Emlakcı benden habersiz evimi kiraya vermiş ne yapmalıyım?

Arkadaşlar evimi kiraya versin diye bir emlakcı ile anlaştım ama 4 ay oldu evime bir türlü kiracı bulamadı gerçi bulmuş bana bulamadım diyormuş neyse bende şüphelendim ve evime gittim bir de ne görym evde birileri oturuyor baya baya yerleşmişler şok oldum hemen emlakcıyı aradım geldi işte eve daha yeni girdiler dedi ben zaten yarın sizi arayıp haber vericektim falan filan dedi. Miilleti eve sokmuşsun insanlar yerleşmiş ne zaman haber vermeyi düşünüyordun dedim? Biraz atıştık ve evimin şu an ki kira değeri 6-7 bin TL o gitmiş eve soktuğu insanlara 5 bin TL demiş ama ortada kontrat yok yani benim imza attığım bir kontrat yok şu an benim evimi işgal etmiş gözüküyorlar ne yapmam gerek? Polise gitsem çıkartırsın dediler çünkü benimle mal sahibi ile evimde oturan kiracı arasında dediğim gibi imzalanmış bir kontrat yok, benim banka hesabıma yatırılan herhangi bir kira parası yok bildiğiniz evim işgal edildi. Birde utanmadan yarın hem beni hem evime soktuğu kişileri ofisine davet ediyor kira konuşulsun yeni bir fiyatta anlaşılsın iki taraf kontrat imzalasın diye

Emlakcı benden habersiz evimi kiraya vermiş ne yapmalıyım?