Hisse senedi. Bist30 hisseleri alacaksın. Özellikle Koç holdinge bağlı temettü veren şirketlere.. düzenli hisse alıp biriktirirsen 10 sene sonra temettü gelirin olur ikinci bir maaş gibi
Evet uzun vade.. borsada en çok kazanan kişiler borsa hesabı olup ölen kişilermiş. Öldüklerinden dolayı paraları servet olan insanlar varmış ama kısa vade al satlarla ancak para kazanırsın şansın yaver giderse
Araştır "TEMETTÜ EMEKLİLİGİ".. Mesleğin ne olursa olsun ileride tek maaş hiçbir zaman yetmeyecek. Bugün emekli olup 12500 TL alan insanları düşün.. ek gelirin, ikinci maaşın olması şart. Zengin insanlar uyurken bile para kazanırmış öyle olmak gerek..
Kredi çekip faiz odemeyeceksin, paran olacak faizden para kazanacaksin
100k çekeceğine 10k çek her el 3k kırmızı veya siyaha bas rulette 1 saat oyunda şansın yaver giderse zaten 100k kazanırsın hem gereksiz borça girmezsin hem de düşündüğün yatırımın getirisini 1 saate kazanmış olursun kredi çeksen her ay zaten en az 8 9 bin lira faizi olacak en azından bir kerelik böyle bir riske girip ilerlemeyi deneyebilirsin kaybedersen de bi maaşta kapatırsın borcunu yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir bu arada
rulet oynarken benim için kırmızı veya siyahtan başka bişey yoktur alan da iyi çeviririm ama yüksek parayla girdiysem oyuna renge oynarım zaten tutarsa otomatik bastığın para 2x oluyor 1000 attın 2000 aldın win win 10k attın 20k aldın miss gibi
Bence mantıksız. Her ay 7 k bankaya ödeyeceksin ona verene kadar her ay 7 k lik gram altın alırsın daha mantıklı en azından fazla para ödememiş olursun. Diğer türlü kredi çekip 70 k fazladan odedigin zaman senin altından elde ettiğin karı direkt bankaya vermiş oluyosun ne anladım o işten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Faizler yüksek olduğundan mantıklı değil. Altından kazanacağın paranın daha fazlası faize gider bu durumdal
Tavsiyen var mı
Hisse senedi. Bist30 hisseleri alacaksın. Özellikle Koç holdinge bağlı temettü veren şirketlere.. düzenli hisse alıp biriktirirsen 10 sene sonra temettü gelirin olur ikinci bir maaş gibi
Cok uzun vade değil mi
Evet uzun vade.. borsada en çok kazanan kişiler borsa hesabı olup ölen kişilermiş. Öldüklerinden dolayı paraları servet olan insanlar varmış ama kısa vade al satlarla ancak para kazanırsın şansın yaver giderse
Orayıda düşünüyorum ama dediğim gibi pek bilgim yok
Araştır "TEMETTÜ EMEKLİLİGİ".. Mesleğin ne olursa olsun ileride tek maaş hiçbir zaman yetmeyecek. Bugün emekli olup 12500 TL alan insanları düşün.. ek gelirin, ikinci maaşın olması şart. Zengin insanlar uyurken bile para kazanırmış öyle olmak gerek..
Kredi çekip faiz odemeyeceksin, paran olacak faizden para kazanacaksin
100k ne kadar yapıyor? 3000 dolar bile anca ediyor. Çok mantıksız ve gereksiz bir yük. Varlık satın alın ama taşınmaz varlık satın alın.
Ne gibi
Ev, arsa vb.
Hobi bahçesi mantıklı mı
Hayır.
100k arsa mı oluyor
Tabiki değil şu an Türkiye şartlarında kredi ile altın almak paranı çöp eder
Mantıklı şeyler yapayım diyorum da tavsiyelere açığım
100k çekeceğine 10k çek her el 3k kırmızı veya siyaha bas rulette 1 saat oyunda şansın yaver giderse zaten 100k kazanırsın hem gereksiz borça girmezsin hem de düşündüğün yatırımın getirisini 1 saate kazanmış olursun kredi çeksen her ay zaten en az 8 9 bin lira faizi olacak en azından bir kerelik böyle bir riske girip ilerlemeyi deneyebilirsin kaybedersen de bi maaşta kapatırsın borcunu yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir bu arada
Kumar beni aşar :D
Sabah 40k kaldırdım 500 lirayla girip tadını alınca pek de aşmıyor
Bonanza mı
Rulet
Hiç anlamam
rulet oynarken benim için kırmızı veya siyahtan başka bişey yoktur alan da iyi çeviririm ama yüksek parayla girdiysem oyuna renge oynarım zaten tutarsa otomatik bastığın para 2x oluyor 1000 attın 2000 aldın win win 10k attın 20k aldın miss gibi
Hangi şehirde oynuyorsun
Gürcistandayım
Geldim oraya heryerde var
Mantıklı bence.
Dalga geçme:D
100 k kredi cektin de faizi ne olacak?
2yıl geri ödemeli 170k
Aylık taksit ne kadar
7k..
Bence mantıksız. Her ay 7 k bankaya ödeyeceksin ona verene kadar her ay 7 k lik gram altın alırsın daha mantıklı en azından fazla para ödememiş olursun. Diğer türlü kredi çekip 70 k fazladan odedigin zaman senin altından elde ettiğin karı direkt bankaya vermiş oluyosun ne anladım o işten
Aslında hisse bilsek daha iyi de o da riskli
Risk almadan kazanç bekleme pek
Hisse çok riskli
Önemli olan o riski alabilmek işte
Senin yatırımların var mı varsa neler
Ben kendime yatırım yapıyorum. Ne varsa harcıyorum. Bu dünyaya bir kere geliyoruz. Eğitimime sporuma para döküyorum sagligima yatırım yapıyorum
Maddi acıdan yok yani
Ben varım sadece
Anladım yinede sağol
Bu faiz oranlarıyla en mantıksız hareket olur
Geri ödemesi 170k
Altın o kadar kazandıracak mı?
2 sene vadeli 2 sene de kazandırmaz mı
Hayır kazandırmaz. Ödeyeceğin faizi bile karşılamaz
Bi paylaşım gördüm gram 3500 çeyrek 6000 olacak diye
Ben de sana tüyo vereyim USD 90 TL olacak. İNANDIN mı?
Mantıklı bir yatırım yapmayı düşünüyorum da onun in sorup sorusturuyorum
Bu faiz oranlarıyla kredi çekilip yatırım yapılmaz.
Hiç kalkışma bence pişman olursun
Mantıklı önerilere açığım
Yani bilmiyorum ama yapacağın şey mantıksız geldi çünkü o kadar kazandırmaz kar edemezsin
2yıl geri ödemeli
Olsun yinede kar edemezsin yani
Tavsiyelere açığım