• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Bir kız ekonomik özgürlüğünü nasıl ele alır?

Zelihayuksrk
Zelihayuksrk Takip Et
Xper 5 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
83
Yapay Zekaya Sor
Bir kız ekonomik özgürlüğünü nasıl ele alır?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • sorucu060606
    sorucu060606 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

Bir kız veya kadının ekonomik özgürlüğü, kendi finansal durumunu yönetme yeteneği, bağımsızlık ve kendi kararlarını alma gücü demektir. Bu konuda önemli olan bazı unsurlar şunlardır:

**Eğitim ve Kariyer Gelişimi**: İyi bir eğitim almak ve kendini mesleki olarak geliştirmek, kadınların iş gücüne katılımlarını artırır ve ekonomik bağımsızlıklarını sağlamlaştırır. Eğitim, kişisel ve profesyonel yetkinliklerin artmasını sağlayarak daha iyi iş fırsatlarına ulaşmalarını destekler.

**Finansal Okuryazarlık**: Kendi finansal durumunu yönetmek için finansal okuryazarlık önemlidir. Gelirin nasıl harcanacağını, tasarruf yapmanın önemini, borç yönetimi ve yatırım yapmanın faydalarını anlamak, ekonomik bağımsızlık için temel bir adımdır.

**Kendi Kararlarını Alma Yetisi**: Ekonomik özgürlük aynı zamanda kendi finansal kararlarını rasyonel bir şekilde alabilme yetisini de içerir. Kadınların finansal bağımsızlıklarını güçlendirmek için kendi hedeflerini belirleme ve buna göre hareket etme özgürlüğü önemlidir.

**Toplumsal ve Kültürel Destek**: Toplumsal ve kültürel olarak kadınların ekonomik özgürlüklerini destekleyen politikalar, programlar ve topluluklar, kadınların finansal bağımsızlıklarını güçlendirmede önemli rol oynar. Bu destekler, kadınların kendi potansiyellerini gerçekleştirmelerini kolaylaştırır.

Sonuç olarak, bir kız veya kadının ekonomik özgürlüğü, eğitimden başlayarak finansal okuryazarlık kazanımına, kendi kararlarını alma yetisine kadar geniş bir yelpazeyi kapsar. Bu unsurlar bir araya geldiğinde kadınlar daha bağımsız, güçlü ve özgüvenli bir şekilde finansal olarak yönetebilirler.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Yalnız_adam_007
    Yalnız_adam_007 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kendi ayakları kendi yetenekleri ile hedefine odaklanarak sevgili veya sap parası yemeden baba parası yemeden dimdik ayakta kalan bir bayana dünyalar verilir. Güçlü kadın profili çok zor artık dünyada kadınlığını kullanarak yükselmeler her yerde görülüyor her alanda bu durum kadının sadece bedenini kullanmasına yola açıupr aklını çalıştırmıyor açıkçası bedenini bir süre sonra sergilemeye metaya dönüştürmesine yol açıyor.

Kadının özgürlüğü aklını kullanarak bir hedefe odaklanarak adım adım süreçle başlar.

0
    0 Yorumla
  • Munis1Bey
    Munis1Bey Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Eline geçeni çalışınca eline aldığı maaşı kontrollü ve ihtiyacına göre kullanırsa eline alır
    Gerçekten kendini yetiştirmiş kişilerde evli ve eşi çalışmıyor olsa sa özgürlüğünü alır çünkü eşi istemeden verir ihtiyacın olur der verir bir şeyler alırsın der verir kreşi kartı verir yine eline almış olur

0
    0 Yorumla
  • cvcvnfjfkfk
    cvcvnfjfkfk Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Çalış, ama ekonomik özgürlük meselesinde bence ülkenin çok küçük bir kısmı özgür. Hatta asıl özgürler dünyanın küçük bir dilimi, hiç çalışmasa bile kenarda tüm ömrüne, torunlarına yetecek kadar parası ve mirası olan kimseler. Asıl soru şu, ben nasıl böyle olabilirim? Gerçekten bu kadarına ihtiyacım yok bile.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

38

Cevap

49

Cevap

• blade063
    blade063 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 33
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 489 cevap paylaştı.

Kariyerin ilerisinde iyi bir mevkiye gelebilecek kadar güzel bir eğitimin sonunda iş hayatına atılıp o kariyer mevkisine geldiğin gün tamamen kimseye bağımlı kalmadan hayatını idame ettiğin gün ekonomik özgürlüğünü ele almış olursun.

1
    0 Yorumla
  • aitowa
    aitowa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl

Öncelikle eline gecebilecek tüm fırsatları kovalaman lazım
    Ama hepsini çünkü Türkiye'de yaşıyoruz tek bi hedefe yönelmenin sonu %99 hüsran şans veya torpil (özellikle) yoksa, elinden geleni yapman gerekiyor okumak zahmetli hemen hayatı kazanmak isteyen biri için uzun bir süreç bu yüzden en alt mertebeden emekçi olarak başlayıp kendini geliştirebileceğin ve profesyonelleşebileceğin işlere yönelebilirsin bu işlerden elde edeceğin sertifikalar da ( misal kuaforluk, manikur, makyaj vs) sana iş hayatında daha kapsamlı alanlarda çalışma imkanı sunabilir.

3
    0 Yorumla
  • nomercy7
    nomercy7 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    1 yıl

Ekonomik özgürlüğünü eline almak istiyorsan önce sorumluluk bilinci edinmelisin. Hayatını planlaman, plansız hareket etmemen gerekiyor. Aynı zamanda bir uzmanlık alanı lazım, hayatını idame ettirebilecek geliri sağlamak için uzmanlığın olduğu bir iş kolunda işinin karşılığını alabilmen gerekiyor.

2
    0 Yorumla
  • DankE_
    DankE_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Saçma sapan yorumlar okudum çalışarak , meslek edinerek vs. sırf cevaplamak için cevaplamışlar 👏

Bir kuzenim kendi ayaklarının üzerinde durmak değil de okuduğu için ailesine fazla yük olmamak adına DSLR kamera alıp fotoğraf çekmeye başladı öğrendi ve kişisel, düğün ve yeni doğan gibi çekimler yaparak gelir elde etti ve bir yılın sonun da tüm giderlerini kendi karşılayabilecek hale geldi.

Bonus;
    Ailenin maddi durumunun iyi olduğunu söylemişsin ne kadar iyi bilmiyorum ama butik açabilirsin aklında kendi tasarımların varsa , yoksa da bu tarz girişimlerde bilgisi , isteği olan bir arkadaşınla tasarlayıp diktirip satabilirsin.
    Bir süredir ben de bu konuyu düşünüyorum. 😇

2
    6 Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

Şimdi sen diğerlerinden farklı olarak ne söyledin bilader

Yorumla
    • derm0
      derm0
      1 yıl

Shwjajwjsjwjw harbi

Yorumla
    • DankE_
      DankE_
      1 yıl

Siz mi anlamadınız? Ben mi anlatamadım? İş bul meslek yap gibi kısa cevaplar vermişler temeli sağlam fikir veren yok. Ben tecrübe ile sabit iki örnek verdim diğerlerinden farkım bu 🤗

Yorumla
    • DankE_
      DankE_
      1 yıl

Şimdi anlamışsınızdır umarım ya da diğer yorumlara göz atmadınız.

Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

Anlıyorum.

Yorumla
    • can3656
      can3656
      1 yıl

aynen

Yorumla
  • Aysegul133413
    Aysegul133413 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Aylık geçimi, sosyalleşmesi, giyimi, kirası, gıdası, mazotu, kaskosu, vergi ödemeleri gibi giderlerinin toplamini hesaplasin ve sonuç olarak örneğin desin ki 1 Aylık benim 10 param olması lazım kafamdaki gibi rahat yaşamam için. Sonra bu parayı 300 ile çarpsın. Çarpım sonucunda 3000 parası olması lazım (Emlak vb pasif varlıklar hariç). Bu aktif varlığa sahip ise ekonomik özgürlüğünü yakalamıştır.

Ekonomik özgürlükten kastın aydan aya kira, faturaları ödeyip temel ihtiyaçları karşılamayan işçi karınca olmak ise Aylık 1200$ 1 kişi için ideal bir kazanç olabilir.

0
    0 Yorumla
  • ftearthatr
    ftearthatr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Güncel geçerli bir meslek edinerek suanki maddi manevi durumunu bilmiyorum kardeşim. Prfildeki yaşın doğru ise onundeki 5 yıl senin hayatını belirleyecek bir dönem, bu dönemde kapasitenin %100 ü ile geleceğine odaklanmak işin senin motivasyonunu maddi manevi duygusal yorum herkesten herşeyden kacinmalisin. Tek sermayen geleceğe yatırım yapabileceğin eğitim alabileceğin boş zamanların.

2
    1 Yorumla
    • ftearthatr
      ftearthatr
      1 yıl

*Güncel geçerli bir meslek edinerek suanki maddi manevi durumunu bilmiyorum kardeşim. Profildeki yaşın doğru ise önündeki 5 yıl senin hayatını belirleyecek bir dönem, bu dönemde kapasitenin %100 ü ile geleceğine odaklanmak, motivasyonunu maddi manevi duygusal seni yoran herkesten herşeyden kacinmalisin. Tek sermayen geleceğe yatırım yapabileceğin eğitim alabileceğin boş zamanların. Bu o yaslarda olan herkes için geçerli.

Yorumla
  • seseviva
    seseviva Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Ekonomik özgürlük hemencecik ele alınacak bir mesele değil bu ülkede maalesef. Ben küçüklüğümden beri çalışıyorum ekonomik özgürlüğümü daha 2 yıl önce tam anlamıyla elime alabildim ki o bile tam olarak istediğim gibi değil maalesef. Bu yüzden istikrarlı bir şekilde meslek edinmek ve maalesef biraz yıpranmak zorundasın (ki umarım buna gerek kalmadan başarırsın) (ülke gerçekleri üzgünüm)

1
    0 Yorumla
  • AsteriaTitan
    AsteriaTitan Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kalbi kırıldıktan sonra, gerçeklerin farkına vardıktan sonra ayağa kalkmaya başlamasıyla. Hayaller dünyasında yaşıyorsan, beyaz atlı prensini beklersin. Gerçeklerle çevriliysen kendi prensin, kendin olursun.

2
    11 Yorumla
    • isimsizdiss
      isimsizdiss
      1 yıl

Kalbimi bıraktım aynısını yaşıyorum

Yorumla
    • AsteriaTitan
      AsteriaTitan
      1 yıl

Zor bir süreç ama güçlü biri olmaya başlarsın

Yorumla
    • isimsizdiss
      isimsizdiss
      1 yıl

Evet öyle de oluyor bitanem

Yorumla
    • isimsizdiss
      isimsizdiss
      1 yıl

🥰🥰🥰🥰

Yorumla
    • AsteriaTitan
      AsteriaTitan
      1 yıl

Hayırlısı olsun hakkında canım benim 🥰

Yorumla
    • isimsizdiss
      isimsizdiss
      1 yıl

Amin canım senin de inşAllah 🥰🌹🤲 allah razı olsun

Yorumla
    • AsteriaTitan
      AsteriaTitan
      1 yıl

🤲🏻🥰

Yorumla
    • isimsizdiss
      isimsizdiss
      1 yıl

İyiki varsın🥰 bu altın değerindeki cümlen beni kendime getirdi

Yorumla
    • AsteriaTitan
      AsteriaTitan
      1 yıl

Sende iyi ki varsın. Buna çok sevindim. Rabbim kıymetini bilenlerle karşılaştırsın 🥰

Yorumla
    • isimsizdiss
      isimsizdiss
      1 yıl

Amin inşallah seni de benim canım din kardeşim ❤❤❤❤❤❤❤

Yorumla
    • AsteriaTitan
      AsteriaTitan
      1 yıl

Allah razı olsun

Yorumla
  • lavinya08
    lavinya08 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Ekonomik özgürlük o kadar önemli ki..
    Sadece maddi bir iste çalışmak yeterli olmayabilir manevi olarak kendini egitimlerle kurslarla ve hobilerine ağırlık vererek desteklemelisin

3
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 324 cevap paylaştı.

evlenerek

bi sevgili yaparak soyle zengininden ipleri de eline alarak tabi

babasıyla arasını iyi tutarak onu kafalayarak

ailede cocugu olmayan bi hala olur amca olur onla sıkı fıkı olarak

işe girip çalısarak

0
    1 Yorumla
    • mahvoldumkine
      mahvoldumkine
      1 yıl

evlendiğin veya ultra zengin sevgilin olduğunda maddi özgürlüğün olmuyor. anne babanın verdiği harçlığın partner versiyonu sadece :) aynı şey

Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

İlgi alanı yapabileceği başka şeylere yönelebilir kazancına bağlı olarak. Tek başına ayakta duramıyor, kazandığı tek başına yaşamaya yetmiyor ya da hala ailesiyle yaşamak zorundaysa yine çalışsın çünkü az kazanmak bile hiç kazanmamaktan daha iyidir.

0
    0 Yorumla
  • kedilihava
    kedilihava Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

Her şeyin başında çalışmaya başlamak geliyor, planlamak bir işe yaramaz kendini geliştirmesi okuması yazması bir yana Dursun bir yerden kesinlikle başlaması gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bar pavyon sevgili hayali kurmayan her kız ekonomik özgürlüğünü eline alır. Sende o ışığı göremiyorum ne yazık senin kafan başka yerlerde...

2
    26 Yorumla
    • dorothealily
      dorothealily
      1 yıl

Nerden biliyosun özgüvensiz kezo

Yorumla
    • Mericeyn10
      Mericeyn10
      1 yıl

Ne alaka la😅

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Benim mi 😂

Yorumla
    • Mericeyn10
      Mericeyn10
      1 yıl

Sana demiş ne wlakayda djjsjs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Biliyorum çünkü tanıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bu arada tatlım çıplaklık barlarda onun bunun altında yatıp sabahlamak özgürlük değildir modernlik hiç değil

Siz kendinizi böyle avutuyorsunuz. Çünkü işinize öyle geliyor nefsinize hakim olamıyorsunuz irade yok

İrade olmadığı icinde zengin koca peşindesiniz koca parası yemeye bayiliyorsunuz. Kadın düşmanı değilim ama yanlışa da yanlış derim. Senin hayatın ne book yersen ye uyarıyorum ama anlamiyorsunuz.

Soran eğer sen ayaklarımız üstünde duracağım diyorsan bar sevgili yapmayacaksın gece gündüz çalışıp her ne istiyorsan kazanacaksın. Kazandıktan sonra zaten hersey çorap söküğü gibi gelecek. Bu Sadece bir tavsiye uygula uygulama sana kalmış. Benden sana söylemesi

Ne alaka la diyen arkadaş sen önce üslubunu düzelt aldığın eğitimler sana yetmemiş galiba klasik abaza tarzında yorum yapıyorsun

Yorumla
    • dorothealily
      dorothealily
      1 yıl

He öyle mi olmuş türbanlı olunca cennete gideceğini sanan oe

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Türbanlı değilm tatlım cennete gideceği mi de söylemedim ezberlenmiş cümlelerle gelme bana . Kendi cümlelerin fikirlerin olsun

Ekonomik özgürlüğünün eline almazsan işte bu yorumuma salça olan kısi gibi olursun. Cahil ama herseyi kendim biliyorum havaları 😂

Senin seviyen yerlerde yorumlarından belli. Sen onun bununla inlemeye devam...

Yorumla
    • Mericeyn10
      Mericeyn10
      1 yıl

@gizli hahaha hiç güleceğim yoktu. Ne kadar ciddiye alıyorsunuz siz burayı ya canın çok sıkılıyor belli li tatlım;)

Yorumla
    • dorothealily
      dorothealily
      1 yıl

O gizliden çık da yırtayım seni korkak oe

Yorumla
    • Mericeyn10
      Mericeyn10
      1 yıl

@dorothealily sakin olun ya ne kadar gergisnizi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Şimdi de pacozlugunu dille getirdi. İşte cahillik budur. Tartışmayı bilmez

Yirtacakmis söylemeye lafı yok çünkü haklıyız kuduruyor köpek gibi. Şimdi ben gizliyim senin gibi cahilden korkuyorum öyle mi?😂

Buna kendin inanabiliyor musun keramet sende yani cahilsin biraz oku gez gör öğren vizyonunun genişlessin.

Canım falan sıkılmıyor @dorothealily bi yorum yaptım normal olarak yorumuma salça oldu. Benle başa çıkmayacağını anlayınca korkak demeye başladı.

Ben senin gibileri cebimden çıkarırım. Sen gelirken ben dönüyordum. Haksızsın sus
      Suski bende Sana saygı duyayım

Yorumla
    • Mericeyn10
      Mericeyn10
      1 yıl

Ben tek siz hepiniz hesabı kime sataştığın da bekli değil klavye delikanlılığı yapıyorsun anca oradan. Haahsjsben de buradan sana anca gülüyorum 😝

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Adres vereyim adrese gel. Ama sizde o yürek nerde sataşan klavye dekolte
      Delikanlığı yapan ben değilim sizsiniz. Ben sadece sorana yorum yaptım size değil yorumum sizi bayağı kudurttu. Kuyruğunuza iyi bastım sanırım . Acısını çıkarmaya uğraşıyorsunuz. Doğru bi tanedir size bazı cümleler batmış olabilir. Zamanla geçer merak etme...

Yorumla
    • dorothealily
      dorothealily
      1 yıl

Kaşar oe seni reelde görsem dövsem g3bertsem sokak itlerine yem ederim kimsin sen

Yorumla
    • dorothealily
      dorothealily
      1 yıl

ya kaşarı fındık kadar 4mınla yorum yapma bize.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kim miyim avukat pırıl İstanbul'da görev yapıyorum. Merağını biraz olsun giderebildim mi? bu hakaretlerini sana misliyle ödeceğim bekle. Tartışmak başka hakaret başka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kim miyim avukat pırıl İstanbul'da görev yapıyorum. Merağını biraz olsun giderebildim mi? bu hakaretlerini sana misliyle ödeteceğim bekle. Tartışmak başka hakaret başka sen işin hakaret boyutuna geçtin

Yorumla
    • balonsalon
      balonsalon
      1 yıl

Niye gavga ediyonuz guzularım baken

Yorumla
    • Mericeyn10
      Mericeyn10
      1 yıl

@balonsalon 😅🤣

Yorumla
    • balonsalon
      balonsalon
      1 yıl

👋😂

Yorumla
    • dorothealily
      dorothealily
      1 yıl

Hahahahayttt avukata bak 4mk gizleniyor korkak oe adamsan adres ver yolayım seni adam gibi dövüş çok konuşma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Gerekli işlemleri başlattım. Merak etme çok yakında tanisacagiz.

Yorumla
    • dorothealily
      dorothealily
      1 yıl

He knk öyledir anüs katur da herkesi dava ediyordu güya🥱🥱🥱🥱

Yorumla
    • balonsalon
      balonsalon
      1 yıl

Gavga yok hanımlar

Yorumla
    • GentlemanShootr
      GentlemanShootr
      1 yıl

Keşke eline aldıktan sonra yazsaydınız 😅😅

Yorumla
  • Seinjerlin
    Seinjerlin Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Eğitimine ve kariyerine odaklanarak.
    Evliliği de bir başarı olarak görmeyi bırakarak başlarsa daha iyi olur.

0
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Çalışarak ya özel ya devlet farketmiyor yapabiliyorsa en iyisi iş kurması

0
    6 Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Ama durumumuz iyi olduğu için ailem çalışmamı gereksiz görüyor

• SonMohikan71
      SonMohikan71
      1 yıl

İşte bu çok yanlış çalışmak sadece para kazanmak degildir çalışma olmasaydı eger insanlar çok kötü olurdu insanların doğasında çalışmak vardır zaten çalışmak hayatın bir parçasıdır buna para olarak bakılmaz bunu yeni nesile anlatamazsin ama ananın babanın böyle bakması da saçma zaten ama insanlar degisince saçma sapan bir hale geldi insanlar değisince düzende değişti bozuldu artık neyse bu uzar gider karışık şeyler bunları anlamazsın ama son olarak diyorum çalışmak gereksiz degil en gerekli şeydir

• Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Hem okuyup hem çalışmama izin vermezler😑

• Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Belki de verirler. Annem değil de annem katı babamla bir konusiyim en iyisi

• Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

😑

• SonMohikan71
      SonMohikan71
      1 yıl

Okuyorsan okumana bak haa yaz tatillerinde çalışırsın tabi onda sorun yok ama önemli olan okulun kendini gelistirmeye daha iyi seyler yapmaya çalış bir cok alanda kendini gelistirmeye bak bunu yaparken de paraya bakarak para için yapma para zaten gelir her sekilde

• YesılYankeeı
    YesılYankeeı Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 49%
    1 yıl

Bence çalışarak kendi geçimini hiçbir destek almadan olabilir bu da bir başlıca yani..

0
    8 Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Ailem gereksiz görüyor ve izin vermiyor çalışmama. Ehliyet işi bittikten sonra çalışmayı düşünüyorum. Ailemden gizli tabiki

Yorumla
    • YesılYankeeı
      YesılYankeeı
      1 yıl

Bence gizli çalışmak yerine ailenle konuşarak bu sorunları çözmeye çalış ailenden gizli bir şey yapıp öğrendiklerinde aranızda tartışıp üzülürsünüz konuşarak çözmeye çalış yani..

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Ailemin izin vereceğini düşünmüyorum

Yorumla
    • YesılYankeeı
      YesılYankeeı
      1 yıl

Bence cabalarsan isteklerini doğru şekilde anlatırsan bi çözüm bulabilirsin :) aile de sırlar ve yalanlar hep kötü tartışmalara neden olur sonuçta kötü bir şey yapmak istemiyorsun onlarla konuşup desteğini alman daha önemli yani..

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

İnşallah dediğin gibi olur. 🥲

Yorumla
    • YesılYankeeı
      YesılYankeeı
      1 yıl

İnşallah her şey gönlüne göre olur :)

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • YesılYankeeı
      YesılYankeeı
      1 yıl

Rica ederim:)

Yorumla
  • burakcicekreal
    burakcicekreal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    1 yıl

1. Finansal anlamda okur&yazarlık bilgisi olacak
    2. Bir şeyler üretip pazarlayacaksin
    3. Yatırım ( hisse senedi, fon , kıymetli madenler )

6
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

18'i geçtiyse kendine kız demeyi bırakarak. Sonra gerekse okuyup çalışarak tabiiki.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Çalışarak 1 ayda kazandığını, bir gecede kazanmaya başlayarak.😈

1
    0 Yorumla
  • cadırella34
    cadırella34 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    1 yıl

Sıradan düşünmekten vazgeçeceksiniz bir değil gerekiyorsa 3 üniversite okuyacaksınız hatta yüksek lisans doktora.

1
    10 Yorumla
    • tözel-seyyah
      tözel-seyyah
      1 yıl

3 üniversite okuyunca ne oluyor? Her biri 4 senede bitse 12 sene eder.

Yorumla
    • cadırella34
      cadırella34
      1 yıl

3 üniversite bitirince birinden atanamazsan biri öbürünü atamazsan diğeri ya da 3. Alanindan. ülkemizde emeklilik yaşı zaten 60-65 o yaşa kadar 3
      Bir altarnatifin oluyor

Yorumla
    • tözel-seyyah
      tözel-seyyah
      1 yıl

Abla bilmiyorsun kusura bakma...

Yorumla
    • gbjnn
      gbjnn
      1 yıl

Mantıksız

Yorumla
    • cadırella34
      cadırella34
      1 yıl

Yok hiç de mantıksızlık değil Ben iki üniversite bir yüksek lisans bitirdim ve insan her yaşta aynı olacak diye bir kaide yok ve okudugum alanda çalışıyorum ama şu an rahatsizlandim diğer alanlarıma geçmeyi düşünüyorum

Yorumla
    • tözel-seyyah
      tözel-seyyah
      1 yıl

Bir insana hayatının 8 10 senesini heba edebilecek bir tavsiye verirken dikkatli olmak gerekiyor. Bunun için de sorumluluk sahibi olmak lazım tabii.

Yorumla
    • gbjnn
      gbjnn
      1 yıl

Bir insan hayatının 24 yılını okuyarak mı geçirecek yani? Bunun mantıklı yani yok her şey dengede iyidir

Yorumla
    • cadırella34
      cadırella34
      1 yıl

Size de katılıyorum ama günümüz şartlarında şimdi ve ileriki zamanda daha rahat şartlarda tutunabilme çabası ve bu çabam da işe yaradı şükürler olsun bu yaşıma kadar hiçbir şekilde kimseye aciz görünmedim magdurda olmadım da bana verilen aklımla ön plana çıktım bu bana yetti arttı bile ilim bilim bizim için var. her insan içinde bulunduğu imkana şarta göre kendine değer verir şekillendirir

Yorumla
    • burakcicekreal
      burakcicekreal
      1 yıl

Diploma her şey değildir. Risk ve proje

Yorumla
    • cadırella34
      cadırella34
      1 yıl

Orası öyle tabii

Yorumla
  • GentlemanShootr
    GentlemanShootr Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    1 yıl

Şuanda çoğu escort tinder da filan normal kız kalmamış

1
    3 Yorumla
    • karameltopu
      karameltopu
      1 yıl

Oyle deme üzülüyoruz biz cunku çoğunluk yuzunden bu mumeleyi gormek istemiyoruz biz namusumu koruyarak helal yoldan para kazanmak icin canimizi veriyoruz resmen.

Yorumla
    • karameltopu
      karameltopu
      1 yıl

Muameleyi*

Yorumla
    • mahvoldumkine
      mahvoldumkine
      1 yıl

sence normal kız kalmaması mümkün mü allah aşkına. dünyadaki kadın erkek oranlarını araştırıp bir düşün o oranın hepsi öyle mi diye

Yorumla
  • EskiyeByeYeniyeHi
    EskiyeByeYeniyeHi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

İş bulup çalışarak ve maaşıyla yatırım yapıp katlayarak 😉

1
    0 Yorumla
  • ulaşbanakoyayim
    ulaşbanakoyayim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

Kolay sen iste yeterki 10k kazanmak istermisin hergun

1
    0 Yorumla
  • beyazkan27
    beyazkan27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    1 yıl

Nasıl bir zor hayat yaşıyorsun özgürlük istiyorsun ki ekonomik olarak

0
    0 Yorumla
  • ceylosssss03
    ceylosssss03 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

okuyarak artı olarak calısarak olabilir okuyup güzel istedigin meslege sahip olmaya calısılabilri

0
    0 Yorumla
  • Poinelifes
    Poinelifes Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Çalışarak kendi ayakları üstünde durarak

0
    6 Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Çalışmak istiyorum ailem gerek yok diyor

Yorumla
    • Poinelifes
      Poinelifes
      1 yıl

Ailene birşry diyemem ama hayat senin

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Ama çalışmak istiyorum

Yorumla
    • Poinelifes
      Poinelifes
      1 yıl

Bunu onlara kanıtla

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Neyi kanitliycam. Zaten durumumuz iyi kötü olsaydı keşke böyle hiç izin vermiyorlar. Bide özel de okuyorum ha tamam

Yorumla
    • Poinelifes
      Poinelifes
      1 yıl

Çalışma istediğini belirt diyorum

Yorumla
  • Tersdönenvenüs
    Tersdönenvenüs Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 695 cevap paylaştı.

Babasından para alarak.

0
    5 Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Yok , o kadar açgözlü değilim

Yorumla
    • Tersdönenvenüs
      Tersdönenvenüs
      1 yıl

İmkanı varsa çalısmasına gerek yok. eziyet mi seviyor?

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

İmkanım var ama istediğim hayat yok o yüzden evet calisicam. Durumumuz iyi olsa da calisicam

Yorumla
    • Tersdönenvenüs
      Tersdönenvenüs
      1 yıl

Bence de çalışmalısın. en azından kıyaslama yapabilirsin.

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Mantıklı

Yorumla
  • asistant
    asistant Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 76%
    1 yıl

Para kazanma becerisi kazanarak

0
    8 Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Evet 🥲

Yorumla
    • asistant
      asistant
      1 yıl

Evden bişeyler üret ve sat çevrene iş yap

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

El becerim yok. İnternet üzerinden veya gerçekten işe girerek para kazanabilirim anca

Yorumla
    • asistant
      asistant
      1 yıl

İnternetten el becerini geliştirecek ürünler yapmayı öğren

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Öffffff. Hem okuyup hem ona mi bakicam. Düz işe girmek daha mantıklı değil mi

Yorumla
    • asistant
      asistant
      1 yıl

Değil birşeyler üretmeyi öğrenirsen okumana gerek yok zaten ne işin var maaşlı işçi mi olcan

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Okumak istiyorum

Yorumla
    • asistant
      asistant
      1 yıl

Yine okuda işçi olmak için okuma kendini geliştirmek için oku bence

Yorumla
  • mᎪhᏢᎬᏒᎥ
    mᎪhᏢᎬᏒᎥ Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 97%
    1 yıl

Okuyup meslek sahibi olarak

1
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Hedeflediği yolda giderek

0
    0 Yorumla
  • Karizma1998
    Karizma1998 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kendisi para kazanarak

0
    0 Yorumla
  • Yomeyamo
    Yomeyamo Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 90%
    1 yıl

Çalışmadan olmaz. Başka çaresi yok

0
    1 Yorumla
    • Çıtırvarmi3434
      Çıtırvarmi3434
      1 yıl

@Yomeyamo bu erkek içinde öyle

Yorumla
  • _-_NobodyYs_-_
    _-_NobodyYs_-_ Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 304 cevap paylaştı.

Çalışarak nasıl olacak

0
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 388 cevap paylaştı.

Zengin Kocasına aşıkmış gibi rol yaparak

0
    0 Yorumla
  • Asilade
    Asilade Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl

Okuyarak çalışarak başka yolu yok

0
    0 Yorumla
  • etnikbizansrumu_
    etnikbizansrumu_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Okuyup meslek sahibi olarak, çalışarak

0
    0 Yorumla
  • birsenfonişairi
    birsenfonişairi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 83%
    1 yıl

Çok basit. Çalışıp para biriktirerek.

0
    0 Yorumla
  • KaradenizBeyfendisi
    KaradenizBeyfendisi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Çalışarak. Bir erkek nasıl alıyosa öyle...

0
    0 Yorumla
  • dorukcantas
    dorukcantas Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 94%
    1 yıl

Güzel bir meslek yapmak lazım

0
    4 Yorumla
    • tubahanimmi
      tubahanimmi
      1 yıl

Kaslar lens mi?

Yorumla
    • dorukcantas
      dorukcantas
      1 yıl

Değil tabiki 😂 sence lens mii

Yorumla
    • tubahanimmi
      tubahanimmi
      1 yıl

Lens gibi geldi 😃

Yorumla
    • dorukcantas
      dorukcantas
      1 yıl

Tek kaslı fotoğrafim bu değil ya 😂

Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Çalışıp kendi parasını kazandığında

0
    0 Yorumla
  • güz_bitiği
    güz_bitiği Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Bir meslek sahibi olup çalışarak.

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 877 cevap paylaştı.

Okuyup bir meslek sahibi olarak

0
    0 Yorumla
  • Darkkklifeee
    Darkkklifeee Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Çalışıp para biriktirip yatırım yaparak

0
    0 Yorumla
  • Berti53
    Berti53 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    1 yıl

İyi bi para kazanırsan olabilir

0
    0 Yorumla
  • cetin2861
    cetin2861 Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    1 yıl

Özgurlugun fazlasi ucurum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Okuyarak çalışarak bacım başka şekilde zor

0
    5 Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Calisicam da aile izin vermiyor

Yorumla
    • __tati__
      __tati__
      1 yıl

O zaman ekonomik özgürlük alamazsın. Zengin koca bulman gerekli

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

@__tati__ ehliyet alınca ve arabam olunca yani kısmen alamaz mıyım

Yorumla
    • __tati__
      __tati__
      1 yıl

Ehliyet araba aylık masraflarını arttırır

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

@__tati__ haklısın galiba

Yorumla
  • nsjdd
    nsjdd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Okuyarak

0
    1 Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Okuyorum zaten. Ama erken almak istiyorum. Ekonomik özgürlüğümu

Yorumla
  • terenzi
    terenzi Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

İşe gir çalış

0
    10 Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Ailem izin vermiyor
      Zaten durumumuz iyi ne gerek var diyor lar

Yorumla
    • terenzi
      terenzi
      1 yıl

O zaman ekonomik özgürlüğün olmaz

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Aileme calisicam desem izin verirmi ki ya , gizli giricem bem ya

Yorumla
    • terenzi
      terenzi
      1 yıl

Kızım sen bir birey olamamissin ki , ailen ne diyorsa o , sen özgürlük vs hak getire onlar istemese tuvalete gidemezsin

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

İşine git ya. Birey olmaya çalışıyorum burada ise giricem diyorum, nerenle dinliyorsun lafı

Yorumla
    • terenzi
      terenzi
      1 yıl

Ailem izin vermez diyorsun

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Gizli girsem öğrenir mi ailem

Yorumla
    • terenzi
      terenzi
      1 yıl

Nerede yaşıyorsun, o kadar küçük mü

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Hayır yani e devlet üzerinden flan belli olur mu

Yorumla
    • terenzi
      terenzi
      1 yıl

Sabah çıkıp akşam geliceksin sorduklarında ne soyleyeceksin

Yorumla
  • YeniDeğilGeriGelen
    YeniDeğilGeriGelen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Çalışıp para kazanarak

0
    3 Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Okuyorum. Okuyup da çalışmak istiyorum ama ailemin durumu iyi olduğu için istemiyor çalışmamı. İnternet üzerinden veya ailemden gizli işe girsem nasil olur

Yorumla
    • YeniDeğilGeriGelen
      YeniDeğilGeriGelen
      1 yıl

Kendin istediğin sürece hem çalışırsın hem de okursun

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Ailemden gizli girsem olur mu işe 🤔

Yorumla
  • sonsuzakadarmutlu
    sonsuzakadarmutlu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Okuyarak

0
    6 Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Okuma da önemli. Ama okumadan hayata atılmak istiyorum

Yorumla
    • sonsuzakadarmutlu
      sonsuzakadarmutlu
      1 yıl

Gratiste falan calis o zmana kasiyerlik falan yap

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Mantıklı da ailem çalışmamı istemiyor işte

Yorumla
    • sonsuzakadarmutlu
      sonsuzakadarmutlu
      1 yıl

O zmaan okuyacaksın

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

Hem okuyup hem calisicam

Yorumla
    • Zelihayuksrk
      Zelihayuksrk
      1 yıl

🥲

Yorumla
  • mirayymetee
    mirayymetee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

Kariyer sahibi olarak

1
    3 Yorumla
    • __tati__
      __tati__
      1 yıl

Şimdi çalışarak ev araba almak da 20-30 yıl en az yemeden içmeden

Yorumla
    • mirayymetee
      mirayymetee
      1 yıl

öyle ama gelişmen senin elinde

Yorumla
    • __tati__
      __tati__
      1 yıl

Evet gelişmek hep gerekli. Yurtdışına çıkmak için

Yorumla
  • reeLkullanıcı
    reeLkullanıcı Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 97%
    1 yıl

Çalışarak.

1
    0 Yorumla
  • Aslıhanak
    Aslıhanak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl

Eğitim eğitim eğitim

1
    4 Yorumla
    • Mericeyn10
      Mericeyn10
      1 yıl

Eğitim pek işe yaramıyor artık bence.

Yorumla
    • Aslıhanak
      Aslıhanak
      1 yıl

Başka bi çözüm yok.

Yorumla
    • Aslıhanak
      Aslıhanak
      1 yıl

Kadınlar için özellikle
      Hala babasından söz almaya çalışan kişiler var
      Onlar için üniversite bi umut kaynağı olabiliyor
      Dünyayı tanıyorlar en azından

Yorumla
    • Mericeyn10
      Mericeyn10
      1 yıl

Evet haklısın anlıyorum demek istediğini ve sana katılıyorum. Ama maalesef devrimizde ülkemizde bir anlamı kalmadı eğitim denen şeyin onu söylemek istedim ama bu çok başka konu tabi ki. Kızlar için umut olabilir bu. Çünkü gidip sevmediği biriyle evlendiriyorlar falan sonra saçma işler

Yorumla
  • Valera_
    Valera_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Çalışarak

0
    0 Yorumla
  • BaşakkAkrep
    BaşakkAkrep Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 98%
    1 yıl

Çalışması lazım

0
    0 Yorumla
  • saadetkosucu
    saadetkosucu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    1 yıl

Dua et sonra yatağın altına saklan

0
    0 Yorumla
  • alindzeko
    alindzeko Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 95%
    1 yıl

Para kazanarak

0
    0 Yorumla
  • gizli_kullanıcı_00
    gizli_kullanıcı_00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 53%
    1 yıl

Çalışarak.

0
    0 Yorumla
  • ineversaidiwassad
    ineversaidiwassad Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Mesleğini eline alarak.

0
    0 Yorumla
  • Olgarss
    Olgarss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    1 yıl

Meslek , iş

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Bir kız ekonomik özgürlüğünü nasıl ele alır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu tarz gıyınme özgürlüğü olan kızlar sadece aılede mı kazanılır sızce? 18 cevap verildi
Kızlar lütfen tek takıntınız ekonomik özgürlüğünüz olsun? 8 cevap verildi
Kızlar özgür olmak zorunda mı? 4 cevap verildi
Çok özgürlükçü kızlar ne yaşıyor? 5 cevap verildi
Kızların çok özgür olması? 3 cevap verildi
Ailesiz ve geliri olmayan bir genç kız ne yapabilir? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Anatomik bilginiz var mı?
  • Dünya kupasını takip edecek misiniz?
  • Tığ işi sever misiniz?
  • Kadından şoför olur mu?
  • Örgü battaneyileri beğeniyor musunuz?
  • Çöpe attığınız makyaj malzemeleri var mı?
  • Bu estetiğe 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
  • Sizce sürgülü kapı kullanışlı mı?
  • Sizce bu fondöten binlerce liralık fondötenlere taş mı çıkarır?
  • Fiat Egea Nasıl araba sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨