki erkekten yardım istemesi,
deniz, yer altı tür işlerini kadınlar yapamayıp erkekler yapıyor gelip burada eşitlik demesi aşırı epik.01 Yorumla
1 yılEğer arkadaş olarak değil duygusal ya da ne bileyim tensel bir durumun ilk yemeği ise erkek ödemeli. Pahalı lüks bir restoran olması gerekmez. Kendi bütçesine uygun bir yer tercih edebilir. ya da yemek değil kahve teklif etseydi direk. Bu durum biraz garip olmuş. Yeni nesil erkekler gerçekten bir tuhaf. Ama onlar da o kadar çok para seven kadına denk gelip üstüne bir de parayı saçtıkları kadınlardan red yiyor ki, kendilerini korumak için bazen saçmalayabiliyorlar. Ama ne olursa olsun yine de ilk hesap simit bile olsa erkek ödemeli.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet hesabı erkek öder.
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 355 cevap paylaştı. İşi de çıksa belki yeteri kadar paran yok, bu düşüncesiz davranış hesap kitlemesinden daha kötü. Bunu düşünemeyen daha senle ilgili bir çok konuda aynı rezil davranışı gösterir. Ben her zaman hesabı öderim, kız diye değil, erkek arkadaşımda da ben ödemek isterim her zaman ve kasada güreşiriz resmen. Karşımdaki kötü hissedecegini hissedersem ben büyük hesap olan yemeği veririm, sen de kahveyi verirsin diyerek isterse gönlünü yaparim. Adabı budur.
20 Yorumla
1 yılHani herkes eşitti hahaha ağlama filan değili bu arada ki sevgilimle ya da flortumle dışarı çıktığımızda zaten ben ödüyorum onda değilim onu sen öde bunu ben odeyim demiş yani hani eşitlik hani eşittik işinize gelince eşitiz işinize gelmeyince kesinlikle erkek demeyi de çok iyi biliyorsunuz demek ki eşit değiliz
00 Yorumla
1 yılYani şimdi şöyle bir şey İlk buluşmada tabii ki kadına hesap ödetmek doğru bir şey değil ama sonraki buluşmalarda diyelim ki aranızda bir anlaşma söz konusu oldu flört ya da sevgili oldunuz bunların mesele olmaması gerekiyor ama sürekli olarak da kişinin üzerine yıkılması doğru bir yaklaşım değil.
00 Yorumla
1 yıl“ Hesabı bana kitledi “ cümlesinden anlaşılacağı üzere senin de ondan kalır yanın yok. Madem o öyle dedi sen de hemen “ yok öğrenci usulü “ deseydin. Ya ödemeyeceksin ya ağlamayacaksın. Bu arada erkeğin ödemesi centilmenliktir iyidir ki ben her zaman erkeğin ödemesinden yanayım. Eleman da karakter yokmuş o ayrı ama senin de ondan farkın yok anladığım kadarıyla.
00 Yorumla
1 yılSevgilinizin hesabı size bırakıp "işim var" diyerek ayrılması rahatsız edici. Genelde erkeklerin hesabı ödemesi beklenir, ancak ”hesabı kesinlikle erkek öder.” diye bir kural yok. Yine de bu durumun sizi mutsuz ettiği açık. Eğer bu davranış sürekli bir alışkanlık haline geldiyse, ilişkinizdeki dengeyi bozar. Bu konuda net bir konuşma yapmanız gerekli. İletişimle çözülemeyecek bir durum ise, ilişkiyi sonlandırın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGerçek bir erkekle bulusmamissin. Bu tip erkeklere prim vermeyin. Kadinsizliktan kafayi yesinler akillari anca oyle gelir. Bana hesap ödeten erkek olmadı. Teklif etsem de olmadi. Kirmamak icin kahve ismarlarsin diyen oldu ya da hesabi oderken kahveler benden ya da bir dahakine ben dedigim oldu. Ozellikle kadinin kendi calisip kazandigi bir kazanci yoksa kesinlikle terbiyesizlik.
30 YorumlaŞu kadınların hesap ödetme erkek parası yeme sevdası beni bitiriyor kjsdjksd. Bu kadar para göz olursanız erkekler size başka şekilde bakar sonra niye mutlu olamıyorum 💆♂️Gelen kullanıyor giden kullanıyor
30 YorumlaHer zaman erkekler odemez elbette, ilk bulusmaysa odenir.
10 Yorumla
1 yılErkek bir de ilk buluşmaysa kesinlikle erkek. Kadınlar ne olursa olsun hangi ekonomik durumda olsa da karşısında koruma güdüsü her anlamda yüksek erkek bekler. Beni iterdi böyle biri. Seninki cimrilikten ödememiş.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumlarda bakıyorumda bazı erkekler ağlamış. Hani işinize gelince erkekler para konusunda daha üstün oluyor o eve bakıyor ya ödeyin o zaman ama işinize gelince burada eşitlik. Sürekli erkek ödesin demiyoruz ama ilk buluşmada adabı muaşerette erkek öder. Sonra da yarı yarıya hesap bolusulmeli eşitlik istiyorsanız.
00 Yorumla
1 yılKadınların her lafı ve adımı çelişki. Eşitlik derler , isleeine gel9nce savunmayı bırakırlar. Erkeklerin böyle olmasını siz istediniz. Bizim zamanımızda erkek öderdi, şimdi utanmasa çocuğu bile erkek doğuracak.
00 Yorumla
1 yılKimse kimsenin hesabını ödemek zorunda değil. Bu yüzden sana kitlemesi yanlış. Bir önceki buluşmada erkek ısmarlamışsa bir sonrakinde sen ısmarlarsın. İlişkide hep bir taraf ödememeli aranızda anlaşmalısınız.
00 Yorumla
1 yılSoru soracak kadar çok mu ödedin?
Ah kıyamam ya
Bin defa hesabını ödemiştir belkide kim bilir
Bir defa ödedin diye dünyaya duyurursun insanları artık🙃🙃🤣10 YorumlaBunu yapan bir erkekten o an uzaklaşırdım. Erkek dediğin hayatındaki kadının yemeğini vs ısmarlar cimri erkekleri de hiçbir kadının tercih edeceğini zannetmiyorum.
00 YorumlaBu olayda yaptığı hata. Resmen hesap kitlemiş bu çakallık yapmış
Bence ilk buluşmada erkek ödemeli
Sonra kim davet ediyorsa o ödemeli
Sevgili olunduysa bi erkek bi kadın ödemeli00 Yorumlaİlk buluşmaysa erkek ödemeli her zaman olmasa da.. İnsan değersiz hisseder haklısın. Bazisi da begenmeyince ödemek istemiyor heralde ama kabalık katiliyorum
00 Yorumla
1 yılAlman usulü ortak ödeyin 500 tl hesap geldi diyelim ki ortak verin 250 sen 250 o versin
Erkeklerden istemeyeceksin istersen onlarda karşılığını ister senden00 YorumlaHesabı o öder diye bişi yok bana göre, kim davet ettiyse o halleder herkes durumuna göre bir yere görürsün 🫡 Ama tabi bazı erkekler sadece ben öderim, benim masamda yemek yiyen kadının hesap derdi yok kafasında oluyor. Ama tabiki herkes hesap öder ;)
00 Yorumla
1 yılYav çok sacma bi muhabbet biriyle buluşup bir şeyler yiyip içiyorsam ona değer verdiğim içindir zaten o zaman da gerekirse yan masanın da hesabını ben öderim sorun yok..
00 Yorumla
1 yılSana kazık atmış ama neden erkek ödesin? Paylaşmak varken hesabı neden erkek ödesin?
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılcimri erkekleri hic sevmiyorum benim param yokken bile kendi ibtiyacimdan kisiyodum karşı tarafta özel gününde bir şeyler ayarliyodum erkeklerde bi zahmet centilmenlik yapsın biraz yatta gül yapraklı masa istemiyoruz ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİlk buluşmayı kim davet etmişse o öder. Eğer devam edilecekse görüşme, diğer buluşmalarda herkes kendi hesabını öder veya yemeği biriniz kahveyi biriniz ödersiniz. Onun dışında sadece erkekler hesap ödemeli diye bir kaide yoktur
10 YorumlaBen almanyalıyım almanya'da kızlar bizim ödememize fırsat vermeden kendi hesaplarını ödüyor zaten o yüzden normal yanlış biliyorsunuz
10 YorumlaYok erkek öderse ego yapıyormuş sonra kadının kendi ayakları üzerinde durmasını engellemiş oluyormuş onun için kendiniz ödeyeceksiniz 😂
10 Yorumla
1 yılÖyle bir şey yok türkiyede öyle dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şart yok gerektiğinde kadında ödemeli
11 Yorumla- 1 yıl
Tavrı yanlış tabi doğru değil
Hayat müşterek. Sen yemeği öde o da kahveyi ödesin ne var bunda 😒
20 Yorumla
1 yılHerkes kendi yediğini ödesin bu nedir yıllardır aynı muhabbet
05 Yorumla
Soran1 yılSende görmezden gel cevap vermek zorunda değilsin dimi?
- 1 yıl
Sana kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum bu kadar agresif olduğun için çocuk sana ödetmiş olabilir : )
- 1 yıl
agresif değil de *kaprisli daha doğru olabilir
Soran1 yılAgresif değilim sadece bu kadar bunaldiysan bu sohbetlerden soruyu es gec diyorum bi tavsiye :)
Soran1 yılIkisi aynı sey değil farkındaysan o yüzden büyüde gel anlamini kavramak icin belliki biraz küçüksün:)
- Para & Ekonomi konusunda 727 cevap paylaştı.
s 1 yılKüçük bi işim çıktı diyip gittiyse belli ki beğenmemiş ondan ödetmiş. Erkek hesap öder diye bir durum yok zaten
00 Yorumla
1 yılYahu niye erkekler ödermiş, ben o masaya oturduysam kendi aldıklarımı kendim öderim niye bunu karşı taraftan bekleyeyim ki aciz gibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEskidendi canıım ooo... Şimdiler de hasabı siz ödüyorsunuz. eşitiz ya hani... güçlü ya kadınlar işte... Güçlüyseniz hesap gelince görelim gücünüzü diliniz az eliniz çok çalışsın madem güçlü kuvvetlisiniz. Size pek koymamalı bu.
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSoru niye hesap ve erkekle ilişkili
Cevap sahibi1 yılErkek nezaket gösterebilmesi için karşı tarafta ki kadın feminen olmalı... feminist ya da feminazi değil... Bu örnekte nezaket olmadığına göre ablamızda da feminenlik yok... Bir şeyi arıyorsan sende onun karşılığı var mı ona bakarsın.
Cevap sahibi1 yılBak şimdi ulti atıcam bak:
HAKLISIN...
şimdiye kadar çıktığım flört ettiğim hiçbir kadına tek kuruş para ödetmedim ama kıymet bilen olmadı maalesef söyleyeceklerim bu kadar
00 Yorumla
1 yılBende çalışıyorum ekonomik özgürlüğüm var kimsenin yemeğine çayına kahvesine muhtaç değilim ama böyle biri direkt gözümden düşer
00 YorumlaBen öderimde içime hep bir sıkıntı düşüyor ödediğimde 😅 niye herkes ya yediğini yâda bidağakini Kendi ödemiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkek kadın öder meselesi değilde sana yaptıgı sey çok ayıp
31 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
1 yılo bizim zamanımızdaydı hesap hep bizden olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİki ay sonra kavga edip ayrılacağimiz iliskiye kahve falan ismarlamasın kimse. Yok mesele para değilmiş de böyleymis de bomboş bahane. Kadının erkeğe cinsellikten başka sunduğu şey ne? Bir olumlu katkisi var mı hayatına. 100 liranın hesabini yapmayın diye diye bir maaş masraf çıkartıyorsunuz.
10 Yorumla
1 yılUmarım bu son buluşmanız olur. Daha iyilerine layıksın
10 Yorumla
1 yılortak ödeyebilirdiniz. ya da kimse ödemesin bulaşiklari yikayin😂😂😂😂😂
00 YorumlaSen yanlış biliyorsun. Herkes yiyip içtiklerini öder.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılalla alla hem zavallıca dıyor sonrada yanlıs anlasılmasın dıyor nasıl bır avelsın bıde gelmıs kadınlar odeyebılır dıyor sonrada erkek odemesı ıması yapıyor odemedı dıye parası gıttı dıyede burada kuduruyor nasıl bır kafa yapın var cıdden ya bıde hayır dıyemedım hemen gıttı dıyor bıde hayır de utanmadan aferın nasıl bır varlıksın ya yemegı sen kahveyı o almıs ıste karsılıklı neyıne kuduruyorsun anlamıyorum gercekten ıgrencsın
08 Yorumla- 1 yıl
Kız haklı ne kudurdunn? Adet ol, memelerin çıksın istersen bide şu devrin erkeklerine bak kız burada hep erkek ödesin demedi ama hesabı kıza kitlemis sen bir erkek olarak bunu gururuna yedirebilir misin yazık kafana
Cevap sahibi1 yıl@elmaasekeriiii aptalmısın sen erkekte kahvelerı odemıs yanı kıtleme gıbı bır durum yok tabı allahın koylulerı konusuyor yıne bıde sımdı arabasız erkek mı olur dersınız metrobus duragında beklemeler avel senı hadı
Cevap sahibi1 yıl@gbjnn aynen ahraz senı hadı evde kalmıslar sg
Cevap sahibi1 yıl@gbjnn PUGAHAHAHAHAHAHAHA odlek dıyor bıde ya kufur mu ettım ben avel senı bıde sevıyene ınenmem dıyorya allahım ya cıldırıcam koylu sen ne sevıyesınden bahsetıyorsun bıde gızlı dıyor profıl fotorafına daha resmını koymamıs hesabını gızlıye cekmıs konusuyor ozguvensız aptal hadı koyune yallah
Cevap sahibi1 yıl@gbjnn PUHAHSAHAHAAH KOYLU SENI HADI HADI YALLAH HADI BIDE EMOJI KULLANIYOR ALLAHIN KOYLUSU 30 YASINA GELMIS EVDE KALMIS burada TAKILIYOR LŞSKJFLKSDJFLKSDJŞAFLSKDJŞS
1 yılevet her zaman erkekler ödeyecek diye bir durum yok ama oradaki tavır çok önemli
00 Yorumla
1 yılHesabı her zaman buluşmaya davet eden kişi öder.
00 YorumlaSeni beğenmemiş daha da görüşmem zaten demiş gibi geldi bana
02 Yorumla- 1 yıl
İmparatordur bizim için.
Soran1 yılİş arkadaşımdı.
Zavallica davranış değil, ne güzel teklif etmiş zaten
00 Yorumlaİlla odicek diye bisi yok hala bu düşüncede olmanizda yani 😂
01 YorumlaSana baya dert olmuş ki buraya kadar gelmişsin 😅😅😅
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 444 cevap paylaştı.
1 yılHoşlansaydı hesabı öderdi. Erkekler böyle işine gelmediğin için boşuna harcamak istememiş
00 Yorumla
1 yılKahve de icmemis yani kacarak uzaklasmis gibi olmuş. Bence bu daha kötü bir sey.
00 Yorumla
1 yılBir erkek masanın hesabını Yanındaki bayanı ödeterek kendini ancak bu kadar alçaltabilir
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılSana kazık atmış doğrusu herkesin kendi hesabını ödemesi.
00 Yorumla Seninle tekrar buluşacağını sanmıyorum, çünkü dişindeki çürüğü farketmiş.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı.
1 yılYarı yarıya ödeseydiniz bari. Öküzoğlu öküze bak sen.
00 Yorumla
1 yılKlasık yalan işte nasıl bi kişilikte oldugunu anladın işte
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılErkek öder. Date olmuş sanırım, bununla sakın görüşme.
00 Yorumla Her zaman erkekler ödemez elbette ama burada resmen kitleme durumu var gibime geldi benim de
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBazen sen bazen ben ödenir her zaman erkek ödemez hesabı.. yanlış biliyorsun
00 Yorumla Eril enerjisi yüksek erkek öder. Ben artık böyle diyorum.
02 YorumlaBaşlamadan bitir, daha hesabı bile ödemiyor ne beklicen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbenimde vardi boyle bir arkadas sevgilisine hediye alirken etiketini bile sökmezdi. cok ariyonuz mu bunlari.
10 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat