AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Normali bu zaten. Aşk diye bir şey yok. Onlar sadece dizilerde olur. gerçekte rahat etmiceksen evlenme.
Eger dogacak çocuklarini düşünüyorsan fakir birisiyle evlenme. Sonra. benim 25 yasinda intihari düşünür...
Yani olasılık çok azalıyor kaç kişinin evi var tr de aileden varsa tabi farklı hem anlaşıcaksın biriyle en zoru oldu diyelim birde ev ihtimali
Sen ne iş yapıyorsun mesela ne kadar maaş alıyorsum? Evde oturan birinin böyle şeyler istemesini komik buluyorum
Kardeşim bak çok basit kirada oturmak istemeyen sensin bir zahmet git kendine ev al başkasının evinden sanane
Güzel düşünce bende ev almadan evlenmeyi düşünmüyorum
Kadın ilman zaten seni maddiyatci yapar ruhunuzda var
parasız adam istemem erkek dediğin evinde bakacak her imkanı da sunacak yoksa evlenmesin
Bence sen hayatına alacağın adamı vezir edersin tebrik ederim seni umarım çok mutlu olursun ☺️
İstemiyorsan kendi evini al o zaman. Çalış al kocandan bekleme
Ev sahipi erkekle evlendiğin sürece fakir kalmaya devam edersin 100trilyonumda olsa gider kira da oturur ev alıcağım parayla para kazanmaya yatırım yapmaya çalışırım
Gayet normal ona göre birisini alırsın hayatına bende senin gibiyim zor şartlarsa yaşamak istemem
Ailenin durumu iyiyse sana ev bıraksın baban
haklısın ben hiç kirada oturmadım evlenırsemde o rahatlıgı ısterım
Herkes ister ama
O yaşta erkek o evi nasıl alacak, empati..
Valla işte boş ver.. önceden çok kziardim ev araba isteyenlere.. istemedim gördüm..
Maddiyatçı değilsin ama ülkenin ekonomik durumu belli. Ev dediğin şey kolayca satın alınabiliyor olsaydı zaten kocişkon kolayca alırdı bunu değil mi?
Doğru düşünüyorsunuz evide olsun arabası hatta zengin olsun. Hiç bir zaman hedef leriniz olsun
Bende kiz tarafi çok zengin olsun istiyorum ! yazlik kişlik köyevi miz olsun dükkan otelleri olsa?
Yani biraz maddiyata gibisin ama maddi durum sıkıntısı çekmek istemeyen normal o yüzden böyle dusunmende bi problem yok
Çok bencilce bir yorum olmuş seninki çalışıp ta beraber alabilirsiniz biraz dobra konuştum onun için özür dilerim 😊
Yok degilsin bence kirada oturan biri olarak perişan olduk resmen 6 ayda bir zam yapıyor ev sahibi çok yoruldum
Akıllı kızsın olması gereken bu. Evlilik adımı atmadan önce bende bunun altyapısını hazırlamaya çalışıyorum.
hayır konfor en önemlim sey maddiyatcı falan diyen erkeklere bakma onlar güzel olmayan kızlara bakmazlar sana hic yorum yapmasınlar dödldkd
Bence normal bir istek neden kirada sürünesin ki maddi durumu iyiyse ev alınmalı
Bence gayet normal yani aşık olacağın kişi evi yoksa biraz sıkıntı olabilir ama
düğün yapmazsın masrafa girmezsin onun yerine ev alırsınız
Hayır olması gereken bu devirde kimse kirada oturmak istemek hak veriyorum
Menfaatçı değilsin tabi ki de bu zamanda ev almakta çok zor maalesef
olması gereken o başka ne işe yarıcaklar bedavaya yiyip içip yatsınlar diye mi alıyoz
Maddiyatçı değilsin sonuna kadar hakkın.
Tabiki maddiatcisin avrupali kadinlar bunu istiyorlarmi sence? bir bak avrupaya amerikaya
Gidin Avrupalılara evlenin o zaman çokta umrumuzdasınız kokmuşlar
@Gececi_Kizzz kim sizin umrunuzda? ben zaten avrupada yasiyorum sii burada kimse kale almiyor anca asiri yoklukta olan tipi yerlerde olan alman erkekleri bakiyor
@Gececi_Kizzz kim sizin umrunuzda? ben zaten avrupada yasiyorum kimse sizi burada kale almiyor anca asiri yoklukta olan tipi yerlerde olan alman erkekleri bakiyor
avrupada yüksek maas kazanan erkeklerin bile evi yok bu ne lüks? erkegin evi oalcakmsi arabasi peh
Sizi kim kaale alıyor acaba orada sana sorsam şimdi bütün Avrupa kızları peşimde dersin kesin hepsine sarkıntılık yapıyorsundur bi tane Avrupalı kız düşürecem diye dört dönüyorsundur
Maddiayatçı değilsin.
Allah senin gibi kızlardan uzak tutsun bizi
Ben de öyle istiyorum vallahi. İnşallah buluruz
Evi olan birisimi kardeşim inşallah buluruz 😂
fakirle evlenen net canım
slktr yazdım değiştirdi site
Bence çok haklı bir istek
Bir ev istemek normaldir maddiyata degislin.
Kendi isin gelirin varsa normal bir istek. Ama duz baba parasi yiyosan oylw bi hakkin yok
Ev eninde sonunda olur çok bakma buna
Az ye de kendine önce uşak tut sonra ev al
gel alayım seni evim var:D
Değilsin normal bir istek bence
Tamam evi olmayan kadın evlenmemeli 😅😅😅
Hayır doğru ve de yerinde bir karar olur.
Evet maddiyatçısın
kendin ev al o zaman :)
Peki o da senden evin olmasını beklerse
Maddiyatçı oluyorsun evet
Yoo çook mantıklı bu zamanda
Bn de öyle istiyorum
Peki o da senden evin olmasını isterse beklerse
Ben kadınım?
O erkek
Hah işte ne kadar sahtekarsınız ya Lafa gelince kadın erkek eşit oluyor Siz erkekten ev araba statü düzgün bir gelir Kendinizden uzun boy talep ederken hiç sıkıntı yok erkek sizden bekarı talep edince Ben yaptıysam sen de yapmışsın eşitiz Biz
Bekaret talep edince,***
Üstelik bunu eve arabası düzgün bir yerlere aynısını de maddi durumu iyi olan birisi olarak söylüyorum
Ben kadın erkek eşitliğini savunmadum ki
Kadın ve erkek esit değil ben kabul ediyorum
Bir defa yaratılış gereği eşit değiliz ki kadın muhtactir kadın zayıftır erkeğe göre ben bunu kabul ediyorum ve dinen de zaten erkek evine bakmakla yükümlüdür ki kadın çalışmak zorunda da değildir
İyi de bir kadın senden temiz olmanı talep edebilir kendisi de temizse bu doğal bir durum temiz erkekler temiz kadınlaradir buna neden bu kadar kızıyorsun ki
Çok affedersin ilk satır**
Kim yaşamış evlilik dışı?
Ne diyorsun sen yaaa
Çok affedersiniz karıştırmışım tamam her konuda haklısınız zaten Yani ev de isteme hakkınız var
Tutarsız değilsiniz yani feministlik yapmıyorsunuz 😀
Benim evim var 😅😅
Evlenek abi kshdhdj
@Rojinmehelame1 hadi nikah dairesine 😅
Ohoo ben 6 saat önce dedim sen yeni gördün ben evlendim bile ksjdhsjs
@Rojinmehelame1 offf yaa 😅😅
Sen al madem evi yasarsiniz
Hayır değilsin istediğin şey gayet normal
Koca adayi 30 yaş altinda ise zor
senin neyin var bitek 250gr mi?
Fazlasıyla maddiyatçısin
Ne alaka?
Soru sormuş cevabı verdim niye istedigin cevabı vermedim diye ne alaka diyorsun?
Makul bir isteğin var isteyebilirsin
Karşı tarafta senden ev beklerse üste çıkma ama
Bu zamanda en iyisi bu devam
Valla en doğal hakkın