Uzak mesafe ilişkimiz var bizim yanıma sadece bir kere geldi ama şu an parası yok ve yanıma gelemiyor her defasında param olunca gelirim diyor sizce cagirsam ben kalması için burada yardım etsem bir şekilde gelir mi bir kere sen verirsen gelirim demişti çok da özledim sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılUzak mesafe ilişkilerinde fedakarlık yapmak, duygusal bağları daha da güçlendirebilir; sevgilinizin yanınıza gelememesi, özleminizi derinleştirirken, maddi destek sağlamak sadece finansal yardım anlamına gelmez, aynı zamanda birlikte geleceğinizi planlamak ve ortak hedefler belirlemek için bir fırsat sunabilir, bu süreçte duygusal ve mantıksal ihtiyaçlarınızı dengelemek ve partnerinizle açık iletişim kurarak ortak bir çözüm bulmak en sağlıklı yaklaşım olabilir.
Bu şekilde, ilişkinizin güçlenmesine ve her iki tarafın da mutlu olmasına katkı sağlayabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 326 cevap paylaştı. Eğer o ilgiyi ve güveni hak ediyorsa olabilir. Çalışıyor ve harcamalarından, sorumluluklarından dolayı gelemiyorsa bunu sormamalısın. Ama eğer tembellik yapıyor ve çalışmıyorsa bu konuda oturup ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyor.
Bu şekilde devam edemez. Ya hayatını yoluna koyar ya da seni oyalamaz.
00 Yorumla
Öncelikle Merhaba.
Eğer ikinizde birbirinizi seviyorsanız ve bundan eminsen tabii ki onu utandırmayacak bir şekilde bilet alabilirsin. Şaka ile karışık konusunu aç şu an burada olsan ne yapardık gibisinden nereye giderdik seni çok özledim gibisinden sonra birden bilet aldığını söyle olayı yumuşatırsın.
02 Yorumla
Soran1 yılGelicek bilet parası var konaklama parası yok
Daha önce de bu soruyu soran bir kız olmuştu sana şunu söyleyeyim eğer ki sevgilin öğrenci ise maddi gücü yok biraz ona yardım edebilirsin diye düşünüyorum ama eğer maddi gücün var ve bunu senden istiyorsan yapma
01 Yorumla
Soran1 yılÖğrenci evet maddi gücü şu an yok ozledikte birbirimizi
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah uzaktan ilişki zor, seni anlıyorum. Sevgilinle vakit geçirmek istemen çok doğal. Ama dikkatli olman gereken noktalar da var. Eğer sevgilini gerçekten tanıyorsan ve ona güveniyorsan, ona yardımcı olabilirsin tabi. Ancak bu durumu sürekli hale getirmemek önemli. Para konuları ilişkide karmaşık olabilir ve yanlış anlaşılmalara yol açabilir. 🌟💖
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
90Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır değil verme
00 Yorumla
1 yılseni söğüşleyecek belli ki.. seni keriz niyetine kullanacak. sen aşıksın ya.. bir erkek ciddi ilişki düşündüğü kadına "param yok" demez.. dilenciler, ezik insanlar, ve dolandırıclar insanların merhamet duygusunu sömürürler.
not: bu şekilde acı şekilde konuştuğum içinde bana edeceğin küfürleri şimdiden sana iade ediyorum :)
32 Yorumla- 1 yıl
Aynen çok haklısın. Şerefsizler hep param yok borcum var diye kadına dileniyor artık piyasadaki erkekler. Kızlar vermeyin artık yeter iyice azıttınız.
- 1 yıl
Her erkek değil. eskiden de vardı. erkeklerin şerefsizi , sadece kızlar şerefsiz , * erkeklere prim vermezlerdi. şimdilerde kızlar bu tarz erkeklere prim veriyor.
1 yılBir gün kümesimde ki bütün güvercinleri sattım, bir tanesi geri geldi. Götürdüm tekrar verdim adama, ama o güvercin yine geldi. Baktım olacak gibi değil kümesi yıktım ama o güvercin yine geldi.
Başka bir şehire götürüp sattıp bir zaman sonra yağmurlu soğuk bir sonbahar sabahı ayakları yara içinde yine geldi o güvercin...
Demem o ki gelmek isteyen her türlü geliyor be kuzum 🥺
Senin yolladığın para ile gelecekse seni seven hiç gelmesin daha iyi30 Yorumla
1 yılBu tarz gördüğüm durumlarda genelde erkekler dolandırıcı çıkıyor. yani sanaldaki insana çok da güvenme derim hele ki daha birkaç aydır tanıdığın biriyse. Kalacak yer yoksa ve birkaç gün kalmasını istiyorsan yardımcı olmak isteyebilirsin ama bunun haricinde bence bir şekilde para biriktirebilirdi.
20 Yorumla
1 yılBir erkeğin de sevgilisine gelecek param yok sen verirsen gelirim demesi birazcık tuhaf öğrenci bile olsa bir şekilde part time çalışıp kendini idare edebilecek parayı kazanan bir sürü kişi var hadi diyelim öğrenci değil o zaman zaten çalışmama gibi bir durum da olmaması gerekiyor. Sosyal medyadan tanıştığım hiç kimseye maddi bir yardımda bulunmam
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 500 cevap paylaştı.
1 yılSüpermiş 👍🏻😂. Koptum. 😂 kimseyi kral yapma sakın , yoksa çok fena üzerler. Üstüne de bi de sen böyle istedin de yaptım derler sonra. Bu sadece erkek arkadaşın için geçerli değil, çevrendeki herkes için geçerli. İnsanlar ellerinde semerle dolaşıyor çünkü , kusura bakma ama gerçekler bu işte. Hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin , o zaman kral sen olursun işte.. 👍🏻👍🏻
10 Yorumla Evlilik öncesi zor dönemlerimde eşimin desteği ile buluşnalarımız oldu, keza ilk görüşme - tanışma için yurtdışından tüm masraflarını kendisi karşılayıp gelen sevgilim oldu.
Dürüst olmak gerekirse tek bir defa dahi en ufak bir destek beklemedim veya istemedim. Buna ek olarak hem yurtdışından gelen sevgilim hemde eşimle buluşmalarımızda maddi olarak cebimdeki tüm parayı birlikteliğimiz için harcadım19 YorumlaŞimdi öğrenci ise gayet normal parasının olmaması ama yinede sen verirsen gelirim demesi yanlış. He o böyle demeden sen durumunu anlayıp ben destek çıkarım sana yeterki gel özledim desen daha iyi olurmuş :)
12 Yorumla
Soran1 yılDedim bugün özledim sen gel yardımcı olurum dedim kabul etmedi yok dedi daha nasıl ikna edebilirim sence onu :(
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÖzlediysen ver arkadaşım cidden bak.
İçinden geliyorsa, samimiyetine inanıyorsan ver. Gerçekten olmayabilir ama bu durumu kullanıyormu, para kazanmak için bir şeyler ypaıyormu bak..
20 Yorumla Merhaba, uzak mesafeli ilişki çok saçma. Para vermeyi geçtim, bir an önce bitirmelisin. Ayrıca, 'yanına gelmek isteyen bir yerden bulur gelir, sen verirsen gelirim' demek nedir? Ayrıl, önüne bak, yakınından veya çevrenden birini bul kendine.
10 Yorumla
1 yılNe kadar zamansiniz berabersiniz? Sevgilimle
2-3 buluşmayı konaklama yol vs ben ödüyordum o da yemek vs ödüyordu. Bazen çalışıp çok biriktiriyordum ondan hiç harcamiyordum bazende parasızdik akşam yediği yurt yemeğini dürüm şeklinde yapıp benle paylaşıyordu öğlen yemeğini üniversitede yiyiyorduk vs12 Yorumla
Soran1 yıl8 aydirki beraberiz arayinca soylesemmi sence
- 1 yıl
Özledim keşke buluşsaydik vs de sonra konu tam açılınca bende yardım edebilirim vs dersin bunlar konuşulmayacak konular değil
Altında araba var gel diyen, erkekle ne farkı var sksj, yok be gurur zedeler.
20 Yorumla
1 yılmaddi durumu yoksa bilemicem ama olabilir sende görmek istiyosan bu durum seni zora sokmayacaksa neden olmasın. ama çalışıp birikim yapabilirdi en azından yol parası kadar
02 Yorumla
Soran1 yılGelicek kadar yol parası var ama konaklama ücreti yok onda o konuda yardım edicektim kabul etmedi bugün daha nasıl ikna edebilirim onu
- 1 yıl
seni görmek istiyorum aramızda böyle şeylerin önemi olmasın falan de ozaman
1 yılBurdaki kızların kadınların çoğu saçma cvp lar vermiş durumu olmayabilir gelemiyor olabilir benim eski kız arkadasım da baya uzak ta oturuyordu ısrar etti beni görmediği halde gel dedi herşeyi karsılarım gittim otelden yeme icmeye kadar karşılamıstı bence sende öyle yap
02 Yorumla
Soran1 yılYa bende zaten KYK bursuyla geciniyorum gel dedim bugün yok dedi çok ustelemedim ama bir daha konusunu açmayı düşünüyorum nasıl ikna edicem sence onu çok özlediğimi söylüyorum her defasında
- 1 yıl
Sen nerde oturuyor sun o nerde oturuyorsun mesala ben İstanbul da oturuyorum benim kız arkadasım eski kız arkadaşım mardindeydi ta burdan uçak lâ gitmistim ne kadardır çıkıyorsun
Sakın kimseye para verme kendini kullandırma
2 gün bir yerde yevmiyeli çalışıp atlasın gelsin. Demek ki seni sevmiyor.22 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle biraz 2 gün çalışsa yeter
- 1 yıl
""Sakın kimseye para verme kendini kullandırma"" Yeter ki Kadın olsun değil mi 🤣
Para verirsen gelebilirim demesi yüzsüzlük bence Ailesinden istesin ne olacak senden neden para istiyor
20 YorumlaSosyal medya sayesinde aşk larda çığır açtı sanki yakın mesafeleri neredeyse kimsenin gözü görmüyor ne kadar uzak olduğu o kadar da önemli olmasa da sevgilisinin yanına gideceği kadar maddi özgürlüğü olmayan birisinin bu ilişkiyi sağlıklı yürüteceğine inancım neredeyse yok gibi
00 Yorumlaİlişkinize bağlı. Eğer daha önce buluştuysaniz ve o karşıladiysa tüm masrafları tamam ama ilk defa ise ne münasebet ne parası saçmalama.
02 Yorumla
Soran1 yılDaha önceden buluştuk tabi kendi karsilamisti her şeyini şimdi gel ben yardım ederim dedim kabul etmedi
Hmmm çelişki var kardeşim. orada karı kızla yesin parayı sen burada ben göndereyimde. Kardeşim çabasını gör ne bu bebeye mama verir gibi. Benim sevgilim çagırıcak ben afedersin götüme füze takar giderim. Akıllı ol. Ama birde sana nasıl hitap ediyor duysam ne olduğu meydana çıkar. Sen abini dinle
00 Yorumla
1 yılGelmek isteyen her türlü kazanır gelir.
Ona harcayacağın parayı altına çevir
Ileride daha mutlu olursun10 Yorumla
1 yılDoğru değil. Bu günler geçici ilerde anlarsın ne demek istediğimi. Gerçekten gelmek isteyen koşulları sağlar gelir.
10 Yorumla
1 yılgelmek isteyen erkek her türlü gelir, tüketici kredisi çeker yine gelir yani. kendini kullandırma bence.
10 Yorumla
1 yılEğer bunu sana bildirmeseydi ver yardımcı ol derdim. Ama bence sen bu ilişkiyi bi gözden geçir.
15 Yorumla
Soran1 yılAma aylar oldu en son goruseli şu an parası yok ve çok özledim :(
- 1 yıl
Kendine olan saygını duygularının daha üstünde tutmalısın. Yani ne bileyim bence senin için iyi biri değil gibi.
Soran1 yılNerden anladın müneccim falanmisin gayet iyi birisi
- 1 yıl
Öncelikle üslubuna dikkat et. Soru soruyorsun doğal olarak cevap veriyorum kendi düşüncelerimi bildiriyorum.
Soran1 yılTepki vererek cevap vermedim eğer öyle anladıysan kusura bakma
1 yılSaçmalama bende uzak mesafe ilişkisindeyim ardımızda 18 saatlik yol var haftada 2 defa geliyor yanima
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızlar yorumlarda kin kusmuş. Para kazansın bulsun diyorlar. Aklı başında yorum yapan kızlara lafım yok. El insaf be çocuk öğrenci öğrenci. Kardeşim orta yolu bulun. Öyle almıyorsa borç olarak alsın. Eli bollastiginda öder.
00 YorumlaEğer iyi bir insan olduğundan eminsen ver tabi ki. Ama buraya bu soruyu sormak için seni şüphelendiren nedir?
05 YorumlaGayet doğru. Eğer görüşmek istiyorsan onun da parası yoksa sen karşıla ve buluşun.
02 Yorumla
Soran1 yılSordum bugün yok dedi nasıl ikna edicem
1 yılVer bnce arada ama onuda yanına gelmesi şartıyla
02 Yorumla
Soran1 yılZaten yanıma gelmesi için dedim bugün sordum yok dedi nasıl ikna edicem
- 1 yıl
Seven insan bir şekilde gelir bahane bulmaz
1 yılYani şimdi hersefasında neden para konuşuyor saçmalık senin dururumun iyimi
03 Yorumla
Soran1 yılDeğil ogrenciyim kyk bursuyla geciniyorum bende
- 1 yıl
O ne iş yapıyor
Soran1 yılÖğrenci çalışmıyor
Senin düşünüp teklif etmen olabilir bir durum onun sen verirsen gelirim demesi ise olamaz bu üslup yanlış daha iyi düşünmek ve ki nuşmak lazım
00 Yorumla
1 yıl2.000 yol masrafı gelmesi gitmesi , bir gece için konaklama 2.000 tl , yemesi içmesi ortalama 6.000 tl en düşük
00 Yorumla
1 yılekonomik durumu ilişkinizi etkileyecek durumdaysa ilişkini gözden geçirmeni tavsiye ederim gelip görmek isteyen yinede yoktan var edip bulur o parayı
00 YorumlaCulsuzlari nerden buluyonuz arkadas:) zengin kiz fakir oglan misali..
02 Yorumla
Soran1 yılAsıl o zengin ben fakirim😄
1 yılSevip guveniyorsan verebilirsin ama güvenilir düzgün aile çocuğu olmasi lazım
010 Yorumla
Soran1 yılEvet seviyorum düzgün birisi zaten
- 1 yıl
O zaman eminsen sıkıntı yok yaşı kaç nereli ne iş yapıyor
Soran1 yıl20 yaşındayız öğrenciyiz
- 1 yıl
Nereli ne öğrencisi bu çocuk
Soran1 yılOnu bunu bosverde nasıl bir açıklama yapmalıyım ona
- 1 yıl
Valla düzgün biriyse ver neyini açıklican
Soran1 yılYok nasıl söylemeliyim ona onu diyorum
- 1 yıl
Kendi istemedi o zaman
Soran1 yılBir kere söylemişti sadece
- 1 yıl
Yani utandırmadan normal bir şey gibi verirsin ya da ne bilim almaz diyorsan yemektir kahvedir bir yerde oturdugunuzda sen ismarlarsin
Varsa gönder, Ya onu kazanırsın ya tecrübe.
Şahsen sevgilim dulukken her hangi birinden bir şey istemem.
00 Yorumla
1 yılSenin yanına gelemeyen adam seni nasıl bakacak ileride
00 Yorumla
1 yılBence bu fedakarlıkları haketmiyor. gelmek isteyen parada bulur firsatta.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbenimkinin parası var ama otu çöpü bahane yapıp gelmiyor
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 306 cevap paylaştı.
u 1 yılParası yoksa verilir kardeşim
kimseyi dinleme
00 Yorumla Ne guzel anlayislisin be keske bende arzulasa beni boyld
00 Yorumla
1 yılNe konu da özledin?
Bulustugunuzda birliktelik yaşıyor musunuz00 YorumlaParayla satın almak gibi bişey bu etik değil.
00 YorumlaVer bir seferleik gelsin bakalım gercjeten de parası mi yok seni kandırıyor da olabilir
00 Yorumla
1 yılÇalışmıyorum mu ki bu vekac yaşındasınız ona gore yorum yapacaim?
00 Yorumla
1 yılKadının da erkeğin de yol parasını kendileri karşılar her zaman.
00 YorumlaDoğru. Niye paylaşmak kötü bir şey olsunki. Durumu olsa zaten para vermeni istemez.
00 Yorumlapara muhabbeti olmasın bile her zaman birbirinizin yanında olun.
00 Yorumla
1 yılKaç yaşında, niye parası yok, ne iş yapıyor, ne zamandır neler yapıyor?
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı. Yanlis bence yanina gelecek parayi bulamiyosa gelmesin
00 Yorumla
1 yılahhhh beeee ne kadınlar varrr hayatta mmkkj harcanıyoruz kaşarlarıınnnnn elinde lanetttt olsun 🥹
03 Yorumla- 1 yıl
Dayı harcatma gendünüü
- 1 yıl
dayı neeee mkkkk
- 1 yıl
Küfür etme mk
Doğru değil başkasından ister sevgilimden istemem
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılVerme. Cebine harçlık koyduğunuz erkeklere nasıl saygı duyuyorsunuz
00 Yorumla
1 yılHayr tabıki. Erkekleri iice minnoşlaştırmayın yahuu
00 Yorumla
1 yılBir erkek nasıl bu teklifi edebilir ki emin ol bnde uzak mesafe ilişkim var param yoktu borç aldım yine de gittim ama sevgilmimden katiyen para felan istemedim
04 Yorumla
Soran1 yılDedim birilerinden borç iste diye hayır dedi bende bugün teklif ettim gel ben yardımcı olucam dedim kabul etmedi napicam ben simdi
- 1 yıl
Şöyle bı düşün bakim başkasından borç istemeye yüzü yok ama sevgiliden var sana benden bı tavsiye seven erkek parayı her türlü bulur yanina gider bak ben Antep ten rizeye gitmiş kimi zaman borçla kimi zaman kendi paramla sevgilimden parada istemedim yani ben buraya geldim bana destek çık felan asla o teklif eti kabul etmedim
Soran1 yılBaşkasından da istemiyor borc ailesinden de istemiyor bugün benden de istemedi e nasıl gorusucez dedim param olduğu zaman dedi
- 1 yıl
Ozmnn tamam de Kendini kaptırma söz bsy yok böyle şeyleri seven erkek karşılar bundan emin ol
Çok saçma yemin ederim sevgilin çalışabiliyor öyle değilmi part time bile çalişsa yol parasını çıkarır sen yarın bununla evlenmek istesen eline mi bakıcak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenimde oldu zamanıda gelecem gelecem dedi bir ters düştük oğlanın içinden çirkef çıktı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılParası yoksa kumarda yiyordur ya da işsizdir 🫤
10 YorumlaDurumu yoksa ve normalde seni ziyarete geliyorsa bence yardım edebilirsin bu durumda önemli olan aslında onun gerçekten gelmek isteyip istememesi o isterse yardım edebilirsin ancak
00 YorumlaErkeklere değmiyor gelecekse parayı bir şekil ayarlar gelir eğer param yok vs diyorsa seni sömürmek istiyordur unutma gurursuz erkekten her şey beklenir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence verebilirsin ama doğru kişiyse yoksa seni sömüre bilir yapmasan daha iyi akışına brak
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem