Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ben olsaydım, 50 binini evlilik birikimine, 25-30 binini market harcamalarına ayırırdım. Geriye kalanları ise şahsi akaryakıt, yeme/içme, gezme-tozma harcamaları olurdu. Araba modeli yükseltmek içinse, evlilik birikimimi tamamladıktan sonra yine aynı miktarı (50 bin TL) araba için ayırırdım.
01 Yorumla
Soran1 yılevlilil asla yapmam bu devirde
En İyi Cevaplar
Elin parası zügürdün cenesini yorar yatırım olarak ta fikir verilmez herkes kendi gelirinden sorumlu senin nasıl bir kabiliyetim var bilemez kimse fakat ben ticarete 20 milyon ile başladım 5 dürüm parası ediyordu evimi aldım arabamı aldım kimsenin yanında calışmadım 2 ev parasıda batırdım daha fakan 97 bin cok iyi bir gelir ben olsam daire alırım 2 tane kiraya veririm 30 bin onların geliri olur krediyi rahat öder ğittigi yere kadar gitsin sıkışırsam birini satarım o zamana kadar üstünede koyar zarar olmaz tabi senin alt yapını bilmediğim için sen yapabilir misin bilmem
53 Yorumla
Soran1 yılzor bu devirde ev almak. İstanbul gibi şehirde bu paralar hiçbir şey
Soran1 yılbu arada evim var o ayrı
Yani tabi insanlara saygı duymamız gerekir. Ama bu enflasyonda böyle sorular ilede insanların sinirleri ile oynamamak en iyisi..😊 yoksa dünya üzerinde çok alan var az alan var kanaat eden var etmeyen var. Çok da dert etmemek lazım. Dünyalar senin olsa rızkın ne ise odur. Ötesi yoktur.
01 Yorumla
Soran1 yılnereye soralım o zaman. orta ve üst sınıfa giren gelir gurubu üyelerinin olduğu bi platform varsa orada da sorabilirim
1 yılGezilir değişik restoranlarda değişik yemek kültürleri tadına bakılır her şeyin orta düzey değil de daha kalitesi ne ulaştırılabilir o da insanı mutlu eder bir kazancın ne kadar çoksa gösterişli çevren o kadar çok olur Bu da bir gerçek 🫢
21 Yorumla
Soran1 yıl👍👍👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıl97.000 TL bence bu şartlarda iyi bir para ben olsam bir kısmını sürekli yatırım portföylerinde değerlendirirdim hem paranız değerini korur hem de her ay paranızı daha da arttırabilirsiniz. Zaten geri kalan kısımları kendi ihtiyaçlarınız için oldukça yeterli gelecektir...
30 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılO parayla gel nasıl günümüz geçiyor gör gadası
02 Yorumla
Soran1 yılgün süper geçer
- 1 yıl
Mangal yakarız üstüne birde semaver on numara olurn
1 yılUzman doktorsunuz sanırım hanımefendi. Bana kalırsa altın birikimi yapın, her ay düzenli 20gr ya da size ne kadarı uygunsa birikim yapın. Evlilik istemediğini okudum. Yıllık birikince de her yaz yurtdısında görmedik yer bırakmayın derim. Hayat kısa ve bir kere geliyoruz. Mutlu yaşamlar dilerim
13 Yorumla
Soran1 yılevet, gezmeyi severim. genelde zaten en çok para harcadğım şey gezmek.
Soran1 yılbu arada teşekkürler, mutlu yaşamlar hepimize olsun🙏
- 1 yıl
Yeni yerler kültürler görmek, yeni insanlarla tanışmak hem insanı geliştiriyor hem mutlu ediyor bence de😊 rica ederim, sağlıcakla kalın 🌺
Soruyu samimiyetle sorulmuş olarak kabul ediyorum.
Harcamanın ve ihtiyaçların sınırı yoktur. Maslow'un "ihtiyaçlar giderildikçe şiddeti artarak devam eder" sözündeki gibi.
Eğer gelirinizin bir kısmını birikime yönlendirmezseniz ne kadar kazanırsanız kazanın bu tüketim hırsıyla tatminsizlik devam edecektir.
Aylık gelirinizden fiziki altın alabilirsiniz veya borsada işlem gören büyük şirketlerin hisselerinden alıp uzun vadeli kenara atabilirsiniz.
Örneğin senede 20 kıyafet alacağınıza 15 tane alabilirsiniz.
Ne demiş atalarımız!
Zengin yer sütlaç, fakir yer bulamaç,
Sabah uyanınca o da aç, o da aç.
12 Yorumla- 1 yıl
Atasozu güzelmiş. Ilk defa duydum :)
40 bini altın veya dolar dahil diğer yatırım araçlarıyla değil kutu gibi bir şeye koyardım kutuyu da yattığım odama saklardım. Size önerim herhangi bir yatırım aracının zarar edeceği olduğu için böyle yapmanız. Hiçbir yatırım aracı zarar etmez diye kural yok bence. Geri kalanını kiram varsa kira, su, elektrik, internet, mobil uygulamalar, giyim, market, cafe, sinema, yeme-içme alanlarında harcarım. 4 yıl boyunca 40 bin biriktirirseniz araba alırsınız veya dubleks bir ev alabilirsiniz.
10 YorumlaGiderlerinize bağlı bir durum bu... Aslına bakarsan çok yüksek sayılmaz günümüz dünyasında ama iyi bir evde oturmak daha iyi yiyip içmek biraz da kendi zevklerin için ayırmaya yeterli... Normal rutinini ve hayatını bilmediğim için çok net konuşamıyorum maalesef
10 Yorumla
1 yılSeni mutlu edecek şeyler neler ise onlara yönelik harcamalar yapabilirsin. Uzaklaşmak istiyorsan, farklı ülkeleri barındıran bir haftalık tatil de iyi gelir.
14 Yorumla
Soran1 yıltatil yapıcam, o en büyük zevkim
- 1 yıl
Tamam çok iyi. Umarım keyifli geçer:)
Soran1 yılteşekkür ederim, size de (yapacaksınız)
- 1 yıl
Rica ederim 🙂 Bir süre benim için zor, ama yine de bir gün mutlaka olacak.
1 yıltl'yse düşer biriktirince ama ihtiyacın olmayan kısmı dolarla, altınla biriktir bence. ev, araba alırsın illaki. allah bereket versin valla, beni çok tatmin ederdi ablam şu an.
12 Yorumla
Soran1 yılçok tatlısın, sana da nasip olsun😍
- 1 yıl
umarımmm tişikkürlerr 🩷
1 yılGözlerim faltaşı gibi açıldı, ilk maaşla bütün borçlarımı kapatır sonra ki ay hem yer hem kenara koyardım
23 Yorumla- 1 yıl
Güncellemeni okudum, teşekkür ederim, bereketli olsun Allah ağız tadıyla yedirsin
Soran1 yılteşekkür ederim, daha iyileri olsun hepimiz için 🙏 en kısa zamanda borçlarınızı ödeyip, daha iyisni başarmanız dileği ile.
- 1 yıl
Allah razı olsun amin, inşallah temennim ve mücadelem bu yönde, bir biterse artık yemeye başlayacağım
Maddi durumu sıkıntılı insanlara yardım edebilirsiniz bir veya birkaç başarılı öğrenciye burs verirseniz çok iyi bişey yapmış olursunuz
Derneklere sokak hayvanlarına harcamalar yapabilirsiniz
Dolar Euro bitcoin gibi değerlerde saklayabilirsiniz birikim yapıp bı hayalinizi yerine getirebilirsiniz02 Yorumla
Soran1 yılsiz yanlıl anlamışsnz soruyu. tatminsizlik derken para az geliyor diyorm
Her ay ufak bir miktar yatırıma veya birikime ayırmanı tavsiye ederim. İleride aile kurmayı düşünürsen en azından birikimin olacağı için çocuğuna daha rahat yardımcı olabilirsin. Öte yandan gezmeyi seviyorsan gezmek içinde harcayabilirsin. Hem yurt içi hem yurt dışı çok güzel yerler var
03 Yorumla
Soran1 yılyok aile kurmak çoluk çocuk benlik değil ama tabii ki gelecek için yatırım yapıyoruz. fakat bu devirde az
1 yılBen bunun 20 binini falan harcar gerisi ile yatırım yapardim hisse senedi altın vs alırdım kripto paradan anlıyorsan o da olur para birikincede arsa alırdım ama tabi sen 45 yaştan büyüksün sanırım abla ben daha küçük olduğum için biriktirirdim sen en iyisi bunun yarısını ye yarısını biriktir ne olur ne olmaz kötü gün parası altın alırsın
00 Yorumla
1 yılParanın bir kısmını altın yap, bir kısmını ev giderlerin için bir kısmını ise 2-3 aylık eve erzağını al. Geri kalan paraylada daha gençsin gez, toz, eğlen hayatını yaşa ya da birazda vakıflara falan bağış yap, birine burs ver mesela. Kötü yorumlara aldırma
00 Yorumla
1 yılNe yapmak istiyorsan onu yap senin paranla bu insanlar hiç birsey yapamaz fikir yürütmeye çalışanlarda inan sana yazılan sana zarf atan ya da ayarlarım gibisinden düşünen gevsekler 🙏🙏🙏🙏 yinede kendin bilirsin ama
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. Arsa alma şansın olana kadar biriktirilir. Birikim aşamasında da mevduat hesabı / döviz/ fon olarak değerlendirilir. Birisini diyemiyorum çünkü dönemsel iyi değişiyor.
20 YorumlaElalemin Kazandığı para nın Aldığı araba nın Evin bana bir faydası var mı?
Yok
Benim Kazandığım ile de ne yaptığımın ya da nasıl Kazandığımın kimseyi Alakadar etmez. Para bir Kağıt parçası Önemli olan Ahlâk lı bir insan olmak.06 Yorumla
Soran1 yılo zaman yorum yapanın ne anlamı oldu ki
Soran1 yılyapmanın*
Soran1 yılböyle ergen ergen sorularn ağırlıkta olduğu bir sitede takılıp da bir bu soruyu mu boş buldun. alakasız görüş seninki bu arada söyliim de
Soran1 yılsorum süper soru seçildi. bence senin yaran var, nasıl çamurlayacağını şaşırıdn.
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBekarsan bu paranın 50 k sı ile çok rahat yatırım yapabilirsin.
İhiyaçların, giderlerin fazla ise 20 k kesin kenara atabilirsin.
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 552 cevap paylaştı.
1 yılDünya fani olduğu için "mutluluğuma" yatırım yapar tüm güzel duyguları yaşamaya çalışırdım. Ama sosyal ama etkinlik anlamında...
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 562 cevap paylaştı.
1 yılhisse toplardım , bir zaman sonra ise ufak ufak hayalimdeki evimi inşa ederdim. Her detayını tek tek dikkatli seçerek eğlenmeye bakardım
10 Yorumla
1 yılAllah bereket versin güle güle harcayın maşallah kimsenin rıskında gözüm yok ama nasıl kazanıyon ben 32 alıyom
Ne yapılıra gelince evin varsa 45 bin yeter geçimine kalan 45 binlede ev dükkan arsa al yatırım yap
00 Yorumlayaaa hadi bi boş ver git ablacım buzlu bademe falan geç sen anca tatmin eder millet asgari ücretle geçinmeye çalışıyor paylaştığı soruya bak derdini s.. ikim senin
02 Yorumla
Soran1 yılsakin ol abicim, beğenmiyorsan soruya gelmezsin olup biter
1 yılAylık 97.000 kazanan biri nasıl yatırım yapacağını elbette biliyordur. Tatminsizlik için psikolog desteği al. Bu konuda burdan kiöse yardımcı olamaz. Bol kazançlı günler :)
01 Yorumla
Soran1 yıltşkler
1 yılBen olsam her fırsatta seyahat eder görmediğim yerleri bir bir gezerdim. Bunun dışında ihtiyacın olan herşeye sahip olduğunu varsayarsak sadece ilgi alanlarına bağlı nasıl kullanacağın..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTatminsiz derken aldığın para mı yetersiz geliyor para huzur mu vermiyor. Para hzuur verir çünkü karakterinle alakalı bı durum olabilir yani parayla yapılan şeyleri sevmiyor olabilirsin mutlu olmak gibi şeyler senin için ön planda olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılpara yetersiz bence
Cevap sahibi1 yılLüks hayat yaşıyorsundur ondan yetmiyordur veya hedeflerin için yetersizdir. Daha çoğu için neler yapabilirsin onun yolunu bulman lazım. Yeterli yatırım yapıyor musun yatırımla kazancını arttırabilirsin
1 yılO pawa bend eolaa neler yaparım yaa off bizde asgari ücrete ralim o kadar iş uap o parayı verirken lütüf görsün, bazıları
04 Yorumla
Soran1 yılöyle olmuyor ya. o para olunca o da az geliyor
- 1 yıl
Benimle paylaş o halde😅
Soran1 yıl:/ ne komik
- 1 yıl
Keşke olsaydı
Benim gibi canım yatırımlar yapmada ilk once birikmiş paran ne kadar var 500 bin 1 milyon var mi yoksa sadece aylik 90 binin mi var
02 Yorumla
Soran1 yıl3 milyon
Valla her şey yapılır. Keşke şu yaşımda bu kadar para görebilsem. Yaşlandıktan sonra pek Bi anlamı kalmicak gibi
00 Yorumla
1 yılGenç yakışıklı bir erkek bulup hayatını yaşayabilirsin
03 Yorumla
Soran1 yılerkek istemem ya. ben maddi anlamda tatminsiz demiştim. yetersiz bu devşrde bişey yaplmyor
- 1 yıl
Kadın mı istiyorsun
Soran1 yılkimseyi istemiyorum. başkalarına ihtiyacm yok. el oğluna el kızına vs. konu maddiyatı, hayat değil
1 yılBenimle evlenebilirsin. Senin güçlerimizi birleştirirsek değmeyin keyfimize
04 Yorumla- 1 yıl
Tobe ya shystvjrawwxgh
- 1 yıl
Soruyu soran senmisin
Soran1 yılbu devirde evlenenin aklı yoktur
- 1 yıl
Evlenmeden güçlerimizi birleştirebilirmiyiz acaba 🙄
Kesın bunu soranda babasının verdıgı üç kuruşla yetınmeye çalışan bir ergendir
01 Yorumla
Soran1 yılböyle mi rahatlatyorsunuz kendinizi
1 yıliş arayan ödemeleri olan ben 97bin almış olsa şu an şu boşevimi düzüyor olurdum , 25/30 binlik iş bulamıyorum 97 yetsin bi zahmet ablacım
04 Yorumla- 1 yıl
belli bi mesleğim yok fabrikada çalışıyordum
- 1 yıl
evet haklısın
- Para & Ekonomi konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılNe kadar giderin var, ne kadarını harcıyorsun bilmiyoruz bunları elinde kalıyorsa birikim yap zor zamanlar için.
00 Yorumla
1 yılBana ver ben seni ruhani yönden tatmin ederim dua ederim 😂
06 Yorumla
Soran1 yılateistim ben
- 1 yıl
Olsun ben yine de ederim daha fazlasını kazanır umarım falan derim 😂
Soran1 yılteşekkür ederim. hepimiz daha fazlasını kazanalım
- 1 yıl
Ee parayı Verde öyle diyim Şu an demiyorum 😂
Soran1 yılha ben diledim kendime 😂
- 1 yıl
Başkasının dilemesiyle ben aynı değil
1 yılEv kira değilse ancak geçinirsin İstanbul’da. Ne yapabilirsin.
02 Yorumla
Soran1 yılaynen öyle. ev kira değil neyse ki
- 1 yıl
Ev kira olsada gecinir bence 100k dan bahsediyoruz
1 yılParanı benimle paylasabilirsin ya bu seni çok mutlu eder 😅
02 Yorumla
Soran1 yılsanmıyorum
- 1 yıl
Denemeden bilemezsin ki
Her maaşında bir miktar yoksul insanlar için erzak al harcanan değerli olsun
02 Yorumla
Soran1 yılben yetersiz buluyorum, sen başkaslarına harca diyorsun :ddd
- Para & Ekonomi konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılben onun 5x6 katını kazanıyorum keyif aldığım şeyleri yapıyor artanını çocuklar için saklıyorum.
04 Yorumla
Soran1 yıl5 mi 6 mı belli değil mi
- 1 yıl
dövizin fiyatı değiştiği için rakamda değişiyor dolarla kazanıyorum.
Soran1 yıldövizin fiyatı hiçbir zaman 97 bin kadar var yaratmadı bi ay içinde. lütfen mantıklı yorum yapın.
- 1 yıl
kriptoda tether fiyatına bakarsan anlarsın tosunum
Aylık 17 bin tlyle paramı nasıl çarçur etmeden harcarım diye düşünen ben shajsjaj
10 Yorumla
1 yılÇok şey yaparım ya çok sağlam parayı katlarım..
00 Yorumla
1 yılNamerde muhtaç olmadan orta gelirli olarak yaşanır
00 YorumlaGezme tozma işlerine bir kısmını ayırdıktan sonra yatırım danışmanlıkları var; onlardan bilgi alırdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 40 bin alıyorum
Sen kadar kazanmak isterdim. Ne iş yapıyorsun?
Ben paramın bir kısmını artırıp altın almaya çalışıyorum her ay denk gelmiyor ama olduğu kadar alıyorum00 Yorumlabirikim yapıp tatile çıkabilirsiniz yeni yerler kafşederek.. muhtemelen bir hayalinn vardır
00 Yorumla
1 yılDil kursuna gidebilirsin, birikim yapabilirsin, yurtdışına kültür gezisi yapabilirsin vs.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 545 cevap paylaştı. Benimle evlenebilirsin mesela , ben sana ne yapacağını söylerim 😌💅
06 YorumlaGüzel bi para Birikim yapardım ne iş yapıyorsun ki merak ettim acıkcası
00 YorumlaHobilerin neyse onu yap gez dolaş kendine vakit ayır.
00 Yorumla
1 yılYardım kuruluşlarına, yetimhanelere ya da huzurevlerine bağış yapabilirsiniz ☺
00 Yorumla
1 yılYani ben o paranın yarısını alıyorum çok şükür bana yetiyor
00 YorumlaYaklaşık 3000 dolar yapar. Kira ödemiyorsan güzel yaşanır gezilir.
00 Yorumla
1 yılYe gitsin dünyaya bidahamı geleceksin birikim yap dünyayı gez
00 YorumlaŞükretmeyi deneyebilirsin mesela. Gelirinle hava atmak icin sordugun soruya bak evet zengin kesim degilsin ama yoksul da degilsin. Giderinden geri kalani altina, dolara veya hisselere yatirabilirsin bunu sen de gayet iyi biliyorsun.
04 Yorumla
Soran1 yılben yetersiz diyorum sen hava diyorsun. bu durum sana hava geliyorsa senin durumun daha kötü olmalı
Soran1 yılevet süründüğün belli oldu. sismisanur
1 yılTabikide kenara birikim yapman lazım. Bu arada mesleğini merak ediyorum güzel para kazanıyorsun
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. her ay küçük bi miktar tuzlu fistık alıp bi köşeye koyarım
00 YorumlaYatırım yap. Amerikan borsası hisse senedi, eurobond, darphane altın sertifikası vs. Her ay kenara at. 10 yıl sonra çalışmana gerek kalmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana ver sevap kazanırsın ablam bi ayağın çukurda zaten yaş gitmiş 🤣🤣😂😂
06 Yorumla
Soran1 yıldilenme, git kendin kazan
Cevap sahibi1 yılİroni yaptım senin üç kuruş parana kalmadım
Kalmam da Allah düşürmesin böyle insalara. Parayı bulmuş ne yapacağını bilmiyor her booku yemiş. Hayattan zevkini almış canı sıkılıyor.
Bi şaka yapalım dedik dilenci de olduk. Ablam ben Parayı alın terinle kazanıyorum anamın ak sütü gibi helal seni ama sni bilemem şüphe götürür. Helal paraysa Allah çok çok versin. Belki umreye gidersin Allah akıl fikir versin.
Soran1 yılŞüphe götürür olan sensindir belki ha? kemdince laf sokıyorsun güya.
Cevap sahibi1 yılSenin parandan banane bu siteye ne kazanan sensin harcayacak olan sensin. Niye bu kadar sıkıntı yaptın ki tanımadığın birine dilenci deme haddini gösterdin. Bu haddi sana kim verdi.
Ben kendimi biliyorum diyorum alın teriyle kazanıyorum seni tanımadığın için bilmiyorum. Nasil kazandığını ben nereden bilebilirim müneccim miyim ben.
Sorundan şunu anladım yanlışta anlamış olabilirim. güzel kazanıyorsun Allah bereket versin
Ama bu para senin için anlamını yitirmiş basitlesmis gözünde. Bazı hedeflerini ya da hepsine bilmiyorum ulaşmışsin
Bende diyorum ki manevi olarak biryere yönel umreye git. ya da gitmek istemiyor musun merak etmiyorsun diyelim. Başka birini oraya gönder o kişinin duası yeter. Kazancın güzel zaten bilmem sen bilirsin ben olsaydım öyle yapardım ay dediğin geliyor zaten Kazancın güzel
Soran1 yılben de sana lafın gelişi dilenme kendin kazan dedim. bence sen de fazla ciddiye aldın. gülüçük mü koymalıydm
Cevap sahibi1 yılBen kişi yanlış anlamazsın diye şaka yapıyorsam yorumda ya da mesajlarda gülücük koyuyorum. yüz yüze değiliz ya ne demek istediğini anlayamam yüz yüze olsak mimikleriden anlarım. sende benim ayni şekilde yorumda şaka mı yapıyorsun laf mı sokuyorsun nerden anlayabilirim.
Lafın gelişi demişsin misal ben onu yanlış anladım. Yanlış anlaşmalar oluyor genelde emoji bunun için var 😅
İs var 8s var gidip para karsiligi cinsel iliski yasarsan gunluk 10bin tl aylik 300 bin tl veya beyaz is bir suru is var ama helal opra kazanmak onemli
02 Yorumla
Soran1 yılneler neler biliyorsun öyle ya. içinde misin o pis işlerin nedir
1 yılAraba yoksa araba için biriktirirdim ev yoksa ev için biriktirirdim 2 Side varsa kendimi geliştirmeye çalışırdım enstrüman aleti öğrenmek spor kurslarina yazılmak vesaire vesaire hepsi olduğunda çeyiz parası yapardım sonrada yallah evlenirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHaklisiniz az. Bilmiyorum ki sakız falan alabilirsiniz
010 Yorumla
Soran1 yılne komiksn
Cevap sahibi1 yılEn az sizin kadar. Burada belki asgari ücretle geçinmeye çalışırken sorduğunuz soru sizi kale almamı engelledi.
Cevap sahibi1 yılEvet bu üslupla devam ediniz.
Soran1 yılherkese hakkettiği gibi yanıt veriyorum.
Cevap sahibi1 yılSokak ağzı ile konuşmayı hiç sevmem. Kendime olan saygımdan. Size bol kazançlı günler diliyorum
Cevap sahibi1 yılAslında yazdığım ve yazdığınız cümleler üzerinde biraz düşünse idiniz sakızın konunun bütünü ile ilişkili olduğunu idrak edebilirdiniz. Evet şu an bosum o yüzden size cevap yazabiliyorum.
Soran1 yılseni rahatsız eden ne? diğer hiçbi konusa duyarlılığınız tutmaz böyle sorularda duyarlı kesilirsiniz başımıza.
Cevap sahibi1 yılbenim hangi soruda ki yorumuma denk geldiniz de böyle bir görüş beyan ediyorsunuz. Asgari ücretliler var sus konusmayin demedim. Tatminsiz olduğunuzu dile getirmenize yapıcı bir eleştiride bulundum o kadar
Cevap sahibi1 yılSiz fazla alıngan ve saldırgan davrandiniz.
Cevap sahibi1 yılBankaniz ile görüşerek yönlendirme konusunda daha bilinçli yorumlar alabilirsiniz.
Allah yolunda olmayan bir insansın değil 97 bin milyar dolarlarda kazansan gerçek huzuru bulamıycaksın
15 Yorumla
Soran1 yılteşekkürler, bana daha çok para sana da daha çok iman dilerim sadece. bana lazım değl iman miman.
Soran1 yılbacım ateistim. ne şükrü ne allahı
Soran1 yılsana ne benim öteki dünyamdan. boş boş zırvalamayın, gidin dindarlarla muhatap olun
Soran1 yıl@mavikelebekdeniz
- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne