Güncellemeler
1 yıl
kar/zarar?
Güncellemeler
1 yıl
yine okuduğunu anlamayan sefiller de geldi. yazdgm şeyi anlamayacak bişey yok. demek ki siz işi bilmiyorsunuz boş boş kalabalık yapıyorsunuz. ayrıca sizin durumunuz nedir? onu sordum ama genelde bana soru sormuşsunuz.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
iyi gidiyor Mart a kadar daha da iyi olacağını düşünüyorum aynı durumdayım bendeki miktar biraz daha fazla sadece
O parayı faize yatırsaydınız 30 bin lira kazanırdınız. Bu da ancak paranızın değerini korumuş olurdu. Siz çok fena zarar etmişsiniz.
hayr bakan işi bilmyorsunuz anlarm. yukarda da mal mal yorum yazan borsadan anlamayan çok kişi var. zamana yayarak 71 bin yatrdm. aynı dönem içerisinde girsem zaten şu an çok daha yüksek olurdu kazanç. bu arada fazide de param var ki aylk getirisi yüz binden fazla. ben borsayı öğrenmek adına kullanyorm
Hocam kullandığınız kelimeler zekâ seviyenizi çok güzel özetliyor. Size kolay gelsin.👋
ya kardeşim lütfen anlamadğnz konulara bulaşıp böyle saçma sapan triplerle de kendinizi rezil etmeyin. hadi iyi günler.
1 senede mii zarar etmişsin ya enflasyonda erimiş o kadar artmış ise
Kripto en iyisi ya
lütfen şu * koyduğum kısımı umursayn
Çok anlaşılır olmamış açıkçası
Ama moral bozma koca THY bir senede %10 getirdi ne diyeyim
borsayı bilenler anlar da bu sitede pek yok
Her gün borsa ve kriptodaym
Artık gözlerim şişti
Kripto en iyisi ya
Az kazanmissin bence. İyi bı fonda daha çok kazanirdin
o yüzden zamana yayarak diye vurguladm. sizin durumunuz nedir?
+300 falandır karışık biraz
tuhaf cevaplarnz. burada konu rakam değil zaten %. ve nasıl berbat bı yıl geçti borsada onu da hesaba katmakı
pek iyi degil. bu ararlar
olabilir, çok normal. zararda olanlar da illa ki vardır
zamanla olur duzelir
👍👍👍
Söylemeyeyim bereketi kaçar
niye yazdn o zaman
sen sorduğun için
benim soruma cevap değil bu. ve belli ki konuyla ilgileniyorsunuz bile. bu işlerin icinde olan bu kadar saçma cevaplar vermez. yukardaki örnekler komedi mesela
Senin soruna nasıl cevap olmuyor ki illa miktar yazmak ya da yüzde belirtmek gerekmiyor bu da bir cevap öyle ya da böyle. Tiye almıştım zaten bu arada sen uzatınca uzattım. Eksideyim
ben de onu öğrenmek istiyorum zaten. zarar kar durumu insanlarda nasl diye.. Sağolsun iki kişi düzgün bı şekilde cevap vermiş
Ben uzun vadeciyim
ben de öyleyim de kar zarar durumunuz nedir o anlamda sordum
Zarar illaki olur bu süreçte. Amaç sabrede bilmekte. Mesela oandemide 172 tl olan konya çimento bugün 6607 tl
Azz.