- 6 gü
Durumum çok iyi ama buna rağmen bir şeyi alırken acaba ihtiyacım gerçekten var mı diye düşünüyorum çünkü ben koca koca insanların çöpü eşeleyip ekmek aradığını gördükten sonra benim için kaygısızca yaşamak çok zor şahsen yarın ne olacak kaygısı var bir evladım özel okulda diğeri de doğmak üzere ona da aynı olanakları sunmak dileğim çünkü aksi ona haksızlık olur 38 yaşıma kadar 4 çocuk da yapabilirdim fakat güzel bir gelecek vadedemiyeceksem o evlada zuldür bu amma velakin cidden zor zamanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok da iyiye gidecek gibi durmuyor 😞
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
u
9 ayBen bir çok şeyi alamıyorum maalesef.. ülke de ekonomi o kadar kötü ki.. mesela en son bilgisayarı yenileyecektim biraz daha bekliyorum şimdilik.. sadece günlük ihtiyaçları alabiliyoruz bunun dışında pek bir şey alınmıyor.. ya da tatile de gidilmiyor maalesef..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- 9 ay
İsteyip alamadığım bir şey olmadı. İsteklerim normal şeyler en son araba almıştım. Sadece manevi olarak evlenmek isteyip de baba olamama durumum var. Eskiden erkekler evliliğe ikna olmuyor diyorlardı. Aksine şimdiki dönemde bir kadını evliliğe ikna edemiyoruz.. Dünya tersine dönüyor. Sanırım en zor şey bu olsa gerek. Bu TR'nin gidişatını iyiye görmüyorum. 20 - 30 sene sonra bir ton huzurevi açmalari gerek. Yalnızlık geleceğin hastaliği olacak.
20 Yorumla - 17 gü
Bir buçuk dakika düşündüm ama aklıma bir şey gelmedi ama artık TL'nin bir değeri kalmadığını düşünüyorum marketten nakit alışveriş yaparken 20 lira 10 lira 5 lira gibi tabii ki madeni paralar da dahil üstünü bile almıyorum çünkü o paraların bir değeri kalmadı
12 Yorumla- 15 gü
Aynı fikirdeyiz kardeşim
- 9 ay
4.5 senede hemen hemen tüm hobilerimden vazgeçtim çocuğumun doğumundan önce yaşadığımız ayrılık ve sonrasında çocuğumuda göstermemeleri ile birlikte 4.5 senedir bunalımdan dahaca bunaalım bunu alım bunuda alıyım bunuda bunuda demek içimden gelmiyor artık 😅
10 Yorumla - 19 gü
Alamadıklarım için zaten çok da gerekli değildi diyorum, gece gece nereden hortladı ki bu soru ahahaa 😄
13 Yorumla- 19 gü
Sen bilmiyorsan ben nereden bileyim ala ala 😂
- 17 gü
İyi hortlattim soruyu ahahaa 😃
- 17 gü
Ellerine sağlık 😀
- 18 gü
Her istediğimi alıyom, ekonomi kötü diyenler hayindir. kafeler dolu avm ler dolu
14 Yorumla- 18 gü
Şaka yapıyorum de 😂
- 18 gü
Çıkar telefonunu :)
- 18 gü
Ciddisin bu şekilde düşündüğüne inanamıyorum ama tartışmayacağım 😀
- 18 gü
İnanamıyorsan beni tanıyorsun demektir ;)
- 9 ay
Pazara giden kesim azaldi. sayisi artarsa, fiyatlara olumlu etkisi olur. Yoksa herkes marketlerin karina karsi koyamayacak.
10 Yorumla - 12 gü
Bir kitap vardı görsel paylaşamıyorum hata verdiği için neyse onu almadım.
20 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 940 cevap paylaştı. Gerekli olan herşeyi alabilecek durumdayım.
Ama ideolijim ve aklım beni israf ve lüks tüketimden mesafeli tutuyor.
10 YorumlaZaruri ihtiyaçlar haricinde para harcayan biri değilim.
Gerekiyor ise almaya çalışırım. Alamazsam da mızmızlık edecek değilim.
10 Yorumla- 9 ay
Ev alamadım. Onun dışında her şeyi alabiliyorum.
20 Yorumla - 4 gü
öyle bi eksıgım yok olsada alabilcek gücteyim cok sükür
10 Yorumla O çok almak istediğim 60cc'lik kıçı kırık lanet motor
10 Yorumla- 17 gü
Artık bir şey almıyorum. Giyim vs tamamen durdurdum. En son deri bir kaban aldım o kadar.
10 Yorumla Eliptik bisiklet
7 Binden 20bine çıkmış şaka gibi
15 Yorumla- 14 gü
Benim özel boks derside 3000den 6500/6800 oldu. Sadece 4 ayda
Bir ayakkabı beğendim, alamadım demeyeyim de almadım diyeyim. O paralara yazık günah ya
10 YorumlaAraba almaya çabalıyorum inşallah alırım 1 yıla kadar
10 Yorumla- 9 ay
Araba alamadım ben birikim yaptıkça onunda fiyatı artıyor ama yakaliyacam bir yerde inancım tam 😅
10 Yorumla - 9 ay
Öyle bir durumum olmadı. Daha dün acımasızca para harcadım. Kafadan 25 bin yemişim.😂
10 Yorumla Almaya aldımda nasıl ödeyecem onu düşünüyorum
20 Yorumla- 5 gü
Ben param olsa her şeyi alırım fiyatına pahalılığına bakmadan alınması gerekirse alırım ama şu an bi işim yok mesela ve bişey almıyorum tercih meselesi
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Helikopter alacaktım seneye kaldı
11 Yorumla- 9 ay
😀.
İşe gitmek için çok önemli olan bir belgeyi alamadım
10 YorumlaHerseyi alabiliyorum.. isteyip de alamadığım birsey olmadi bu hayatta...
12 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 521 cevap paylaştı. Telefona sağlam yedek parça bile alamıyorum o kadar pahalı
00 Yorumla- 9 ay
Alamamak mesele değilde bu niye bu kadar pahalı dediğim oldu alternatiflere bakıyorum
00 Yorumla - 6 sa
yurt dışı tatili
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)9 gü
Kendime ait ev alamadım çünkü ev fiyatları çok yüksek
10 Yorumla - 9 ay
Sandalet alamadım 🧘♀️
10 Yorumla - 9 ay
Begendıgım saati alamadım ( 127.000 lira ) 🥹
10 Yorumla - 9 ay
arabamı değitiremedim bu sene
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 647 cevap paylaştı. Döner yerine pide yedik
10 YorumlaKendimi araç alacaktım alamadım maalesef ki artan fiyatlardan dolayı enflasyon çok kötü bir de enflasyonu az gösterip paraya değer katmaya çalışıyorlar ayrı bir uyuz oluyorum
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)9 ay
Bi hatun alacaktım ama alamadım. Onun da fiyatı yükselmiş.
00 Yorumla - 14 gü
Sigara abi ya fiyatlar uçtu tütüne başladık ailecek, tütün sarmayı öğrendim
21 Yorumla- 12 gü
1 yıl sonra left4deat2 smoker olursunuz allah korusun
- 9 ay
Aklımda birkaç şey var, onları.
10 Yorumla Ben aileme yük olduğum için eğitimime devam edemedim
10 Yorumla- 16 gü
Valla bırak almayı kredı kartını odeyemdık ne alması eflasyon dagıttı bızı
11 Yorumla - 17 gü
Çanta ki bayılırım çantalara 😣
10 Yorumla - 14 gü
Anlamadım değilde protesto ettim almadım
Elektrikli araba
00 Yorumla Zamlardan Dolayı Pek bir şey Alamadım Artik Bu Maaşimda Gorecez
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)9 ay
İhalesine girdiğim arsayı. 380 bin değer biçilen arsa 3.1 milyona satıldı.
00 Yorumla Hiç bir şey alınmıyor zaten
20 Yorumla- 14 gü
Özel boks dersi , 3000 den 5 ay içinde 6800 oldu
20 Yorumla Hiçbir şey alamıyorum ki
20 Yorumla- 19 gü
Ev..
20 Yorumla Evlensem yeter ya😂😂
10 YorumlaEn son bordo topuklu ayakkabıları alamadım
10 Yorumla- 9 gü
Ceket ve topuklu ayakkabı
10 Yorumla Dubai çikolatası kdmdmdmdm
10 YorumlaSuplement alamıyorum
10 YorumlaKuaföre gidip saçlarima bakım yaptırmak istiyorum
10 Yorumlaİstedigim bi ceket vardi onu alamadim
10 YorumlaHer şey alıyorum
13 YorumlaAltın küpe almak istiyordum onu alamadım
10 Yorumla- 16 gü
ev alamadım
10 Yorumla - 17 gü
Eski sevgilime hediye alamamıştım.
10 Yorumla Ehliyet alacaktım erteledim
10 Yorumla- 18 gü
Çalıkuşu hikayesini 😂
13 Yorumla- 18 gü
@Sudemmmm21 ben sana alayım ablacım keşke herkes sen gibi kitap istese.
- 18 gü
Yok ben alırım teşekkürler ablacım
- 18 gü
Baştacısın
telefon... 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum
10 Yorumla- 19 gü
Araba
10 Yorumla - Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Merhaba, isteklerini normal şeylerde tutmaya çalışanlardanım. Sorunuzda da belirttiğiniz gibi istenilen şeylerin alınamaması toplumsal sorunlara yol açıyor. Artan fiyatlar herkes için aynı koşullarda olmuyor. Düşük gelirli kesim, bu durumdan çok daha fazla etkileniyor. Özellikle geçtiğimiz yıl, fiyatı en çok artan ürünler arasında yumurta, balık, margarin gibi gıda maddeleri var. Bu da geliri az olan kesim için gıdayı ciddi bir sorun haline getirdi. Sürekli artan fiyatların insanlarda depresif belirtiler çıkardığını sitemizde gündeme getirilen sorularda da görüyoruz.
Teşekkür ederim 😀
Rica ederim 🙂