19 yaşındayım ama 89 yaşındaki gibi davranıyorum. Kastım hiçbir şeyi harekete gececek kadar isteyememek. Normalde hırslı biriydim. Cok çalışkan ve basariliydim.3 Türkiye 1. ligim var. Bu sene de üniversite sınavına gireceğim ama hiç çok istediğim onun için uğraşacağım bir üniversite hayalim yok cevremdekilerin bas bas senjn kapasiten var kendine yazik etme demesine ragmen. Bunun nedeni ne olabilir?
Bir hastalık, bipolar, okb ya da anksiyete
Hayal kırıklığı yaşamamak icin sonrasinda
Haketmedigini dusunme
İkna değilsin ders calismaya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayal kırıklığı yaşamamak icin sonrasinda
Harekete geçmemek aslında insanın içindeki bazı içgüdüsel olumlerden kaynaklı hani insan heyecanini kaybeder inancini kaybede boyle seyler harekete gecmeni engelleyebilir..
Kendime inanmıyorum ki zaten haklı olabilirsin.
Inanmaya çalışmalısın
Naisl yapicam bunu?
Önce inancımı ve heyecanımı nerde kaybettiğimi bulmam lazim
Evet önce nerede kaybettin onu bulmaya çalış ayrılıklar insana ağır gelir ya da ihanetler böyle bir geçmiş yaşamış olabilirsin
Reddedilme yaşadım 2020de karşı taraf benden çok hoşlanıyordur ama ona agresif davrandım sonra gittim açıldım ve reddedildim. Bana ozguvensiz aptal, canım, kudur, ağla, bir daha yazma bana dedi
Bu durum heyecanını belkide aska inancını kaybetmeme neden olmuş olabilir ama sende niliyorsun ki daha baslamamis bir iliski ve biule olmasi daha iyi swni kandirip senden iliski istedikten sonrada seni birakabilirdi o zaman kaldirman daha zor olurdu
Kesinlikle. Çok şükür.
Bu durum hala beni etkiliyor etkisi sandığımdan daha büyük olabilir mi?
Yaşananlar dün gibi aklimda
Içinde ne kadar büyüdüğüne bağlı içinde çok büyüdüysen elbette olabilir hala etkisi..
Çok fazla haddinden fazla icsellestirdim artık benim bir parçam gibi
Bu cok yanlış en başta kendine olan değeri kaybediyor kendini degersizlestiriyorsun böyle yaparak..
Bunlar hep ölüm içgüdüsü bence
Dusuncelerini yonetmwye calismalisin bazi seylwr insanin kensi elinde ve dusuncelerindedir...
Kendi elimde olması için önce kendime inanmam gerek kendime sürekli telkinler verilemez bakalim
Aynı sorun bende yıllardır var, sosyal kaygı bozukluğu ve paranoid şizofreni bendeki
Biraz konuşalım o zaman ya. Hep dertli olduğumdan çevremdekiler bıktı dinlemiyor artik
Sana doktor ne dedi? Bendekiler anksiyete, okb ve bipolar.
Ben bir kaç sefer akıl hastanesinde yattım, paranoid şizofreni diyorlar hep ilaç almam gerekiyormuş..
Ama ben küçüklüğümden beri çekingen biriydim zaten
Ben de 4 çeşit kullanıyorum. Paronoidler çok zeki oluyor diye duymuştum sanki
İnsan yıllarını boşa harcarsa o girdaptan zor kurtulur ben çıkamadım sosyal biri olamadım çalışmıyorum vs.
Zeka ile alakası yok aslında genetik ve yaşam koşulları etkin.. ben 1 hap kullanıyorum akşamları