Nişanlımın ailesi yüzünden nişanlımla maddi olarak sürekli yüze geliyoruz?

Merhaba arkadaşlar benim 1 buçuk senelik Bir ilişkim var uzak mesafe ben Güneydoğu nişanlım ege tarafından 10 aylık sevgili sürecinde nişanlandık 1 yıla yakında nişanlıyız haftaya cuma günü nikahımız olacak çeyizim dizildi davetiyeler basıldı düğün salonu tutuldu ama nişanlım her ne yaptıysa hep kendi başına yaptı 6 bilezik istemiştik yapamadı ablasının 3 bileziğini borç olarak aldı 3 yüzük bide kolye ucu yaptı düğüne kadar küpesini 2 yüzüğünü zincirini yaparım dedi onuda yapamam gücüm Yok şu an evlendikten sonra yaparım diyor ailesi hiçbir şekilde Maddi destek vermiyor baştan beri beni istemiyorlar Kendi memleketleri dışında başka memleketin insanlarına güvenleri yok daha önce benim memleketimden oraya gelin gitmiş de adamın altınlarıni almış kaçmışlar aşırı cahiller ama nişanlım hep arkamda sen benim anama babama gelmeyeceksin bana geliyorsun diyor altın mevzusu hakkında en son konuştuk ailesiyle annesi beni ve ailemi para göz altın delisi ettiler yemin ediyorum herşeyin en uygununu aldık çok bişey istemedik babası nişanlıma siz birbirinizi buldunuz Biz karışmadık diyor siz mutlu olamazsınız diyor baştan beri ayırmaya çalışıyorlar ben ne yapmalıyım ailesi nişanlıma varlık içinde yokluk çektiriyor sırf başta kendileriyle oturmayı kabul etmediğim için hiç bir şey de yardımcı olmadılar ben ne yapmalıyım Allah rızası için yol gösterin

Nişanlımın ailesi yüzünden nişanlımla maddi olarak sürekli yüze geliyoruz?