+1 yılBen öncelikle evlenirim
Güzeller güzeli tatlı bir hanımla birlikte bir hayat kurardım on tane çocuğum tamam olunca ya kadar yola devam devam ederdim
Ondan sonra eşim çocuklarımla mutlu mesut bir Yuva da elimden geldiğince hayatı yaşamayı bakardım
Çok param olunca ne yapmalıyım sizce
Kötü yollara mı haram yollara mı dusmeliyim. Ben şahsen elime geçecek yüklü parayla bulunduğum aile ortamından uzakta. Aile sülale için de Fitneci kıskanç insanların belasından uzağa kaçardım.
Asla eşimi çocuklarımı bana tahammülü olmayan benim her şeyimi bu kadar çok kıskanan bana hiç bir hayrı olmayan Allah'ın selamını dahi vermeye yanaşmayan böyle bir ailenin içine sokmazdım
Kapıya gelenler ya da bana denk gelen ya beni vuracaklar ya evimi başıma yıkacaklar Bunun dışında kapıya Allah rızası için akrabalık için gelen pek görülmedi
Böyle insanların kapımda ya da benim onlarla ne işim olacak
Çocukluğumdan bu yana kadar onca kavgalarımız çatışmalarımız oldu. Ve hepsi kıskançlıktan çekemeyenlerin belasından oldu.
Yüklü para elime düşsün. Annem babam haricinde bütün herkesin gözü önünden uzakta bir yere gideceğim
Arkama baktımsa namerdim adam değilim
Böyle bir aile sülale içinde yüz yıl da yaşasam yüz yıl sonra yine kendi başıma kendi halimleyim
.
...03 Yorumla- +1 yıl
Adam ol. Erkek gibi kadının üzerinde bir ağırlığın olsun
Sen adam olup kadınına bir söz dahi geçiremiyorsan
Kadın senin isteğini rahatlıkla red ediyorsa
Peki sen ne işe yarıyorsun
Erkek adam nasıl karısına söz geçiremez.
Elhamdülillah Allah'a şükür karısına söz geçiremeyen boynu bükük pısırık adamlardan değilim ben
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. m piyango bileti almıs ve hayaller kurmustum. ceyrekti yani maks 100milyon para kazanabilcektim. 100 milyonum olsa neler yaparım demiştim:D sanırım bi süre çalışırdım sonra ise işi bırakırdım. ve sanırım y dısına giderdim söyle sıcak bi yere. yalnız basıma. paramı da eurobonda yatırırdım bi kısım. bi kısım altın. bi kısım hisse. arsada alırdım. bi kısım vadeli hesap. bilmiyorum ya sanırım danısmanlık hizmeti de alırdım. mümkün mertebe faizden kacınırdım sanırım. vadeli yerine katılım bankası olurdu. 3 5 az olsun zaten paranın kıymeti yok. amacım bana her ay akıtsın. kendini korusun. öyle kar etmesine gerek yok. dolar altın bazında en azından artıda olayım yani amacım bu. neyse ya uzatmayım yoksa roman olcak:D zaten amorti bile tutmadı:D
hayatimda cok param olsa işi bırakırım dünyayı gezerim evimi satarım. kendime sıfırdan ev yaptırırım özel şato gibi böyle arazi de tek bina o da benim. abd filmlerindeki gibi. otoparkı bahcesi garajı olan tripleks:D arac park yeri arama derdinden kurtulurum mis. kendime bi tane de prestijli iş satın alırdım. misal bi nusret restoranı gibi:D yerimiz olsun. ismimiz olsun. ugrasımız olsun işte. ara ara girip kasayı toplucam yani:D orada görüncem patronluk etcem. canım ne zaman isterse ama. zaten iş tıkırında gidicek benim yerime bu işi yapan olcak. sonra isim hakkından cıkardım ama. hazır işleyen sistem nusret değilde fikret diye giderdi:d amac para kazanmak da değil. amac orası vitrin. işsizim demeemk icin:D aracımı da satıp arac alırdım ki su anda piyasa durgun. satamıyorum kız gibi aracım var arayan yok. onu satamayıncada sıfırından alamıyorum. :(dahada var da uzatmıyım:D
16 Yorumla- +1 yıl
bankalar kredi vermiyor verse az veriyo az verse faizi cok oluyor. kredisiz alcak olanlar da elindeki malı satmaları gerekiyor. kimse 1milyon parasını nakitte tutmuyor. tutanlarda eminimki daha üst araclara bakıyorlardır. ben nasıl elimdekini satıp sıfır alıcam. baskasıda elindeki aracını arsasını satıp benim arabamı alıcak. ama onlarda satamıyor.
aracım bu arada harika. leonlar güzel. yakısı az. tok satıcıyım ben. satmasamda olur. indirdim fiyatı aslında ama yine bi cıt yuksek ki bu normal. arac full ve tertemiz ve bakımlı.
+1 yılBir kere ben kimseye çaktırmazdım el altından güzel bir hayat yaşardım istediklerimi alırdım borçlarımı kapatırdım yardıma ihtiyacı olan muhtaç insanlara yardım ederdim yani böyle aman aman lüks bir hayat yaşamazdım ben yine kendimi mütevazi hayatımda yaşardım ama hiçbir şeye ihtiyacım kalmazdı bütün lükslerimi yapardım ev araba almazdım ama gündelik hayatımı iyileştirmek için ne gerekirse yapardım kısacası
13 Yorumla- +1 yıl
Yani ev araba almadığım sürece aşırı lükslere kaçmadığım sürece kimse anlamaz ben sadece günlük hayatımı iyileştirirdim diyorum birkaç banka borcum var bunları ödedikten sonra mütevazi hayatıma devam ederdim araba almam kimse anlamasın diye ama gideceğim her yere taksiyle giderim param olduğu sürece bir daha asla otobüse binmem
- +1 yıl
Yani kısacası ben istemeden kimse benim param olduğunu anlamaz kimseye söylemek zorunda değilim zengin olduğumu keşke olsaydı böyle bir şey
Hic bitmeyen para ise çok deli şeyler var aklımda
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılben yurt dışına çıkardım orada yaşamak için bu ülkede mutlu değilim çünkü
01 Yorumla- +1 yıl
Bendee
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağlık hariç gerçekten her şey parayla. Mutluluk bile inanın. Aksini iddia eden de kendini avutuyordur. Ailemi alır her yere gezerdim. Kardeşlerimi daha iyi eğitim kurumlarına gönderirdim, bizde bal kaymak yerdik sabahları. Arabamız olurdu ailemi alır deniz kenarına götürürdüm ya da pikniğe. Sevdiğime güzel hediyeler alırdım. İnsanlara daha çok yardım edebilirdim. Kimsesiz çocuklara daha çok oyuncak alırdım. Gücüm yettiği kadar yetim evlatlık alırdım. Şu an mevcut ekonomim ile kredi borcu ödeyip babamın 6 kişilik evine ancak iki ekmek alabiliyorum. Bu da hem mutsuz ediyor, hem de psikolojimi bozuyor. Keşke zengin bile olmasam ama evimize yardım edebilseydim.
22 Yorumla- +1 yıl
😔😔cok üzuldum insallah düzelir hersey senin icin..
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun
Para & Ekonomi konusunda 5,7b cevap paylaştı. Arabalarda değişime geçerdim. En sevdiğim 80'li (Opel Kadett E) , 90'lı (orta kasa R9 Broadway), 2000'li (Ford C-Max Titanium X), 2010'lu (Skoda Superb) ve 2020'li (Hyundai i20N) yılların değişik marka ve modellerinden toplamda 60'a yakın arabam olurdu. (Tek tük 70'li yılların arabasından da olacak. Renault 12 gibi.) Her gün birini veya ikisini kullanırdım. Bazısı özel kullanım olarak, Türkiye ve Avrupa turuna çıkardım. (Römorklu Skoda Felicia ile Çekya, kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal ile İtalya turu vs.) Bu turlara ekstra olarak Azerbaycan, Gürcistan ve KKTC'ye giderdim.
Parantez içindeki arabalar birer örnekleridir. Hayalimdeki listede daha fazlası var.
03 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHocam luks yaşam cogu kisinin onceligi olacaktir ama ben farkli olarak birilerine yardim ederim. Sonra aileme ev alirdim. Ve kendimede f10 kasa alıp modifiye yapardim siyah ve beyaz olamk uzere 2 tane alirdim. Off sonra o arabayla hafif hafif sağdan slow bir muzikle süzülmek isterdim offf. Anlattigim seyi yapabiliyor olmam yetiyor bana zaten. Babamda f10 kasa var ama hayalimden tek farki modifiyeli olmaması. Aldigi gibi kullaniyor 40 yas ustu adamlar zaten stok seviyor aga. İlerde kendime alirsam jant ve panjurlari degisicem ilk.
01 YorumlaBen büyük ihtimalle Türkiye'de olmazdım yurt dışında olurdum orada kendime bir hayat kurardım Hayatımda çok bir şey değişmezdi sadece ülke olarak bir değişiklik olurdu çünkü ben çok fazla değişikliği seven biri değilim stabil yaşamayı daha çok seviyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Sende ne suriyeyi begeniyon ne turkiyeyi gittiğin yeri begenicen mi? 😝
+1 yılDuygularım
Bakış açım
Banka hesabımdaki gelir...
Ben ise çalışırken şunu soruyorum. Çok paran var neyi değiştirmek istersin?
Çok paranız olsa hayatınızda neler değişirdi?
Bu iki soru ikiside sana kendini nasıl hissettiriyor? Sence aralarındaki fark nedir?05 Yorumla- +1 yıl
Kendi yaşantını nasıl değiştirirsin?
- +1 yıl
Değiştirdiğinde nasıl bir ortamın olurdu?
+1 yılHerkesten uzak tek basima yasamak yeterli. Kimseye soz hakki dusmeden kendi yaginda kavrulmak. Kisaca ruhsal zihinsel ozgurluk gibi bisey. Gerisi gecici
20 Yorumla
u +1 yılÇok bir şey değiştirmezdim ben sanırım, yaşadığım yer hariç. Belli bir düzen tutturunca bozulmasını sevmiyorum, yenilikleri de sevmiyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Söylersem laf etmek yok :D anlaşalım
- +1 yıl
İşte bak :D olmadı bu jdkd
- Para & Ekonomi konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılKarakterim ve sevdiğim insanlar dışında herrr şey değişirdi
21 Yorumla bi 200.000tlye sistem kurardım bi çok güzel bir oda yapardım kendime her sabah 2 saat spor yapar geri kalanını bilgisayar başında film maç izleyerek oyun oynayarak ve discorddan sosyalleşerek geçirirdim ;:d
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Memleketimdeki bir ilçe de 23 köy satın alır köy ağası olur tarım hayvancılık alanında en büyüklerinden biri olurdum.
Biraz ağa olarak yaşamak isterdim
Fakir likten sonra17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya da ilk plan iptal
Uludağ sözlüğü, Galatasaray sözlüğü , kızlar soruyor, GS Cimbom transfer forumunu, yaay sosyal medya uygulamasını satın alırdım
Cevap sahibi+1 yılDüşünüyorum da cidden 15 20 köy satın alır
Tarım yapardım
En iyisi
Cevap sahibi+1 yılYok sadece arsaları ve evleri oraya da
Doğu Türkistan lı ne kadar Kardeşim imiz var onlara arsa verecem ev yapacam hepsini hibe edecem karşılıksız
Ağa olmam ben
37 köyü de doğu Türkistan lı kardeşlerlerimize bırakıp onlara rahat bir yaşam bırakacam
Orada butik üniversite yapacam butik okullar ı yapacam
Köy koruyucu olmalarını sağlayacam
PKK'ya karşı türkün gücünü gösterecek ler
Her masraf bana ait olacak
Ben ise Galatasaray sözlük, Uludağ sözlük, GS Cimbom transfer forumunu satın alacam medya işi ilgilenecem
Cevap sahibi+1 yılYok bu vatan onların Eretna beyliğinin evlatlarına
Uygur Türklerinin kurduğu beyliğe
Anadolu da yine yer veriyor um
Rahat etsin ler
Türklük şuuru yeniden fışkırsın istiyorum doğuda Akkoyunlu uzun Hasan'ın yurdunda
Patronun yüzüne 70bin para atardım öncelikle 7bin için bana bi ton ağız yaptırdığı yalanlar söylettiği için sonrada ne kadar nefret ettiğim müdür vs varsa söverek işi bırakırdım. Ardından ülkeyi terk ederdim. Lazım değil suriyelilerle yaşamak istemiyorum Miami olur bali olur. Parayla zaten derdim yok madem hiç bitmiyor yatırım vs düşünmezdim tonlarca hayalimi gerçekleştirirdim. Gül gibi geçinip giderdim dertsiz dertsiz :D
00 YorumlaKendime ev alırdım, iş kurardım hayat kurardım kendime
16 Yorumla
+1 yılHayatım çok daha hareketlendirdi boş durmazdım her gün çıkardım her fırsatta yurt dışı yapardım sürekli alışveriş cidden terapi gibi sinir stres kalmazdı para çok şey ve hayatım bayağı değişirdi
31 YorumlaOğlumun iyileşmesi için daha fazla eğitim imkanı almasına çok katkı olurdu. Maddi olanaklar değişirdi falan, ama en çokta bir kaç kişiye umut olmak için kullanırdım
10 YorumlaRahatca resim çizerdim. Benden yardım isteyene yardım da edebilirdim. Çünkü neden olmasın. Maddi sıkıntım yoksa ne derdim olsun gökyüzünü izler suyu izlerdim heralde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle işten ayrılır ve kendime büyük bir zaman yaratırdım. Monotonluk biterdi, spora ve kendimi geliştirmek için başka kişisel gelişim kurslarına yönelirdim, istediğim gibi bir yerde ayrı eve çıkar kendi düzenimi tahsis ederdim, yurtdışında gezmek istediğim ülkelere giderdim vs.
10 Yorumla
+1 yılÇok zengin olmasamda zenginim hiçbir şey değişmezdi diyebilirim. Gelen parayı yatırıma dondurur mevcut yaşam standartlarıma devam ederdim. Şu anda da para geliyor aynı dediğim şekilde yatırım yapıp mevcut standartlarıma devam ediyorum
01 Yorumla
+1 yılHayatım tamamiyle değişirdi böyle bir şansım olmasını çok isterdim
10 YorumlaAileme check up yaptırırdım kendimede tabi sağlık önemli
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı. Kendi hayatımı kurarım ev alırım araba alırım ama fakire vermeyi de eksik etmem biliyorsun zengin olan insan rızkını vermesi gerekir paylaşması gerekir
10 Yorumla
+1 yılEn başta modern kölelikten kurtulmakla işe başlardım. Bu çoğu şeyin en önemli ve ilk adımı.
28 Yorumla- +1 yıl
Yok ya köleliğe karşıyım. djsjs
- +1 yıl
Ya birini çalıştırmak başka sonuçta istihdam sağlıyorsun. Simdi istihdam sağlamakla karşındaki kişiyi satın almışsın gibi davranmak başka şeyler.😄Emekçiye emeğinin karşılığını maddi ve manevi olarak gösterirsen iki tarafta memnun mutlu olur. Genelde tr de tek taraf mutlu oluyo işveren, kodoman kısmı.
- +1 yıl
Kanka biz Müslüman geçinenler biraz farklıyız. Domuz eti yemeyiz ama konu kul hakkına gelince dibine kadar sıyırırız.😂
- +1 yıl
Eyvallah bro görüş için.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarla evlenmemek için bir bahane daha milyoner olsanız dahi yaranamazsınız. Zaten yetiremezsiniz parayı... Hiç uğraşmadan nextlemeniz en hayırlısı... Yeni alıcısı düşünsün bunları... Ömür törpüsü resmen.
01 Yorumla
+1 yılOlacak zaten. Önce anne ve babamı gururlandirip kardeslerimin geleceğini garanti altına alacağım. Gerisi keyfe keder şeyler
04 Yorumla- +1 yıl
Olacam yazcaktim
- +1 yıl
Zengin Olcam anlamında , çalışmaktan kafa gitti 😂
+1 yılvalla çok param olsaydı bütün şehirleri gezmek isterdim olmadığı için sadece İstanbul kendi şehirimi az çok geziyorum baba parası devamke zengin değiliz fakir de değiliz :)
00 YorumlaFull silahli teknolojik ev yapardim. Guzel de bi oda yapardim orada bana problem cikaranlari falan hallederdim :d
07 YorumlaYani ben direkt çevremi değiştirirdim :D sonrasında ise o parayla yatırımlar yapardım daha fazla katlardım
02 Yorumla
+1 yılDağları ovaları satın alır, kalabalığı ve insanları uzak tutardım kendi doğamdan. Doğal yaşam vahası kurardım uçsuz bucaksız, insansız…
03 Yorumla- +1 yıl
Herkes farklı, yalnız olmayacağım zaten.
+1 yılEvvelâ borçlarımı kapatırdım. Sonra abilerime birer ev alırdım. Kendime bir araba alırdım gerçi ehliyetim yok ama olsun. Sonra da yine para kalırsa bir iş kurabilirim belki.
00 YorumlaEv araba meslek var yetecek kadar var Allah olmayanlara versin inşallah fazla gözüm yok aylık 75 k alıyorum
01 Yorumla
+1 yılHayatım değişirdi. Kendi işimi kurardım. Kendi hayat düzenimi kurardım. Çok farklı bir hayat yaşardım.
02 Yorumla- +1 yıl
Bazı insanlar para kazanmak için çalışmaz, kafalarındaki hedefte ilerlemek için çalışır.
+1 yılAraba koleksiyonu yapardim. En çok istediğim arabalar da Chevrolet Impala, Dodge Challenger, Ford Torino Cobra, 1953 Chevrolet Corvette ❤️❤️❤️
02 Yorumla- +1 yıl
evett
+1 yılBir köy alırdım satın ne kadar dışarıda evsiz insanlar var onlara birer ev yapardım köye uzak olan ülkelerde insanlara da yardım yapardım
02 Yorumla- +1 yıl
Çevrede olanlar için o köy uzakta olanlar için demedim onlara ayrı yardım ederim diye yazdım
Ben sadece hayatımı daha az koşuşturmalı hale getirecek bir zenginlik istertim. Öylee bitmeyen paralar istemezdim.
01 Yorumla
+1 yılHayatımda her şey yolunda çok şükür ama daha fazla param olsa birinin hayatını cehenneme çevirmek için elimden geleni yapardım
01 Yorumla- +1 yıl
Kimin?
- Para & Ekonomi konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey değişmez iyi bir ailem evim arabam var hiç borcum yok işim ve birikimim var ama içimde acayip bir bıkkınlık ve mutsuzluk var.
03 Yorumla- +1 yıl
Al hepsi senin olsun 🙂
Çok bir şey değişmezdi. Tabi standartlar yükselirdi. Yarın derdi olmazdı. Ama en önemli şeyler insan kendini değiştirdiğinde olur. Parayla alakası yoktur bahanesidir
00 Yorumla
+1 yılÖnce efendim bı turkiyeden girderdim hayalini kurduğum ülkeye yerlesirdim daha sonra ise dünyayi gezmekle baslardim
04 Yorumla- +1 yıl
Italya
- +1 yıl
Güzel cunku
Bi kere tavrım değişirdi 😅😅😅 o yüzden sonradan görme olamak istemem iyi bişey değil ahahhahah
13 Yorumla
+1 yılbir guzellik merkezi acmak isterdim ve markalarla is birligi yapardim
15 Yorumla- +1 yıl
asko benim yapmak istedigim is yani ana
- +1 yıl
ama
Gizli Üye(18-24)+1 yılO 10 çocuk yapacak bana ses çıkarmayacak yazan güzel kardeşim yorumunu görünce sinir oldum bu dünyada böyle cahil beyinsiz rezil pic insanlar oldukça dünya gelişmeyecek
01 Yorumla
+1 yılSadece ayrı bir eve çıkardım kendi düzenim olurdu 🌸🌸
01 YorumlaBitane villaya yerleşir, oyun odası yapardım kendime.
01 YorumlaMutluluklara vesile olmak isterdim.
Hayalimi gerçekleştirir dünyayı gezerdim yeni yerler kültürler tanırdım00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey değişmezdi sadece şu ankinden daha lüks bir hayatım olurdu
01 Yorumla- +1 yıl
Değişti işte :)
Masaja gitmezdim özel tutardım herhalde her gün yapması için aklıma direkt bu geldi 😁
01 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Çok şey değişirdi bir çok planım var para sebepli yapamadığım ertelediğim.
03 Yorumla- +1 yıl
Paraya sırtımı dayanarak hayattan zevk alicak biri değilim başarının verdiği haz çoğu şeyde yok. Yapmak istediğim iş planları var bunun için sermaye gerekiyor.
İş saygınlık demektir hersey para değil.
Hayatı yaşamayı bilen biriyim benim gibi birinde para değerini bulur kısaca.
Sevdigim bir kadın var paraya önem veren biri değil ama onunla hayallerim de var para lazim biraz.😀
- Para & Ekonomi konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişmezdi çok şey bence yine aynı işime devam ederdim sadece her istedigimi hemen alma özgürlüğü erisirdim o kadar
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. Çok param var zaten, o yüzden hiçbir şey değişmezdi hayatımda. Yine aynı olurdum 😂
05 YorumlaBunu bilemem ama elbette çok şey değişebilirdi. Ama eğer çok para karakterimi değiştirecekse, istemezdim ben böyle mutluyum.
00 Yorumla
+1 yılParam oldugu dalkavugum ve yalakalık yapanlarım daha cok olur hayat daha cekilmez hale gelirdi.. ihtiyacım kadar olsun gerisi önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok para huzur ya da Mutluluk getirmez varlıklı değilim ama ayda birkaç kez günde 10K harcıyorum O gün Diğer günlerden bir farkı olmuyor Önemli olan sağlık sağlığım hep yerinde olsun geri kalan boş
01 YorumlaIstediğm kariyerim ve eğitimle ilgili hedefime daha hızlı daha kaliteli bir şekilde ulaşabilirdim
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer zaman istediğim çok yardım yapabilmek. Çok para ile beraber hayırda da yarışan biri olmak isterdim. Her zaman hayalim buydu. Belki bir dernej kurardim. Çünkü insanlara yardım ettikçe mutlu olunacağini öğrendim.
00 Yorumla
+1 yılDirek bulunduğum şehri terk eder bir arsa alır evi yaptırır altıma da bir cross tarzı araba çekerdim.
00 YorumlaGörünüşüm. Estetik yaptırırım ve kılık kıyafet değişikliği yaparım.
02 Yorumla- +1 yıl
Nerene yaptircan
- +1 yıl
Burun, dudak, göğüs hatta boy uzatma ameliyatı da olabilir.
+1 yılSadece evim ve içindekiler. İş güç için ablalar lazım olurdu 🤷♀️
05 Yorumla- +1 yıl
Abiler?
- +1 yıl
Abiler ne iş yapar, ne gerek var.
- +1 yıl
Bilmem bütün çalışanların kadin olmasın diye dedim 😃
- +1 yıl
Kadın iyidir, kafalar rahat olur.
- +1 yıl
Diyosun :)
+1 yılHayatımda bi masak eksikti onuda hayatıma sokmuş olurdum işte :D
03 Yorumla- +1 yıl
Kaçtı dedirtmem ben kendime.. :p :D
Hayatımda pek bişi değişmezdi çünkü değişecek bir şey yok
01 YorumlaOrtadoğuyu karıştırır silah satar ve afrikanın bütün madenlerini sömürürdüm.
07 Yorumla- Devamını Gör (140)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat