Tekirdağ
Edirne
Yalova
İzmir
Çanakkale
Muğla
Diğer (Yorumda Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zonguldakta yaşayabilirsin en düşük seviyedeki mahallelerinde denize manzarası var en lüks yerinde ulaşım biraz zor ama toplu taşıma kullanırsan her yere gidip gelirsin ucuz rakama arazisi kötü sadece ama kiralar daha düşük avmsi var rahat sessiz sakin bi yer yazın denize girilecek yerler avmsi var 2 tane ama büyük şehirden geliyorsan yaşanmaz bence çok sıkıcı hep aynı şeyler ama emekliliğe geldiysen süper
Ayrıntılı cevabın için çok teşekkür ederim öncelikle. Peki Yalovayla kıyaslayacak olursan? Bilgin var mı Yalova hakkında?
Yalovaya da gittim bir kaç kez o da güzel bi yer benzer yerler aslında
Ama mesela zonguldağın havası pis biraz mesela evi havalandırsan ev hep simsiyah olur her gün ev temizlemen lazım kömürden ocaklarından dolayı kömür treni vs geçiyor şehirin ortasından havası puslu siyah bi havası var böyle melankolik bi yer o açıdan kötü mesela
Ama yazları çok güzel koyları var çok güzel sakin mesela akşam 7 den sonra dışarılarda kimse olmaz herkes iş ev iş ev insanları pazar günleri de evlerinde herkes sakin bi yer her işini çözersin İstanbul'a ankarayada çok yakın ama sıkılabilirsin gençsen
Cevap
27Cevap
Tekirdağ
Ekonomik yer mi kaldı. Kucuk şehirde yaşıyorum 25 yıllık eski binanın kirası 10 bin oldu. Carsi pazar dersen ziyadesiyle pahalı.. Büyük şehirleri geçti pahalılıkta..
Hiçbiri ekonomik yer kalmadı bütün deniz kıyıları ataş pahası
Ankara deniz yoksa da deniz gibi göllerimiz var. Sadece deniz için para ödenmez.
Öyle bir şehir yok artık tüm ülke pahalı kiralar evler
Bu şıklardan en küçüğü Yalova olduğu için o olabilir
Ben tekirdağa bayılıyorum bence mükemmel bir şehir
muğla desem. daha doğal, organik memleket sanki
Bence hiçbir yerde ekonomik değil artık
Bu cevabı bekliyordum da kıyas yapmanız isteniyor soruda..
Üzgünüm yapamadım 🥹
İzmir seviyorum ama pahalı
Ucuz yer mi kaldı memlekette 😁
paran varsa her yer güzel
Hiç biri hepsinde otellerde çalıştım
Hiç bi yer ekonomik değil artık
Memleketim İzmir tabikide
Diğer (Yorumda Belirtiniz)
Ekonomik sıkıntı yoksa Yalıkavak çok güzel yer
İzmir pahalı bir İzmirli olarak söylüyorum.
edirne karasal bir yer
Deniz kiyisi olan bolgede yasam uygun olmaz
İzmir diyorum
Hiçbirisi hepsi pahalı
Tekirdağ
Hepsi pahalı
İzmir ve tekirdağ
Karadeniz
Tekirdag
Edirne
Muğla olabilir
Antalya