Güncellemeler
+1 yıl
Yolu açıp kapatmamaları yüzünden yol sebepli bir kaza yapmıştım, yapılmayı bekleyen şimdinin piyasası ile 400bin civarı bir arabam. 15bin dolarım. Biraz da döviz altın karışık 100bintllik param var. Bu parayı hiçbir şekilde 1 milyona çıkartamadım. Uçtu her şeyin fiyatı. Bahçeli yere çok acil ihtiyacım var. Paramı hızlıca artırabilmem için ne gerek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dolar ya da altında paranızı tutabilirsiniz. Kesinlikle TL de bekletmeyin. Fiziki altın ya da $
Parayı hızlıca artırma yolları olabilir ama o da büyük risk. Ya borsa ya da kripto deneyebilirsin risk alırım diyorsan
Fiziki altın alabilecek bir bölgede yaşamıyorum internet bankacılığından aldım hep.
Zarar diyor olabilirim ama merkeze gidemem altın almaya. vaktim gücüm yok.
Risk parayı kaybetmekse , kaybedemem. zar zor bu noktaya getirdim.
İnternet bankacılığından fazla zarar edersin. Risk tabiki parayı kaybetmek de olabilir. Bir parayı çok fazla bir şekilde hızlıca artırma yolu yok maalesef
Hızlı para kazananlar ya vücutlarını satıyorlar ya da vücutlarını sergiliyorlar show adı altında
Her gün fiziki altın almaya gidemem ki.
Her gün almayın ama belli periyotlarla alabilirsiniz. Mesela haftalık ya da 2 haftalık. Çünkü banka alım satım makasları çok yüksek zarar ettiriyorlar insanlara
Bir anda zengin olmak istiyorsanız kara para aklamanız lazım onun dışında uyuşturucu hırsızlık bunların dışında zengin olacağınız bir iş yok maalesef
Ben zengin olmak istiyorum dedim mi? Param var sonuçta , artırmam gerekiyor? siz her şeye muhalefet mi olursunuz?
Evet muhallefet olurum param artsın demek zengin olmak demek değil mi zaten?
İşine git. neden artmayacakmış, ev alamıyoruz siz iyi misiniz? bu zengin olmak istemek midir? kafanı kullanamıyorsan o senin problemindir. 1milyona ev gelmiyor bu devirde. siz sokakta yaşayın ne var ki diyorsunuz adeta. kirada yaşamak durumunda değilim.
Benim sokakta tiya da kirada yaşadığıma nasıl kannat getirdin ah siz insanlar yok mu hep ön yargılısınız bu yüzden bir yere varamıyorsunuz 1 milyona ev olma sorununu ben mi çıkardım araba piyasası yükselirken para kazandığımda bile beni rahatsız ediyordu size açıklama yapmak zorunda değildim ama değersiz belki
Ben zengin olmak istemiyorum, barınabileceğim yeri alabilmeyi istiyorum. Bu en tabii hak. Sen zenginlik ne bilmiyorsun galiba.
Evet ben zenginlik ne bilmiyorum barınma ihtiyacı herkesin doğal hakkı birileri mücadele ederken birileri de en doğal hakkım diyip bekleyerek haklı kazanmak istiyor
Köylerden alabilirsin.
En kötü yerler en düşük 2 milyona satılıyor, o kadar param yok.
Yaşadığınız ilden daha ucuz illere yönelebilirsiniz.
Taşınamayacak kadar sorumluklarım var. Kısa vadede bu dediğiniz imkansız.
İnanın parayı sizin dediğiniz şekilde arttırabilecek bir bilgi olsa herkes yapar o şeyi.
Adına ne derseniz deyin, şans, kısmet vs. Bir arsa alırsın bir senede beş katına çıkar, borsada bir hisse alırsın beş kat kazandırır.
Ama bunları bulabilmek önemli. Şans, nasip, kısmet...
Onlyfans hesabı acarak
O nedir, nasıl bir şey?
Sanaldan show yaparak dolar euro üzeri günlük para kazanma sitesi günlük nereden baksan 5.000$ dolar kazananı dahi görmüşlüğüm var
Günde mi? ne showu yapcam?
Neyse sen boş ver
Sana anlatırsam şoka girersin😅😅
Sen girmemişsen sıkıntıyok.
Ben girmedim merak etme 😅😅ben izleyiciyim sadece ücretsiz hemde
Kaçak izleyiciyim
popo bacak izlemyi çokmu seversin?
Bu benım kendi zevkim 😎😎 izlemeyi severim
Para gönderileceğini nerden biliyorsunuz?
Jeton atıyorlar show yapan kişiye jetonuda kendileri alıyorlar
Onlyfans
o ne?
Kredi çeker
Nasıl, faiz mi ödeyeyim kredi çekip?
Banka soyabilirsin
Ömrümü bahçe içerisinde değil de hapishanede geçirmek için mi?
He
Sen geçir hapiste.