Para & Ekonomi Hesabı erkek mi ödemeli yoksa herkes yediğini mi? Atanamayan_Kurabiye Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bi buluşmada hesabı erkek mi ödemeli kız mı? Bence herkes yediğini ödesin Erkek ödesin Herkes yediğini ödesin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hesabı erkek mi ödemeli yoksa herkes yediğini mi? Cevapla Erkek Soruları Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. ben öderim tabi ki de her zaman 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlk buluşmada erkek ödemeli gadası 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 1 yıl İlk buluşmada hesabı erkek ödeyebilir ama her buluşmada erkeğin ödemesini uygun bulmuyorum. 0 0 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Kadın ödesin şıkkı. hani eşitiz ya biraz da kadınlar eşitlik sergilesin.Soru: eşitlik diyen ama her koşulda pozitif ayrımcılık isteyen ve sürekli kendi ile çelişen varlık kimdir. 0 2 Yorumla Atanamayan_Kurabiye 1 yıl Abi naptı bu kadınlar sana gel otur anlat bakim sakin ol. Kadın ödesin diyorum bende klavis 1 yıl Kurabiye sen bu işi biliyorsun gönlümü aldın.
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl valla artık eski dönemler bitti arkadaşın falansa herkes kendi ödesin ama sevgili eş falansa ortak ödenebilir para muhabbeti olmaz zaten 0 2 Yorumla fadikk0 1 yıl Yok erkek ödeyecek Yorumla MagarsuS 1 yıl tamam seninkini öderim 😂 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 667 cevap paylaştı. biraz erkek biraz ortak 0 0 Yorumla
fadikk0 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Erkek tabiki 0 1 Yorumla Keyfimbilirrrr 1 yıl kadın tabi ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben öderim tabi ki de her zaman
İlk buluşmada erkek ödemeli gadası
İlk buluşmada hesabı erkek ödeyebilir ama her buluşmada erkeğin ödemesini uygun bulmuyorum.
Kadın ödesin şıkkı.
hani eşitiz ya biraz da kadınlar eşitlik sergilesin.
Soru: eşitlik diyen ama her koşulda pozitif ayrımcılık isteyen ve sürekli kendi ile çelişen varlık kimdir.
Abi naptı bu kadınlar sana gel otur anlat bakim sakin ol. Kadın ödesin diyorum bende
Kurabiye sen bu işi biliyorsun gönlümü aldın.
valla artık eski dönemler bitti arkadaşın falansa herkes kendi ödesin ama sevgili eş falansa ortak ödenebilir para muhabbeti olmaz zaten
Yok erkek ödeyecek
tamam seninkini öderim 😂
biraz erkek biraz ortak
Erkek tabiki
kadın tabi ki