uzak mesafe ilişkim var belli aralıklarla buluşuyoruz.. sınavlardan sonra yanıma belki geleceğini söyledi, dedi ki" yanlış anlama ama gelmem için para lazım şu an çalışmıyorum biriktireceğim" dedi.. ben de biraz üzüldüm sizce para biriktirip yardımcı olmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılBence birbirinize maddi olarak da destek çıkmanız çok güzel olur. Ekonomik durumlar belli üstüne birde öğrencisiniz. Böyle sıkıntılar yaşamanız çok normal. Gelişi ben alayım gidişi sen al gibi teklifler de bulunabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkek adam kadının para isticem he 15 yaşında beri çalışıyoruz asla kadınların eline cebine atmasına müsade etmedim asla etmem erkek adam çalışıp kazanır cocucuguna yedirir heleki 25 inden sonra calismayan okuyom diyenleri halı askeri ücret onyuzden kendine çabalayan elleri nasırlı olan adamları hafife alıp uzdunuz onlar kariyer yapıp hayatını kurtardı kızlar iyi günler
04 Yorumla
Soran+1 yılkeşke 15 yaşından beri adam akıllı okuma yazma öğrenseydin, en azından anlatma becerin gelişirdi
- +1 yıl
Yaw yazdığım yazıdan bı şey anlamadım çok güzel sanki sabahı kalk ise git ne hava ne yağmurda
Her şartta çalış kolay mı
Babam denen adam adam olsaydı bu halde olmazdik okumak bende isterim ama bak sorumsuz ve ayyaş olan adama ne beklersin kaderimi ben seçtim yukardaki verdi ne ona ne aileye ne kula ihtiyacım var ben böyle gördüm böyle buyudum iyi gunlern - +1 yıl
Anlatma becerim var konuşabiliyor um ağzımda var aklımda var ama senin kadar konuşma kaniliyetim olmaz biliyorum cahiliz ama en azından kimseye muhtaç değilim yani demem ki yaşayın lo gençliği sıktır et akışına bırak ben kendime bakıyorum da hiç deymiyor çabalayama evlendim boşandım iki çocuğum oldu 26 yaşında adamım bı gün adam dolasamadik en iyi ben işi birakicam gidicem memlekete anasını satiyim bu havada insan muamelesi görmüyoruz en azinda oğluşum kızım beni insan yerine sayıyor onları özledim gidicem
Evet arkadaşlar görüyorsunuz kızlar her zaman diğer kızlara sorup hareket eder. Ayrıl deseler ayrılırlar. Erkek arkadaşını önemsemezler. Lafa göre hareket ederler. İlişkiye göre değil.
07 Yorumla
Tabii ki ol ya, siz neden böyle paranın lafını çok yapıyorsunuz ki sanki buluşmanın masrafı ne kadar 2-3 bin bir şey tutar. İkiniz de öğrencisiniz ayrıca kız erkek ayrımı yok burada.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
45Cevap
Bu konu ile ilgili kafamda üç tane soru işareti oluştu.
1. Seni özlememiş olabilir. Yanına gelmemek için para yok deyip bahane üretiyor olabilir.
2. Senin yanına gelmek için para harcamayı gereksiz buluyor olabilir.
O kadar da değerli olmayabilirsin onun gözünde parasını harcamaya kıyamıyor olabilir
3. Seni özlüyor ve seviyor fakat maddi imkanı olmadığı için yanına gelemiyor olabilir.
Sen gerçekten onun maddi imkansızlıktan dolayı gelemediğine kalpten gönülden inanıyorsan şayet.
O zaman ancak yardımcı olmalısın.
Gerçekten parası olmadığına inanıyorsan, o halde onun bilet yol yeme içme gibi tüm masraflarını üstlenebilirsin.
Kalbinin sesini dinle o sana en doğru yolu gösterecektir.41 Yorumla
Soran+1 yılşöyle diyebilirim ki gerçekten parası olduğu zaman direkt gelmek için hazırlasnıyor, misal bi ara yerden altın alyans buldu satıp 1 hafta içerisinde geldi ve şöyle bir şey var ben antalya da yaşıyorum hem kalacak yer hem de ulaşım car curt cidden çok masraf..
Evet olabilir. Bazıları oturfuğu yerden onun erkekliğine laf etmiş de, çocuk senden para istememiş. Çalışıp biriktireceğim demiş gayet iyi bir davranış. O yaştaki çoğu erkeğin parasal sıkıntıları olur zaten 30 yaşındaki ameleler kendi aldığı asgari ücret civarı parayla çocuğun gururunu çizmeye çalışıyorlar. Bakma onlara
13 Yorumla
Soran+1 yılzaten hiç benden para istemedi ki geçen seferde çalışıp geldi
- +1 yıl
İşte bazıları ya okuma özürlü ya da kendileri hariç her erkeğe b** atma derdinde. daha yeni senin gibi birisi tam tersini anlattı bak. Erkek arkadaşı hiç yanına gelmiyormuş gelmek için de biriktirmeye çabalamıyormuş değer vermiyorsun diyince de öyle bir duygu sömürüsü yapıyormuş ki ağlamaklı ses falan atıyormuş okurken ben utandım. Bu çocuk bunun tam tersi sana kıymet veriyor değerini bil
Soran+1 yılhatta benimle ilk buluşmasında normalde daha geç gelecekti yine para sıkıtnısı vardı yerde altın alyans bulmuş onu bozdurup 1 hafta içinde geldi yani olunca gerçekten benim için harcıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek paranın lafını etmemeli ya her yerde iş bulabilir ama kizlar her yerde çalışamıyor özellikle öğrenciysen sevgilin okumuyor çalışıyorsa bir zahmet ödesin gelsin yani ayrıca bu devirde zor para yatırılan kizlar seviliyor. Zaten yemeği ortak ödersiniz buluştuğunuzdaaa
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım iyi misin sen ya. Biraz kendini geri çek ya. Biraz masraflı bi kız ol kolay olma zor ol. Kolayca ulaşılabilen bi kadın oluyorsun resmen. Çocuk yanına gelecek parasını da sen kendin veriyorsun baya komik bence. Bi erkek paranın lafını asla etmemeli. Parası olunca gelir yani. Allah bilir yanına geldiğinde bir şeyler de yaşıyorsunuzdur. Çocuk bulmus enayi kızı.
22 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum hemde bayandan helal işte zorumuza gitmiyor ama erkek olarak çalışan biz olmalıyız evi çeki düzen veren kadın çalışan adam olur ama şimdiye bakıyorum da kız arkadasindan borç isteyen hesap beraber ödeyen ya arkadaş ben çok yanlış yapmışım ki degerimis bilinmemis canım yerine konulmusum
o nasıl bir saçmalık yol için para istemek mi şimdiden pintilik yapıyorsa bir kere bir erkek kadın karşısında güçlü gözükmek ister muhtemelen bu seni sallamadığı için takılmalık bir nevi gördüğünden bu şekilde birşeyle karşılaşmışsın yol ver gitsin ♡
30 YorumlaErkek kızdan para mı istemiş üstü kapalı uzak dur kaç erkek dediğin her işi yapar para bulur gitsin kahvehane de çay dağıtsın gelir yanına sakın verme sakın
10 YorumlaBöyle bile olsa bunu sana söylemesi hoş değil başka bişey uydur kıza ne diye param yok der ki bir erkek.
20 Yorumlasende para varsa ver ama sen verdgını söleme arkadasımdan aldım söle sana verıyorum cunku birdaha , stemeseın dıye senden alişmasın allah rızası icin ver bende bir kac kurus verebilirim
00 Yorumla
+1 yılYol parasını bile bulamıyorsa bu nasıl ciddi bir ilişki? Erkek dediğin çalışır eder gerekirse günlük işe gider bulur itirazsız.
11 YorumlaErkek dediğin güçlü olacak bu bile zayıflık …sana yansıtmaması gerekirdi ve bir insan gerçekten isterse her zaman bir yolunu bulur
12 Yorumla
+1 yılAsla bunu yapma.. kendi isterse bir yolunu bulup gelir zaten
20 YorumlaEtmelisin merak etme boyle vir adam asla o paranin ustune yatmaz gurur yapar yine oder...
20 Yorumla
+1 yılParası yoksa sevgili de yapmasın bir zahmet be. Biriktirsin de, olunca sevgili yapar.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönderme sakın olan sana olur sonra erkekler ciddi düşündüğü kizlara karsi boyle seyler asla sormazlar para istemezler istiyosa vardir b. kluk gercekten zorda olsa gunluk ise girer calisir gelir senden para almak icin yapiyor yoksa hicbi erkek sevdigi kiza bunu diyemez kendini kotu hisseder
10 Yorumla
+1 yılYol paramı ödersen sana gelirim yoksa beni bekleme demek mi bu:) keyfin bilir de geç
00 YorumlaKızsa ve durumun müsaitse evet ama erkekse ve öğrenci değilse pek sıcak bakmıyorum
01 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 732 cevap paylaştı.
s +1 yılİmkanın varsa destek olmalısın, ben olsam öyle yapardım
00 Yorumla
+1 yılİmkanın varsa ve karşılıklı sevgi var ise yardımcı olmalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kız arkadaşım da arkadaşlarının lafına bakarak benden konuşmayı görüşmeyi kesti bunda evlenecek tip yok dedi diye ne desem ikna edemedim güvenilir değil mişim
03 Yorumla- +1 yıl
Arkadasinin lafina inanarak iliskisini bitiriyosa bitirsin boş ver ya degmez bile kafana taktigina
Cevap sahibi+1 yılYok önemli değil de örnek vermek istedim ben alışkınım sevmeyen icin bahane coktur
- +1 yıl
Nasip kismet hakkinda hayirlisi olsun
+1 yılEvet gerçek sevgililer birbirlerine yardımcı olabilir.
00 Yorumla
+1 yılDirek para vermen gurubu kırar gidiş dönüş otobüs biletini al emrivaki yap
00 YorumlaBekle biriktirsin gelsin. Ciddi bi ilişki ya buda denemen için güzel bir fırsat. Ama bana sen gönder die kolpalıyo gibi geldi ne yalan söylim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmamalısın. Erkek avcı ruhtur. Avcı ruh nedir? Avlayan, bulup buluşturan, mücadele eden. Bu yüzden bırakın o çaresine baksın siz değil.
18 Yorumla- +1 yıl
Artık hiçbir erkek erkek değil. Her şeyi kadın halledip mücadele ediyoe erkekler tüm gün yatıp anne ve kız arkadaşlarından para dileniyor.
Cevap sahibi+1 yılÖyle erkekleri de sadece anneleri sevicek ne yazık ki :)
- +1 yıl
Amin inş öyle olur ama seven çok kadın var maalesef görüyorum çok para yediren kadınlar var çevremde leş gibi erkeklere.
Cevap sahibi+1 yılO kadınların sonra maddi ve manevi olarak büyük zararda olduklarını bizzat gördüm.
- +1 yıl
Hmmm fare kapanı mı diyorsun. Yani erkek başta avlamak için deli gibi para harcıyor sonra kadını köle mi yapıyor yani.
- +1 yıl
Ha pardon yedirenleri diyorsun evet evet ya çok kötü ruhsal da maddi de çok kötü oluyorlar. Beni de çok erkek valla öyle dolandırmaya çalıştı ama hemen allahtan fark ettim birkaç buluşmada ağızlarına ettim bitirdim. Pislikler cidden çevremde çok kadın var dolandırılan.
Cevap sahibi+1 yılSen kendi değerini bilirsen kimse seni kullanamaz. Mücadele etmeyen erkek kalmadı diye böyle bir erkeğe muhtaç değilsin. Emin ol öyle erkekler hala var
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizimde uzak mesafe ilişkisiydi , ben öğrenciydim ve ilk buluşmamızda ailesiyle tanışacaktim diye o yol masraflarımi karşıladı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır doğru bir tercih değil sizi görmeyi bukadar çok istiyorsa gerekirse gündelik işe gider o parayı bulur
01 YorumlaHayır öyle bir şey yapma alışkanlık yapar kendisine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara yoksa sende varsa etmelisin eğer seviyorsan erkek para mi ister falan demeyin günümüz şartları zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenden para sıyırmak için sana yol yapmış zarf atmış sana
00 Yorumla
+1 yılöncelikle erkek arkadaşınla ne zamandır berabersiniz bunlar önemli şeyler hani uzun zamandır beraberseniz böyle bi soruyu sorman bile hatadır
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl
- +1 yıl
canım yapabilirsin o zaman bu soru biraz hata olmuş.. hani güven problemin mi var ona karşı
Soran+1 yılhayır şöyle bir durum var konuyla alakasız ama sevgilim bana hiç hediye almaz özel günlerde dahil ve bu duurmdan ötürü yardım edesim gelmiyor..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBorç alır yine gelir gelmek isteyen , senin yapman gereken bir şey yok evli değilsiniz.
00 YorumlaYardım etme çünkü kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeliydi.
00 Yorumlaİlişkiniz iki kisilik yardim etmen normal ama bence etme cunku bir erkek iliskiye ne kadar emek verirse o kadar deger bilir
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ama çoğu erkek vermiyor ondan bitiyor
Hayir olmamalisin bu resmen yararlanma durumu bu adam seni kullanıyor bana kalırsan
22 Yorumlayani yanina geldiginde bir seyler ismarlaman daha mantikli bence
21 Yorumla- +1 yıl
Yani
Durumu anlamadan herkes boş konusmus bence. Daha onceleri sürekli geldiyse bu seferde sen alabilirsin bileti
00 YorumlaAt hesabına 5000 lira sonra başımın gözümün sadakasi olsun de ama içinden de sevinsin fakir
00 YorumlaParayı gönder gelsin giderken zaten AMBULANS la gidecek canım Yav nerden buluyorsun böyle uyaniklari
00 Yorumla
+1 yılBende uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum isterse gelir bence
00 YorumlaYav ne insanlar var ya 🤣🤣
30 Yorumla
+1 yılYani ne kadarlık bir ilişki bu
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl
+1 yılÇalışsın kazansın öyle gelsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılokulu var aynı zamanda normalde yazın staj yapıyordu
- +1 yıl
Okurken çalışan çok kardeşim var kimisi harçlığının peşinde kimisi kafasının. İsterse oda yapabilir bence.
+1 yılYardımcı olsan mutlu olur bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılyorumlarda herkes saçmalamış özellikle erkekler.. normalde erkekler yok kızlar anca para için birlikte olur cart curt saçmalarlar, para konusunda yardımcı olmak için başlık açtım iş bel altına kadar gitti cidden bu erkkeler ne istediklerini bilmiyorlar
- +1 yıl
boş ver ya, buranın zihniyeti bozuk
- +1 yıl
Ben de senin durumundaydım, uzak ilişkim vardı. O yol parasını verirdi ben de tatlı kahve bazen de yemek öderdim. Kalacağı otelin parasını da o veriyordu
Soran+1 yılzaten verebileceğim max yemek kahve cart curt ne akdar abartıyorlar
- Para & Ekonomi konusunda 720 cevap paylaştı.
u +1 yılDurumun varsa ol tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılçoğu kiş iverme falan diyor yorumlarda özellikle erkekler
- +1 yıl
Sen onlara niye bakıyorsun senin paran sana gelecek nolmus yani sen git yanına o zaman yine ayni seh
Sen çalılıyorsun öyleyse et
10 Yorumla
+1 yılGenelde etmeyenler değerli oluyor
10 Yorumla
+1 yılBir iş bulsun ozm sürekli senin Paranimi yiyecek
00 YorumlaYuhhh ne insanlar var beee ya😡😡
00 YorumlaSakın yapma sonra çok pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılİstiyorsan gönder tabi yanlış bişey yok ki burada
00 Yorumla
+1 yılOrtaklaşa halletmelisin
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılalışkanlık hale gelmesin
00 Yorumla Gerçekten inanıyorsan yardım et
00 YorumlaHayır olma gelmek isteyen her türlü gelir
00 YorumlaYa saçmalama kullanıyor seni
00 Yorumla
+1 yılParan yoksa sevgili senin neyine olm desene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır tabiki. sakın verme
014 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılkızdan para isteyen erkekten olur mu. kendini yaptırmaya mı çağıracaksın. bunu diyebilmesi gurursuzluğu
Soran+1 yıl@Fatih49 ya sen nasıl bir incelsin dkjfıdjfıd her yorumun altına yazmış herhalde para yedirmeden hiçbir kız senin yanından bile geçmiyordur.. neyse ki sevgilimle ben birbirimiz ehem maddi hem manevi destek oluyoruz benim sormamdaki amaç incinir mi diye..
- +1 yıl
Geçiyorlar konuşuyorlar da para yedirmiyorum kimseye şuana kadar kudurma aq 😃 konuşmadan hangi kız sana bakar he konuşup tanışınca sevgili olunuyor ilişki başlıyor ki ben değer verdiğim kızlara hep yedirdim para en azından bı mesleğim isim gücüm bı hayatım var kendi kafam rahta sen rahet cok var senin cinsinden bende sg
Soran+1 yıl@Fatih49 işi varmış ahahah 15 yasından beri çalışıyormuşmuş helali hoş olsun kardesim sen böbürlen.. ve ayrıca bizim işsiz olduğumuz kanısına nerden varıyorsun? herkes sizin gibi eğitimini yarıda bırakıp orada burada çalışıp şimdi buraya gelip marifet sahibiyim demiyor
- +1 yıl
Abla hava atmıyorum aq çok güzel sabah kalk mk isinde sürün toz pislik de Çok yaşa babam denen güzel kardeşim adam olaydı calismiyaydim ne yapam? Mk boş boş konuşma keşke okusaydim okumadım iyide okumadım entel olaydım en azinda ne Allah'a ne kulanihtiyacim var sinir etme beni senin ayyaş berduş kızını satan ailesini satan bı baban olsa böyle yapardın
Soran+1 yıl@Fatih49 ben de diyorum helali hoş olsun fakat herkes aynı durumda değil kardeşim. profiline baktım insaatla uğrasıyormuşsun, benim de erkek arkadasım insaat muhendisliği okuyor, oranın masrafını düşün bi bir de ben antalya gibi pahallı bir şehirde yaşıyor haliyle her zaman gelemiyor bu pahallılıkla ve erkek arkadaısm abna demedi ki paramı sen öde biriktiirp öyle geleceğim dedi. ben de durumuna üzüldüm birazda olsa yardım etmek istediğim söyledim fakat siz bel altı vuruyorsunuz ayıp
Gizli Üye(30-35)+1 yılSınavdan kastın ne sınavı
04 Yorumla
Soran+1 yılvize ve final
Cevap sahibi+1 yılAsla yardım etme yanına gelmesi için için hem de senin için en iyisi yardım etmemen
Soran+1 yılneden ki
Cevap sahibi+1 yılGelmek istiyorsa yanına bunun için kendisinin çabalaması gerektiğini mücadele etmesi gerekir ben seni seviyorsa seni görmek istiyorsa parasını kullanıp bilmem şeyini kendi ayarlaması gerekir ve bunu direkt söylemesi de çok kötü... senin içinse 2 türde alışkanlığa götürür genellikle hep böyle olur eğer seviyorsa gider borç alır ne gelir
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır tabiki delirme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok etme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkım ev boş ne zaman geliyosun de sonra seyret :)
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgilimin yanıma gelmesi için para konusunda yardım etmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler