Benim başımda kripto belasıda var kabus gibi çöktü bogazıma nefes aldırmıyor. Sen yine hatunsun bişey olmaz ama erkegin gidince bekareti gitmiş gibi hissediyor :D
Evlenmek zaten yatak odası hariç çok zevksiz bir birleşim modeli. Erkekde size hizmetçi oluyor para kazan hatunu gezdir annesine götür herkese gül samimi ol donla evde gezeme :D ne lan bu böyle hayat mı olur
Yok be öyle düşünme kafa dengi biri oldugunda evlilik eglenceli oluyor ama dedigin gibi ötekisi kabus :( Köle gibi bakma bence yaparken zevk alıyorsun sonuçta erkek senin erkegin
Ya bir süreden sonra tabiki kabak tadı veriyor o zamanda yaşlanıyosun zaten boş ver fantezi arama genç hatun seni yorar diyorsun boşanmıyosun :D Şimdi sendeki enerjiye hangi erkek katlansın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Zaman gelir yükselir zaman gelir düşebilir yapacak bir şey yok sabırlı olup elimizdekilere sahip çıkacağız arkadaşlar...
Borsa oynamayı sevmiyorum gadası
Düşüyor yapıcak bir şey yok. Uzun vadeciye fırsat hep bunlar, sabırsızlar sistemin dışına atıyorlar her zamanki gibi.
Bok gibi bitirdi bizi altınları bozup yatırdım birde
altın da daha fazla düştü zaten :d her şey düşüyor
Donumuza kadar alacaklar korkuyorum çıkartmaya
haha çıkarlar elbet. hızlı yükseldi hepsi düzeltme yapıyor
Ya 6 aydır düzeltiyor batırdılar çogusunu intihar ettirdiler zaten gözü bizede diktiler. Yükselsin çöyle 10x falanda ev araba alalım :D
yine en az düşeni bist şu an. yurt dışı borsası daha fena
Benim başımda kripto belasıda var kabus gibi çöktü bogazıma nefes aldırmıyor. Sen yine hatunsun bişey olmaz ama erkegin gidince bekareti gitmiş gibi hissediyor :D
ne alaka benim param havadan mı geliyor, ayıp ettin
Yok kız o manada degil , Sizin içinde önemli tabiki ama erkek için ne kadar önemli oldugunu vurgulamak istedim. Sonuçta sen evlenince çalışmıycan :P
ben evlenmeyecem. ne evliliği. el oğluna hizmetçi olmak gibi bi niyetim yok.
Evlenmek zaten yatak odası hariç çok zevksiz bir birleşim modeli. Erkekde size hizmetçi oluyor para kazan hatunu gezdir annesine götür herkese gül samimi ol donla evde gezeme :D ne lan bu böyle hayat mı olur
beni ilgilendirmez, evlenen angutar düşünsün. erkeklerin keyfi terinde genelde. evde köleleri oluyor. asıl aptal evlenip çpcuk yapıp köle gibi yaşayan kadınlar.
Yok be öyle düşünme kafa dengi biri oldugunda evlilik eglenceli oluyor ama dedigin gibi ötekisi kabus :( Köle gibi bakma bence yaparken zevk alıyorsun sonuçta erkek senin erkegin
he ya he kölelik yaparken zevk alıyorlar. 😂 o yüzden çok mutlu evliler 😂😂😂
Ya bir süreden sonra tabiki kabak tadı veriyor o zamanda yaşlanıyosun zaten boş ver fantezi arama genç hatun seni yorar diyorsun boşanmıyosun :D Şimdi sendeki enerjiye hangi erkek katlansın
Borsa şu an değişkenlik gösteriyor ama 2 hafta önce çok sağlam aldım
Kullanmıyorum.
gel seni kriptoya alalım canım
nayırr
korkuyor musun kriptodan?
aynen
dibine vurduk sene başında beri X2 oldu sermaye
şu an alım dönemi boga eylülden sonra
biz her dönem alıyoz
15 yıldır borsadayım tam adamına artislik
Borsada her dönem alım tavan ve tabanı bilmeyen için geçerli bir tabir asıl cakayı sen satamadın
ben alıyorum kardeş, sana ne. sakinleş ve işine bak.
Sıkı tutun düşüyoruz 😅
Faiz düşmeden biraz zor
Çok iyi
hangi evrendesin
jupiter sen nerdesin iyi misin
Bok gibi
Bostten bir cacık olmaz
Teknik andliz bilgin var mı
Telegramda bir oyun var para kazandıracak
o saçmalıklarla işim olmaz
dolandırcı hepsi telegramın
Hiç işim olmaz 😂