Para lazım nasıl bulabilirim?

Merhaba. Ben doğuştan beri ses telleri yapışık doğan birisiyim. Fısıltı şeklinde konuşabiliyorum ama ses yok. Bir kaç sene öncesine kadar tedavisinin olduğunu bilmiyordum. 2019 son çeyreğinde ameliyatla düzelebileceğimi öğrendim ama o zamanlar 15bin lira gibi bir ameliyat ücreti varmış. Fakat o sıralar işsizdim. Şimdi geçen hafta tekrar araştırdım doktorlarla konuştum. Fakat 60bin tl olduğunu olduğunu bir kaç farklı doktordan öğrendim. Daha düşük bulamadım. Şimdi şöyleki şu anki ekonomik kıtlıkta tek başıma yaşayıp geçiniyorum ve 60bin tl toparlamak çok zor benim için ek iş dahil. Bir kaç şehir hastanesi yapıyormuş 50bin lira civarında. Ama devlet hastanelerinin şu an ki durumunu biliyoruz ve devlete güvenmiyorum. Önceleri sessizliği o kadar da dert etmiyordum. Ama şu son zamanlarda değişik bir şeyler oluyor ve saçma şekilde kendi sesimi merak ediyorum konuşmak istiyorum belki sesli biçimde şarkı söylemek falan. Kredi çıkmıyor baştan diyeyim bütün bankalara başvurdum ve sonuç olumlu bulunamamıştır mesajları falan. 60bin tl yi kısa sürede HELAL yollarla nasıl elde edebilirim?

Para lazım nasıl bulabilirim?