Akranım benden para istiyor. Ev adresimi öğrenmiş. Ne yapabilirim?

Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim. Bir kız benden para istemişti. Şimdi de ev adresimi öğrenmişler. Onun arkadaşı beni parayla ilgili sorguya çekti okulda. Bizi eve çağır dediler. Hiçbirisini tanımıyorum, sadece aynı sınıftayız. Cüzdanımdaki paralara baktı, üzerime yürüdü.
Ne yapmalıyım? Nasıl kurtulabilirim? Korkumdan okula gidemiyorum
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsin, böyle kekolar her yerde var. Direkt savcılığa gidin. Karakola bildirilir, huzur ve sukuneti bozma, tehdit den dolayı sikayetci ol. Kanıt yoksa dahi uzaklastirma karari cikartabilirsin. Rahatsız oldugun kisilerin isimlerini vermen yeterli. İfadeye cagrildiklarında özür dilemek icin seni ararlar.
Gizli kayıt alabilirsen bu daha iyi olur. Ceza almaları kacinilmaz..
Kayıt almak suc ancak eylemin ispatının sağlanamadığı durumlara istinaden alinabilir, araştırabilrsin
Senin bu anlattıkların yasadışı gelir elde etmek maksatlı çete kurmaktır. Direk çete kurma ve gasptan yargilanirlar 24 sene ile mubbet arası cezası var. Sen bun 3 senedir niye katlaniyon ki. Sanki çok hayal ürünü gibi geldi bana. Koskoc okulda 1 tane arkadaşın 1 tane öğretmen ya da 15 milyonluk İstanbul'da 1 polis savcı yokmu. Üniversite okuyan birisin yeni yeteri kadar akillisin ama bu isgenceyi yaşıyorsun. Söyle İstanbul'un neresindesin semt okul bakalım yapabilecek bişey var mı
İstanbul Nişantaşı Üniversitesi'nde başıma geldi bu olaylar. Sınıfta arkadaşım yoktu. Sürekli tehdit mesajlarından dolayı okula pek gidemiyordum. Okula ne zaman gitsem okuldan sonra instagramdan sorguya çekme, küfür, tehdit mesajları geliyordu. Sürekli tehdit edilmekten dilim tutulmuş gibiydi. İçimden bir ses polis çağır, aileme haber ver, okuldaki Hocalara anlat diyordu ama cesaret edemiyordum
Görüş
9Görüş
Elinde kanıt varsa mesaj herhangi arama falan direkt polise git ve korkma korktuğunu da belli etme Ailene de söyle hemen artık kimin ne yapacağı belli olmaz dikkat et kendine. Şu İstanbul’da neden okuyorsunuz onuda anlamıyorum berbat bir şehir her türden insan var
Gerçekten berbat bir şehir 19-20 yaşında ufacık kızlar başıma bela oldu. Markette takip ediyordu bunlar beni geçenlerde
Bunlar beni ilk görüşte para istedi bir daha sorma dedim dövecek gibi baktı. Markette takip etmeye başladılar şimdi de evime geleceklerine. Sürekli parayla ilgili sorguya çekiyorlar beni. Acaba bir daha sorma dedim diye intikam mı alıyor para para diye kovaladı bunun arkadaşı beni okulda bağırarak
Ev kimin evi? Evin kirasi kaç? Naisl yetiyor para? Yiyorsun içiyorsun nasıl yetiyor para? Diye bağırdı. Evde yalnız olduğumu öğrendi. Ev kaçıncı kat? Diye b
Yaptılar da zaten. Evimin atlinda bir hafta beklediler. Tehditler küfürler ettiler. Okulun önünde dövmeye kalktılar bir kişi beni korudu. Kapıda güvenlik olduğu için evime giremiyorlardi. Sokakta yakalayıp meydan dayağı attılar işkence yaptılar her türlü
Bizi eve almazsan dövülerek ölürsün dediler. Evde altınların var mı gizli kamera var mı vs vs. Bir tanesi evime girdi çekmeceleri kurcaladı. Banka hesabımı ele geçirmeye çalıştılar. Ailenin yanına donemezsin dediler.
Beni ilk görüşte para istediler. 3 sene önce. 2.5 sene önce sokakta tek başıma giderken saldırdılar öldürüyorlardi.
Elinde video kaydı yok diyorlar. Sorguya çekin dedim polise. "O yöntemler eskide kaldı. Biz artık kimseye baskı yaparak sorguya çekmeyiz. İtiraf etmek isterse eder, istemezse etmez" dedi polis. Yıkıldım. Sadece tutanak tutuldu. Gerçi İstanbul'daki polise anlatmadım... Sürekli kafamı ve ensemi yumrukluyorlardi. Ellerinden kacamicam, ailemin yanına dönemicem, kirayı faturalari ben ödicem, onlar da bedava yasayacak yani. Kemiğimi kıran erkek evime girebilseydi, beni döverek bitkisel hayata sokacaklar yani. Ben de kimseden yardım isteyemicem. Bütün evi talan etmek istiyorlardı. Ve kurtulamasaydim iç organlarımi parçalayacaklardi..
tek başınıza başa çıkmaya çalışmak yerine, savcılığa başvurmanızı gerektiren tatsız durum.
tehdit eden ifade verince bir bakarsınız "tehdit etmedim, tenkit ettim" demeye başlar.
Polise git en azından şikayetin bulunsun ciddi anlamda başına bir şey geldiğinde neden işk baş böyle yapmadın diye sorarlar
Abi anlat benim ailem aşiret böyle arsaları böyle şeyleri var 50 tane kuzenim var mafyatik hepsi falan hiçbir bok yapamazlar daha lkjsaşda
Akran mı en son ben 3 yaşındayken duydum bu kelimeyi hayal mayal hatırlıyorum 😂
Ben akran yazmadım. Galiba telefonun otomatik düzeltmesi veya sitedeki ve görevliler
Yasal yollara başvurmalısın başka çaren yok maalesef
Korkman çok saçma. Ben olsam eve çagirir bir güzel pataklarim ksk
Kalabalıklar. Kalabalık olmasa ben cevabını veririm. Bu ilk kız okulun ilk haftası benden para istedi. Bir daha bana parayla ilgili soru sorma dedim öldürecek gibi baktı sonra markette takip etmeye başladılar şimdi de evime geleceklerine! Sorguya çekiyorlar sürekli para para diyorlsr
Ne bunlar mafya falan mi anadini satayim!
Git polise işte okul mürüne falan yokmu?
Korkman in sana bir faydadi yok isterlerse binlerce olsunlar sen korktukca seni eziklerler ve daha da üstüne gelirler. En yakin zamanda git polise şikayetçi ol. Kanit isterlerse de o kizlar ne zaman yanina gelirse telefondan kayit yapmaya başla
Sürekli ayetel kürsi oku hiçbir şey olmaz. Eve girerken çıakrken yatarken gün içinde sürekli oku niyetini ederek bir şeycik olmaz
Sakın boyun eyme yoksa gasp da ederler seni. Polise git, bunları bi çeksinler de akılları başlarına gelsin.
Okula bir kaç günlük gitme daha kötü olabilir polise git haraç kesiyorlar resmen sakın erteleme ertelersen daha kötü olur ayrıca seni koruycak güvenebileceğin bir erkek arkadaşın veya kız arkadaşın olmalı tek başına olduğun için bu kadar rahatlar.
En kolay yolu söylüyorum yapıyorsun bir manita işleri ona pasliyorsun seni okula götürür hem alır hem sevgiliyle vakit geçirmiş oluyorsun hemde beleş koruma misssss 1 taşla 2 kuş
polise, okul yönetimine, olmadı akrabalarına müracaat.. haraççı çetesimi bunlar
Bir daha bana parayla ilgili soru sorma dedim. Şimdi de onun arkadaşı parayla ilgili sorular sorarak bağırarak beni kovaladı. Acaba intikam mı alıyorlar? Ben anlamadım ki niye bu kadar para para diyorlar?
Markette takip ediyorlardı bunlar beni geçen hafta. Ben onlara bakınca arkalarını dönüp yüzlerini sakladılar. Sonra kasada ben ödemeyi yaparken paralara bakıp birbirlerinin kulağına bir şeyler fısıldadılar. Herhalde beni eve girerken gördüler. Yaşadığım evi öğrenmişler. Ben bittim mahvoldum
Hemen en yakın karakola git gerekli ifadeni ver kimse yalnız değil korkma
Hangi şehirde bunlar.
İstanbul
ilgileneyim ben onlarla. bende istanbuldayım. ben götüreyim seni okula
@sfdgghjj Güvenliyim tabi. yaramazca cümleler yazıyorum diye sapık olduğumumu sanıyrsun
@sfdgghjj vallahi de korurum , sapık değilim. baksana okula gidemiyor manyaklar yüzünden
@sfdgghjj bu tür zorbalıklar inthara sonu kötü olan kavgalara bile sebep oluyor. onlar için eğlence olabilir ama bu kızcağız için sonu kötü bitebilir
Zaten sonu kötü bitti. 3 sene önceydi bu olay. Evime giremedikleri için meydan dayağı attılar işkence yaptılar her türlü. Bizi eve almazsam dayaktan ölürsün dediler 2 kız 8 10 erkek. Kemiğim kırıldı kulaklarımı yırtıldı. Yemek yemeği yasakladılar boğazımın içini yırttılar.. Biri evime girdi çekmeceleri kurcaladı. Ailenin yanına donemezsin dediler. Allah'tan kapıda güvenlik vardı. Diğerleri giremedi memlekete döndüm
@sfdgghjj bak ne yapmışlar kızcağıza
@sfdgghjj kaç defa haberlerde rasladım. google yaz. var böyle şeyler
Maalesef gerçek. Ama bana sapık şeyler de yaptılar burada anlatamıyorum. Tahmin edebileceğiniz bütün suçları işlediler bana
Ama tam anlamıyla te... edemediler çünkü ikinci erkek arabaya binemedi. Arabaya camdan girmeye çalışıyordu. Binemedigi için kurtuldum
Okul yonetımıne bıldırmelısın Kacıncı sınıf?
1. sınıf. İnstagramdan sapık mesajlar yolluyorlardi bana. Okul yönetimine bildiren, bunlar çok kalabalık. Döverler diye korkuyorum
verip kötü olacağına verme kötü ol
Haydaaaa 😂😂
Sen niye korkuyorsun gerekirse kavga et polise git
En İyi Görüş