Yaşıtlarım her istediğini elde edebilirken ben neden ihtiyaçlarımı bile alamıyorum?

Çevremdekilerin istekleri birer birer yerine getirilirken benim ihtiyaçlarım neden bu kadar zor karşılanıyor? Artık çok sıkılıp bunaldım hak etmeyen insanların hayatları dört dörtlük gidiyor ne kadar sukredersem elimdekiler o kadar azalıyor. Sınav senemdeyim ne dershaneye gidiyorum ne özel ders alabiliyorum test kitapları olmuş 150 200 TL tek kaynağım YouTube. Kıytırık eski bir telefonum var onunla da hiç rahat ders çalışamıyorum ekranı kırık yazıları zar zor okuyorum ses çıkışında sorun var videoları robottan dinliyorum gibi hissettiriyor. Yazın 3 ay boyunca çalıştım sırf bir iPad alabilmek için kaliteli bir şey alırsam üniversite sona kadar beni idare eder, hem kitap parası vermem PDF şeklinde idare ederim hem dersleri ipadden çalışırım diye düşünmustum o kadar emegime rağmen onu bile elde edemedim. Ailemden de bu kadar pahalı bir şey isteyemem onların da gücü yetmez biliyorum onları da üzmek istemiyorum ama inanın bu kadar az imkanla bir şeyler başarmaya çalışmak beni çok fazla yormaya başladı ne hayata karşı motivasyonum kaldı ne de enerjim. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

Yaşıtlarım her istediğini elde edebilirken ben neden ihtiyaçlarımı bile alamıyorum?