AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Şu zamanda :) arkadan bir desteği olmayan birisinin ev alması çok çok zor umarım bunun farkındasındr en kötü ev 2 milyon lira :) ve o kadar kredi veren banka yook..
İyi düşünüyorsun
En azından beş parasız it kopuğun peşine düşüp aşkımın peşinden giderim diyen canım kızlar gibi değilsin.
Evi de olsa hiçbir işe yaramıyor, huzur olmadıktan sonra. Sen ev değilde iyi bir eş ve huzur iste.
Onu sonradan algılıcak ablası
Hayır haklısın ama her erkeğin evi olmuyor elini taşın altına koyup beraber çalışıp ev alabilirsiniz mesela
nie hep erkekten bekleniyor anlamıyorum... o eskidendi. kadınlar çalışmazdı erkekler çalışırdı falan... şimdi kadın erkek fark etmiyor, herkes çalışıyor... sen al evi o zaman... ne saçma ya...
Beraber çalışır alırız
tamda dediğin gibi olmalı... ama bak aklında olsun evliliğinizin başında borca girmeyin... biraz hayatınızı yaşayın... en güzel döneminiz borç ödeyerek sıkıntıyla geçmesin
Yok maddiyatçı değilsin, kalbe bakıyosun bi. Cevaplarını bildiğiniz soruları sormaya hâlâ devam mı. Te allam ya
Neden kirada oturmak istemeyip bir de üstüne evi de karşı taradtan bekliyosun, gücün yetiyosa sen alsana madem?
Biraz maddiyatçı geldin bana bir yerde de hakkında yok değil, dünyevi şeyleri aranıza sokmadığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum
Yani öyle olsan bile çok doğal bunları istemen bu devirde. Ama garanti olsun diye ortak almak mantıklı olabilir
Ben ešekmişim demek ki on sene boyunca borç ödedik kocamla birlikte ben çalıştım o çalıştı ordan burdan kıstık kredimizi ortak ödedik.
oh ne âlâ mualla yık erkeğin üstüne her haltı. ne güzel ya...
Hayır maddiyatçı değilsin öyle diyenlere bakma. Herkes iyi şartlarda olmak ister. Baba evinden en ama en kötü 1 tık bile olsa yukarı da olacaksın ki aramayasın. Aşırı normal isteğin uçuk kaçık bir istek değil. Kira da neden sürünesin ki?
Sorunu detaylı şimdi okudum özellikle baba evinde rahat olan birinin böyle bir şey istemesi zaten çok çok daha aşırı doğal.
Beklersin o zaman 😉 Sana bir tavsiye evlenmeye çabalama... Olurda bir sazan düşürürsen sülalesini bellersin. Eli sikinde abazan birini düşürürsün gerçi sen. Babayin evinde rahatsan derdin ne... Evlenme zaten.
Bence sen evlenme. Çünkü hiç bir erkek seni memnun edemez. Ama kendine şunuda sor. Bir erkek beni neden tercih etsin?
Kendince haklısın. Ben olsam bende öyle isterim. Evli olup kadına aldırıp sonra boşandıktan sonra konan çok gördüm. Akıllı kızsın bence. Bu devirde duygusallığa yer yok bence. Sonuçta ev ihtiyaç aldığınız para kiraya gidicek.
Ya aslında isteğin çok makul ve olması gereken bir istek ama günümüz koşullarında evlenecek yaşta olup ev sahibi olan erkeklerin sayısı çok düşük. Şartlar işin içine girince bir tık maddiyatçı görünüyorsun.
Ev konusunda haklısın
Olmazsa ikiniz beraber çalışırsınız alırsınız
Düğün takıları aile desteği filan
Umarım sevdiğin evleneceğin kişinin evi de vardır peki ya o da evleneceği kızın olmasını isterse noolcak
Babanız neden size ev almıyor sizde olanı karşıdan bekleseniz anlarım ama olmayını bilemedim
Ulan bu devirde ev almak kolaymı çalışın beraber alın evinizi herşeyi devletten beklemeyin
Bu devirde çalışarak ev almak hayal , kazancın geçimini ancak sağlıyor, bu duruma sebep olanları Allah bildiği gibi yapsın
Evet hayal artık yapacak bir şey yok Allah yardımcımız olsun
Kiraya çıksan şükür et ne evi bu devirde artık kira bile hayal
Evleneceğin erkeğin senden çıkarı ne olacak
Yooo çok haklısın ben de evi olan arabası olan erkek isterim.
Her bayanın istemesi lazım bence erkeğin evi olmalı
herhangi bir maddi şart koşuyorsan maddiyatçı oluyorsun
Ya tabi ki isteyeceksin ya normal kimse için zor girmek zorunda değilsin sonuçta.
Peki adam senden evin olmasını talep ederse o da zora girmeyi istememiş olabilir
para aşığısın yarın evi olanı da villası olana bırakırsın
Beraber çalışıp alırsınız öyleyse. Artık nasıl alabiliyorsanız.
Benim olmak istediğim kafa yapısındasınız. Erkekler hep böyle düşünen kızlara biat eder. Çevremde böyle olan da var olmayan da... Ve hep böyle düşünenler mutlu oluyor. En iyisini yapıyorsunuz bence.
Tek çocuk olup her istenildiğinin yapılması genelde çocuk olmadığı için zamanında maddi manevi çabalayan anne ve babalardır. Onların öyle yetiştirmesidir saygı duyarım. Bu şekilde olduğunuz için maddiyata olarak görünüyorsunuz
Evi var diye sevmediğin adamla mi evleneceksin? Saçma bir düşünce
Bende evleneceğim kadının evi ve araba olsun istiyoruö maddiyatçı mıyız biz?
Krallllll👍😂
Evet. Madem eşitiz sen al evi, niye erkekten bekliyorsun?
Maddiyatçı demek doğru olmaz belki ama öyle alıştığınız için olabilir... 🙄
Evim var bende karşımdaki kişinin varlıklı olmasını istiyorum maddiyatcym😭
Kirada oturmak istemiyorsan ev al niye başkasından bekliyorsun vasıfsızmısın?
Hayat şartları zorlaştı. Haksızsın diyemem.
Maddiyatçı değilsin geleceğini düşünmek zorundasın gayet normal bi istek
Yoo gayet haklisin ama istedigin erkek olmayacaktir o zaman aradigin haberin olsun :D
Maddiyat cı değilsin çok dogru düşünüyorsun tebrikler evlilik daha saglık lı olur bence
Baban alsın da oturalım derim ben erkek olsam evet paracısın
Hayır değilsiniz bu devirde ev kiraysa her şey daha zor…
Hayır ne alaka kiralar çok fazla hakkın. Hiç de değilsin mecbur değilsin kirada oturmaya.
Çok makul bir düşünce bu kutluyorum maddiyatci değil konforu hak ettiğin için mantıklı düşünüyorsun
Maddiyatçı deyilsin evlenmek istediyin erkeği tabi sen seçiceksin
Hayır tembelsin , kendi söküğünü kendin dik elalemin eline bakma bir zahmet
Evleneceğin kişinin maddiyati iyi olmalı o zmn
evliliğin uzun yıllar süreceginin garantisi olmadığına göre, adam kredi mi saçsın önüne gelene.
haklısında e yoksa ne yapacaksın. sevdiğin adam olduğu zaman evi yokmuş evlenemem mi diyeceksin
Ben kirada oturucam evlenince nişanlımı zor durumda bırakmak istemiyorum
Ahhh canım ne kadar iyi niyetlisin sen öyle evlenince kafanı duvarlara vurucan ama sen istiyorsun zaten böyle bir hayatı
@merababenmor Aslında kirada oturmayı istemiyorum ama mecburen çünkü maaş ne kadar olursa olsun şehirde geçinmek çok zor 😊
Bi kadın da ben ev alayım demez ne derdi var bu erkeklerin yazık
Değilsin. Haklı bir istek. Sonuçta aileden gördüğünü istiyorsun. Ailede görmeden evet haksız olurdu
Hayır elini taşın altına koyman gerektiğinin farkına varman lazım sadece
4 m dan aşağı ev mi var 6 haneli kazanan bile ev zar zor alır.
Bende aman canım ne olacak dedim borçtan kurtulamıyoruz maşallah kiraya bir maaş gidiyor neredeyse
Bence haklısın kira ödemek çok zor maddiyat sıkıntısı ilerde sorun olabiliyor aşk falan sevgiyi bitirebiliyor insanı bunalıma sokabiliyor kendimden biliyorum evlenirken maddiyatada bakmanı öneririm nacizane fikrim.
biraz sığ düşüncelisin madem kendi evinde bu kadar cok oturmayı seven birisin baban sana bir ev alsaydı evlendiğin adamla rahat rahat otursaydın. bir de bu piyasada ev almaktan bahsediyoruz yapma gözünü seveyim sence maddiyatcı mısın değil misin?
bunlar kolay, ben de 3 yabancı dili olmasını ve en az doktora yapmış olmasını istiyorum, bunları hallet gel
Ben evlendim kirada oturuyorum keşke ev almadan evlenmeseydim diyorum şimdi gercekten ev almadan çok zor
Hayır tam tersi çok mantıklı bir kızsın ö bu şekilde devam et bu isteğinden sakın vazgeçme. Yoksa çok sıkıntı çekersin. Yaş kaç bu arada
umrumuzda değilsin sendeki vücut vs. başkasında da var, sen gibi biriyle ticaret yapmam, malum evlilik ticaret olmuş.