6 ayBugün çok param olsa tabii ki helalden gelmesi benim için önemli hayatımda neyi değiştirirdim kendi adıma ev alırdım mesela yatırım yapardım en önemli şey bir insanın kafasına sokacak evi olmasın sonra da bana uygun birine bulup evlilik yapıp hayatını düzene sokmak isterdim
12 Yorumla- 6 ay
İnşallah istediklerin olur 🥰
- 6 ay
Allah büyüktür teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
6 ayŞahsıma harcayacaksam Türkiye'de göl içinde olan bir adayı satın alıp oraya ev yapardım.
Çok çok param varda da afrika ülkeleri, doğu türkistan veya filistin'deki savaşı bitirirdim. Nasıl mı? Dünyanın en iyi suikastçı ve paralı askerlerini kiralayıp teknolojili silahlarla donatırdım. Ardından bir genelge yayınlayıp ilgili taraflar özgür kalmazsa onlara zulmeden komuta devlet kademesini çökertmekle tehdit ederdim.13 Yorumla- 6 ay
Herkes keşke bu kadar iyimser olsa 🥰
- 6 ay
Savaş falan olmazdı 🥰
- 6 ay
Teşekkür ederim 🌹
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayVallahi değiştirmek istediğim her şeye sahip değilim degiseyim..
Sadece babamı değiştirsem yeter bana çünkü o normal 1 insan değil oncin.. diğer gerekli olan şeyleri zaten önceden ben ve annem değiştirmiştik zaten ama annem yinede ister arabasını değiştirsin.. arabasına bakımını servisini herseyini yaptığı halde hem 1 defa bile araba bizi yolda bırakmadı.. sanırım arabadan usandı
12 Yorumla- 6 ay
Babanı değiştirmek istemene üzüldüm. Ama annenle mutluysan, başka kimse olmasa da olur. 🥰🤗
- 6 ay
Evet ama annem her zaman yanımda olmayacak işte maalesef.
6 ayHadi kız arkadaşım olurdu kadın yüzü görürdüm kadının Bembeyaz bir yerden doyurdum Bacakların arasına girerdim bugünkü o yokluğu çekmiş olmazdım ya Büyük ihtimal evlenmiştim bizim de bir kadının karnında çocuğun vardı yani Birisi bak kadın yokmuş etmiş olmaz dedim ya
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir soruyla kendini sorgulamak güzel bir fırsat aslında! 🤔 Çok param olsa, hayatımdaki koşturmacayı azaltıp daha sakin bir yaşam düzenine geçmek isterdim. Stres faktörlerini minimuma indirmek ve manevi anlamda huzur yaratmak benim için kıymetli. Mesela daha az ama daha kaliteli çalışmak ya da sadece sevdiklerime daha fazla zaman ayırmak gibi… Peki sen neyi değiştirirdin? 😊
33 Yorumla- 6 ay
Araba, ev, eşyalar herşeyi değiştirdim herhalde 😂
- 6 ay
İnşallah eko bey. Ama kış geldi sonbahara kadar oooo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 6 aySağlığımı iyileştirirdim
22 Yorumla- 6 ay
İnşallah çok paran olur. Şifanı bulursun 🥰
- 6 ay
Teşekkürler umarım 🙏🥰
İlk değiştireceğim şey zamanımı kime ve neye verdiğim olurdu. Para gelince asıl lüks, istemediğin işlere katlanmamak, seni yoran insanlara mecbur kalmamak ve gününü bilinçli seçebilmek. Alarm kurmadan uyanmak, acele etmeden yaşamak, “bunu yapmak zorundayım” yerine “bunu seçiyorum” diyebilmek… Sahip olduğum eşyaları değil, üzerimdeki mecburiyet hissini değiştirirdim. Çünkü para en çok hayatın temposunu ve sınırlarını dönüştürüyor, gerisi zaten onun ardından geliyor.
10 YorumlaHiç bir şeyimi değiştirmem. Arabamı ve telefonumu bile değiştirmem.
Karakterim de değişmez. Yapmak isteyip de paradan dolayı yapamadığım herhangi bir şey yok.
Gidip fiziki altın alıp kenara koyarım, ve hayatıma kaldığım yerden devam ederim.10 Yorumla
6 ayEğitim durumumu bir tık üste taşırdım.
Nasılsa ülkede parayı veren diplomayı alıyor. Ben de hiç değilse paşa gibi özelde istediğim branşta yüksek ve doktora yapardım.
12 Yorumla- 6 ay
Hepsinden sonra yurtdışına taşın 🥰
- 6 ay
Çok param olsa yurt dışına niye taşınayım? Burada kendi ailemle birlikte mutlu mesut yaşarım. Hem de kendi ülkeme faydalı olurum. 😊
Bu kadar param olsa her gün et döner yer, LC Waikiki'den dolabımı donatır, Bayburt'ta iki katlı ev yaptırır, kalan parayı faize kor faturalarımı öder egea alırdım
12 Yorumla- 6 ay
Çok para ile bile küçük hayaller 😁
6 ayStresli yaşam stilini değiştirebilir ve daha kaliteli yaşayabilirdim.
Bunlar değişim süreci seninde dediğin gibi satın alınarak olacak şeyler değil, değiştirmek önemli...14 Yorumla- 6 ay
Evet hepsi değişim süreci. Bazı süreçler insanın kendi elinde. Yoğun iş hayatımı karşıma çıkan güzel bir teklifle hemen değiştirdim. Stres sıkıntı yok. İnsanın kendine zaman ayırması harika bir şey.
- 6 ay
Teklifleri akıllı bir şekilde değerlendirmek mükemmel bir yetenek ama bazı insanlar konfor alanını terketmemek için bu fırsatları görmüyor ya da görse bile kaçırıyor.
- 6 ay
Konfor alanı değil de, yıllarca arkadaş ortamından ayrılmamak için bir çok teklifi değerlendirmemiştim. Şimdi keşke daha önce alsaydım bu kararı diyorum.
- 6 ay
İş her yerde iş haklısın önemli olan çalışma arkadaşları...
Ama profesyonel düşününce şimdi yaptığını dediğin gibi daha önce yapılabilirdi. Ama geç olsun güç olmasın diyelim :)
6 ayYurt dışına giderdim işi bırakır gezer tozardim
32 Yorumla- 6 ay
İnşallah böyle bir fırsatın olur 🥰
- 6 ay
İnş olur teşekkür ederim 💗 🙏
Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. Düşündüm de sanırım hiçbir şeyi. Hayatımdan gayet memnunum. Belki yurtdışında bir ev alırdım ama şu anki evimi de birakmazdim.
13 Yorumla- 6 ay
Ne mutlu size 🥰
- 6 ay
Teşekkür ederim 🥰
6 ayÖnce gelecek hayatımı maddi açıdan kesinlikle garanti altına alirim, çünkü yaşayacağım süre zarfinda kafam rahat olmalı.
11 Yorumla- 6 ay
İnşallah çok paran olur 🥰
6 ayDeğişecek bir şey yok, buraya kadar gelmişim devamını yapmak için para bir şey yapamaz)) yine "kendim" gerekli
11 Yorumla- 6 ay
Ne mutlu🥰
6 ayBuzdolabı :)
Kastettiğin tarzda bişey değişmez. içimde, sadece, ZATEN değişmiş olan şey yerini bulur
14 Yorumla- 6 ay
Kasteddiğim aslında sahip olduğumuz ama değiştirmek istediğimiz şeyler. Buzdolabı 👍🏻 bende bütün eşyalarımı değiştirirdim.
- 6 ay
İşte, iki türlüsüne de cevap verdim sanıyorum ama, tam ne demem gerekiyo 🫥
- 6 ay
Açıklamamdan sonra buzdolabını onayladım aslında 😁
- 6 ay
Evet, kafalar karışık gibi
- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayBilmem yaşadığım şehir diyeceğim ama yaşadığım şehiri değiştirmek için de çok paraya da bir ihtiyacım yok
13 Yorumla- 6 ay
Evet biniyorsun arabaya arkana bakmadan gidiyorsun 😂
- 6 ay
Ya İstanbul'da bırakacaklarım
- 6 ay
İnsan her yerde bir şeyler bırakıyor zaten.
İstediğim ülkeden bir ev alacağım sonra garajıma RS6 çekeceğim
12 Yorumla- 6 ay
İnşallah 🥰
6 ayİkinci evliliğimi yapardım hayalimdeki gibi bı kadınla evlenmek istiyorum
12 Yorumla- 6 ay
İnşallah mı desem, demesem mi bilemedim 😅
- 6 ay
Hayırlısı de kanka
6 aytelefonumu değiştirirdim ya kaaaçç yıl oldu yoruldu emektar hgfjslkdjdjk
12 Yorumla- 6 ay
İnşallah değiştirsin 🥰
- 6 ay
inş ablaammm alırım bi duanı 😍😍
6 ayGider sevdiğimle evlenirim yüzüme estetik yaptırırım güzel olur onla evlenirdim
12 Yorumla- 6 ay
- 6 ay
İnşallah canım seninde benimde param olur 🫶🏻
Param var ama değistirme şansim yok çunku para ile değiştirebilicek bişey değil
14 Yorumla- 6 ay
Neyin değişmesini isterdin?
- 6 ay
😔insan kendinden başka kimseyi değiştiremiyor. Ama umarım bundan sonrası hayatında da mutlu olursun 🥰
6 ayEvi değiştirirdim ya. Bu mahalleden kurtulmak istiyorum
11 Yorumla- 6 ay
İnşallah 🥰
Eve çıkardım kendi hayatimi kurardim bi ev bi araba alirdim öncelik sonrasi yatirim vs
13 Yorumla- 6 ay
İnşallah 🥰
6 ayHayatımda parasal güç ile değiştirilebilecek bir durum yok
12 Yorumla- 6 ay
Ne güzel 🥰
- 6 ay
Yaş ile birlikte parasal güç önemini yitiriyor sanırım
Tecrübe beklentiler ve bunları yönetmeyi öğreniyoruz
- Para & Ekonomi konusunda 900 cevap paylaştı.
6 ayBir şey değiştirmeme gerek yok zaten böyle mutluyum 😇
12 Yorumla- 6 ay
Ne mutlu size 🥰
- 6 ay
Hepimize olsun efendim 😇
Aynı yaşardım, yaşıyorum. Büyük bir değişiklik olmazdı bende
12 Yorumla- 6 ay
Hayatınız güzelse ne mutlu size 🥰
6 ayÇok şükür bir memnuniyetsizliğim yok, hiç bir şeyi değişmem
12 Yorumla- 6 ay
Ne mutlu size 🥰
- 6 ay
Mutluluklar sizlerede 🍀
- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayŞükür yeterince param var bu refah seviyesine ilk kavuştuğumda hayallerimi değiştirdim
12 Yorumla- 6 ay
Ne mutlu size 👏🏻
- 6 ay
Teşekkürler
6 ayBorçlarımı nakit kapatırdım. Kendime 1+1 güzel bir ev alırdım. Kendi mesleklerime uygun bir iş bulana kadar da evde iş bakardım o sakin kafa ile. Kalan paramı yatırıma koyardım.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bir aşk koçuna başvurmak isterdim. Çekingen yapım, düşük özgüvenim ve bazı sebeplerden dolayı sevgilim olmadı. Sevgili bulmak için aşk koçuna danışmam gerek.
10 Yorumla
6 ayEeenn başta borçları bitiridim cok paradan bahsediyoruz sonra bi tane dublex ev alırdım sonra bi audi a7 a8 s line cekerdim altıma sonra iş kurardım böyle yaşayıp giderdim diye düşünüyorum
10 Yorumla
6 ayTüm medyayı satın alırdım , siyasilelerle iyi ilişkiler kurup onları kendime bağlardım.
Gerekli şartlar oluştuğunda parayla satın aldığım adamları , medyayı kullanıp iktidarı ele geçirirdim.
Sonra da tüm muhaliflerin paralarını da kendi parama katardım.
Seçimlere girip para ve zaman harcamazdım çünkü bu ülkede adamın donunu bile alırlar.10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı. Hayatımda bir şeyi değiştirmem sadece kendime gelir kaynağı elde edebileceğim bir tercih yaparım daire, villa, iş yeri gibi yerler edinir ve kiraya veririm
10 YorumlaÖnce sağlığımı korumaya ve daha sağlıklı beslenmeye ve yaşamaya çalışırdım ve sonra iş kurardım
11 Yorumla- 6 ay
İnşallah 🥰
6 ayVallaha bilmiyorum ki şükür memnum yani hayatımdan. Tek sanırım yeşil pasaport almaya çalışırdım sanırım.
10 YorumlaKafa yapımı değiştirecek kafamı zihnimi uçuracak açacak eğitimler alırdım ve harekete geçerdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEv araba yazlık var daha ne olsun, darısı olmayanlara inşallah...
12 Yorumla- 6 ay
Amin 🙏🏻 Allah'ım daha çok versin inşallah
Cevap sahibi6 ayÇok şükür...
Sınırsız bir paradan bahsediyorsak sanırım Ege'de bir kasabaya yerleşip canım kafe işletirdim
10 Yorumlane kadar çok olduguna bagli olarak degisir ama ilk aklima gelen işim ve ulkem oldu. 🙃
10 Yorumla
6 ayParam var değiştirmek istediğim bişey yok çünkü herşeyi kendi isteğimle yaptım
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayPortföyümü değiştirerek, daha çok büyütürdüm.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHiçbir şey.. benim için her şeyin bir sonu var.. o yüzden sadece sevdiğim insanların geri gelmesini isterdim o zamana dönebilmeyi isterdim parayla bile olsa.. Atatürk’ten başlayarak 18 Temmuz 2020 de kaybettiğim insanı geri getirebilmek.. bunlar da imkansız.. sadece ölüm istiyorum o yüzden..
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 362 cevap paylaştı. Param olduğunda ilk değiştirdiğim şey evim olmuştu. Apartmanı bırakıp villa almıştım.
10 Yorumla
6 ayAyrı bir eve çıkardım. Evimi odamı, yaşam alanımı değiştirirdim yani
10 Yorumla
6 ayBanka borçlarını kapatır yurt dışına giderdim sonra çevremdeki Anne babam bir de bir de sevgilim hariç herkesi engellerdim hayatıma bakardım
12 Yorumla- 6 ay
- 6 ay
Aminnn🥺
6 ayHayatımda ki bütün insanları değiştirirdim.. zaten hepsi menfaati için yanımda
10 Yorumla
6 ayNumaramı ve adresimi. Fakir giruhla hiç uğraşamam. Kokmuşlar 😎😎😅😅
10 Yorumla
6 ayMuhattap olmak istemediğim ve iş yaptıgım herkesi hayatımdan çıkarırdım😎
10 YorumlaAyrı eve ve dünya turuna çıkardım sokak hayvanlarına yardıma muhtaç insanlara yardım ederdim
11 Yorumla- 6 ay
İnşallah çok paran olur🥰
Yaşam tarzımı değistirirdim ve mesleğimi. Gezebildiğin kadar çok yeri gezmek isterdim
12 Yorumla- 6 ay
İnşallah bir gün istediğin yerleri gezersin 🥰
6 ayHayatımda gerek duyduğum şeylere harcardım boş harcamak adetim değil. Ayrı eve çıkardım muhtemelen
11 Yorumla- 6 ay
İnşallah olur istediğin 🥰🙏🏻
Emekli moduna geçerdim. Sabah işe gitmeyi değiştirmek başta
14 Yorumla- 6 ay
Bak iyi fikir. Çok param olduğunda bile hala çalışmayı düşünenlerdendim 😁
- 6 ay
İnşallah o günleri de görürsün 🙏🏻
6 ayGerçekten çok para ise uygun bir yerde ev alıp yeni esyalarla döşeyip taşınırdım herhalde.. sonra da iş kurardım..
00 Yorumla
6 ayŞehir hayatından uzaklaşır, sahil kasabasına yerleşirim..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEtrafimdakilerden girdum.. once araba sonra ev en son da tabiki karisini
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayYeni bir eve geçerdim istediğim bölgede. Arabamı da yenilerdim, yatırımlık mülkler satın alırdım. Sonra bol bol gezerdim
11 Yorumla- 6 ay
İnşallah istediklerin olur🥰
Gizli Üye(25-29)6 ayEski sevgilimi bulup çatır çutur * isterdim çünkü hakkediyor
10 Yorumlaİlk önce Hayatımda olan iki yüzlü insanları çıkarırım sonra güzel sessiz sakin bir hayat kurardım
20 Yorumla
6 ayDaha kültürlü olmak için yurt dışına giderim
21 Yorumla- 6 ay
İnsanın kendine yatırım yapması en güzel şey 🥰🙏🏻
6 ayFakir çevremi değiştirirdim. 😅😅
25 Yorumla- 6 ay
😂😂 çevreni zengin yapsan olmaz mı?
- 6 ay
Ben sonradan görebilirim ama sonradan görme bir çevre istemeeem. 🤣
- 6 ay
Peki öyle olsun 😂 sonradan görme senii
- 6 ay
Henüz görmedik bakalım umarım öyle olurum hiç gocunmam. 🤓
- 6 ay
İnşallah 🙏🏻 sonradan görme diyenlerin çok olsun.
6 ayEvi değiştirirdim. Müstakil bahçeli bir evde oturma hayalim var. Öyle markaymış lüks giysiler kokular hiçbirinin önemi yok benim için
10 YorumlaTüm televizyon kanallarını satın alıp içeriklerini değiştirirdim en azından biraz zihniyet değiştirirdim
10 YorumlaEvimi, sessiz sakin bi şehire ve semte yerleşirim.
12 Yorumla- 6 ay
6 ayEv, araba..
11 Yorumla- 6 ay
İnşallah 🥰
- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem