Birçok şey pahalılaşıyor ondan sordum... mesela iki kişisiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbul ve turizm şehirleri haricinde, geçirilir. Genel olarak bekarlar için asgari geçim şartları tahmini kalemlerim şöyle ;
Lüks olmayan ilçelerde bakımlı Kiralar= 14.000-15.000 TL ama ev ailemin. Yılın çoğunluğunda tek oturuyorum. Ben de bu gider yok , çok şükür.
Tek kişi gida harcaması+ faturalar+spor alkol hariç= 8000-9000 TL. Alkol ve sigara, bende olmadığından katamam. Bu yüzden, minimum hesap çıkarıyorum.
110.000 TL borcunuz olsa aylık taksit ödemesi= 12.000 TL şu an borç ödüyorum ki; evin ve kendimin ihtiyaçları vardı. Umarım bir daha olmaz. Bu da Asgari ücretin %70 i yapar. Ekim 2024 de 4000 küsür düşüyor ve 2025 de 2000 -3000 tl olacak şekilde devam eder. Zira başka bir , ufak borca daha girmek durumundayım
Haftada bir manitayla geniş kapsamlı görüşsen ; apart, yeme içme , doğum kontrol hapı vs aylık masrafı= 12.000 TL
Asgari ücretin %70 i kadar. Benim Apartman dinci olduğundan, apart masraflarım oluyordu ama borçlar nedeniyle ara verdim. 2025 de tekrar devam ederim
Yani Borç ödediğimden manitalara ara verdim, kiram yok ve giderim 22.000 TL. Manita olsa ve borç olmasa yine bu kadar olur + kira ödesem; 40.000 yeter ama kenara atamam. Yine de 40.000 TL hepsine yetmiyor. Ya aşk hayatın olmayacak ya da borç ödemeyecen.
Özetle, İstanbul ve turistik mekanları haricinde yaşayan erkeğin, ne kadar maaşı olmalı?
1) Kira ödeyen ve seks yapan manitası olan bekar erkeğin,40.000 tl geliri olmalı.
2) Kira ödemiyor, borcu var ve seks yapan manitası da var. Yine de 40.000 olmalı.
3) Erkek düşünün ; borç ödüyor, kira ödüyor , seks yapan manitası var = 50-52.000 tl geliri olmalı.
Not : Erkek eve kız alabiliyorsa ve aylık 4000 apart maliyeti , düşünmeli. Alman usulü de varsa,3000 tl daha düşülmeli. Zira haftada bir görüşmenin aylık yemek maliyetleri kişi başı ortalama 3000 ve apart da 4000 olmakta.
Kadınlar da ise,12.000 tl flört masrafları düşülmeli.. Bunun yerine, güzellik bakım masrafı eklenilir.. Çünkü hiç bir erkek kolay kolay, kadına masraf ödetmez. Ama kadın , çok çekici erkekle çıkıyorsa ; böyle erkeğin seçenekleri çok olduğundan ödettirir. Kadın da öder. Yoksa erkek ödetecek bir erkek olamadıkça, seks yapan kadınlar masraf ödemez. Ödeyeni de duymadım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Açıkcası yalnız yaşıyorsan 40 bin tl ile ile kiranı öder temel ihtiyaçlarını karşılar, yılda bir hafta on gün tatile çıkarsın. Ama dersen ben birikim yapacağım, yaz tatillerini iptal edersin temel ihtiyaçlarından kısarsın işten eve evden işe bir hayat yaşarsın.
00 Yorumla
+1 yılburada ne kadar gelirin olduğundan daha çok ne kadar gideri olduğuna bağlı genel olarak yine bi tahminde bulunmak istersek mega kentlerde zordur İstanbul hele ki küçük kentler için genel olarak iyi bir gelir
04 Yorumla- +1 yıl
Eşler çalışırsa daha rahat olur rahat geçinilir ama kiralar yer yer değişiyor 10 bine kira varsa iyi bu zamanda
- +1 yıl
Aynen öyle
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
52Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl17 bin nerde 40 bin nerde insan gül gibi geçinir gadası
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 bin lira aliyorum. Senelerden beri de yalnız yaşıyorum iyi kötü geçiniyorum bir miktarını da arttırıyorum. Kiram 3 bin lira. 40.000 lira ile haydi haydi geçinirim. Nankörlüğün savurganlığın lüzumu yok. 40 bin lira ile geçinemem diyen aynaya baksın kendi ederini vicdanını tartarak belirlesin bu kadar. Asgari nitelikli insanların asgari ücreti yetersiz bulmasını oldum olası iğrenç bulmuşumdur... 500'den fazla kişinin çalıştığı Bir fabrikada çalışıyorum asgari ücreti bile hak etmeyen insanlar görüyorum fabrikada. Bu kadar açık söyleyeyim
40 Yorumla
+1 yılGeçinilir abartmışlar. Bu ülkenin yüzde kaçı 40bin maaş alıyo. Millet asgari ücretle ev döndürüyo, 40binle hayli hayli geçinilir. Zaten Türk milletinde hobiye vakit kalmadığı için anca ihtiyaçlarına ödeme yaparsın biraz birikim yaparsın falan. Gayet yeterli
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim maaşım 40 binden fazla olur, emek veren 40 binide hak eder 100 binide, ben o parayı borsaya atıp birikim yapıcam kendi iş yerimi açıcam hedefim sadece çok kazanmak değil çok başarılı bir iş kadını olmak, insanın kendi değerinin farkına varması kendine güvenmesi başarmasında en önemli etken, emek verene milyonlar helal olsun ben çok kazanmak isterim çok kazananı işini severek yapanıda takdir etmisimdir hep. Ordan paragöz gorunebilirim ama en azından zengin koca bulup koca parası yiyenlerden değilim, bende fabrikada çalıştım ezildim maddi sıkıntılar çektim, o yüzden kendimi kurtarmaktan başka çarem yok.
22 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim düşüncen çok iyi
- +1 yıl
Borsayı hiç bilmeyen için en iyi öğreneceği kaynak bir site var mı? Anlatımıyla da anlasilabilecek
Gizli Üye(36-45)+1 yılSivas'ta yaşıyorum, burada da hayat ucuz degil.
25/26 bin falan alıyorum. Annemle yaşıyoruz. Ev kira. faturalarimi düzgün öderim, ev ihtiyacı falanda olsa 15/16 Şi her ay gitmiyor bile. aylik 10/11 bin bazen 12 bin cepte kaliyor
414 Yorumla- +1 yıl
kiran 2 bin falan heralde nasıl 10 bin kalabiliyor elinde arkadaş ev sahibi insanlar 25 bine geçinemiyor
- +1 yıl
Uydurma aw ben de sivastayim en ucuz kira 8k
Cevap sahibi+1 yıl@PırasasızDondurma düzgün konuslan 😡😡😡 yalan atan yok karşında. Koskoca Sivas'ın sadece merkezi mi var.
Cevap sahibi+1 yıl@blabla_55
Kiram şimdilik 2. Bin. Faturalar falan desen 2 bini bulmuyor ama oda ikibin olsun. Gerisi hep fazlasıyla ev ihtiyacı desem ona bile abartarak söylüyorum 10/12 bin diyelim. Evet kalan gene on bin cebimde- +1 yıl
o ev sahibi enayi o zaman kardeş ya da sen hükümete toz kondurmamaya çalışıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@sananenapacan12 siyasi bir söz niyet yok burada, ev sahibi karaktersizin biri kavgaliyiz. Olay mevzu bu değil, ben olan ile gecinmemi yazdım. Soru soran 40 bin için soruyor. Ona cevap verebilirsin
- +1 yıl
sus cükünü keserim
Cevap sahibi+1 yıl@PırasasızDondurma ben o cukü senin gibilere çok sohtum
- +1 yıl
sus bamya git bulasık süngeri sk
Cevap sahibi+1 yıl@PırasasızDondurma bamya değil patlıcan gibi benim oğlan , yalanda söylemem ne yorumda. ne soylediklerimde ve patlıcan sana girebilir ağzını kapaman icin
Soran+1 yılrica ediyorum kimse birbirine bir şey yazmasın artık.
- +1 yıl
tamam yazmıcam patlıcansu
Cevap sahibi+1 yıl@PırasasızDondurma sana girsin
+1 yılGelirler kadar giderlerde önemli. Kira giderim olmadığı için geçinirim. İstanbul'da yaşadığını yazmışsın, semte göre o paranın tamamı kirayada gidebilir, kira ve faturalar uygunsa 2 kişi için yeme, içme, barınma, giyim, ulaşım maliyetlerini karşılar. Asgari ücrete göre çok iyi para ama giderlerin senden daha fazla kazanan biri kadar olmamalı.
20 Yorumla
+1 yılkirayı 15 desek zaten fatura falan 3 bin ha bir de ev giderleri falan o da mutfak 5 bin bir de giyim 2 bin bizim ailede borç bitmez ben borç yazıyım içimde kalır oda 3 desek kişisel bakım falan da arada kaynarsa 1 olur kalıyor sana 11 geçinilir yaa lkskwslwskw (kesin eksik yazdıklarım var)
30 Yorumla
+1 yılAylık 50 k ile geciniyorun hatta şu an evimin taksitlerini ödüyorum yalnızca eşim çalışıyor tabii evlendikten sonra ben biraz kemer sıkmaya gittim gayet iyi götürüyoruz çocuk falan yok tabii ki
20 Yorumla
+1 yıl17 Bin TL ile geçiniyorum 40 bin TL ile nedne gecinmeyeyim ki
45 Yorumla- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
Neden olmasın da
İki çocuk var bende 35 bin alıyorum ve geçiniyorum çok şükür.
40 YorumlaGörgüsüz gibi yaşamıyorsa yeterli olur parayı doğru kullanabilmek önemli.
30 Yorumla
+1 yılKira gidersiniz var mı? Yoksa kendiniz gecinirsiniz ama kira ödemesi olursa herseyi lüks yapamayabilirsin
10 Yorumla
+1 yılBence yeter ya zaten çok harcayan biri değilim
20 Yorumla
+1 yılEşinde çalışırsa olabilir sen tek isen rahat rahat yaşarsın birikim yapmayı unutma
20 Yorumla
+1 yılNerede yaşadığıma bağlı evim var mı yoksa kira mi vs
32 Yorumla
Soran+1 yıleviniz var diyelim. bu para diğer tüm giderleriniz için...
- +1 yıl
Yeter bence
+1 yılO paranın 30, 35 bin lirasını biriktiririm bile. 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Şakaysa kötü, gerçekse fecaat...
- +1 yıl
Gerçek.
Geçinirim hele eşimde çalışıyorsa çok rahat geçinirim yaşadiğim yerde kiralar ortalama 11 12 bin civarı merkezde merkeze biraz uzaklar 9 bin civarı kira gidince elime 30 bin lira kalıyo bence yeterli bı meblağ eşiminde asgari ücret aldini varsayarsam 50 bin lira elime kalan para
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yıl3 çocugum olsun eşim çalişmasin asgari ücretle evi geçindiririm hatta kirada bile oturrum lüks olmayan yerde
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBurada yaşadığın şiir ve harcamaların çok önemli 40 bin lira 2 kişi için yetebilir ama çok yüksek kiran olmaması lazım
00 Yorumla
+1 yılKira ödemiyorum. Ödediğim üç fatura var. Yaklaşık o fiyata geçiniyorum her ay fakat ona göre harcaman olduğun için kimi zaman da yetmiyor
00 YorumlaKira zaten o kadar olmuş. Hadi kira vermedin yeme içme ucu ucuna yeter sosyal biri isen ama standart yaşıyor gezmiyorsan olabilir
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 326 cevap paylaştı. 2 kişi gecinirim evet ama tıkı tıkına gider. ekstra bişey olursa patlarız bi de ev kira olmucak. ya da olsun araba da bi kira neticede
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKira ödemiyosan çok iyi değil mi arkadaşlar sizcede? Baya iyi bence?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl52 bin 250 alıyorum ben tek başıma Ankara . sen nerdesin ona göre ancak yaşanır mı yasanmazmi diye cevaplanabilir.
15 Yorumla- +1 yıl
Bu paraya Ankara 'da iyi geçiriyorsunuz bence
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yıl@Tuğberk_Bey yo gayet iyi geciniyorum kopegimde var. Arabamda. Yani saray giderim yok sonucta.
- +1 yıl
Anladım çok iyiymiş iyi yaşıyorsunuz ankaradayım bende yalnız yaşıyorsunız rahat geçinirsiniz yani bu arada gizli üyelikden çıkarsanız sevnrz
Ev kira değilse hayli hayli yeter geçinirim. Kalır bile
18 Yorumla- +1 yıl
Kiraysa büyük şehirde yandı zaten 🤦
- +1 yıl
Ev kira değilse deyip varsayım üzerine yorum yapılıyor.😅 Ya şu zamanda kaç kişi ev sahibi. Kirada oturmak bile bütçeyi sarsıyorken evi kira değilse diye bir laf olur mu Allah aşkına? Evi kira olmayan adamın zaten 100K'dan aşağı geliri yoktur bu zamanda.
- +1 yıl
40K geliri olan insanın evi yoktur zaten ok.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi 100bin gelirim yok ama evim var, ufak tefek yatırımım var demek ki doğru zamanda doğru hamleler yapmak da bişeyler elde etmeye yetiyor 🙂
- +1 yıl
@hicran16 biliyorsun ben daha önce İstanbul da kiradayken yaptım birçok şeyi
- +1 yıl
@Papagandukkani Sen o evi bundan 8-10 yıl önce aldıysan normaldir. O zaman hem enflasyon ve hem kredi faizleri tek haneydi.
Bugünün iktisadi konjonktüründe orta bütçeli bir insanın ev sahibi olması hayaldir. Konut kredisi çekmeye kalksak ana parayı geçtim faizleri bile ödememiz mümkün değil. Bankalar, adamın dübürüne bile haciz getirir. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi daha bir sene olmadı alalı, sıfır parayla bişey almaktan bahsediyorsan haklısın ama elimizdekini değerlendirip sonra ev almaya çevirince oluyor bişeyler
+1 yılÇocuklu bir aile için zor.. tek kişi için ideal.. iki kişi için eh işte..
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHangi muhitte yaşadığına bağlı bu.
60 deseydin, direkt ok derdim.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 738 cevap paylaştı.
s +1 yıl2 kişi için zor, ev kiraysa özellikle. Ev kira değilse geçinilir misler gibi
00 Yorumla
+1 yılGeçinilir ama tabi kısıtlayıcı şartlar altında, ne yazık ki ekonomi çok kötü.
00 Yorumla
+1 yılBen tek başıma geçinemem aylık harcamam ortalama 50 bin küsür bu devirde çok zor
02 Yorumla- +1 yıl
40-80 arası değişiyor
+1 yıl10 15 bin kira veriyorsan ve çocuk çoluk yoksa geçinilir kira derdin yoksa her türlü geçinirsin
00 Yorumla
+1 yılİki kişiye zar zor yetecek bir meblağ zira kiralar çok uçuk
00 Yorumla40 aliyorum ama ev arkadaslarimla kirayi bolusmesek gecinemem. kiralar cok pahali
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBen geçiririm üstüne yatırım bile yaparım ama bu nasıl yaşayacağıma bağlı
00 Yorumla Abi 2 bin lirayla gecinmeye calisiyorum sen ne anlation
01 Yorumla- +1 yıl
😁😁
+1 yılReis ben 75 bin alıyorum zor geçiriyorum. Borçlar ile.
Sen geciniyorsan helal olsun.06 Yorumla- +1 yıl
Abi 75k da az degil ama yani...
- +1 yıl
Kardeşim az ya , ben borçlarımı ödeyemiyorum.
- +1 yıl
Meslek ne ozel degilse
- +1 yıl
Kaynakçıyım hanımefendi.
Paslanmaz boru kaynatıyorum. - +1 yıl
Iyimis
- +1 yıl
İyide ilk defa iyi diyen sizsiniz.
Teşekkür ederim 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 bi tl benim özel harcamalarıma anca yeter geçinemem.. Araç masraflarını yediğimi içtiğimi saymıyorum bile 2 kişi bir de çok zor hiç bir şey almamak lazım sanırım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dediğin parayla yaşayanlar var ama iki yakaları bir araya gelmeden yaşıyorlar..
Sürekli birşeylerden kısarak, hayatlarına renk katacak hiçbir şey yapmadan, karın tokluğuna yaşanır.
00 Yorumla
+1 yılIsparta'da asgari ücretle geçiniyorum.
1-Isparta büyükşehir bile değil.
2-Her yere yürüyerek gidilebilir bir yer.
Şu iki maddede bile popiş kadar yerde şu ücrete geçinemediğimi resmetmeye çalıştım. Saygılar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo kadar maasim olsa hemen koca bulur evlenirdim gerco koca bulmazdkm o beni bulurdu
para herseyi kendine ceker
11 Yorumla- +1 yıl
Hayalin bile fakir beee 40 bin paramı bu zamanda 😂😂
+1 yıl40 bin TL ile yaşarım ama mutlu olur muyum? Tabi ki de hayır. İçki, sigara kullanmıyor olmama rağmen ay sonunu zor getiriyorum. İstanbul harici şehirlerde yine bir miktar işe yarasa bile İstanbul'da çok zor geçinir insan.
00 YorumlaEvin kira değil se ve büyük şehirde yaşamıyor san yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ailemle yaşamama rağmen daha fazla kazanıyorum yetmiyo valla yetiren bir çok insan varmış şaşırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani ailesi ile yaşayan veya kira derdi olmayana yeter ama diğer türlü karın tokluğuna yaşarsın
00 YorumlaAnnem ve kedimle yaşıyorum aylık gelirimiz 24bin lira zorda olsa yetiyor
13 Yorumla- +1 yıl
Anan dulmu 🤨
- +1 yıl
@yalnıztavsan26🤨
- +1 yıl
@tugce082000 ozmn niye anasıyla kalıyor 🤨
+1 yılev kira olmasa olabilirdi 2 kişi ama kiradaysan nerden baksan en az 10 kiraya gidecek 10 da mutfak masrafı faturalar de geriye kalanlada gezecek msiin yiyecek misin neye yeter bilemem
10 Yorumla
+1 yılEvin kira değilse bahçen varsa gecinilir
35 Yorumla- +1 yıl
Domates biber ekmek icin
- +1 yıl
Ne alaka domatesin kilosu 25 lira kendi yetiştirip yediğin daha sağlıklı değil mi
- Para & Ekonomi konusunda 623 cevap paylaştı.
u +1 yılEvin, araban varsa paşalar gibi geçinirsin
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsgarî ücretle geçinen ailelere bakacak olursak 40 bin TL'ye geçinememek nankörlük olur
20 Yorumla
+1 yılGiderin çok değilse geçinilebilir diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılGeçinilir ama birikim vs çok zor
10 Yorumla
+1 yılEv kira degilse geçinirim
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 843 cevap paylaştı. geçiniriz bir şekilde
10 YorumlaBen aylik 40 bin tl borc odemesi yapiyorum ben gecinemezdim
00 Yorumla
+1 yılBence geçinilir gibi görünüyor ama anım şanım bir hayat yaşayamazsın tabiki
00 Yorumla
+1 yılKöyde yaşıyorum Oooo yeter yeter
21 Yorumla- +1 yıl
Bnde köylü kızı arıyorum evlencek 🙋🏻♂️😀
+1 yılEv kirası var mı? Çocuk?
01 Yorumla
Soran+1 yılKira yok çocuk da yok
+1 yılEv araba varsa rahat yeter yani
01 Yorumla
Soran+1 yılAraba olmasa mesela..
Ewtt evim ve arabam varsa rahat geçinirim
01 Yorumla
Soran+1 yılKiran yok ama arabanda yok mesela
+1 yılİki kişi 40bin çok az değil mi ya
02 Yorumla
Soran+1 yılama ev sahibisiniz öyle düşünün..
- +1 yıl
Kira olsa asla geçinilmez zaten. Yarısı kiraya gider.
- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem