AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Yani 40.000 TL iyi bir rakam bir çok insan 7500 - 12.000 TL ile geçinmeye çalışıyor bu ülkede...
Ekonomin ne kadar artarsa tüketimin o eğride artıyor, kimi için aylık kırkbin çok güzel bir miktarken ama bazılarına yetersiz bir rakam,
Konum söyleyin konum. Mesela etilerde yetmez ama bağcılarda yeter. Antalyada yetmez ama yozgatta yeter. Nerde olduğuna bağli ve harcama aliskanliklarina
Bu yaşadığın şehre göre değişir aslında. Eğer çok para harcamazsan kullanacağın yerleri bilirsen gayet yeter.
Hayat standartlarına bağlı bu. 20.000 kazanırsın geçinirsin, 100 bin kazanırsın geçinemezsin.
25 bin alıyorum yani lükse kaçmaşsan geçine biliyorsun
Evlendigin zaman gecenibilirmisin aldigin parayla
Tabiki geçinmek o kadar kolay değil bu zamana da günün şartlarına ayak uydurmaya çalışacağiz sihirbazlık yaparak çalmadan çırpmadan memleketi talan edip soyan haramiler gibi olmadan umudumuzu yitirmiyelim dostum
Bence zor yani luks ile alakasi yok ben kucuk sehirde yasiyorum babam senin kazandiginin 2 katini kazaniyor hemen hemen egitime falan harcamaktan az bi sey kaliyor ama asgari ile calisan akrabalarim bizle ayni evlerde yasiyor ama cocuklarindan kisiyor hepsi Şu an sana yeter ama ileride aile kurarsan yetmeyebilir
Bende onu demek istiyorum beni anlayan cikti sonunda
İstanbul gibi pahalı bir şehirde zor. ama fena sayılmaz
Yeter ama sadece ihtiyacın olan şeyleri alırsan gereksiz para harcamazsan artabilir belki da.
Tek kişi için yeterli. Gezer tozar; çok az da kenara para atarsın.
4 kişilik bir aile için yetersiz. Çocuklar okuyorsa ev kira ise mümkün değil.
Yeter tabi bu ay yeter diiger ay nolcagi belli degil
Evim var ama her sey her gun zam geliyo korkuyorum evlenmekten
Evlenme be boş ver önümüzü goremiyoz evlenip çocuğa nasıl bakican nolcagi belli değil şu an doğan cocuklara acıyorum valla
Cok dogru diyosun vur patlasin cal oynasin
Bulunduğun şehire göre değişir İstanbul’da ucu ucuna rahat bi hayat yaşarsın. Aksaray’da hem rahat Yaşar hem birikim yaparsın. Hakkari’de hem rahat Yaşar hem birikim yapar hemde keleş alabilirsin
yuh mk. boşanda semerini ye ibine 12000 le geçinenler var mk.
O laflari sana iade ediyorum cahil ibine varsa oda sensin boş insan
tam bir ibinesin.
Kıran yoksa yetmesi lazım
Kiram yok evim kendimin Şu an bekar oldugum icin yetiyo evlendigim zaman ev gecinir mi bu parayla
Abartmayın lütfen yeter tabi
Giderlerim cok
Tek kişinin gideri cok da olsa yeter
Nasil yeter neye gore
Size yetmiyor mu
Şu an ehh yetiyo gibi ama evlendim zaman diyorum ben
Evlilik için birikim varsa ve eşinde çalışırsa yeter tabi tek maaş ile geçinmek zor birde büyük şehirde isen 40 da yetmeyebilir evli çifte ama tasariflu olursan neden olmasin
Babam var arkamda o beni asla birakmaz ama ben kendi ayaklarimin ustunde durmak isterim birikimim yok aldigim para bana yetiyo evim var ama 8 bin tl aidat veriyorum mazot desen almis basini gitmis elektrik dogal gaz su faturalar hani herkes yeter demis ama neye gore yeter
Anca yeter kira varsa
Bu enflasyonda kişi sayısına göre zor
Ancak yetiyor bitiyor yani
Kira derdin yoksa yetebilir..
Ben 30 aliom tek kisiyim yetmiyor be
Yeter ama arttıramazsın
Yetirneye calis yetiyorda
Sadece geçinirsin
Aylık 500 bin TL maaş alıyorum yetmiyor 😞
Nerde yaşıyorsun
İstanbul sariyer
Yeter mesleğin ne
Kendi isletmem var
Nasıl net kazanç
Ortalama 40 bin tl bazen ustude olabiliyo ama 40 net aliyorum
İyiymiş
Nasil iyiyimis neye gore iyi
Bana göre iyi
Evlensen bu para yetmez 2 2 dort
Lüks içinde yüzer ve memnuniyetsiz olursan evet yetmez
Lux olan birsey yok ortada ulkenin halini goemuyorsun herqlde
Aynen körüm
Allah sifa versin randevu al da doktora git 1 aya randevu verir
Ne diyon
Körum demedin mi doktora git dedim bende
Çok zekisin koru bunu
Ne korucam
Doğru, olmayan şeyi xx
Ne diyon
Dostum haksız olan sensin. 40 bin yeter. Yetmez degenler şov yapıyor ya da senin gibi hava atmaya çalışıyor!
Asgari ücretle geçiniyoruz baboş
Asgari ucret benim arabamin mazotunu karsilamaz yanliz
Tek sebebi Erdoğan iyi günler
Iyi geceler olmasin o
Hayır iyi günler
Nasil iyi gunler gece ama😀
Ama şu an gün değil mi?
Şu an karanlik gecenin bi vakti diye tabir ediliyo sabah ezanindan sonra gunaydin fasli baslar ogle dogru iyi gunler olur aksam ezanindaan sonra iyi aksamlar yatsidan sonra iyi geceler diye ogretmisti rahmetli buyuk babam
İyi günler bir keremmm hıhhhhh
Gun dogana kadar yazsan bende yazarim iyi gunler olmaz
Ya ben inatçıyım sen benden inatçısın tamam desen olmuyor muuu haklısın de mesela aaaaa ama
Olmuyor sen de o zaman haklisin gece vakti de bakalim oluyo mu
Tamam şimdi iyi günler
Simdi olur iyi gunler tesekkur ederim hanim efendi
Fakir class için yeterli
Yeter
evet geçindirir
Geçinilir bence
yetiyor
Yeterli olabilir
Anca geçinirsin.
Giderlere bağlı.
Anca yeter
Yeter.
Ucu ucuna yeter
Tek yaşıyorsan yeter
gayette yeter saçmalama
Neye gore ywtwr kime gore
Tabiki
Neye gore
Masraflarına bağlı
Yetmez en az 120bin maaş lazım
Yeterli
Neye gore yeterli
4 4 Luk yaşayabilirsin aylık bu para ile borcun falan yoksa evin varsa
Evim var ama aylik 8 bin tl aidat parasi veriyorum arabanin mazotu var onu hic sorma elektrik dogal gaz su kendi kisisel bakim malzemeleri evlendigini var say nasil gecinicen
Gecinirsin aidat 40 -8 =32 mazot 32-2 =30 elektrik su doğal gaz 30-1500 =28500 kişisel bakim malzemeleri iki kişilik 28500-3.000 =25.500 mutfak malzemeleri vs 25.500 -2500 =23000 araba al aylık ödemesi 10 olsun 23000-10000=13000
Çok bol bol yaşasam bile 13500 TL para kalıyor sama bu kadar abartma çok zor durumda olan insanlar var 8bin TL aidat çok saçma o paraya kira veiyorlar kişisel bakım in sürekli aylık olarak para ayrıl! asi gereksiz birmpara harcama
2 bin tl mazot mu faturalar 1500 tl diyosun ayda 5 6 bin tl mazota veriyorum yanlizben nasil hesap yaptin
Eee ev gecindireceksen mecbur bagzi şeyleri kisacaksin ama çok abartiyorsun kralın sol yani falan misin okadar gezme suyu elektirigi yeteri kadar kullan gerekmeyeni kapat ya da kullanma bunlar yapılamayacak şeyler değil
Israf eden bi insan degilim tasarufu severim ama mazot pahali ben ne yapayim 2 depo fulluyon o paraya geliyo zaten ayda normal yani
Az önce bir yorumuna denk geldi! Asgari ücret benim mazotuma yetmez diye asgari ücretle ortalama 310 lt falan alabiliyorsun zaten ev kurulduğunda bir evlilik olduğunda belirli sorumlulukların olacağı icin çok özür diliyorum it ayağı yemiş gibi gezmessin okuduum kadariyla çalışıyorsunuz isin varmış Allah kazancını arttırsın iş te oluyorsun oranın başında Erman gerekiyor ws orada zmaaninida geçirmen gerekiyor öğlene kadar orada dursan sonra çıkıp gezsen zaten yine okadar mazot harcayamazsin bana cok abartı geliyor yazdıkların şuanda asgari ücretle geçinen milyonlar var ve sen 40 bin TL ile ağıt yakiyorsun
Benim agit yaktigim yok benim sorunum su ustumde baski var evlilikle yqsim geciyormus falan ben evlensen kimseye anneme babama yuk olmak istemem hayat sartlari zor rahata alismis insaniz biz cevremizde saygi duyulan bi insaniz dediklerinizden bi anda vazgecemeyiz
Her ay 6 bin TL veriyorum diyorsun km de 3 lt yaksa 1600 1600 km yapar şehir içinde okadar km yapıyorsan helal olsun hiç arabadan inmiyorsun herhalde 😄😄😄
Yok Şu an bile arabadayim tekirdag dogru geze geze gidiyorum
Benim sana anlatmak istediğimi sen anlamıyorsun aile sorumluluğu aldığında daha az gezeceksin dahanaz harcayacaksin yani senin olan paran degerlenmis olacak gezip takilmalarin gezmelerij azalacak hergun dışarıdan yemek yerine evde vakit geçirmek isteyeceksin evlendginde yani bu kadar korkmana gerek yok onu diyorum
Evlenicem insan benim gibi olursa ne olcak peki bana hergun dese disarda yiyelim dese ben hayatta kiramam
İşte o senin seçimin olacak umarım hayatına doğru insanı alabilirsin 🙏🙏
Sevgilim var ama adi sevgili benim sevgim yok anca onu alirmisin bundan alirmisin oraya mi gidelim hep bsylerin pesinde ben anlamiyorum sanki
Seni sen olduğun için sevecek seni ve cebini düşünen birini bul yol ver ona belli yiyici
Aynen ben farkindayim zaten ama benim yapimdada insanlari kıramiyorum cok iyimserim bu huyumu hic sevmiyorum
yeter
Evet yeter