Eniştem İngiltere’de çalışıyor. 5 yıl önce İstanbul’da taksitle ev almıştı 1,2m₺’ye borcu yeni bitti.
Simdi bir öğrendik ki yeni kiracısı 40.000₺ kira veriyormus. 4 tane emekli maaşı ediyor.

Eniştem İngiltere’de çalışıyor. 5 yıl önce İstanbul’da taksitle ev almıştı 1,2m₺’ye borcu yeni bitti.
Simdi bir öğrendik ki yeni kiracısı 40.000₺ kira veriyormus. 4 tane emekli maaşı ediyor.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hiç mantıklı gelmedi bana. 5 sene önce 1.2 milyon liralık evin şuanki değeri en az 20 milyon kirası da en az 80 / 90 bin olur.
Ben de yurt dışındayım 1 sene sonra alırım kiraya veririm
40bin lira İstanbul için az bir mebla
İnsaflı olmak lazım. Amerika mı orası? Sıradan orta Doğu ülkesi
Orta doğu ülkesi? Sen nerede yaşıyorsun çok cahil olduğun kesin
Türkiye nerede Avrupa’nın göbeğinde mi 😂 dünyanın %70’i Türkiye’yi fakir Arap ülkesi olarak biliyor.
Bakıyorumda hadsiz ve kendini çok üstte görüyorsun sadece bir insan olduğunu unutma ve nasıl davranırsan bende sana öyle davranmak istemiyorum o yüzden boş yapma git araştır biraz kara cahilliğin luzumü yok
Şu an senin devletin 17000₺ veriyor köle gibi haftada 6 gün çalışan bir işçiye. Hatta artırıyorum 16 sene okul okumuş birine 34k maaş veriyor sen neye göre 40k kira az diyorsun. Bizim burada 16 sene okuyan biri 8k€ için evden dışarı bile çıkmaz. 12-13k € kazanıyor üniversite mezunları. Sıradan bir ev için sâlagin biri 20k€ kira az dese örnek olarak yer yerinden oynar havuzlu villaların bile kirası 7-8k€ iken Hemde…
İşte canım ve aotal olduğunun kanıtı Türkiyede yaşamayan bir insan bunu anlamaz ayrıca herkes 17k alıyor diye bir şey hok benim günlüğüm bile 25 30k yı buluyor rahat gel İstanbul'a çalış o zaman anlarsın neye göre az dediğimi 🤣🤣 bilmediğin bir yer hakkında da atıp tutma bir daha kine de kendini küçük düşürme
Cahil*
Ayrıca ben onu kira için demedim İstanbul'da yaşama maliyetini göze alarak söyledim iki türlüde az
Sen şimdi bu kafayla Türkiye için oy da verirsin Türkiye de yaşamayan bir kişi nin bizim geleceğimize karar vermesi kadar aptalca bir şey yok git git oy verde tatilde Türkiye ye gelde sonra türkiye ye cennetde sonra burada yaşayın diyincede kurulu düzen diyin yiyim sizin kurulu düzeninizi
Aynen günlüğün 25k 🤣 az atta civcivler yesin. Evet İstanbul’da insanlar ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama İstanbul gelen bir hemşire hafta sonu nöbetleri dahil 38000₺ kazaniyor. Bir hemşirenin maaşı bir dairenin kirası bile etmediği bir ülkede mevcut sistemi savunmak net amipliktir. Umarım amipler alınmaz 🥺
Bilmediğin çok belli oluyor zaten 3 kuruş aklın olsa zaten bilmediğin bir şeyi tartışmazsın ben iş adamıyım o yüzden bu paralar kazanmak gayet normal tabi sen bir köleysen memur kafasından başka bir şey düşünemezsin 🤣🤣 ben mevcut sistemi savunmuyorum lakin bu sistemi isteyen bir kesim varsa katlanmak zorunda kalıyoruz kurunun yanında yaşta yanıyor tabi üstüne gelmemem lazım Atam zamanında sizide yollamış ülkeden acın büyük 🤣🤣
bu soranın dünyadan haberi yok. bir de 5 sene önce 1.2milyona alınmış evin şuanki kira 40 bin olamaz. aşırı düşük. ne piyasa bilgisi var ne parayo biliyor bu soran. sallamış galiba
Ben samsunda yaşıyorum burada ki normal ev kiraları bile 15k 20k dan başlıyor Türkiye halk olarak pahallı bir yer lakin bu dünya ülkelerine gorede pahallı hangi avrupa ülkesinde 10k euroluk arabayı 20 25k euro satılıyor hemde kapış kapış telefonlar bile diğer avrupa ülkelere göre pahallı bunun gibi bir çok örnek gösteriler bilir artık teknoloji bir şey alırken biz avrupadan getirdiyoruz daha ucuz diye 🤣🤣 yurt dışındaki insanlar bile bu pahallığı görünçe şaşırıyor zaten bana verdiği yanıtlardan bile belli değil mi piyasasyı bilmediği? Diyor ki burde hemşerilik 35k alıyir bunun ön yüzünü biliyor arka yüzünü bilmiyor şu an ki işçiler bile memurdan 2 3 katı para alıyor dicek söz yok
Birde Türkiyeyi küçümsüyor mal yaşadığı ülklerden daha zengin bir ülke ama yönetmesini bilmiyorlar