Evimi verdiğim emlakçı benden habersiz evde tadilat yapmış, şimdi parayı benden istiyor. Ne yapmalıyım, benden para alabilir mi?

Arkadaşlar ben evimi kiraya versin diye bir emlakcı ile anlaştım bu emlakcı benden habersiz evi 9500 tlye boyatıyor 2600 tlye süpürgelikleri yeniletiyor ama benim haberim yok daha sonra ben bunu şans eseri binada oturan bir komşudan öğrendim ve emlakçıyı aradım neden haberim yok hayırdır diye neyse bir şekilde anlaştık ve benden tüm bu yaptığı masraflar için 12.100 TL para istedi bu parayı kendi cebimden verdim bana geri öde dedi. İyi tamam bir iki gün müsaade et ödücem dedim. O sırada da evime 6bin tlye kiracı bulduğunu gelip kontrat imzalamamı istedi. Bende benim evimin olduğu yerde kiralar ne kadardan başlıyor diye merak ettim sahibinden sitesine girdim kiii bir de ne görym benim evimi 9bin tlden başka tanımadığım bir emlakcı kiraya koymuş şok oldum kendi emlakcımı aradım bu ne böyle dedim başladı bana hakaretler etmeye foyası ortaya çıktı diye kudurdu hemen paramı gönder yoksa seni şöyle yaparım böyle yaparım falan diye tehditler etti bende tamam yaptığın masrafları ödücem iban yolla dedim ve bana döndü dedi ki masraf 12.100 TL değil 15 bin TL masraf parası yolla dedi resmen dolandırmaya çalışıyor ve bir de bana ek olarak diyor ki sahte fatura kestirtirim istersem senden 30bin TL alırım kanıtlayamazsın falan dedi bende dedim ki benim ne badanacıyla ne süpürgelikleri değiştiren kişiyle imzaladığım bir senet sepetim yok onlarla fiyat konuşan anlaşan ben değilim sensin benim borcum değil senin borcun esas sen ispatlamak zorundasın dedim doğru mu demişim? Çünkü benim haberim yoktu daha sonradan haberim oldu ona rağmen yaptığı masrafın parasını ödemeyi kabul ettim ve hiçbir ustayla imzalı senetim falan yok. Bu benden böyle sahte faturayla fazla para alabilir mi?

Hiçbir ustayla imzaladığın senet falan yok fazla para alamaz
Sahte fatura olayı ile fazla para alabilir
Kimseye borçlu olduğuna dair delili olmadığı için parayı vermesen bile olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Evimi verdiğim emlakçı benden habersiz evde tadilat yapmış, şimdi parayı benden istiyor. Ne yapmalıyım, benden para alabilir mi?