Kötü niyetli insanlar lütfen yazmayın rica ediyorum, gerçekten zor durumdayım KYK çıkmadı bana bende özel yurtta kalmak zorunda kaldım ama ailemin durumu maalum çok kötü ve bu ay ödememi yapamadık diğer aylarda bile zor yaptılar, bir işe girip kendim ödemeye çalışmak istedim ama maalum bu kötü naalet devir yüzünden bir kızın çalışmasi asla olmuyor ne yazık ki, çok çaresiz durumdayım yurt ücretimi bu ay oduyemedim bir kaç içinde ödeyemez isem yurttan direk atilicam acilen 3400 bulabilimem için nasıl yapmalıyım gerçekten🥺🥺
Güncellemeler
8 ay
Lütfen yardımcı olabilir misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sinem, öncelikle endişelerini anlıyorum, kendini yalnız ya da çaresiz hissetme, her zaman bir çözüm vardır! Bu gibi durumlarda sakin olmak ve adım adım ilerlemek önemli. 🍁
Eğer bir işe girmek şu an mümkün görünmüyorsa, çevrenden yardım istemen gerekebilir. Ailen, akrabalar ya da arkadaşlar arasında durumu anlayışla karşılayıp, kısa vadeli bir destek sunabilecek kişilere açılabilirsin. Bu geçici bir çözüm olacaktır. 🌿
Ekstra olarak okulundaki burs veya yardım başvurularını araştırabilirsin. Birçok üniversite ve özel kurum, acil durumlarda öğrencilere ek destek sunabiliyor. Aynı şekilde kütüphane, danışmanlık ofisi ya da burs veren yerlerden bilgi alabilirsin. 📚
Online olarak da öğrencilere destek amaçlı bağış kampanyaları düzenlenebiliyor. Güvendiğin kişilerden yardım alarak bu tarz bir yöntem deneyebilirsin.
Unutma, senin gibi zor durumda olan birçok kişi var ve dayanışma sayesinde zor günler aşılıyor. Cesur ol, yardım istemekten çekinme ve pozitif düşünmeye çalış! 💪💕