Kadın ve erkeğin maaşı birbirine yakın olmalı
Erkeğin maaşı daha fazla olmalı
Kadının maaşı daha fazla olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
erkeğin daha fazla olmalı çünkü ilerleyen zamanlarda eşi hamile kalıp veya herhangi bir sağlık sorunu yüzünden iş hayatına son verdiğinde erkek tek maaşla evi geçindirebilmeli ve erkekler evlenirken eşleri hiç çalışmayacakmış gibi bakmalılar her zaman
Neden böyle bir kıstasa ihtiyaç duyuyoruz ki
Evlilik de kişisel sınırlar olmalı fakat senin benim ayrımı olmamalı özellikle maddi açıdan
Cevap
19Cevap
Maaş önemli değil aşk önemli. ama yakın olabilir
Merakla kızların cevaplarını bekliyorum, özellikle kendine feminist diyenlerin
Bende onun için sordum 😄
Kadın ve erkeğin maaşı birbirine yakın olmalı Ancak gerçek sevgi ve evlilik hayatında bunlar gereksiz tartışma
Ya erkeğin fazla olmalı ya da yakın veya aynı olmalı. Ben, ilkini işaretleme yaptım. Bunu demek istedim.
Mesele birbirlerine üstünlük kurmamak her iki kesimden de var bildiğimiz gayet mutlular
Canım karımın maaşı benden fazla olmalı olursa uçarız valla hhahahaha
Bu ekonomide maaş fazla olsun da hangi taraftan geldiği önemli değil bence
Bence erkegin fazla olmali yoksa roller degisir kadin erkek erkekde kadin rolune girer, ne anlamda, şöyleki kadin calismak zorunda kalcak ama cocuk vs ya da istemese birakmick
Bu benim takılabileceğim bir ayrıntı değil açıkcası.
Fark etmez nasıl olursa olsun bu önemli bir unsur değil benim için, ister beni maaşımdan yüksek ister alçak hiç fark etmez
A şıkkı ama eğer kadın zenginse daha güzel olur bazen de erkek zenginse daha güzel olur.
Kadının maaşı daha fazla olursa çenesi çok çıkar söyleyim 😄
Maaşlar yakın olursa sıkıntı o kadar az olur.
bu ne rezil bir soru mk herseyi para olmus lan
Su bile parayla 😂
Eğer bu bir sorunsa birbirine yakın olsun daha iyi olur
Yakın olmalı bence
Bence birbirine yakın olmalı.
Gönüller bir olsun yeterli
Şimdi ilerde çocuk olduğunda kadın çalışmayacak çocuğa bakacak mecbur birkaç yıl çalışmayacak erkeğin maaşı daha fazla olmalı ki ev geçinebilsin. Benim düşüncem bu yönde.
Bu ekonomik şartlarda kadının da fazla olsa erkeğinde fazla olsa fark etmez
Bu bir kural kaide değil ki iki taraf ego yapmadığı sürece sorun olmaz
Kadınn masına göz diken erkek bence evlenmesin.! Evlenncede asla calısmam bana bakmak zorunda her ihtiyacımı gidermek zorunda, kadnn maasını dusunen kendıne erkek demesin
Erkek fazla kazanmalı
Cok ebes bi soru oldugunu düşünüyorum
Kadın çalışmasada olur
Erkeğin fazla olmalı
Yakin
Yakın olmalı
fark etmex ya
kadın
Farketmez
Bence yakın olmalı.
Fark etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?